http://www.lifecoachcode.com/2017/02/03/schumann-resonance-spiking-36/

 

"Ensimmäistä kertaa Schumannin resonanssi on saavuttanut 36+ taajuuden (siis kolmena päivänä heti helmikuun alussa oltiin yli 30 tasolla). Tämä on iso asia. Vielä vuonna 2014 oli erikoista jos taajuus oli noussut normaalista tasostaan 7.83 jonnekin 15-25 tasolle. Kesäkuussa 2014 taajuus muuttui nopealla aktiviteetti piikillä 8.5 Hz:iin. Sen jälkeen on mitattu päiviä jopa 16.5 Hz nopeuksilla (grafiikka on yleensä sininen jossa hieman vihreää, ei valkoista).

Ensin he olettivat laitteistonsa olevan epäkunnossa mutta huomasivat tiedon olevan oikea. Kaikki kyselivät mikä aiheuttaa tämän aktiviteetin?

On kauan epäilty että ihmistietoisuus voi vaikuttaa magneettikenttään ja luoda siihen häiriöitä, erityisesti korkean ahdistuksen, jännityksen ja tunteenpurkauksen aikana.

 

Ihmisillä 7.83 Hz on alfa/theta taso: rentoutunut, uninen.

8.5-16.5 Hz siirtää enemmänkin täysin rauhaisaan alfa tasoon jossa nopeammat beta tasot alkavat lisääntyä. (kuin hitaasti heräten kognitiivisesti).

12-15 Hz kutsutaan SMR tasoksi, "herännyt rauha". Ajatusprosessit ovat selvempiä, keskittyneempiä vaikka olemme vielä nyt-hetken virrassa.

Toisin sanoen, äiti maa muuttaa värähtelytaajuuttaan joten ehkä niin myös me. Tämä saattaa olla yksi monista merkeistä että alamme herätä.

 

Tiedemiehet ovat raportoineet että maapallon magneettikenttä joka saattaa vaikuttaa myös Schumannin resonanssiin, on hitaasti heikentynyt 2000 vuoden aikana ja vielä enemmän viime vuosina eikä kukaan tiedä miksi.

 

Vanha tietäjä Intiasta kertoi minulle että maapallon magneettikenttä laitettin paikoilleen Muinaisten toimesta, sulkeakseen alkuaikojen muistomme todellisesta perinnöstämme. Tämä tehtiin siksi että sielut voisivat oppia kokemuksista vapaan tahdon mukaisesti. Hänen mukaansa magneettikentän muutokset höllentävät nyt näitä muisti esteitä ja kohoamme tietoisuudessamme suurempaan totuuteen. Verho nousee, sulkimet katoavat.

 

http://sedonanomalies.weebly.com/schumann-resonance.html )

Ylläolevasta artikkelista: "Ihmis olentoina meillä on yliluonnollisia kykyjä joita olemme hädin tuskin alkaneet opiskella saati ymmärtää. Lahjakkuuksia, intuitioita jotka ovat olleet ennustamattomia aikaisemmin, saattaa tulla jälkipolville käyttöön. Toivottavasti opimme ymmärtämään esille tulemistamme sähkömagneettisesta ympäristöstä ja otamme käyttöön kykymme parantamiseen, kasvuun ja ei-paikalliseen kommunikointiin."

 

Resonanssin sanotaan olevan synkassa ihmisaivojen alfa ja theta tasojen kanssa. Tämä saattaa olla syy siihen miksi usein tuntuu kuin aika olisi kiihtynyt ja tapahtumat elämässämme tapahtuvat yhä nopeammin sillä resonanssi on luonnollisesti sidoksissa aivojemme aktiviteettiin. Tämä tarkoittaa siis että olemme muuttumassa."

 

Sivusto on käännetty venäjästä englanniksi ja voi tulla ilmoitus että sitä ei ole tuotu alkuperäisestä lähteestään siis joten voi klikata vain dismiss niin pääsee katsomaan maaäidin sydämen sykkeitä.

https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fsosrff.tsu.ru%2F&edit-text=

 

Amplitudit:

https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fsosrff.tsu.ru%2F&edit-text=

Sähkömagneettinen taustasäteily:

https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fsosrff.tsu.ru%2F&edit-text=