Sain tammikuulla viesteissä niitä vihjeitä tuulesta joka käy läpi koko elinpiirimme (eli "talon", mullistaa huonekalut, jne), sekä monia vihjeitä keväästä, kuten "viisi kuukautta siihen menee...", monissa hyvissä uutisissa (työn tulos, "hiottu helmi tai taottu hopeinen hevosenkenkä", yms.) kvanttimatkojeni yhteydessä oli lehti puussa tai "omenapuu kukki". Sekä suora viittaus juhannusviikkoon (viikko 25) kvanttimatkalla avaamastani kirjasta, jonka avasinkin sitten todellisessa elämässä jälkeenpäin, ihmetellen miksi kaikki vaikuttaa niin tutulta.

(Tarinat täällä omissa kokemuksissa helmikuu, sekä Youtube videollani "Uusia ennustuksia 2021").

Taas oli siis synkronismia ulkomaisten kanavoijien kanssa, Sophia oli saanut 23.2 viestissään vihjeen sekä maaliskuun 9. päivästä että "keväästä" jonka hän ajoitti välille 20.3-20.6.2021.  Ja että nyt se mullistus alkaisi! Hienoa!

Sophian kotisivut: https://www.sophialove.org/my-blog Tämä viesti tulee hänen neljänteen kirjaansa The words of One, olen tilannut Sophian viestit sähköpostiin joten suoraa linkkiä ei ole, suomensin suoraan sähköpostista:

 
"Helmikuun 23. päivä, 2021
Tämä on Yksi.
- Kiitos. Minulla on kysymyksiä.
Ole hyvä Sophia.
- Etsin tietoa ajoitusta, suhteita koskien. Tuntuu kuin minun täytyisi päästää irti kaikesta jota rakastan.
On syitä epävarmuuden tunteisiin. Ne selviävät, siinä valossa mitä tapahtuu maailmassasi nyt. Kaikki ne monet asiat joiden odotit aina olevan olemassa, ovat katoamassa silmiesi edessä. Tämä tapahtuu asioille joista et ole puhunut paljon. Tämä tapahtuu asioille joista keskustelet pitkään. Se mistä tulee varmaa, on muutos - ja se ei ole lohduttavaa.
Nämä ajat ovat aikoja joihin ilmoittauduit ennen inkarnoitumistasi. Olet aina tiennyt, osa sinusta on aina tiennyt kuitenkin että maailma jonka olet oppinut tuntemaan, romahtaisi sinun vielä seisoessasi siinä.
Jopa kauhistuttavissa orjuuden tapaisissa olosuhteissa loitte itsellenne normaaliuden ja säännöllisyyden tunteen - polun jota seurata, joka sisälsi saavutusten odotuksia, tavoitelmia tietyille ikäkausille.
Teidän ei ole tarkoitus kärsiä. Te ette kärsi enää pitkään. Ahdistus jota tunnette on läsnä tuntemattomuuden vuoksi. Se on läsnä eristäytymisen vuoksi. Se on läsnä väestöllenne syötetyn tarkoituksellisen pelon ja eristäytyneisyyden vuoksi.
Maailmanne ei romahda. Maailmanne syntyy uudelleen. Se tuntuu kauhealta juuri ennen kuin se tuntuu uskomattomalta. Se tuntuu vielä päättymättömältä sinulle nyt, mutta vakuutan että loppu lähestyy. Synkimmät hetket jotka ovat nyt välittömästi edessänne, ovat merkki lopusta, uuden syntymisestä. Ette katoa tai romahda tämän alle, vaan sen sijaan kasvatte vahvuutta. Se tapahtuu kun nousette ylös päivä toisen jälkeen ja tarkkailette kun maailmanne näyttää olevan romahtamispisteessä. Muista että romahdus ilmentyy kun ei ole vahvuutta tai kykyä jatkaa. Näin ei ole tässä tapauksessa. Synnyitte tätä hetkeä varten. Se lähestyy.
Kun paljastukset alkavat, huomaat sisäisen tunnistamisen, tavallaan "hälytyksen", herättävän sinut. Tämä "hälytys" on muistutus. Et kuule sitä korvillasi, tunnet sen sisäisesti. Se mitä tapahtuu kun tunnistat sen, on että paljastusten ja muutosten jatkuessa, osa sinusta lähestyy niitä rennolla varmuudella.
Loppu on lähellä. Uusi on lähellä. Tämä on se mikä kantaa sinut läpi ylimääräisellä vahvuudella, niin että voit kannatella toisia.
- Milloin ja miten ja ketä?
Ei tule olemaan toista tällaista kärsimyksen kautta.
Salaisuudet paljastetaan massoille, ennen kuin kaksi viikkoa on kulunut (fortnight). Ne liittyvät niin syvään korruption tasoon ja maailmanlaajuiseen petokseen, että niitä ei voi sisällyttää yhteen yhteiskuntanne aihepiiriin.
Ei ole totuuksien paljastamista toisensa jälkeen helposti sulateltavassa järjestyksessä. Ei. Petos on massiivinen, maailmanlaajuinen ja täydellinen. Se paljastetaan ensin.
Kun se on ymmärretty että on ollut kontrolloiva elementti olemassa, ja että se pääasiallisesti pyörittää kaikkea ja on aina tehnyt niin - dominot kaatuvat. Ne kaatuvat nopeasti ja järjestyksessä - seuraus joka takaa että kaikki valheet paljastetaan, kaikki osallisuudet tulevat ilmi. Se ei ole helppo prosessi, mutta se on kuitenkin täydellinen.
Vanha maailma on ohi ja että se fakta voitaisiin tarkasti selittää positiivisella tavalla, syyt sen välttämättömään poismenoon on oltava päivänselvät.
Totuus on tulossa. Oikeus on sen prosessin osa. Vapaus seuraa vanhasta irtautumista. Yksi huomioitava tärkeä osa tämän rauetessa on, että teidän yksilöinä ei ole tarpeen menettää toisianne tässä prosessissa.
Mitä on vapautettava kuitenkin, on mikä tahansa metodi, suhde toiseen henkilöön tai instituutioon tai järjestelmään joka toimi epärehellisesti tai ilman edustajistoa.
Etenette autenttisuuden nollapistehetkeen. Saatatte huomata itseymmärrystä ja sisäisiä löytöjä jotka yllättävät teidät. Älkää pelästykö näistä löydöistä.
Olette tähän saakka toimineet väärässä rakennelmassa, sortamisen ja dominoinnin sääntöjen alla; miten hyvin peiteltyjä ne olivatkaan olleet. Olette joutuneet pitämään monia hattuja ja naamioita, selvitäksenne.
Kun näette itsenne ilman niitä, ette lähes tunnista itseänne. Tunnistatte kaiken täysin, itsevaltiaana. Se tulee olemaan todella ilahduttava tila.
Teidän on tarkoitettu tuntevan itsenne täydelliseksi ilman tarvetta ulkoiselle hyväksynnälle. Teidän on tarkoitettu toimimaan täydellisessä henkilökohtaisessa voimassanne koskemattomana ja toimivana. Kaikki tämä on edessänne nyt.
Muistakaa. Muistakaa kuka olette. Olette rakkaus. Olette valo. Olette täällä suunnannäyttäjinä uuteen maailmaan. Tulette näkemään, rakkaat ihmiset, tulette näkemään. Ette ole pettyneitä tai ahdistuneita enää pitkään. Tulette olemaan pitkäjänteisiä ja päättäväisiä ja vahvistettuja sitten kun kahleenne ovat selkeästi poissa.
Tulette näkemään.
Tässä kaikki.
- Kiitos.
 

*

Michael Love 22.2.2021 kirjoitti että viestinsä tiedot on saatu kanavoimalla ja kvanttihypnoosin avulla, eli hänkin tekee kvanttimatkoja. Lisäksi että Lyyralaiset ovat meidän esivanhempiamme, maapallolla on 4,5 biljoonaan tähtisiementä, että olemme enkeleitä, oikeilla enkeleillä ei ole höyhensiipiä (kuten andromedalaiset kertoivatkin viesteissäni). Että olemme itse "muinaisia avaruusolentoja", mutta emme pidä sanasta avaruusolento, vaan mieluiten haluamme puhuttavan perheestä. Että tähtiperheemme on joku näistä neljästä: andromedalaiset, arcturiansit, plejadilaiset, tai siriuslaiset. Lyhensin hieman ja suomennan omaksi artikkelikseen myöhemmin... koko teksti linkissä.

 

22 MILLION EARTH YEARS AGO, OUR DIRECT ANCESTORS, WERE THE FIRST CIVILISATION TO COLONIZE VEGA IN THE LYRAN CONSTELLATION! LYRA EXISTS IN THE 12TH-DIMENSION AND IS THE HIGHEST RESONATING AREA OF THIS UNIVERSE. WE EXISTED IN HARMONY AND PERFECTION IN THIS CELESTIAL REALM OF LIGHT AND WE WALKED AMONG THE ARCHANGELS AND THE HEAVENLY HOST!IN TIME, OUR ANCESTORS, THE ORIGINAL HUMANOID POPULATION OF VEGA EXPANDED OUT AND CREATED BEAUTIFUL SETTLEMENTS ON WORLDS IN THE ALTAIR, AND CENTAURI STAR SYSTEMS!
(AFTER GALACTIC WAR) THE REFUGEES FROM LYRA EVENTUALLY DESCENDED IN GREAT LIGHT SHIPS DOWN TO THE 5TH DIMENSION AND SETTLED IN THE SIRIUS, ORION, ARCTURUS, ANDROMEDAN AND PLEIADES STAR SYSTEMS!
THOUGH WE WERE ALL LYRAN-HUMAN-DESCENDANTS OUR STAR NATION NAMES CHANGED TO MATCH OUR NEW HOMES IN THE THESE 5TH DIMENSIONAL STAR SYSTEMS!
THESE LYRAN HUMANOIDS THAT FIRST CAME TO EARTH WERE THE ORIGINAL TERRAFORMERS OF EARTH AND THEY INTRODUCED ADVANCED HOMINOIDS, ANCESTORS OF ERECTUS, NEANDERTHAL AND BIGFOOT WHICH WOULD LATER BE DNA UPGRADED BY THE ANNUNAKI INTO MODERN HOMO SAPIEN HUMANS!
THESE ORIGINAL ADVANCED TERRAFORMERS AND WORLD PLANNERS LEFT EARTH AT DIFFERENT PERIODS, AND FOR DIFFERENT REASONS, MILLIONS OF YEARS AGO AND RETURNED TO THE 5TH DIMENSION!
“THE HUMANS DO NOT KNOW WHAT HAS HAPPENED TO THEM AS THE TRUTH IS HIDDEN FROM THEM!”
A VOICE FROM THE HIGH COUNCIL SAID, “WE MUST HELP THEM!”
“WE MUST BRING LIGHT TO THEM!”
“WE MUST TELL THEM THE TRUTH ABOUT WHAT HAS HAPPENED AND THIS TRUTH WILL SET THEM FREE! ”
"HOW COULD WE DO THIS, THE SAGES ASKED?"
THE ANSWER CAME FROM THE WISEST OF THE COUNCIL WHEN SHE SAID,
“YOU CANNOT INTERFERE DIRECTLY INTO THE AFFAIRS OF HUMANS SO THE ONLY POSSIBLE WAY YOU WILL BE ABLE TO HELP THEM IS TO BECOME ONE OF THEM!
IN CONFUSION, WE ASKED, “WE DO NOT UNDERSTAND WHAT YOU MEAN GREAT COUNCILWOMAN?”
SHE SAID, “YOU WILL HAVE TO ENTER INTO A HUMAN BODY AND YOU WILL HAVE TO LIVE AS ONE OF THEM AND UNDER THE GALACTIC CODEX, THIS IS THE ONLY WAY YOU CAN CHANGE THEIR SITUATION WITHOUT INTERFERING FROM THE OUTSIDE!”
“WHO WILL VOLUNTEER TO GO ON THE MISSION TO EARTH TO RESCUE HUMANITY FROM THE DARKNESS?”
“WHO IS BRAVE ENOUGH AND WHO IS STRONG ENOUGH TO GO?”
SHE SAID, “WE HAVE ASSEMBLED YOU SPECIFICALLY BECAUSE YOU ARE THE MOST ELITE AND STRONGEST LIGHT BEINGS IN THIS UNIVERSE! ”
“WILL YOU GO DOWN THERE?”
BY THE END OF THAT FATEFUL DAY, ALL 4.5 BILLION ELITE STAR BEINGS WHO WERE ASKED TO GO TO EARTH VOLUNTEERED FOR THE LONG MISSION!
THE DECREE WAS THEN GIVEN THAT A RESCUE MISSION TO EARTH WOULD SOON BE UNDERWAY!
FOR A TIME WE ALL ASSEMBLED IN THE GREAT HALLS OF THE GALACTIC FEDERATION AND WE BEGAN TO PLAN OUR MISSION TO EARTH!
ON HUGE TABLES WE OPENED THE GREAT SCROLLS AND TABLETS OF LIGHT AND WE BEGAN TO CREATE A PLAN FOR THE JOURNEY TO EARTH!
WE CREATED BLUE PRINTS AND WE MADE COSMIC CONTRACTS AND AGREEMENTS FOR OUR MISSION TO EARTH!
WE PRE-PLANNED AND DETAILED EVERY EVENT AND SITUATION THAT WOULD HAPPEN WHEN WE INCARNATED ON EARTH IN HUMAN BODIES!
AS WE CAME DOWN, WE SMASHED THROUGH THE FREQUENCY BARRIERS WHICH SEPARATE DIMENSIONS, AND IT WAS QUITE PAINFUL TO SAY THE LEAST!
EACH OF US EMERGED OUT OF THE OTHER SIDE OF THIS TUNNEL OF LIGHT, BUT THE 3D EARTH SIDE OF THIS TUNNEL WAS A FEMALE BIRTH TUNNEL!
OUR SOULS HAD BEEN BORN INSIDE HUMAN BODIES, AS INFANTS AND WE WERE ON EARTH!
“LOOK AND SEE THE GREAT SHIP THAT BROUGHT YOU TO EARTH!”
IT IS TIME TO REPAIR THE DAMAGE TO YOUR LIGHT VEHICLE, RECHARGE THE FUEL CELLS AND PREPARE TO LIFT OFF AGAIN BACK TO THE HEAVENS FROM WHENCE YOU CAME!”
“IT IS TIME TO ASCEND BACK TO THE HIGHER REALMS!
“IT IS TIME TO GO HOME!”N EARTH YEAR 2015, THE GALACTIC FEDERATION ESTABLISHED THE EARTH ALLIANCE WHICH IS COMPRISED OF ELITE LIGHT FORCES STATIONED ON THE SURFACE WITH THE TASKED WITH MOVING HUMANS MUCH QUICKER ALONG THE GAMMA POSITIVE TIMELINE!
THE PRIMARY 5D STAR NATIONS INVOLVED IN BENEVOLENT SERVICE TO HUMANITY'S ASCENSION RIGHT NOW ARE THE ANDROMEDANS, THE ARCTURIANS, THE SIRIANS AND THE PLEIADIANS!
BE ASSURED THAT ONE OF THESE GROUPS IS YOUR DIRECT LYRAN-HOMINID STAR FAMILY AND THIS IS WHERE YOU CAME FROM BEFORE YOUR TRIP TO EARTH!
YOU CAN EASILY DISCOVER WHICH STAR FAMILY YOU BELONG TO BY DOING SOME SEARCHES TO LEARN THE DISTINCT CHARACTERISTICS OF EACH GROUP!
SO WHO AND WHAT ARE YOU, ULTIMATELY?
WE COULD SAY AN ANGEL AND IT WOULD BE TRUE!
ANGELS ARE MISUNDERSTOOD IN EARTH RELIGIOUS TEACHINGS AS THEY DONT HAVE FEATHER WINGS AND THEY ARE NOT SOFT LITTLE CUTE BABIES!
THEY LOOK LIKE YOU AND THEY LOOK LIKE ME AND THEY ARE THE MOST POWERFUL BEINGS IN THE UNIVERSE!
WE COULD CALL YOU A CELESTIAL BEING, A LIGHT BEING, A STAR BEING OR A STARSEED AND WE WOULD BE CORRECT!
WE COULD SAY YOU ARE AN EXTRA TERRESTRIAL AND IT WOULD BE 100% ACCURATE BECAUSE YOU CAME TO EARTH FROM ANOTHER WORLD!
IT IS NOW PROVEN BY EARTH SCIENCE THAT A LARGE PORTION OF YOUR DNA DOES NOT COME FROM EARTH!
WHEN YOU SEE ANCIENT MEGALITHIC STONES WITH MARKINGS CARVED ON THEM, KNOW THAT YOU DID THAT!
TRACES OF WHAT YOU BUILT HERE ARE SCATTERED ALL OVER THE PLANET STILL TODAY!
YOU ARE THE ANCIENT ALIEN EXCEPT WE REALLY DON'T CARE FOR THE WORD ALIEN AS WE PREFER TO BE CALLED FAMILY INSTEAD!
YOU ARE THE GODS THAT CAME DOWN FROM THE SKY TO EARTH!

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=2742502655999004&set=a.1382262358689714

 

*

 

Pohjolan jumalattaret. Uusi kirja paljastaa naisten unohdetun voiman:

https://yle.fi/uutiset/3-11793492?fbclid=IwAR2AAV9dH8jJ45QSv83y0dtWrrIgFvyxcBwPEmed8YRxjanJ636-V8ZqZjs

 

Maadoittuminen talvella

https://www.kuukauppa.fi/product/11/maadoittuminen---kaikkien-aikojen-tarkein-terveysloyto?fbclid=IwAR38hse1tF-ynvNJVnCGEPU-vylInTP6r50mYH_v4zigZMQinhmCaB5n7-0

https://www.is.fi/menaiset/hyva-fiilis/art-2000007797364.html?fbclid=IwAR0JyY2NnOZZBHZP3q7qgG_-BZcgmwDNy4S-A_POGpGPABDy11tnUDXjQeo

 

Hirviöiden pelko keskiajalla loi pohjaa ennakkoluuloisille ajatuksille, jotka elävät yhä tämän päivän yhteiskunnassa:

https://yle.fi/uutiset/3-11778071

 

Dokumentti Vesilinnun kansa, suomensukuisten kansojen elämästä:

https://areena.yle.fi/1-1710692?fbclid=IwAR1ZbUr65bWPKT-dhzTKcOMTcKLuVvlt8ml1vejqYstQXVI1KPOzRjlLlgg