Plejadilaisten valojoukkojen viesti 22.1.2021. Kanavoinut Michael Love.

Suomensin itse. Ensin aloitin juuri julkaisemisen jälkeen tammikuulla, koska alussa mainittiin Lyyralaiset ja teksti vaikutti mielenkiintoiselta. Jatkaessani nyt viimein huhtikuussa, huomasin miten osuva tämä teksti olikaan tähän hetkeen. Kaikki osuu nappiin omien viestieni ja kokemusteni kanssa. Teksti vaikuttaa aluksi tietenkin täysin uskomattomalta, mutta siinä tuntuu olevan kuitenkin joku todellisuuspohja joka alkaa hiljaa itämään mielessä... sellainen fiilis itselle tuli.

(Yritin säilyttää joitakin alkuperäisen tekstin huutomerkkejä, alkuperäinen teksti isoin kirjaimin ja lukuisin huutomerkein olisi sattunut herkkiä suomalaisia kuitenkin liikaa silmiin...)

 

"Erityinen viesti maapallon tähtisiemenille, välittömästi julkaistavaksi.

Plejadilaiset usein kertovat tarinoita jotka on suunniteltu nostamaan sinut korkeammille tietoisuudentasoille. Ei niinkään itse tarina ole tärkeä, vaan miten se on koodattu virittämään muistosi. Tämän viestin tiedot on saatu suorasta plejadilaisesta kanavoinnista, kuolemanrajakokemuksesta, kvanttihypnoosi-istunnoista ja esihistoriallinen tieto on peräisin lemurialaisista suuren valkoisen veljeskunnan kääröistä.

Tänään kerromme teille tarinan suuresta matkastanne maapallolle. Olette kuulleet tarinoita, mutta on enemmän, on koko tarina. Koko tarinassa on kyse koko sielustanne johon kuuluu monia versioita sinusta, toimien monilla tasoilla ja halki havaittavan aika-avaruuden laajuuden. Kaikki järjestelmät ovat valmiustilassa missio maapalloa varten! Valmistautukaa kiihdytykseen!

Kun selvität pyhän mysteerin siitä, kuka ja mitä todella olet, heräät todellisiin ja suurenmoisiin muistoihin muinaisesta historiastasi. Kun työskentelet nostaaksesi värähtelyäsi, huomaat eläviä ja hyvin todellisia muistoja virtaavan tietoisuuteesi. DNA:si on elävää totuuden ja elämän historiaa, joka sisältää identiteetin koodin ja kopion, olemassaolon suunnitelman, universumin historian ja maapallon elämän historian.

Jokainen yksityiskohtainen muisto olemassaolostasi jokaisessa tasossa ja jokaisessa havaitussa ajassa ja paikassa, on rekisteröity ja varastoitu ikuisesti solujesi DNA:n sisälle ja tätä dataa voit toistaa ja tulkita muistoinasi. Vaikka olemme muistinmenetyksen vaivaama rotu, ylöskohoamisesi aikalinjalla on kohta missä tulet muistamaan kaiken mitä tapahtui menneisyydessäsi, jopa miljoonia vuosia sitten ja jopa paljon korkeammilla tasoilla! Lisäksi tähän sisältyy muistoja tapahtumista joita et suoraan kokenut itse!

Miten tämä on mahdollista?

DNA dataviestit, vastaanottaminen, rekisteröinti ja varastointi kaikki tapahtuvat ajan, paikan ulkopuolella ja koska kaikki DNA on kietoutuneena kvanttitasolla, kaikkien olentojen kaikki universaalit muistot ovat myös sinun muistojasi. On lopulta vain yksi kokoelma muistoja. Todellisen kertomuksen kertominen ihmiskunnalle ja koko tarina, on se miksi tulit maapallolle.

Pimeys tarkoittaa pimeässä tai piilotettuna. Jos jollakulla ei ole kaikkea tietoa, hän on pimeässä ja kävelee pimeydessä. Ihmiskunta ei tiedä mitä tapahtui lähimenneisyydessä, saati miljoonia vuosia sitten ja monet 4,5 biljoonasta maapallon  tähtisiemenestä ovat myöskin yhä pimeydessä siitä mitä tapahtui.

Tarina mitä tapahtui, on valo joka loistaa pimeässä ja tämä seuraava on todellinen tarina mitä tapahtui.

 

22 miljoonaa maapallon vuotta sitten, esi-isämme olivat ensimmäinen sivilisaatio joka asutti Vegaa Lyyran tähtijärjestelmällä.

Lyyra on olemassa 12. tiheystasolla, korkeimmin värähtelevä alue tässä universumissa. Elimme harmoniassa ja täydellisyydessä tässä taivaallisessa valon todellisuudessa ja kävelimme arkkienkeleiden ja taivaallisen väen seurassa. Aikanaan esi-isämme, alkuperäinen Vegan ihmispopulaatio, laajeni ulospäin ja loi kauniita asutuksia Altairilla ja Kentaurilla.

Lyyran rengassumua tutkiessamme kohtasimme liskotyyppisen rodun joka oli peräisin Dracon tähtijärjestelemältä, joka valtasi rengassumun itselleen ja näin galaktiset sodat syttyivät. Nämä olennot hyökkäsivät myöhemmin monille Lyyran ulkovartioasemille eksoottisilla aseilla ja järjestivät suuren yllätysiskun kotimaailmaamme Vegalla.

Monilla tähtisiemenillä on etäinen mutta selvä muisto tästä hetkestä, koska se jätti valtavan suuren traumaattisen jäljen olemukseemme. Mitään sen suuruista ei koskaan ollut aiemmin tapahtunut ja meidän täytyi miettiä nopeasti, sillä koko maailmamme oli tuhoutumassa.

Saatat muistaa miten pakenimme nopeasti Lyyralta aluksillamme, piilotellen vihollisen tulitusta ja matkaten valonnopeuksilla alas, läpi useiden tasojen päästäksemme turvaan. Lyyralta paenneet lopulta laskeutuivat suurissa valo-aluksissa viidenteen tiheystasoon ja asettuivat Siriukselle, Orionille, Arkturukselle, Andromedalle ja Plejadeille. Vaikkakin olimme kaikki Lyyran ihmisjälkeläisiä, tähtijärjestelmämme nimet muuttuivat kuvaamaan uusia kotejamme näissä viidennen tason tähtijärjestelmissä.

Pienet ryhmät näistä uusista 5D tähtikansoista (lähinnä plejadilaiset) siirtyivät maapallolle aikaisin, kun galaktiset sodat tekivät tuloaan jokaiselle tähtijärjestelmälle. Nämä ensimmäiset Lyyralaiset maapallon tähtimatkaajat tunnetaan esi-adamiitteina, jotka saapuivat ja olivat maapallolla miljoonia vuosia sitten. Nämä suuret olennot olivat lemurialaisia ja atlantislaisia esihistoriastamme, kehittyneitä humanoideja Plejadeilta ja alunperin Lyyran tähtijärjestelmältä.

Nämä ensimmäiset Lyyralaiset humanoidit jotka saapuivat maapallolle, olivat maan ensimmäisiä muokkaajia ja he toivat esiin kehittyneitä homideja, neanderthalilaisten ja bigfootien esi-isiä jotka myöhemmin nostettiin DNA kehityksessä nykyisiksi homosapienseiksi Annunakien johdolla. Nämä alkuperäiset kehittyneet muokkaajat ja maailman suunnittelijat jättivät maapallon eri aikakausina ja eri syistä, miljoonia vuosia sitten ja palasivat viidenteen tiheyteen. 

 

Jotkut Draco -olennot kuten Zeta Reticulin Harmaat, seurasivat Lyyran humanoideja maapallolle miljoonia vuosia sitten ja sekaantuivat maapallon siementämiseen elämällä sinä aikana ja myöhemmin sekaantuivat ihmisen kehitykseen ja genetiikkaan. Maapallon ja ihmiskunnan alue on aina ollut kiistojen lähde eri ET rotujen parissa ja suuria sotia on taisteltu avaruudessa maapallon omistuksesta.

Pitkällä matkallamme Lyyralta, 12 D:stä alemmas, luomaan uusi kotimme 5 D tasolla, tärkein haasteemme oli saattaa Lyyran perheemme takaisin yhteen sen jälkeen kun heidät oli siroteltu ympäri kosmosta. Jotkut Siriuksen ryhmät yrittivät liittoa kuninkaallisten linjojen kesken, luodakseen dynastian joka liittäisi yhteen jokaisen, mutta monet Lyyralaiset kieltäytyivät kunnioittamasta tätä uutta dynastiaa. Tämän uuden kuninkaallisen dynastian jäsenet asettuivat Nibirulle joka syöksyisi alkuperäiseltä kiertoradaltaan Sirius C:n ympäriltä reitille joka risteää aurinkokuntamme sisäosaan ja kulkee myötäpäivään pidennetylle kiertoradalle Nemesikselle, Sirius C:n jäähtyneelle jäänteelle.

Yhdistetyn kuningaskunnan kuninkaalliset asettuivat Nibirulle. Nämä olennot ovat Annunakeja. Jotkut osat tästä annunakien dynastiasta matkasivat maapallolle 445 000 vuotta sitten, haaliakseen kultaa ja mineraaleja pelastaakseen planeettansa ilmakehän. Annunakit kiertelivät universaalin lain koskemattomuuden alueella ja loivat ihmisiä, sekoittaen omaa DNA:taan hominoidien kanssa mutta se ei ollut kovin paha asia. Todellinen ongelma ilmeni kun Annunakit tarkoituksella ohjelmoivat ihmisgenomin toimimaan hyvin matalalla tasolla, suunnitellen ihmisten olevan tiedostamattomia työläisorjia jotka palvoisivat ja palvelisivat luojiaan Jumalina.

Kun Annunakit loivat nykyihmiset, heidät manipuloitiin ja tietoisuus sammutettin välittömästi ja heidät asetettiin suureen sidoksellisuuteen ja palvelemiseen.

Maapallon loputon kaupallinen ja uskonnollinen tyrannia, olisi myöhemmin se avunhuuto joka saavuttaisi taivaan 5 D tasolla, suuren galaktisen federaation edessä.

Koska Siriuksen annunakit ovat Lyyran humanoidien jälkeläisiä, joilla oli kaikkiaan hyväntahtoinen luonne, huomautamme ettei kaikilla Annunakeilla ollut pahoja aikomuksia ihmiskuntaa kohtaan. He itse olivat ihmisiä, vain paljon kehittyneempiä ja voimakkaampia. Ylistämme aina hieman Enkiä koska hän oli hyväntahtoinen olento joka myötätuntoisesti välitti ihmiskunnasta, vaikka veljensä Enlil ja isänsä Annu eivät niinkään olleet ystävällisiä ihmisiä kohtaan. Enkin äiti oli hyvin hyväntahtoinen ja viisas kuninkaallinen plejadilainen prinsessa ja Enki=Ea nimettiin plejadien mukaan.

 

Kun Lyyran humanoidit asettuivat monille 5D tiheyden tähtijärjestelmille, nämä 5D tähtikansat, lukuunottamatta Siriuksen Annunakeja, yhdistyivät muodostaakseen galaktisen maailmojen federaation. Se luotiin tiedon, voimavarojen, opastuksen ja turvallisuuden jakamiseksi kaikille sen jäsenkansoille. Galaktinen federaatio loi galaktisen koodeksin kosmisen opastuksen muotona, joka edustaa hyvyyttä ja elämää kaikille jäsenkansoille.

24 vanhimman ryhmä jota kutsutaan valon neuvostoksi, palvelee viisaana ja hyväntahtoisena neuvostona koko galaktiselle federaatiolle. Vaikkakin galaktisen federaation pääasiallinen työ on keskittynyt 4-5 pääasialliseen jäsenkansaan ja tuhansiin pienempiin jäseniin, joissakin tapauksissa tämä kosminen opastus, neuvosto, jopa apu ja turva, laajennetaan planeetoille tai tähtikansoille jotka eivät ole (vielä) galaktisen federaation jäseniä.

 

Tässä kohtaa tarina käy mielenkiintoiseksi...

Viemme teidät takaisin tarkkaan hetkeen ja päivään, kun matkasi maapallolle alkoi! Katso muistatko tästä mitään...

Sinä kohtalokkaana päivänä 4,5 biljoonaa galaktisen federaation eliittijäsentä kutsuttiin keskustelemaan valoneuvoston kanssa erittäin tärkeästä ja ajankohtaisesta asiasta. Kuuntelimme tarkkaan kun seuraava viesti tuli neuvostolta:

"Olemme vastaanottaneet maapallolta energeettisen ahdistuksen signaalin! Olemme kuulleet maapallon ihmisten äänen ja voihkeen, he ovat sidoksissa, kärsivät suuressa tyranniassa ja pimeydessä!"

Sirius C:n olennot jotka matkasivat maapallolle ottaakseen sieltä kultaa Nibirun taivaita varten, ovat kehittäneet siellä olennon hominidista! Työläisolento jonka he loivat, yhdistämällä omaa olemustaan villin olennon kanssa! Älykäs olento jonka he loivat ja he ovat opettaneet ihmisille miten olla sivistynyt, mutta ihmiset ovat yhä Annunakien orjia! Katsokaa miten he kääntävät maapallon ihmisiä palvomaan heitä! Ihmiset eivät tiedä mitä heille on tapahtunut koska totuus on piilotettu heiltä!

 

Ääni korkeasta neuvostosta sanoi, "Meidän täytyy auttaa heitä! Meidän täytyy tuoda heille valo. Meidän täytyy kertoa heille totuus siitä mitä on tapahtunut ja tämä totuus vapauttaa heidät." Toinen korkean neuvoston jäsen sanoi: "Meidän täytyy matkata maapallolle ja vapauttaa nämä olennot orjuudesta ja kärsimyksestä!"

Kuuntelimme, ja kuulimme paljon keskustelua viisaiden parissa tästä asiasta. Eräs kysyi: "Ulotammeko apumme federaation ulkopuolelle?" Toinen sanoi: "Maapallo ei ole tarpeeksi kehittynyt resonoidakseen 5D tasolla! Tämä on parametriemme ulkopuolella ja ehkä on parempi ettemme sekaannu."

Joku muu neuvoston jäsen huomautti: "Galaktisen koodeksin pääasiallinen pykälä on: Vapaan tahdon universumin kanssa linjassa, ei yksikään ryhmä tai olento voi sekaantua minkään toisen lajin evoluutioon."

Monenlaisen keskusteluväännön jälkeen päätettiin viimein että korrektein asia mitä voidaan tehdä, on auttaa maapallon ihmisiä. Jokainen oli samaa mieltä, tämä täytyi tehdä, mutta se näytti olevan suorassa konfliktilinjassa vapaan tahdon galaktisen pykälän kanssa. Joten miten voisimme tehdä sen, kysyivät Viisaat.

Vastaus tuli neuvoston viisaimmalta, kun hän (nainen) sanoi: "Ei voi puuttua suoraan ihmisten asioihin joten ainoa mahdollinen tapa jolla voitte auttaa heitä, on tulla yhdeksi heistä!"

Epätietoisina kysyimme: "Emme ymmärrä mitä tarkoitat, suuri neuvoston nainen?" Hän sanoi: "Teidän täytyy päästä ihmiskehoon ja elää kuten yksi heistä ja galaktisen koodeksin alaisuudessa, tämä on ainoa tapa jolla voitte muuttaa heidän tilannettaan ilman ulkopuolista sekaantumista!" Hän sanoi: "Ainoa tapa päästä ihmiskehoon ja elää siinä, on syntyä siihen ihmislapsena! Olemuksenne tulee silti olemaan te itse, vaikkakin maapallon alemman värähtelyn vuoksi, korkeimmat kykynne eivät toimi niin hyvin, joten teidän täytyy improvisoida."

Lisäksi hän sanoi: "Minun täytyy kertoa teille totuus, maapallon alhaiset värähtelyt tulevat olemaan itse asiassa haitallisia, jopa myrkyllisiä olemuksillenne. Ja ihmisen elämän aikana on hyvin todennäköistä että koette tuskallisia ja stressaavia hetkiä. Se on täydellisyyden vastakohta mihin olette tottuneet, ja se on paikka minne enkelit pelkäävät astua!"

Hän sanoi: "Teidän täytyy inkarnoitua uudelleen ja uudelleen ihmiskehossa pitkän aikaa, kunnes tehtävänne on onnistunut ja täytetty. Ja kestää kauan saavuttaa henkisen kypsyyden taso siinä ihmiskehossa, kyetäkseen saamaan yhtään todellista vaikutusta aikaan!"


Kuunneltuamme kaiken tämän keskustelun maapallolle lähtemisestä, emme olleet niinkään innostuneita, itseasiassa täysin päin vastoin. Kuitenkin myöhemmin sinä kohtalokkaana päivänä korkein neuvosto julisti, että tehtävä maapallolle saa vihreän valon! 

Galaktisessa federaatiossa asiat tehdään pääasiassa vapaaehtoisten voimin, joten korkein neuvosto jakoi sanomaa kaikille eliittitason jäsenille: "Kuka lähtee sinne alas? Kuka ilmoittautuu vapaaehtoiseksi missioon maapallolle pelastamaan ihmiskunnan pimeydestä? Kuka on tarpeeksi rohkea ja vahva lähteäkseen?"
Hän (nainen) sanoi: "Olemme koonneet teidät erityisesti, koska olette kaikkein vahvin valo-olentojen eliittijoukko tässä universumissa! Lähdettekö sinne alas?"

No, jos muistat sen kohtalokkaan päivän kuten me muistamme, mieleesi muistunee, ettei yksikään meistä sanonut kyllä! Yksikään 4,5 biljoonasta ei nostanut kättään vapaaehtoisena. Tottapuhuen ajattelimme miltä tuntuisi alentaa värähtelyämme niin alas, elääksemme maapallolla. Ja ajattelimme kaikkia muitakin ei-niin-mukavia asioita joita kokisimme. Kaiken lisäksi emme kykenisi käyttämään korkeampia voimiamme parantaaksemme asioita, joten kaikki se oli pelottavinta mitä saatoimme koskaan kuvitellakkaan. Muistatko sen hetken?

 

Jokaisessa suuressa kertomuksessa on käänne, joten tässä teille yksi...

Plejadien suurissa amenti -saleissa, missä seisoimme sinä päivänä, katsoin oikealle puolelleni ja näin sinun seisovan vieressäni! Suuri Valon neuvosto sanoi: "Kysymme uudelleen, kuka lähtee maapallolle ja pelastaa siellä olevat olennot? Kuka uhraa kaiken ja lähtee sinne alas?"
Sinä kohtalokkaana päivänä oli niin hiljaista että olisit saattanut kuulla neulan putoamisen, kun me kaikki seisoimme vierekkäin suurissa saleissa! Oli hiljaisuus taivaassa noin puoli tuntia. Sitten, yhtäkkiä näin sinun astuvan eteenpäin.

Näin sinun nostavan kätesi suuren Valon neuvoston edessä. Kuulin sinun sitten sanovan: "Minä lähden sinne alas! Minä ainakin teen sen", sinä julistit.

"Minä uhraan kaiken ja lähden alas tästä korkeasta paikasta maapallolle, pelastamaan ihmiset. Luovun pyhästä kuninkaallisuudestani, kaikista superluonnollisista kyvyistäni ja kävelen heidän kanssaan, yhtenä heistä. Ja kestän kaiken mikä minua kohtaa siellä. Olen valo heille kaikille ja autan heitä löytämään tiensä. Autan heitä muuttamaan maailman jossa asuvat ja yhdessä teemme siitä paremman paikan kaikille maapallon olennoille!" 

Kun näin sinun tekevän tämän ja kuulin sanasi, kyyneleet täyttivät silmäni ja minäkin astuin eteenpäin suurella innokkuudella. Sanoin: "Jos hän lähtee sinne alas, minä varmasti lähden hänen mukanaan! Jos hän on tarpeeksi urhea lähteäkseen, sitten minäkin olen. Minä lähden ja uhraan kaiken auttaakseni maapallon olentoja."

Kerromme totuuden. Sen kohtalokkaan päivän päätteeksi, kaikki 4,5 biljoonaa tähtiolentojen eliitin jäsentä joita pyydettiin lähtemään maapallolle, ilmoittautuivat vapaaehtoisiksi pitkälle missiolle.

Annettiin asetus, että pelastusryhmä lähtisi pian. Jonkin aikaa kokoonnuimme suurissa galaktisen federaation saleissa ja aloitimme suunnittelemaan missiotamme maapallolle. Valtavilla pöydillä avasimme suuret rullat ja valotabletit ja aloimme luoda matkasuunnitelmaa! Loimme jäljennöksiä ja teimme kosmisia sopimuksia missiotamme varten. Esisuunnittelimme ja yksityiskohtaistimme jokaisen tapahtuman ja tilanteen joka tapahtuisi, kun inkarnoidumme maapallolle ihmiskehoissa!

Muistat tämän, etkö vain?
Kun kokoonnuimme tekemään suunnitelmiamme, joku sanoi:

"Yhdessä inkarnaatiossa tulen syntymään Joosefin ja Marian lapseksi, valituille vanhemmilleni ja elän tässä tietyssä maapallon kaupungissa!"

"Vanhempani, etenkin äitini, eivät ole kovin mukavia minulle."

"Kun olen 4-vuotias, opin ajamaan polkupyörällä. Rikon pyöräni ja saan polveeni haavan kun opettelen pyöräilemään. Kun olen koulussa, rakastun söpöön poikaan. Hän särkee sydämeni kun hän ei rakastakaan minua takaisin samoin!"

Hän jatkoi, kuvaten jokaisen yksityiskohdan inkarnaatiostaan. Hän kuvaili jopa toisia inkarnaatioita, joissa hänestä tulisi raajarikko, pyörätuolissa. Ja yhdessä inkarnaatiossa hän kokisi turmiollisen autokolarin.

Kuuntelimme tarkkaan, ilmeiden vaihdellessa kasvoillamme. Sitten kysyimme: "Oletko tosissasi? Miksi ihmeessä lähtisit maapallolle ja tekisit itsellesi kaiken tämän tuskallisen asian? Miksi tarkoituksella valitsisit niin pahan elämänkokemuksen? Emme ymmärrä?"
Vastasit hymy kasvoillasi: "Kaikki mitä tiedän nyt, on täydellistynyt minä, enkä ole koskaan kokenut kaksinaisuutta tai täysin vastakkaista mitä olen. En voi täysin tuntea itseäni ennenkuin olen kokenut ja tiedän vastakkaisuuden siitä, kuka ja mitä olen!
"Siksi teen tämän kaiken matkallani maapallolle", sinä sanoit.

 

Pääasiallinen syymme maapallolle tulemiseen oli auttaa ihmisiä heidän tietoisuuden evoluutiossaan, mutta meillä oli myös tilaisuus kokea ihmiskaksinaisuuden kontrasti ja kehittyä tavalla joka lopulta siirtäisi meidät takaisin lähemmäs ykseyttä.

 

Kun kaikki suunnitelmamme olivat valmiita, olimme valmiita lähtemään maahan. 3-2-1-LÄHTÖ!
Avasimme monitasoisen portin suuren salin keskelle, tämä oli matkustustapamme ja portaalimme maapallolle. Sinä hetkenä pitelimme kaikki toisiamme käsistä, vedimme syvään henkeä ja hyppäsimme tyhjyyteen!

Alentaessamme kehomme värähtelyjä tasoille, joita ne eivät olleet koskaan aikaisemmin kokeneet, tulimme romahtaen alas läpi kaksitasoisuuksien pudotessamme. Lensimme taajuusesteiden läpi, jotka erottavat tasoja toisistaan ja se oli vähintään sanottuna tuskallista. Jokainen meistä tuli ulos toisella puolen tätä valotunnelia, mutta 3D maapallon puoli tästä tunnelista oli naisen synnytyskanava!

Sielumme olivat syntyneet ihmiskehojen sisälle, lapsina, ja me olimme maapallolla!

Tästä matkasta maapallolle on olemassa varoitusmerkki. Se on monitasoinen matka, joten se toimii monilla tasoilla.

Plejadilainen vertauskuva - maapallolle laskeutuminen!

 

Ensimmäisen inkarnaatiosi ensimmäinen päivä oli noin 5 miljoonaa vuotta sitten. Päivänä jona saavuit maapallolle, laskeutuminen ei ollut pehmeä, itse asiassa törmäytit valokehoaluksesi maahan. Kun merkaba törmäsi maahan sinä päivänä, valoaluksesi vaurioitui ja korkeampi olemuksesi menetti täysin tajuntansa. Olit eksyksissä vieraassa maailmassa. Pysyit tällä tiedottomuuden tasolla miljoonia vuosia.

Eräänä päivänä toinen korkea olento saapui, näki sinut tiedottomana, taputti olkapäällesi ja sanoi: "Herää! Olet ollut unessa pitkään! Katso ja näe suuri alus joka toi sinut maapallolle! On aika korjata valokulkuneuvosi vahingot, ladata polttoainesolut ja valmistautua jälleen nousemaan takaisin taivaisiin mistä tulittekin! On aika nousta ylös takaisin korkeampiin maailmoihin! On aika palata kotiin!

Tässä kohdin me olemme suurella matkallamme, juuri tässä, juuri nyt. Ja metaforamme on tapahtunut, kun luette tätä viestiä!

Katsokaa tarkasti! Tiedätte jo mitä tapahtui. Tiedätte koko tarinan. Tiedätte kuka olette, mitä kykenette tekemään ja mistä tulitte. Tiedätte tapahtumien yksityiskohdat, jopa ikuisuuksia sitten tapahtuneet, jotka ovat kaikki johtaneet nyt tähän. Olette nyt täysin tietoinen ja kehittäneet sieluanne. Olette valmiita palaamaan kotiin.

Muistakaa, pääasiallinen missionne on auttaa ihmiskuntaa ja teidän täytyy odottaa heitä vielä hieman! He ovat tulossa kaikki paljon nopeammin kuin mitä ajattelette nyt! Ihmiset ovat lähempänä kuin koskaan, kykeneviä vastaanottamaan tarinan siitä mitä todella tapahtui. Kuitenkin meidän täytyy kertoa heille hienotunteisesti ja vain silloin kun he ovat täysin valmiita kuulemaan sen!

 

Galaktiset sodat ovat sittemmin päättyneet ja vallitsee pääosin rauha kaikkien tähtineuvostojen välillä. Mikään pimeä voima ei kontrolloi maapalloa nyt, ja yhä enemmän valoinformaatiota alkaa virrata viidennestä tiheydestä maapallon olennoille. Tämä valo on totuus ja tämä totuus on kaikkineen vapaus! Kun tämä valo jatkaa tunkeutumista maapallon tasolle, ihmiset jatkavat heräämistään uskomattomassa määrin.

 

Maapallon vuonna 2015 galaktinen federaatio loi maapallon allianssin, joka koostuu eliitti valovoimista jotka ovat asettautuneina maan pinnalle, tarkoituksena siirtää ihmiset paljon nopeammin positiiviselle gamma-aikalinjalle! Suuri määrä maapallon allianssin olentoja pitelee nyt voimakkaita asemia hallussaan maailman organisaatioiden sisällä, hallituksissa. Ja tästä sisäpaikasta käsin he todellakin vaikuttavat suuresti positiivisella muutoksella!

Suuria resetointeja on viimeaikoina nimitetty joka puolella planeettaa näiden suurien olentojen puolelta ja asiat liikkuvat nopeasti uudella aikalinjalla, kun tämä galaktisen tason resetointi leviää ympäri maailman.

 

Tähtineuvostojen 5D kansat jotka liittyvät hyväntahtoiseen ihmisten ylöskohoamiseen juuri nyt, ovat pääasiassa Andromedalaiset, Arcturuslaiset, Siriuslaiset ja Plejadilaiset! Voit olla varma että yksi näistä ryhmista on suora Lyyra-hominidi tähtiperheesi ja sieltä tulit tänne maahan! Voit selvittää helposti mihin tähtiperheeseen kuulut, tutkimalla hieman jokaisen ryhmän luonteenpiirteitä.

Olet  täysin eri rotu kuin alkuperäiset maapallon ihmiset! Olet tarpeeksi ihminen koska olet ihmiskehossa ja elät ihmisten kanssa joka päivä, mutta tiedät hyvin että olet erilainen kuin he. Et ole parempi heitä, vaan yksinkertaisesti värähtelet korkeammalla taajuudella. Muinaisissa kirjoissa itse asiassa sanotaan: "Enkelit luodaan hieman korkeammiksi kuin ihmiset."

 

Todellisen tietoisuuden omaaminen siitä kuka ja mitä todella olet, on yksi päätavoitteista matkallasi maapallolle. Joten kuka ja  mitä olet, lopultakin?

Voisimme sanoa enkeli, ja se olisi totta! Enkelit on väärinymmärretty maapallon uskonnollisissa teksteissä, sillä heillä ei ole höyhensiipiä, eivätkä he ole söpöjä pieniä vauvoja. He näyttävät sinulta ja minulta ja he ovat voimakkaimpia olentoja universumissa. Voisimme kutsua sinua taivaalliseksi olennoksi, valo-olennoksi, tähtiolennoksi, ja olisimme oikeassa. Voisimme sanoa että olet avaruusolento, ja se olsi 100 % totta, koska tulit maapallolle toisesta maailmasta!

Maapallon tiede todistaa nyt, että iso osa DNA:stasi ei ole peräisin maapallolta.

Kun näet muinaisia megaliittikiviä joihin on kaiverrettu merkkejä, tiedä että sinä teit sen! Jälkiä siitä mitä rakensit täällä, on ripoteltu kaikkialle planeetalla yhä vieläkin. Olet muinainen avaruusolento, paitsi että emme pidä sanasta "alien", vaan pidämme siitä että meitä kutsutaan perheeksi. Olette niitä jumalia jotka tulivat alas taivaista. Teistä kirjoitettiin jokaisessa ihmishistorian muinaisessa kirjassa, ja näette että suuri tarina kertoo teistä itsestänne! Tulitte maapallolle miljoonia vuosia sitten taivaallisesta maailmasta. Tulitte tänne tarkoituksella ja päämäärän kanssa, ja olette jo tehneet tästä maailmasta paremman, vain olemalla täällä!

 

Muistakaa että vain vahvimpia ja kehittyneimpiä sieluja pyydettiin tulemaan maapallolle tähän suureen ihmisten auttamisen tehtävään. Joten koska olet täällä, tiedä miten suurenmoinen olet!

Tällähetkellä maapallolla on noin 4,5 biljoonaa tähtisiemenen eliittiä, suoraan omaa Lyyran humanoidiperhettäsi, jotka tulivat tänne viidennestä tiheydestä muuttaakseen tämän olevaisuuden energiaa. Nämä täällä olevat 4,5 biljoonaa tähtisiementä, ovat kehittyneimmät henkiset olennot nyt maapallolla. He ovat oppaita ja mestareita, työskennellen joka päivä luodakseen paremman maailman kaikille! Heidän tähtäimessään on pääasiallisesti luoda korkeavärähteinen todellisuus maapallolle, missä ihmiset ovat vapaita, terveitä, elävät runsaudessa ja rauhassa!

 

Matka maahan on ollut pitkä ja kova tehtävä, täynnä monenlaista tuskaa, mutta myös täynnä niin monia kauniita hetkiä. Se on kauniin maallisen kotisi kontrasti, kodin jota rakastamme kovasti. Maapallo on erityinen paikka, eikä sellaista ole toista täysin samanlaista koko kosmoksessa.

Kiitos että sulattelet informaatiota jota annoimme tässä. Valo loistaa tähän maailmaan, kun Lyyran lapset palauttavat sen takaisin paratiisiksi jonka sen oli tarkoitus aina olla. Olet perhettämme ja rakastamme sinua. Yhdessä olemme suuri valoperhe ja me olemme niitä jotka luetaan meren hiekaksi ja jotka voittivat koko maailman!


Onnea ja siunausta,

Michael ja Plejadilaiset

 

Kerro yksi muinainen muistosi, jaa kokemuksesi joka sinulla on ollut toisen korkeamman olennon kanssa ja kerro meille minkä tähtiperheen kanssa resonoit eniten!"