"Epälineaarinen kommunikointi: Leikkikää, että kirjoituskone on jumissa niin, että voitte kirjoittaa koko päivän, mutta tela ei liiku ollenkaan vasemmalle kirjoittaessanne. Vaikka kirjoittaisitte kuinka monta merkkiä, saatte vain yhden lukukelvottoman kuvan - oikeastaan suuren tahran. Jokainen merkki tekee jäljen edellisen päälle. Mitä näkisit sivulla, pitkän kirjeesi lopussa? Yhden merkkitahran! Kaikki merkit olisivat kasassa, painettuna toistensa päälle eikä teillä olisi aavistustakaan, mitä kommunikointi oli. Katsoisitte sitä ja olisitte pahoillanne, että kirjoituskone oli hajonnut ettekä huomanneet sitä.

Ajatelkaa nyt hetki, että tulee joku, joka taitaa täysin epälineaarisen kommunikoinnin. Hän voisi katsoa tahraa ja nähdä koko viestin selvästi! Hän on käsitteellinen ja epälineaarinen. Hän näkisi sen ajatuksen, mikä meni tuohon viestiin, ja hän pystyisi näkemään sen tahrassa. Merkit ja lauseet ovat edelleen siinä. Mutta ne eivät ole lineaarisessa muodossa, vaan ne ovat kaikki yhdessä ryhmänä [tahra]. Epälineaarinen kommunikoija näkee tahran ja hahmottaa koko viestin.

Intuitio on sielukommunikointia eikä se ole aivotoiminto ja siksi sitä on vaikea ymmärtää, sillä olette tottuneet lineaariseen synapsiajatteluun.  Intuition myötä teidän on opittava laittamaan lineaarinen logiikka sivuun ja antamaan kauniiden epälineaaristen ajatusten esiintyä tietoisuutenne näyttämöllä.  Intuitio vastaa myös siitä, mitä kutsutaan "luovaksi ajatteluksi" - maalaaminen, musiikki, runous ja muu.

Lemmikkieläin kommunikointi. Eläimet kommunikoivat käsitteillä. Niiden käsitteelliset ajatusryhmät ovat käytettävissänne. Arvatkaa siis, mistä nappaatte nämä ajatukset? Käpylisäkkeenne kautta, ei aivojen. Se tulee ajatusryhminä, hyvin pehmeästi ja kaikki kerralla, kuin tahra. Kyllä, niiden sielulta teidän sielullenne ja jos olette hyvä tulkitsemaan niiden ajatuksia, niin miksi epäilette itseänne seuraavassa askeleessa?

Harjoitelkaa tätä kommunikointia oman korkeamman itsenne kanssa. Korkeampi itse on se osanne, mikä värähtelee korkeammalla kuin solu-ulottuvuutenne ja se on osa sieluryhmäänne. Tämä sieluryhmä on osa ihmisen yhdeksää ominaisuutta ja se on ytimenne. Se on osa, mikä antaa teille informaatiota verhon toiselta puolelta, mitä kutsutte Jumalaksi.

Teot ovat kommunikointia. Kumppanini puhuu kristalliverkosta ja siitä, miten se muistaa ihmisen toiminnan, kuten sen mitä tapahtui jollain taistelukentällä menneisyydessä. Siis taistelun energia on edelleen siellä ja se välitetään teille ja monet voivat tuntea sen. Kristalliverkko välittää tuon energian suoraan käpylisäkkeeseenne ja se tulee teille tunnekäsitteiden kautta, ei lineaarisena kommunikointina. Monet voivat tuntea sen ja monet eivät voi. Ne jotka ovat tottuneet tuntemaan energiaa, ymmärtävät ja tuntevat ensin.

Jotkut teistä ovat hyviä tässä ja olette ylpeitä siitä, että voitte tuntea energian, minne tahansa menette. Voitte tuntea ryhmän energian, voitte tuntea maan energian ja sen, mikä on kristalliverkko ja voitte tuntea tilanteiden energian. Mutta mitä se on, mitä tunnette? Se on sielukommunikointia parhaimmillaan!

Siinä verkko puhuu intuitiiviselle itsellenne. Se ei tule aivoista eikä se ole älyllistä. Tämä on fysiikkaa. Havaitsette sen käpylisäkkeen kautta, tulkitsette sen ja saatte informaation epälineaarisesti. Taistelukentän tapauksessa, jotain on tapahtunut maaperällä, millä seisotte, ja energia voi saada teidät polvilleen. Se on kommunikointia! Miksi kuitenkin henkilökohtainen kommunikointi on vaikeinta tulkita? Se johtuu siitä, että se on kommunikointia itsenne kanssa.

Universaali kommunikointi. Kun menette metsään ja puut puhuvat teille, mistä siinä on kyse? Silloin kun ihmiset eivät ymmärrä moniulotteista energiaa, he tekevät siitä olentoja, pukevat ne [laittavat niille asun mielessään], antavat sille nimiä ja laittavat ne ihmisen elokuviin. Ne ovat kauniita! Tiedätte, että ne ovat ja niitä on kaikkialla. Menkää metsään ja ne puhuvat teille. Istukaa ruohikolle ja antakaa niiden kommunikoida kanssanne.

Istukaa sanomaan: "Rakas Henki, kerro minulle, mitä haluat minun tietävän." Ihmisten välisillä kulttuurieroilla ei ole merkitystä verhon toisella puolella, sillä näemme ihmisen Jumalan osan ruumiillisena edustajana. Kaikki ihmiset! Sillä ei ole merkitystä, mitä teillä on päällänne tai minkä päällä istutte. Ei ole mitään väärää tapaa puhua luovalle lähteelle.

Viha. Mitä enemmän huudat Jumalalle, sitä enemmän enkeleitä odottaa ympärillä pitääkseen sinua kädestä! Kun seuraavan kerran päätätte huutaa Jumalalle, ettekö avaisi myös sydäntänne ja antaisi meidän pitää teitä sylissämme jonkin aikaa?

Se mitä ajattelette, puhuu magneettiverkolle, "ihmistietoisuuden paikalle". Sanomatta mitään, tekonne ovat yksi tapa kommunikoida kaikelle ja kaikille ympärillänne. Ruumiillinen kehonne kuulee sen, mitä sanotte suustanne lineaarisesti. Miten monen on tarvinnut sanoa teille, että tuotte itsellenne sen, mitä sanotte ääneen? Miksi luulosairaat tuovat itselleen ne sairaudet, joita he pelkäävät eniten ja joista he puhuvat eniten? Se johtuu siitä, että keho kuulee sen ja antaa, mitä he pyytävät.

Keho kuuntelee, verkot kuuntelevat ja myös ympärillä olevat ihmiset kuuntelevat. Jos avaat sydämesi ja sallit pyhän kommunikoinnin, se aloittaa rauhallisuuden sinulle ja kanssasi. Tätä kutsutaan "heräämiseksi hengelle". Se on pääsemistä pois vanhoista tavoista, vanhoista peloista ja alkamista vaatia sitä osaa vanhasta sielustasi, mikä on Jumala sinussa - sinun, ihmiskunnan ja ympärilläsi olevien ulottuvilla.

Te jotka olette hyviä puhumaan eläimien kanssa, olette kehittäneet ajatusryhmäkommunikoinnin. Olette jo parhaan tyyppisen sielukommunikoinnin kelkassa. Katsotte eläintä silmiin ja annatte sille kuvia, eikö niin? Ne tajuavat sen, eikö niin? Sen pitäisi osoittaa teille, että tämä toimii! Ihmiset voivat kehittää moniulotteisia ominaisuuksia ja luonteenpiirteitä.  Kaikkialla ympärillänne on hyväntahtoisia olentoja ja ryhmiä.  Voitte kommunikoida heidän kanssaan samalla tavalla kuin eläinten kanssa. Älkää antako kommunikointimme olla mystistä! Älkää tehkö siitä kummallista. Näissä pyhissä asioissa on rakenne, hyväntahtoinen järjestelmä ja henkistä maalaisjärkeä. Kutsumme teitä löytämään sen itsellenne, sillä tämä kommunikointi saa aikaa henkisen evoluution tällä planeetalla. Sitä johtavat ne samat, jotka lukevat ja kuuntelevat tällä hetkellä.

Sen asian salaperäisyyden poistaminen, mitä jotkut ovat sanoneet aavemaiseksi, luonnottomaksi ja oudoksi, on edessänne oleva tehtävä. Pelkästään se, ettei se ole lineaarista, ei merkitse, että se on outoa. Rakkaus on kaikkein suurin. Voitteko selittää sen? Kenties ette. Mutta voitte matkia sitä. Menkää nyt matkimaan sisäistä Jumalan rakkauttanne ympärillä oleville."

(lähde: Sielukommunikointi, osa 1, Luxonia)

~~~~

"Minä olen ... suvaitsemattomampi kuin koskaan. Elämän pikkuasiat eivät tavallisesti hermostuta minua. Mutta nyt minusta on tulossa ärsyyntynyt mestari. Sietämistasoni on kaikkien aikojen alhaisin. Kenties voin kirjata suvaitsemattomuuden lisääntyneen herkkyyden piikkiin. Kun sallimme enemmän jumaluudestamme, meillä on korostunut aistitietoisuus. Meistä tulee tietoisempi energialiikkeistä toisissa ulottuvuuksissa, joten siinä olisi tolkkua, että tiedostamme enemmän myös tässä 3D-maailmassa. Suvaitsemattomuuteni tulee esille kun olen julkisissa tilanteissa. hermostukseni taustalähde on matala tietoisuus. Korkeamman tietoisuuden ihminen ei pudottaisi vessassa paperipyyhkeitään tai jättäisi pikaruokaroskiaan pöydälle. Hän ei puhuisi kännykkäänsä kovaan ääneen junassa. Hän ei huutaisi myyjälle, koska tietty tavara on loppu. Näen tällaista tapahtuvan koko ajan ja suvaitsemattomuuteni kiehahtaa.  Luettelo jatkuu ja jatkuu, mutta sen voi summata sanomalla, en siedä "mitään, mikä on matalaa tietoisuutta".

Haasteemme tällä planeetalla elävinä ruumiillistuneina mestareina on kaksiosainen. 1) Pystymmekö sietämään ihmiselämän ärsyttäviä asioita - asioita joista tulee paljon selvempiä, kun sallimme oman jumaluutemme? Ja 2) pystymmekö tuomaan uuden maan korkeamman tietoisuuden piirteet tänne vanhalle maapallolle? Onko tapa olla tässä maailmassa, mutta saada uuden maan sujuvuus ympärillemme?"

(lähde: Ärsyyntynyt mestari, Geoffrey Hoppe, Adamus)

~~~~

"Huhtikuu oli hyvin korkeaenergiainen kuukausi ja toukokuussa voimme aloittaa noiden energioiden käytännön soveltamisen. Toisella tavalla katsottuna, jos se mitä tapahtui huhtikuussa, sai sinut siivoamaan tunne-, psyykkistä ja henkistä kaappiasi, niin toukokuussa saat laittaa takaisin kaappiin kaiken, paitsi ne asiat joita ilman tiedät voivasi elää, joita et enää halua tai tarvitse. Mitä nuo asiat ovat? Kaikkea mikä ei enää palvele elämäsi aikomusta tässä hetkessä. Kaikkea mikä ei ole enää harmoniassa visiosi kanssa itsestäsi, seuraavista askelistasi ja tulevaisuudestasi siinä mielessä, mitä haluat nyt. Kaikkea mikä ei anna sinulle tai mikä ottaa sinulta. Kaikkea mikä tekee sinut surulliseksi, tyytymättömäksi, voimattomaksi tai onnettomaksi. Toukokuussa katsomme elämää arvoperspektiivistä.

Et voi vaatia, että toiset arvostavat sinua, mutta voit aloittaa arvostamalla itseäsi, mikä asettaa energian vetämään puoleen kaikkea, mikä vastaa itsearvostustasi. Tämä voi merkitä, että ihmiset ja tilanteet jotka eivät pysty arvostamaan sinua, lähtevät elämästäsi. Se merkitsee myös, että tulee asioita, jotka ovat harmoniassa arvosi kanssa. Muistatko artikkelin pyöröovista – se mikä menee ulos, tekee tilaa sisään tulevalle ja jos käytämme aikomustamme voimallisesti, tuo prosessi voi olla saumaton.
 
Voit tuntea olevasi jumissa toukokuussa (tai se tunne jatkuu, jos olet tuntenut niin muutaman kuukauden), koska vaikka Mars lakkaa perääntymästä (vihdoinkin!), se pysyy suurimman osan kuukautta pimennyskulman lähellä. Sen kulmaa pimennykseen sanotaan "inkonjunktioksi" (150 astetta), mikä tunnetaan epämiellyttäväksi kulmaksi – kuin laittaisi kuutionmuotoista palikkaa pyöreään reikään. Jonkin on muututtava palikan sopimiseksi – meidän on käytettävä eri palikkaa tai löydettävä erilainen reikä. Tämä on kaikki osa sitä jatkuvaa transformaatioprosessia, missä olemme olleet useita vuosia ja mikä muuttuu toukokuussa perustan luomiseksi arvojärjestelmäämme. Sitten kun energia tuntuu liikkuvan taas elämässäsi täysin esteettä – mikä on ehkä kesä- tai heinäkuussa – sinulla on muodostettuna oma arvosi ja olet valmis harmonisoitumaan ja integroitumaan ihmisiin ja tilanteisiin, jotka heijastavat uutta arvoperustaasi sinulle.

Tuntuuko siltä, että aina kun käännyt ympäri, jotain muuta ilmestyy esiin? Toivotko täysin selvää merkkiä, jotta voit rentoutua ja ottaa rennosti? Kaipaatko entisiä hyviä aikoja, kun elimme kaikki autuaassa tietämättömyydessä näistä asioista ja elämä oli ennustettavampaa? Se ei ollut oikeasti ennustettavaa, se oli vain mukavaa ja tunnettua. Olimme kohtalopolulla, missä kaikki laitettiin eteemme karmamme mukaisesti ja meillä oli paljon vähemmän vaihtoehtoja. Nyt olemme luomispolulla ja vaikka kohtalo ja karma ovat yksi polku, on monia muita, joita voimme valita. Siis, jos olemme valmis astumaan mukavuusalueeltamme epämukavuusalueelle ja arvostamaan itseämme riittävästi uskoaksemme, että olemme upean arvon ja arvokkaiden kokemusten arvoinen.
 
Koska vaikka vaihtoehtoja on käytettävissä, meidän on kuitenkin valittava ne. Päätöksen helpottamiseksi mukavuusalueestamme tulee hyvin epämukava, kun sielumme yllyttää meitä transformoitumaan, ja sitten kun lopulta päätämme murtautua vapaaksi, astumme tuntemattomalle luomisalueelle, missä on rajattomat mahdollisuudet. Tämä on se uusi toimintamalli, jonka olemme tulleet synnyttämään tänne, joka on tämän elämän tehtävä ja tarkoitus ja perintö, minkä jätämme tuleville sukupolville.

Näe itsesi arvokkaana ja arvostettuna ja tiedät täsmälleen, mitä tehdä toukokuun energioilla."

(lähde: Toukokuun energiat, Jennifer Hoffman)

~~~~

Rumi: Älä istuta mitään muuta kuin rakkautta:

https://www.youtube.com/watch?v=XCx60dU-hbU