Sophia oli saanut viestissään vihjeen sekä maaliskuun 9. päivästä että "keväästä" jonka hän itse ajoitti välille 20.3-20.6.2021.

Sophian kotisivut: https://www.sophialove.org/my-blog Tämä viesti tulee hänen neljänteen kirjaansa The words of One, olen tilannut Sophian viestit sähköpostiin joten suoraa linkkiä ei ole, suomensin suoraan sähköpostista:

 
"Helmikuun 23. päivä, 2021
Tämä on Yksi.
- Kiitos. Minulla on kysymyksiä.
Ole hyvä Sophia.
- Etsin tietoa ajoitusta, suhteita koskien. Tuntuu kuin minun täytyisi päästää irti kaikesta jota rakastan.
On syitä epävarmuuden tunteisiin. Ne selviävät, siinä valossa mitä tapahtuu maailmassasi nyt. Kaikki ne monet asiat joiden odotit aina olevan olemassa, ovat katoamassa silmiesi edessä. Tämä tapahtuu asioille joista et ole puhunut paljon. Tämä tapahtuu asioille joista keskustelet pitkään. Se mistä tulee varmaa, on muutos - ja se ei ole lohduttavaa.
Nämä ajat ovat aikoja joihin ilmoittauduit ennen inkarnoitumistasi. Olet aina tiennyt, osa sinusta on aina tiennyt kuitenkin että maailma jonka olet oppinut tuntemaan, romahtaisi sinun vielä seisoessasi siinä.
Jopa kauhistuttavissa orjuuden tapaisissa olosuhteissa loitte itsellenne normaaliuden ja säännöllisyyden tunteen - polun jota seurata, joka sisälsi saavutusten odotuksia, tavoitelmia tietyille ikäkausille.
Teidän ei ole tarkoitus kärsiä. Te ette kärsi enää pitkään. Ahdistus jota tunnette on läsnä tuntemattomuuden vuoksi. Se on läsnä eristäytymisen vuoksi. Se on läsnä väestöllenne syötetyn tarkoituksellisen pelon ja eristäytyneisyyden vuoksi.
Maailmanne ei romahda. Maailmanne syntyy uudelleen. Se tuntuu kauhealta juuri ennen kuin se tuntuu uskomattomalta. Se tuntuu vielä päättymättömältä sinulle nyt, mutta vakuutan että loppu lähestyy. Synkimmät hetket jotka ovat nyt välittömästi edessänne, ovat merkki lopusta, uuden syntymisestä. Ette katoa tai romahda tämän alle, vaan sen sijaan kasvatte vahvuutta. Se tapahtuu kun nousette ylös päivä toisen jälkeen ja tarkkailette kun maailmanne näyttää olevan romahtamispisteessä. Muista että romahdus ilmentyy kun ei ole vahvuutta tai kykyä jatkaa. Näin ei ole tässä tapauksessa. Synnyitte tätä hetkeä varten. Se lähestyy.
Kun paljastukset alkavat, huomaat sisäisen tunnistamisen, tavallaan "hälytyksen", herättävän sinut. Tämä "hälytys" on muistutus. Et kuule sitä korvillasi, tunnet sen sisäisesti. Se mitä tapahtuu kun tunnistat sen, on että paljastusten ja muutosten jatkuessa, osa sinusta lähestyy niitä rennolla varmuudella.
Loppu on lähellä. Uusi on lähellä. Tämä on se mikä kantaa sinut läpi ylimääräisellä vahvuudella, niin että voit kannatella toisia.
- Milloin ja miten ja ketä?
Ei tule olemaan toista tällaista kärsimyksen kautta.
Salaisuudet paljastetaan massoille, ennen kuin kaksi viikkoa on kulunut (fortnight). Ne liittyvät niin syvään korruption tasoon ja maailmanlaajuiseen petokseen, että niitä ei voi sisällyttää yhteen yhteiskuntanne aihepiiriin.
Ei ole totuuksien paljastamista toisensa jälkeen helposti sulateltavassa järjestyksessä. Ei. Petos on massiivinen, maailmanlaajuinen ja täydellinen. Se paljastetaan ensin.
Kun se on ymmärretty että on ollut kontrolloiva elementti olemassa, ja että se pääasiallisesti pyörittää kaikkea ja on aina tehnyt niin - dominot kaatuvat. Ne kaatuvat nopeasti ja järjestyksessä - seuraus joka takaa että kaikki valheet paljastetaan, kaikki osallisuudet tulevat ilmi. Se ei ole helppo prosessi, mutta se on kuitenkin täydellinen.
Vanha maailma on ohi ja että se fakta voitaisiin tarkasti selittää positiivisella tavalla, syyt sen välttämättömään poismenoon on oltava päivänselvät.
Totuus on tulossa. Oikeus on sen prosessin osa. Vapaus seuraa vanhasta irtautumista. Yksi huomioitava tärkeä osa tämän rauetessa on, että teidän yksilöinä ei ole tarpeen menettää toisianne tässä prosessissa.
Mitä on vapautettava kuitenkin, on mikä tahansa metodi, suhde toiseen henkilöön tai instituutioon tai järjestelmään joka toimi epärehellisesti tai ilman edustajistoa.
Etenette autenttisuuden nollapistehetkeen. Saatatte huomata itseymmärrystä ja sisäisiä löytöjä jotka yllättävät teidät. Älkää pelästykö näistä löydöistä.
Olette tähän saakka toimineet väärässä rakennelmassa, sortamisen ja dominoinnin sääntöjen alla; miten hyvin peiteltyjä ne olivatkaan olleet. Olette joutuneet pitämään monia hattuja ja naamioita, selvitäksenne.
Kun näette itsenne ilman niitä, ette lähes tunnista itseänne. Tunnistatte kaiken täysin, itsevaltiaana. Se tulee olemaan todella ilahduttava tila.
Teidän on tarkoitettu tuntevan itsenne täydelliseksi ilman tarvetta ulkoiselle hyväksynnälle. Teidän on tarkoitettu toimimaan täydellisessä henkilökohtaisessa voimassanne koskemattomana ja toimivana. Kaikki tämä on edessänne nyt.
Muistakaa. Muistakaa kuka olette. Olette rakkaus. Olette valo. Olette täällä suunnannäyttäjinä uuteen maailmaan. Tulette näkemään, rakkaat ihmiset, tulette näkemään. Ette ole pettyneitä tai ahdistuneita enää pitkään. Tulette olemaan pitkäjänteisiä ja päättäväisiä ja vahvistettuja sitten kun kahleenne ovat selkeästi poissa.
Tulette näkemään.
Tässä kaikki.
- Kiitos.
 

*

Michael Love 22.2.2021 kirjoitti että viestinsä tiedot on saatu kanavoimalla ja kvanttihypnoosin avulla, eli hänkin tekee kvanttimatkoja. Lisäksi että Lyyralaiset ovat meidän esivanhempiamme, maapallolla on 4,5 biljoonaan tähtisiementä, että olemme enkeleitä, oikeilla enkeleillä ei ole höyhensiipiä. Että olemme itse "muinaisia avaruusolentoja", mutta emme pidä sanasta avaruusolento, vaan mieluiten haluamme puhuttavan perheestä. Että tähtiperheemme on joku näistä neljästä: andromedalaiset, arcturiansit, plejadilaiset, tai siriuslaiset.

https://www.facebook.com/photo?fbid=2742502655999004&set=a.1382262358689714

*

 

Pohjolan jumalattaret. Uusi kirja paljastaa naisten unohdetun voiman:

https://yle.fi/uutiset/3-11793492?fbclid=IwAR2AAV9dH8jJ45QSv83y0dtWrrIgFvyxcBwPEmed8YRxjanJ636-V8ZqZjs

 

Maadoittuminen talvella

https://www.kuukauppa.fi/product/11/maadoittuminen---kaikkien-aikojen-tarkein-terveysloyto?fbclid=IwAR38hse1tF-ynvNJVnCGEPU-vylInTP6r50mYH_v4zigZMQinhmCaB5n7-0

https://www.is.fi/menaiset/hyva-fiilis/art-2000007797364.html?fbclid=IwAR0JyY2NnOZZBHZP3q7qgG_-BZcgmwDNy4S-A_POGpGPABDy11tnUDXjQeo

 

Hirviöiden pelko keskiajalla loi pohjaa ennakkoluuloisille ajatuksille, jotka elävät yhä tämän päivän yhteiskunnassa:

https://yle.fi/uutiset/3-11778071

 

Dokumentti Vesilinnun kansa, suomensukuisten kansojen elämästä:

https://areena.yle.fi/1-1710692?fbclid=IwAR1ZbUr65bWPKT-dhzTKcOMTcKLuVvlt8ml1vejqYstQXVI1KPOzRjlLlgg