Suomensin, lähde:  http://www.veritasgalacticsweden.net/introduction/dark-cabal-rulers

innocence.jpg

"Pysytelkää poissa pelosta – meillä ei ole aikaa pelätä, meidän täytyy tehdä yhteistyötä voittaaksemme.

Yksi keskeisimmistä mielenhallinnan kaavoista on ollut yksinkertaisesti kääntää kaikki päälaelleen ja saada ihmiset uskomaan että pahat asiat ovat hyviä ja hyvät asiat ovat pahoja, että he rakastavat vihata ja vihaavat rakastamista, ainakin alitajunnan tasolla. Tämä kaava on mennyt niin pitkälle että useimmat eivät edes tajua miten paljon se vaikuttaa heihin.

Yleisin paikka missä tätä ohjelmointia näkee on elokuvateollisuus. Kauhu ja muut pimeät asiat esitetään kyynisesti kuin ne lisäisivät mielenkiintoa tarinaan, on jopa käsittämätöntä kuvitella tarinaa ilman näitä asioita, se näyttäisi tylsältä ja hyödyttömältä. Siten tuskan näkeminen valkokankaalla (ja sitten todellisessa elämässä) on pelkästään hauskaa, kun taas rakastavat ja rauhanomaiset teot ovat naurettavia.

Tämä vaikuttaa suuresti ihmisten mielikuvitukseen, valintoihinsa ja mitä luovat ympärilleen. Tämä lisää Tukholma-syndroomaa jolloin ihmiset ajattelevat voivansa rakastaa orjuuttaan ja kärsimys elämäänsä, tai ainakin hyväksyä sen osittain.

Tämä on erottanut ihmiset normaalista elämästä, yhteydestä Lähteeseen/Luojaan. Kuvittele elämä missä kärsimys ei kuulu hyvään ja täydelliseen seikkailuun. Missä kaikki tarvittava saadaan ehdottomasti joka hetki, luoden rajattoman evoluution spiraalin ilossa ja riemussa."

 

http://recreatingbalance1.blogspot.fi/2016/02/reverse-programming-and-language.html

*

 

Fall of the Archons (mielenkiintoinen vanha blogikirjoitus 8.5.2012, Cobra, suomensin itse)

Lähde: http://www.veritasgalacticsweden.net/introduction/dark-cabal-rulers


"Epäröin julkaista tätä tietoa koska se saattaa olla shokeeraavaa joillekkin mutta viimepäivien tapahtumat ovat vakuuttaneet että nyt on juuri oikea aika. En julkaise tätä levittääkseni pelkoa, vaan jakaakseni tietoa. Jos olemme tietoisia tästä, yhdistynyt tietoisuutemme kykenee muuntamaan ja ratkaisemaan sen. Tämä on melko tarkka kuva asioista valon ja pimeyden voimien välillä, ja lopullisesta valon voitosta. 25 000 vuotta sitten pimeät voimat loivat karanteenin maapallolle ja ottivat ihmiset panttivangiksi. He loivat virtuaalitodellisuuden hallitsemaan kaikkea joten kukaan ei voisi paeta. He vangitsivat valo-olentoja joilla on yhteys Lähteeseen, saadakseen polttoainetta tälle virtuaaliselle luomukselle.

Tämä virtuaalinen todellisuuden hallinta järjestelmä on yhä paikoillaan ja siitä käytetään usein nimitystä Matrix. Fyysisellä tasolla valtaa ylläpidetään Orion-Babylonia tyyppisellä velkaan perustuvalla orjuuttavalla talousjärjestelmällä ja massamedian kautta tapahtuvalla mielenhallinnalla. Eetteri, astraali ja mieli tasoilla hallintaa ylläpidetään sähkömagneettisella paikan ja ajan häirintä kammioilla kuten Philadelphia kokeessa. Nämä kammiot luova illuusion suljetusta järjestelmästä joka näyttää olevan loputtomasti jatkuva, tämä on syy miksi niin vähän olentoja on kyennyt pakenemaan, vapautumaan, valaistumaan.

Matrixia johtavat olennot joita kutsutaan archoneiksi (kreikan kielellä hallitsija). Ne ovat olentoja jotka tulivat Andromedalta ja valitsivat kokea pimeyden. He kieltäytyivät yhdistymästä Lähteeseen. Halki vuosimiljoonien he loivat draco- ja reptilian rotuja geneettisellä muuntelulla käyttääkseen nitä orjasotureina valtakuntansa laajentamiseen. Maapallo on viimeinen vapautettava planeetta tältä pimeyden valtakunnalta. On vain muutamia archoneita jäljellä.
 

Eetteri ja astraalitasoilla heidät tunnetaan nimellä karman lordit. He ovat niitä jotka suuressa määrin päättävät jokaisen inkarnoituneen elämänpolun. He valitsevat vanhempamme ja jossain määrin elinolosuhteemme. Tämä ohjelmointi tunnetaan nimellä karma. Kehittyneellä aaltomuotoa luovalla teknologialla astraalitasolla he manipuloivat planetaarisia energioita ja käyttävät niitä vihamielisiin astorologisiin vaikutuksiin. He ylläpitävät vääristynyttä ajan ja paikan rakennetta implanteilla jotka ovat luoneet erikoisen mustan aukon häiriten ihmisten mieliä ja tunteita. Implantit ovat ohjelmoitavia kristalleja joita laitettiin jokaisen ihmisen mentaali, astraali ja eetterikehoihin voimakkain sähkölaittein.

Eetteri- ja alemmilla astraalitasoilla draco hallitsijat ylläpitävät keinotekoista älyteknologiaa joka pitää Matrixin paikoillaan. Siinä on hälytysjärjestelmä, että jos herännyt olento luo reiän tähän Matrixiin valollaan, dracot lähettävät reptiliaani orjasoturin lisäämään painetta tämän henkilön psykologisiin heikkoihin kohtiin alentaakseen hänen värähtelyään ja sulkeakseen aukon. Nämä reptiliaani orjasoturit myös jatkuvasti lisäävät painetta inkarnoituneiden ihmisten mieleen ja tunteisiin estääkseen heidän henkistä kasvuaan ja alentaakseen heidän vapaustaisteluaan.

Jos se ei riitä, he lähettävät ameeba tyyppisiä olentoja jotka lisäävät painetta. Kaikki nämä negatiiviset olennot yleensä piileskelevät vääristyneessä aika-paikka rakenteen poimuissa, astraali- ja eetteritasoilla: Heidän voimansa on pelko ja piilotetut asiat. He menettävät kaiken voimansa valon, totuuden ja rohkeuden edessä. Jos olemme tietoisia tästä ilman että pelkäämme, tietoisuutemme valo vahvistuu niissä aika-paikka rakenteen poimuissa ja kaikki negatiiviset olennot poistetaan maapallolta.

( http://www.ascensionhelp.com/blog/2012/01/31/never-call-them-archons/ )

 

Fyysisellä tasolla archonit ovat inkarnoituneet jesuiitta-organisaatioon ja he kontrolloivat uskonnollisesti hallitsijoitaan (draco-illuminatia joka hallitsee talousjärjestelmää), sotureitaan (reptilian palkkasotureita jotka suojelevat illuminatia) ja orjiaan (ihmisiä jotka työskentelevät 9-17 töissään) . Jesuiitta yhteisöjen ja 33. asteen vapaamuurareiden kautta he pitelevät illuminati-rakennetta yhdessä. Tämä rakenne nyt viimein hajoaa erilleen.

 

KURGAN INVAASIO

Achonien leviäminen

Tunnetussa historiassamme oli kolme pääasiallista archonien leviämissuuntaa ulkoavaruudesta, draco- ja reptiliaani rodut mukaanlukien. Kaikki ne tapahtuivat sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Ensimmäinen oli Kurgan invaasio noin 3600 EKr. Pimeät olennot saapuivat Kaukasuksen tasoportaalin kautta. Heidän tehtävänsä oli tuhota rauhanomaiset Jumalatarta palvovat neoliittiset kulttuurit jotka kukoistivat Euroopassa siksi että feminiinienergia on meidän suora yhteytemme Lähteeseen.

Toinen on Khazar invaasio joka tapahtui noin 393 AD. Pimeät olennot käyttivät samaa Kaukasuksen tasoportaalia, tarkoitus oli tuhota mysteerikoulut, Kristilliset gnostiset ryhmät ja luontoa palvova pakanismi korvaten ne Kristillisyyden kultilla ja mielenhallinnalla. Tätä ohjelmointia hallittiin virtuaalisella helvetillä eli alemmalla astraalitasolla joita sitten käytettiin kirkon puolesta vahvistamaan sen asemaa.

Kolmas on Kongo invaasio joka tapahtui 1996. Pimeät olennot saapuivat sodan runteleman Kongon, Ruandan ja Ugandan kautta. Päätarkoitus oli tuhota new age ja heräämisliikkeet sekä vahvistaa Matrixia joka alkoi heikentyä jo 1995 massaheräämisen tuloksena. Suurin osa on tietämätön tästä invaasiosta koska heidän muistonsa valosta joka oli läsnä maapallolla ennen vuotta 1996 on pyyhitty voimakkailla implantointi jaksoilla 1996-1999.

 

Valon voitto

Vuoden 2011 11:11:11 portaalin aktivaation jälkeen marraskuulla, Matrix lopulta hajosi erilleen. Välittömästi sen jälkeen tapahtumia käynnistyi jotka lopulta johtavat vapautumiseemme. Tälläkertaa ei voi tulla archonien invaasiota ulkoavaruudesta koska planeettamme on viimeinen joka vapautuu. Taistelu on odotettavissa tapahtuvaksi Venuksen portaalin ympärillä 5.6.2012. Olemme jo sen käännekohdan aikaraamin sisällä. Vaikka valon voitto on taattu ja kaikki negatiiviset aikalinjat pyyhitty pois, meidän täytyy olla erittäin varuillamme. Astraalitason archonit jatkavat avain asemassa olevien positiivisten voimien henkilöiden ahdistamista heidän psykologisisesti heikoissa kohdissaan, luodakseen erillisyyttä ja konflikteja heidän välilleen. Tämä palvelee heidän tarkoitustaan häivyttää keskittymistämme turhiin riitoihin ja pois siitä että tuhoaisimme cabalin.
Meidän täytyy vapautua näistä riidoista ja kohdistaa keskittymisemme välittömästi uudelleen. Vapautuksen tietoisuusvirta on tarpeeksi voimakas kukistaakseen archonien vaikutuksen, mutta ne ovat yhä tarpeeksi voimakkaita luodakseen tarpeettomia viivytyksiä. Cabalin massapidätykset eivät ole vain fyysinen operaatio, ihmiset tarvitsevat myös henkistä tukea että eivät joudu paniikin valtaan (massahysteria).

Tietyssä kohdin galaktisen keskus auringon energiat läpäisevät Matrixin astraali ja eetteritasoilla ja kaikki negatiiviset olennot poistetaan. Heidät korvataan enkeleillä ja henkioppailla, kuten yksi profetia kauniisti kertoo:


"Verhon täytyy tulla alas, se päättyy, valo saapuu. Viimeinen askel ovat vain vetää verho alas. Tämä täytyy tehdä ja tapahtumat seuraavat toisiaan nopeasti. Ykseys laittaa eteenpäin kaiken sen energian tuhotakseen verhon itsessään ja tapahtumat käynnistyvät lähes välittömästi. Ohjelmilla ei ole paikkaa piiloutua, ei portaaleja, ei varusteita, ei mitään. Heidät saatellaan pois ja kirkkauden sää alkaa vallita."

*

 

Meidän täytyy pelastaa itse itsemme (Corey Goode) 19.2.2016 "Kaikki odottavat pelastavia olentoja saapuvaksi. Nämä korkeammat olennot odottavat meidän pelastavan itse itsemme, voittaaksemme negatiivisen ohjelmointimme, katsoaksemme sisäämme ja tehdäksemme sen kaiken itse."

https://www.youtube.com/watch?v=oBNlWmlwwI4

 

*

1. Lopeta kaikki kiistely. Kiistely on omistautumista matrixille. Lopettakaa toisten valotyöntekijöiden kanssa riitely, lopettakaa eri ideologioita, uskomuksia vastaan taistelu vaikka olisitte mielestänne oikeassa. Jatkaen pahan mielen vaihtamista keskenämme luomme perustan vanhalle järjestelmälle jota vastaan juuri taistelemme.


2. Ole rauhallinen kaiken keskellä. Olkaa tietoisia että ahdistuksen ja stressin tunteet ovat cabalin luomia pelko reagointeja. Se on normaalia, luonnollista ja hyväksyttävää. Stressi on peräisin pelosta. Kieltäydy alistumasta peloille koska ne johtavat luonnottomiin tekoihin. Sensijaan käännä tietoisuutesi pysyäksesi rauhallisena, täynnä huumoria ja joustavuutta. Tämä nostaa valon määrää, joka kirjaimellisesti ratkaisee pimeän matrixin ja ylläpitää kristalliverkkoa.


3. Ota tietoinen valta ajattelustasi ja tunteistasi. Jos jokainen henkilö joka tämän lukee, tekee niin, voitamme helposti, suurena ilon ja riemun aaltona.


4. Seuraa aina omaa vaistoasi. Katso aina rehellisesti vain itseäsi, huolimatta siitä mitä tapahtuu ympäristössäsi. Aloita yksinkertaisesti vain olemalla rehellinen itsellesi ja miten milloinkin tunnet.


5. Kerro itsellesi totuus sekunti sekunnilta. Rehellinen sisäinen raportointi luo tarpeeksi nostetta vapautuaksemme. Sinun ei tarvitse valehdella itsellesi estääksesi itseäsi tekemästä jotain joka vaarantaisi velkaorjuus elämäsi. Vähintääkin, aloita kertomalla totuus sisäisesti hetki hetkeltä. Se huojuttaa matrixia. Jos kaikki meistä tekevät niin tällä nimenomaisella hetkellä, se katkaisee liekamme koko kollektiivina. Puhu totta itsellesi. Tee sisäistä raportointia: ”Olipa häneltä törkeästi sanottu”, ”Ei en jää ylitöihin”, ”Vitsit että todella loukkaa kun he syyttävät minua että olen itsekäs”. Sisäinen raportointi on se mistä aloitetaan, silloin alamme nähdä mitä totuus todella on.


6. Kutsu Taivaan apuvoimia apuun jokaisessa tapauksessa. Ole valmis vastaamaan vaistosi mukaan jokaiseen ohjaukseen jota saat. Saat takuuvarmasti apua. Ole vilpitön kun kommunikoit oppaidesi ja auttajiesi kanssa. Tämä tarkoittaa että sinun täytyy seurata vaistoasi kun siltä tuntuu. Viljele kiitollisuuden mielialaa ja luota heidän rajattomaan rakkauteensa. He ovat juuri sitä ja kaipaavat olla avuksemme juuri nyt.


7. Naura vapaasti ja usein. Nauru ei vähennä tai nosta sinua ylemmäs vaan se on kunnioitusta laajemmalle elämänkatsomukselle. Hyvä huumori on 5D tason ominaisuus ja tuo mukanaan ystävällisyyttä, pitkämielisyyttä, ymmärrystä ja armoa

Suomensin, lähde (linkki ei enää toimi)

*

 

Hienoa musaa, Azam Ali  https://youtu.be/2AlA9FMHXqE