https://www.youtube.com/watch?v=j67-Nqyaq-8

 

Julkaistu 26.6.2017

Joogaohjaaja, psykologian opiskelija Mikko Heikkilä luennoi käsityksistään terveydenhuollon suhtautumisesta paranormaaleihin ilmiöhin.

*

 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Barry_Long

"Barry Long kirjoitti energeettisiä kirjoja itsensä oivaltamisesta ja henkisestä elämästä. Hän puhui ja kirjoitti muun muassa meditaatiosta, tietoisuudesta, kuolemasta, rakkaudesta ja karmasta. Hänen kirjojaan on käännetty 11 kielelle.

Longilla oli merkittävä vaikutus useisiin muihin opettajiin, kirjoittajiin ja terapeutteihin. Tunnetuin heistä on Eckhart Tolle, bestseller-kirjan Läsnäolon voima kirjoittaja. Hän kertoo rakastaneensa Barry Longin opetusta."

 

"Barry Long puhui ja kirjoitti totuudesta ja rakkaudesta. Totuus ei ole informaatiota. Totuus ja rakkaus ovat itsetuntemusta, joka perustuu rehellisyyteen. Jokainen meistä haluaa olla jalo, rohkea, voimakas ja kaunis. Jokaisella on tarve toimia paremmin elämässään. Longin opetuksen mukaan siihen pääsee luopumalla itsekkyydestä ja negatiivisuudesta. Myös hiljentyminen kuuntelemaan omaa olemustaan on tärkeää. Opittuamme erottautumaan onnettomuuden tilasta ja kuuntelemaan maailmankaikkeuden olemusta itsessämme, saavutamme totuuden ja rakkauden."   ( Lähde )

 

Juha Kurvinen  https://blogbook.fi/juhakurvinen/

 

Marja-Liisa Honkasalo   https://www.uutistamo.fi/kumman-jaljilla/

 

*

 

https://www.youtube.com/watch?v=H7dm3cimUdc

"Julkaistu 11.5.2017

Rajatieto TV oli taltioimassa Avartuvan ihmiskuvan tilaisuuden 21.4.2017 Helsingissä. Asko Nummela, Rauli Väinölä, Meera Holopainen, Anssi Lindblad ja Aleksis Aropelto jakoivat kokemuksiaan kohtaamisista ufojen ja humanoidien kanssa. Lisäksi lopuksi Olli Pajula kertoo ajatuksiaan kvanttifysiikasta."

 

*

https://simplecapacity.com/2017/07/a-man-disappeared-in-brazil-and-left-behind-14-books-full-of-encrypted-hand-written-text/