Olen varma että viime viestin viljelyn aloittaminen oli jälleen vertauskuva, sillä haaveilinkin viestiä aikaisemmin parina päivänä miten olisi järkevää jos kaupungilla olisi jättisuuri ilmainen kasvimaa jolle halukkaat voisivat tulla viljelemään omia kasvejaan. Mutta ehkä se ajatuskaan ei ollut omani alunperin vaan vihje, ja pienviljely kuitenkin vielä jossain vaiheessa olisi tärkeä osa elämäämme, kuten on jo aloitettu mm. Detroitissa hyödyntämällä asumattomia taloja ja maaplänttejä. "Farmilta pöytään yhteisö".

 

http://www.miufi.org/

http://www.mnn.com/your-home/organic-farming-gardening/blogs/detroit-debut-mixed-use-urban-agrihood

 

Raha- ja laina-asiaa käsittelevä viesti taas tuli siitä kun havaitsin silloin että olen hyvin pian täysin velaton ihminen ja haaveilin hieman omasta mökistä. Ei kannattaisi sitten ehkä kuitenkaan enää osallistua lainkaan itsensä orjuuttamiseen tekemällä sen mokan että jälleen ottaisi lainaa... jotain on siis tapahtumassa joka mahdollistaisi jotain muuta ehkäpä.

En kirjoittele jatkossa useinkaan koko viestejäni, vaan ehkä vain korkeintaan tiivistelmät. Kertaan tällähetkellä kaikki alkuaikojen viestini läpi, sillä tekstiä on paljon, paljon... osan opetuksista olin jo nimittäin unohtanut enkä saanut enää kokokuvaa mieleeni. Viestejäni ei siis vielä ole julkaistu toistaiseksi heinäkuu-joulukuu viestejä, en osaa päättää laittaisiko ne kirjaksi vai vain e-kirjoiksi.

 

Viimeksi kysyin viestissä esim. aloittaisinko nyt perinteisen meedio-kanavoijan työt henkilökohtaisena työnä. Vastaus oli ei. On paljon opiskeltavaa ja "meediumismi" on vielä vaatimaton taito, ja luo vääränlaista sädekehää tavallaan sen taidon ympärille. Kuten kehottivatkin katselemaan sitä taivaalliselta puolelta, joten mitään erityisiä Meedioita ei tavallaan edes ole, vaan kaikki kykenevät samaan, enempäänkin.

 

"Aloita ensin se harjoittelusi siten mahdollistaen kaiken kauniimman kasvun että ottaisit sitten vasta heitä toisia mukaan, sillä ensin on vain aloitettava se oma tiensä vaatimuksia välttelemättä että sinäkin osallistuisit siis ensin hyväntekeväisyyteen luonasi joka arvostaa taas sellaista tavoitetta että siinä ajattelet toisia auttaa. Sellaista kannustammekin aina luoksenne ja olemme arvostaneet henkilöitä siinä ajatuksessa, vaan otatteko huomioon lainkaan sitä omaa kukoistustanne joka olisi tuleva kukkimaan ensin aloittaessanne opastamaan toisia.

 

Kannustamme siis kaikkia liittymään toki joukoiksi kannustaviksi, vaan ajattelemaan ensin kannustaa itseään loppuun saakka, että siinä havaitsemme joitakin puutoksia sinun ajatustavassasi harkita maailmaasi että kannattelet vääriä puitteita tavallaan vaikka tarkoituksesi on hyvä.

Kannustamme siis ensinnäkin kaikkea sisältäkäsin tapahtuvaa ajatustenvaihtoa joten ottakaa vain kannattimenne esille aina kulkiessanne jossakin ja havaitsette miten muuttaa se kaikkea joukoissanne että sijaitsette piankin aivan erilaisella pohjalla kuin aikaisemmin.

Minkä otamme esille kannattimen kulkiessamme?   Sellaisen palan arvokkaan jonka omistatte ja joka kuuluu teidän jokapäiväiseen taivallukseenne että arvostaisitte kannatella sitä automaattista kerrontaamme miten ohjaa se teitä havaitsemaan pieniä tietoja ympäriltänne.   (intuitio siis...)

 

Kannustamme näin varovasti aluksi ettei kenelläkään syttyisi väärää arvostusta mielessään kannustaa olemattomia haaveita, mutta ehkä siinä kannattelette kuitenkin jotain kauniimpaa vaikka henkisesti olette vielä raakileita.

Kertaamme siis näitä opiskeluitamme arvokkaasti loppuunsa, jonka jälkeen olette vapaita aloittamaan polkunne sisältäkäsin voimanne avustamana. Kovasti olemusta, se kyvykkyyttä vaatii joten aloittakaa ensinnä kaipauksenne mukaisesti kannustamaan vain aatteitanne pohjattomia jonka jälkeen aloittaisitte joitakin vastaavanlaatuisia numeroituja ennustuksia kuten maailmassanne on aloitettu jokaisen aikakauden alkaessa. Ettekä suvaitse kannatella milloinkaan enää sellaisia vaatimattomia alkuja kuten ajattelette asioista vielä tässä vaiheessa.

 

Seuraamme sinun aloitustasi siellä maallisesssa taivalluksessasi olen mielin määrin kiitollisia avustasi että aloitit tällä tavoin kannustamaan jakeitasi aloitukseen, ollen itse pysytellyt syrjässä. Sillä arvottomina kannustajina tulee jokaisen polkunsa aloittaa eikä hehkuen jotain olematonta säihkettä.

 

Kannatamme joukkojenne vahvistamista mutta aloittakaa omalta osaltanne aloittamaan sitä pohjatonta aloitustanne jonka mukaan olette suunnanneet ne syntymätähtenne, joten aloittakaa varovasti ollen viisas vasta myöhemmin.

 

Kannustamme näin jokaista ajattelemaan puhtaita kannustavia ajatelmia eikä mitään määrällisen arvokasta omistusta luokseen. Ehkä siinä ajattelemme toisin, vaan ehkä sinäkin jatkat entistä vahvemmin aloitettuasi alkumatkasi pienellä määrällä valoa. Joten kannattele itseäsi kunnes osaat valosi kaltaisena, muuntuneena ajatusmaailmaltasi pysytellä.

 

Kannustamme teidän suuntaanne jotain ennalta arviomme mukaista arvokasta omaisuutta lähteäksenne matkaan edustusvaatteissanne, olematta mitenkään alentunut aloittamaan mistään pohjaseudulta.

Kertaamme siis näitä jakeita kunnes olemme opintomme päättäneet, aloittaen hallitusti teidän jatkuvan, seuraavan tasonne alkuasetelmat.

 

Kehotamme siis jokaista vain aloittamaan pohjalta ollen täysin tietämätön tulevaisuudestanne, ollen se väsynyt yritelmä jos aloitatte vain jotain oman mielenne tahdon mukaista tapatumaa todeksi ettekä havaitse miten olisitte toisella tavoin aloittaneet jotain täysin uudenlaista tavoitetta jollaista luomakunnassanne ei olekaan vielä havaittu tapahtuvan. Joten ottakaa täysin oma vastuunne kaikesta kuulemastanne kantaen sen kuunnelmanne mukananne hautaan saakka..."

 

*

 

Huomisen täysikuu skorpionissa on jälleen suuri käännekohta...

https://www.consciousreminder.com/2017/05/08/10th11th-mays-full-moon-scorpio-major-turning-point-year/

 

Mutta niin olisi myös Maya kalenterin 24.5.2017 päivämäärä merkittävämpi kuin se 21.12.2012...

https://ascendingstarseed.wordpress.com/2017/05/06/mayan-calendar-expert-says-may-24th-2017-is-more-significant-than-december-21st-2012/

 

"Toukokuun 24. on ensimmäinen päivä 64 päivän sarjasta yhdeksättä aaltoa. Sitä voidaan tarkastella aloitusjaksona jolloin ihmiset luovat saman taajuuden yhdeksännen aallon kanssa. Tätä seuraavat tapahtumat kesäkuun 29., elokuun 4. ja niin edelleen. Tätä ei siis voida tarkastella yksittäisenä tapahtumana, vaan voidaan esittää että maailman kaaos on tullut pisteeseen missä on tarpeen luoda suuremmalla joukolla  resonanssi sen aallon kanssa joka luo yhtenäisen tietoisuuden."

 

*

 

"Kissan aura on niin iso että siihen kuuluu omistaja, hänen perheensä, koti, koko kissan hallinnoima piha-alue. Kun kissa hieroo itseään jalkaasi, se ei vain yritä saada ruokaa vaan se tarkoittaa että kissa jakaa maagista voimaansa kanssasi, astraalivoimaa.

Jos työntää kissan pois, sulkee sen positiivisen energian jota kissa yritti tarjota ja seuraavalla kertaa se ei enää jaa tätä kenttää kanssasi vaan saattaa jopa ottaa osan omaa kenttääsi.

Kissa eivät ainoastaan suojaa kotia huonoilta hengiltä vaan myös negatiivisilta energioilta joita siellä oleili aiemmin ennen kissan tuloa. "

https://www.consciousreminder.com/2016/11/15/cat-protects-you-home-ghosts-negative-spirits/

 

*

 

Eri intiaanien profetioita, mm Pohjois- ja Etelä-Amerikan intiaanit sekä Eteläisen Tyynenvaltameren legendat kertovat valkoihoisesta, parrakkaasta lordista joka matkasi monien heimojen keskuudessa tuodakseen rauhan noin 2000 vuotta sitten. Tämä henkinen sankari oli parhaiten tunnettu nimellä Quetzelcoatl. Joitakin hänen muita nimiään olivat: 

 

 • Kate-Zahl (Toltec),
 • Kul-kul-kan (Maya),
 • Tah-co-mah (NW America),
 • Waicomak (Dakota),
 • Wakea (Cheyenne, Hawaiian and Polynesian),
 • Waikano (Orinoco),
 • Hurakan,
 • the Mighty Mexico,
 • E-See-Co-Wah (Lord of Wind and Water),
 • Chee-Zoos,
 • the Dawn God (Puan, Mississippi),
 • Hea-Wah-Sah (Seneca),
 • Taiowa, Ahunt Azoma,
 • E-See-Cotl (New Guinea),
 • Itza-Matul (Yucatan),
 • Zac-Mutul (Mayan),
 • Wakon-Tah (Navajo),
 • Wakona (Algonquin), etc..(

http://www.evolveandascend.com/2016/10/11/hauntingly-accurate-native-american-prophecies-future/

 

*

 

Kehosta, eetteritason hengistä, parasiiteista... (osa 3)

https://ascendingstarseed.wordpress.com/2017/05/06/eric-raines-etheric-implants-and-entities-are-human-nature-part-3a/

 

Osa 1 täällä : http://googleweblight.com/i?u=http%3A%2F%2Funleashingnaturalhumanity.com%2F2017%2F01%2F06%2Fetheric-implants-are-human-nature%2F