Tänään on Salaiset Kansiot, X-files ilta... kaksi jaksoa peräkkäin Foxilta :) Eilen katselinkin viimetipassa muistamani ekan jakson. Fiilistelin tuliko tunnetta että oli jälleen opiskelija ja jännäsi omituisia juttuja... silloin ne jopa tuntui niin huimilta.

Täällä olikin ekasta jaksosta analyysi, jos joku ihmettelee miten näissä jaksoissa näyttää olevan hyvin samanlaista tietoa mitä Cosmic Disclosuressa on puhuttu: "Pointti onkin paljastaa niin paljon totuutta kuin mahdollista naamioituna fiktioksi. Yrittäkääs keskustella jonkun kanssa joka on nähnyt Salaiset Kansiot ja kertoa että esitetty informaatio saattaa olla totisinta totta. Jos henkilö on heräämättä näille todellisuuksille, heidän reaktionsa on hylätä koko juttu naurettavana. Monissa tapauksissa ihmiset eivät tee minkäänlaista tutkimusta tämän ennakkoasenteensa vuoksi. Tämä kaikki on taidokas työkalu juurruttaa ennakkokäsityksiä ja puolueellisuutta henkilön mieleen, näitä ohjelmia levitetään ja ylläpidetään sosiaalisten kanssakäymisten kautta."

http://sitsshow.blogspot.fi/2016/01/new-x-files-series-to-reveal-911.html

fox-mulder-flying-saucer.jpg  girlswithgunz.com

Löysin jotain erikoista... ilmaisen meediokoulun. Hienoa että kaikessa ei rahasteta.  http://www.rakkaudentahti.com/tuotteet.html?id=5/170105

Muuta sekalaista, tunnustus että ihmistä on onnistuneesti käytetty ilmavoimien apuna paikantamaan kadonnut lentokone... ruumiistairtautumisen avulla:

http://www.collective-evolution.com/2016/01/18/us-air-force-successfully-uses-human-with-out-of-body-abilities-to-locate-a-lost-plane-in-africa/