Kokoan tänne palasia aihepiireistä sitä mukaa kun etenen puhtaaksikirjoittamisessa.

Luomakuntamme muokkaamisesta itse, tavoitteistamme, näiden viestien kertojista, kuolemasta, entisistä elämistä, suositeltavasta lapsenomaisuudesta, tulevista uusista kansoista jotka saapuvat maan alta ja muualta maailmankaikkeudesta. Rahataloutemme romahtamisesta, miksi rahaa on otettu tarkoituksella pois meiltä. Tulevat oikeudenkäynnit ja miten rahanahneet harhaanjohtajat kompastuvat itse. Uskonpuhdistuksesta jota suoritamme, miksi hyväntahtoinen ja ystävällinen käytös voittaa aina ilkeän. Kirjoittamisesta. Musiikkiteollisuudestamme. 

Ajatuskilpemme ovat suoja toisia vastaan. Soturin askeleista. Miksi tarvitsemme toisiamme salaisuuden aukeamiseen. Määränpää on ensin oltava tiedossa sisäiselläkin matkalla.

Jokin ylimaallinen tarina raamatusta kehotetaan etsimään jossa "palasivat vuorelta". Muistaakseni olen sen joskus löytänytkin mutta nyt sitä ei ole tähän liittää. Ainakin Jeesus vietti siellä vuorella monta päivää, muistaakseni.  Viesti jatkui seuraavana päivänä ja kerrottiin mitä siinä raamatun tarinassa kuvattiin, sitä en tähän kopsannut.

 

*

(Maaliskuu 2017)

 

OMISTAMISEN JA VAATIMISEN AJATTELUTAPA

 

Seivästäisimme ehkä tänään sellaisen tavanomaisesta poikkeavan puheenaiheen jota olette kalastelleet useita vuosituhansia ehkä, vaan siinä teillä on mennyt aika hukkaan väärään suuntaan lähtiessänne.

Jolloin ottivat esiin jonkinlaisen ennakoimattoman opin väärästä tavoitteesta jakautua kahtia luomakuntanne suhteen että sinulla ja heillä olisi jokin eri uskontokunta tai omaisuus maan suhteen, jolla jatkoittekin pitkään.

Ollen erityisen voimakas puolustamaan sitä maatanne ja osuuttanne kaikesta maailmastanne, kuten ajattelitte käyvän huonosti että teidät siirrettäisiiin pois tyrmään mikäli maanne hukkaisitte.

 

Ehkä sellaisen tavan omistaa saitte jo ammoisina aikoina niin käydessä että heillä jäsentyi ajattelutapa omistamisen ja vaatimisen, sen sijaan että olisivat ottaneet jotain arvokasta mukaansa lähteissään.

Ehkä omistivat juuri sen vuoksi ettei heitä kiinnostanut mikään maallinen sinänsä omistus, vaan juuri se taivaallinen jonka avulla kuvittelivat yltävänsä entistä korkeammalle tasanteelle kukkoilemaan omistuksillaan.

Ollen taivaallinen herra suorastaan, jota emme sentään ajattele niin tapahtuvan.

Juuri se ominaisuuus sattui teille väärään aikaan, jolloin osallistuitte juuri elämänne kynnyksellä sellaisen asian jakamiseen joka olisi ollut suosiollista jättää jo taakseen.

 

KÖYHÄT PYHIINVAELTAJAT

 

Vaan siinä suhteessa autoimme heitä taivaltamaan että ottivat liikaakin osaa sitten jakaessaan sitä pois ammoin muinoin.

Sillä entistä upeamman puvun taas kuvittelitte omistavanne jos antaisittekin kaiken valua tyhjästä maahan. Suvaiten kaiken menettää ottamatta mitään tilalle, joka kunnosti kyllä ajattelutapaanne huomattavasti.

Vaan ottivat ehkä liian tunnollisesti sen aikeen olla omistamaton yksilö, eivätkä havainneet jättää edes pientä pesämunaa aloittaakseen uuden elämän jossain kaakon suunnalla siihen aikaan.

Ehkä sellaista tavoittelivat että olisivat vapaita kulkemaan kuten ajattelivat sen aavistuksen saaneensa jostakin tavoitteesta suvaita esiintyä uskonnollisina pyhiinvaeltajina, mutta ehkä sellaista tavoitettakaan emme suosittele teille tähän saakka elämässänne käyttöön.

 

KOHTAAMINEN VUORELLA, RAAMATUN TARINA

 

Vaan ottaisitte esille ne kirjanne.

Ottaisivat kukin kohdallaan jakeeksi sellaisen opuksen sivun jossa kuvailette miten laskeutuvat he vuorelta, ollen tavoitettuna siihen aikaan, suvaiten palata jälleen takaisin.

Olemme ehdottaneet teille sellaista jaetta lukevanne useaan kertaan, joten otatko esille sen jakeesi niin voimme jatkaa opastustamme.

-Raamatusta, mikähän jae se mahtaisi olla?

Emme voi esittää enempää johtolankoja että te itse osallistuisitte siihen tapaamiseenne, sen jakeenne kohden sijaitsisitte uudistuneina. Katsellessanne mitä se saattoikaan pitää sisällään se perimmäinen tarkoitus sellaisesta kohtaamisesta, että ottivat he osaa johonkin ylimaalliseen tarkoitusperään ottaa jäseniä mukaansa palaten takaisin.

Sillä ammoisina aikoina niin tehtiin useammin, emmekä katselleet armoanne mitenkään silmäkulmamme nurkasta.

Vaan otimme osaa entistä kauniimmin jakeisiinne tuona aikana ennen ajanlaskunne alkua, kunnes osallistuitte väärään suuntaan menneeseen elämäänne. Olematta enää kiinnostunut mistään sellaisesta tavoitteesta päästä etenemään henkisiltä kyvyiltään edemmäs.

 

Entuudestaan taistelimme teitä vastaan esittäen joitakin lausuntoja uudistavia, vaan otitte ne vastaan mutisten sanoja toisenlaisia ja vääristelitte kaiken, kuten tahdoitte esittää toisin kaiken omaksi eduksenne.

Sillä usein heitä joukkohautaan suuntautui suorastaan elleivät ottaneet osaa ensin jakeiden levittämiseen ja sitten muuntelemiseen, eivätkä he lopulta osanneet kukaan kertoa mikä olisi ollut se lopullinen totuus kaikesta että ottivatko jotain esille vai pois muuntaen.

Kerroimme toisillemme hapuilevamme teidän suuntaanne joskus myöhemmin kunnes olisitte vapautuneita siitä osuudestanne olla vääristelyn uhri, ettekä suuntaisi katsetanne enää alas vaan olisitte vapautuneita kukin luonanne. Hyvin selvillä sellaisesta mitä maailmassanne väärin tapahtuu koko ajan teitä kohtaan, ettekä suvaitsisi heitä kumarrella kuten teitte aikaisemmin.

Ehkä suvaitsimme joitakin opastaa enemmän kuin toisia, vaan katsoimme että se oli heille suvaitsevaista kunnes osallistuitte useakin erilaisin tavoin suunnitelmiemme kannustamiseen ja täytäntöönpanoon.

Ehkä saalistitte useakin eri tavoin niitä jäseniänne mukaan lähtemään, vaan ennakoitte edelleen sellaista miten heitä tulisi opastaa sisäisesti etenemään. Vaikka se sentään ei ole teidän vallassanne miten hyvin sen tiensä aloittavat.

 

Vaan osallistuvat enemmänkin usein liian pettyneinä aloittamaan ensimmäisen jakeensa, kunnes osallistuvat kauniisti kumartaen jokainen kerta kun saavat sellaisen aloittaa.

Kuten sinä teit tänään salaa itseltäsi tavallaan että ymmärsit viimein mistä tässä ehkä saattaakin olla kysymys, jostain mahdottoman toteutumisesta. Ettekä sittenkään ole tuuliajolla olleetkaan koskaan emmekä ole teitä hyljänneet kuten luulottelette.

 

Saalistimme vuosituhansia teille aina jotain kauniimpaa tavoitetta katsellaksenne, kunnes osuitte lopulta oikealle suuntaa. Ettekä suvainneet mitenkään väärällä olla siis aikaisemminkaan, vaan otitte jotkut enemmän osaa vääryyksien aiheuttamiseen, joka oli epäsuotavaa.

Siinä tapahtui selvä muutos siis järkeilyssänne aikaisemmin, valmistautuen vain sellaisen tavoitteen olla kaunis katseeltaan ja muodoltaan. Kuten tahdotte kaiken näyttävän niin viimeisen päälle hohdokkaalta ja aloittavan sen tienne ensin ajatellen miltä se ulkonäkönne mahtaakaan näyttää.

Vaikka se ulkoinen kauneus ei ole mitenkään verrannollista yhtään mihinkään kuten olette kyllä tulossa huomaamaan.

 

SUUSTA SUUHUN KERTOMUS

 

Kerromme teille uudistavia kertomuksia jollaisia ette ole aikaisemmin tavanneet matkoillanne, kertoen niistä jakeistamme kenties jollekin toiselle.

Matkaten näin se kertomus kuten aikasemmin tapahtui, että he kertoivat sitä suusta suuhun kuten alokkaat suorastaan taivaallisen tapahtuman.

 

ENSIN MÄÄRÄNPÄÄ SELVILLE

 

Joten älkää menkö siihen aloitukseen jonka mukaan teidän täytyisi aloittaa jotain sisäistä matkaa aikaisemmin kun olette järkeilleet mikä on se määränpää, kohde suorastaan jota kohti aloitatte ne haparoivat askeleenne. Uskaltamatta juurikaan aluksi luottaa yhtään kehenkään.

Vaan otatte lisää kuunnelmianne mukaan jolloin osutte siihen satamaanne kauniisti haparoimatta enää ollenkaan, suvaiten kaikkia toisiakin opastaa matkallaan oikealle suunnalle.

 

Sillä ensin otatte vain joitakin henkilöitä mukaanne kunnes otattekin heitä suunnattoman matkan taittamaan, jolloin osaavat he toiset ajatella jotain oikein kaikesta tapahtuneesta jaloittelusta.

 

AJATUSKILVET SUOJAKSI

 

Kerromme sinulle ensin miten teidän tulee menetellä etteivät teitä hukkaan heittäisi heti aloittaessanne. Sillä ensin otatte niitä hapuilevia askeleitanne, olematta mitenkään suojattu murheiltanne.

Joten ottakaa se kilpenne esiin, kallistaen sen ensin ilmansuuntaan toiseen ja sen jälkeen toiseen.

Jolloin ottavat he askeleen taaksepäin ollen häikästynyt siitä vahvuudesta miten te toimitte, kallistaen vain ajatuksianne johonkin suuntaan.

- Kilpi on siis ajatus?

Kyllä juuri niin tarkoitimme sen merkityksen olevan suurempi kuin osaatte kuvitellakaan. Joten ottakaa ne suojanne käyttöön, jolla palaudutte suorastaan entistä suuremmiksi palvelijoiksi iäisyyden matkan verran.

Tehden totuuden puhumisesta silkkaa iloa, eikä siellä havaita sellaisia piileskelijöitä kuten aiemmin.

 

SOTURIN ASKELEITA

 

Sillä esitämme niitä totuuden torvianne soimaan liian hallinnallisesti heidän suunnastaan katsottuna joita olette vainoamassa pois lähtemään luotanne piinaamasta maailmaanne enempää.

Joten kertokaa kaikille joille vain kykenette, miten otatte soturin askeleita uudistaaksenne luomakuntaanne synnyttämään teille uudenlaisen tapahtuman jollaista olette toivoneet ja hapuilleet sen suuntaan vuosimiljoonia suorastaan.

Ettekä suvaitse sellaista käännöstä suorittaa, ellemme teidän laivaanne käännä ja ohjasta oikealle sammutetulle reitille, aikaisemmin piilossa olleelle.

Kerrotte itsekin toisinaan osaavanne saalistaa osuuksianne taivaallisen jäsenyyden, jolta osin katsottuna olettekin suvainneet oikein lähteä sille taivalluksellenne.

 

Otatteko sitten jäseniänne mukaan toisia vai ette, se on täysin oma päätöksenne. Vaan salaisuuden aukeamiseen tarvitsette jokainen toisianne kunnes osaatte kaiken paljastaa täysin omin voimin.

Kertoen niin voimakkaita olleenne halussanne palavassa, kertoen siitä kaikille useallekin uudelle jäsenelle jotka etsiytyvät kyllä suojistaan mukaanne lähtemään kunhan vain opastatte heitä saavuttamaan ensimmäisen pisteen aloituksen.

 

Kerromme tarinoita opastaen teitä vain hiukan, jolloin osaatte ne loput päätelmänne kertoa itsekin.

Jolloin opastatte tavallaan itse itseänne, vaikka sen sysäyksen saitte jostakin toisaalta aloittaa se tienne, uudenlainen tavoite kertoa jäsenyydestään osakkaillenne uudistetuille.

Kunnostamme siis pohjaanne teidän edettäväksenne, jollaista tapaa olemmekin käyttäneet aikaisemmin eikä se siis ole mitenkään erikummallista tapahtumaa.

Vaan se tapa jolla teitä suosimme, on väärin tavallaan opastaa mielestämme, mutta sellaista tapahtumaa ette saalista ainakaan aluksi jolla kertoisitte pelokkaita olevanne. Joten kertokaa ja muuttakaa kaikkea luomakunnassanne lähtöä vaille valmiiksi.

Kertoen jokaiselle luonaan miten onnekkaita ovatkaan kertoessanne heille sellaisen ilosanoman joka on palaava luoksenne kertomuksin näin ovelin tavallaan.

Vaikka suvaitsimme aikaisemmin näin tavoitella toisinaan kertojianne, vaan se tyyli ja kevytkenkäisyys asian suhteen saa luvan säilyä teidän suhteenne miten tahdottekaan asiaan suhtautua. Sillä opastamme vain osittain, jolloin otatte itse ne ratkaisevat askeleenne kertomatta kenellekään toiselle kuunnelleenne jotain ennustavaa asiaa tietäneenne.

 

Usein laskeudutte alaspäin vaikka tarkoituksemme oli toinen, vaan sen jakeen voittekin jo puhtaaksikirjoittaa millä te olette lunastetut taivaan kotiin saapumaan.

 

ONNEN KUKKULAT

 

Eikä keneltäkään puutu enää elämästä unelmia ja sanoja kauniita, opastaessanne itseänne niiden lähteiden äärelle jotka teitä odottavat löytäjäänsä.

Entistä kauniimman asun jaloitellaksenne siis löydätte lähdettyänne matkaan tavoittelemaan jotain uutta onneanne, kuten osaatte sen kuvitella suuntautuvan juuri sille alueelle millä olisitte onnen kukkuloilla suorastaan.

Kerromme sanavalintamme vaikuttavan sellaisen tapahtumaan jonka kerroimme tässä viestimme alussa, joten ottakaa selvä miten palasivat he sieltä kukkulaltaan kertoen kaikille osakkaille onnellisia jatkossa olevansa ilman mitään ilmenevää syytä moiselle tapahtumalle.

 

Jalkautuivat he siis takaisin luoksenne palaten juuri sellaisena kuin olivat aikaisemminkin olleet, vaan osallistuivat toisella tavoin sen jälkeen onnistuen kaikessa minkä aikoivatkin aloittaa.

Jäsennellen kauniisti jakeitaan sammutettuja, ettekä kukaan epäilleet heidän aitouttaan toimissaan ettekä suvainneet epäillä mitenkään.

Verrannollisesti miten olette nykyaikoina suvainneet kohdella kanssajäseniänne joilla on vastaavan tasoisia kokemuksia. Eivätkä he ole mitenkään siitä mainineet aluksi, vaan opastivat he teitä uudella tavoin kertomatta mikä olikaan ollut se tapahtuma joka moisen sai aikaan.

 

Kerromme siis tällätavoin teille tämän iltaisen tehtävänne kaivaa se tapahtuma mielestänne ja kirjoistanne jos sellaisen omistatte.

Kerromme jäsentemme salaisuuden aukeavan juuri siinä nimenomaisessa jakeessa jonka onnistutte löytämään kyllä, olemme varmoja.

Kertomuksen alku siis päättyy tähän toteamukseen että olkaa ihmeellisiä kuten olettekin, vaan sellaisina tahdomme teidän säilyvänkin. Todella kauniina olentoina luomakuntanne, joka on salaisuus aukeamassa juuri siinä silmienne alla tavallaan jokaisella.

 

Kerromme jatkossa etenevämme pitkin harppauksin tarinoissamme, joten pidelkää hatuistanne kiinni. Jollaisen tavallaan jokainen omistattekin, suojaten teitä aina hankaluuksilta joita esittävät toiset.

- Sädekehä?

Ehkäpä sellainen toisenlainen kuitenkin, olemme varmoja sen tarkoitusperästä että olemme sellaisen teille luoneet.

Joten olkaa tarkkoina miten kohtelette niitä kaipuunne jäseniä osallistumaan kertomuksenne mukaisesti tarinoimaan, ettei teille synny vääriä käsityksiä asioista.

Kerromme jatkossa miten menetellä jos teidän hattunne suoja sattuu löystymään ja olette itsenne löytäneet maasta makaamasta itkien lohduttomasti ettei teillä ole suojaanne matkassanne.

Joten ottakaa vaari tälläkertaa aikeestanne omistaa sellaista jota ette aavista olevan olemassa. Kerromme lisää ensi kerralla, olkaa hyvä tässä tarinamme.

 

*************

Sen taidon kirjoittaa laajennamme ulos luomakunnastanne, kunnes olettekin kaikki esiintymistaitoisia. Kukin kirjoittaen mitä hän vain tahtookaan luokseen kuvailla.

Ettekä suvaitse ketään esiintyvää aloittelijaakaan kurjana aloittelijana katsella, huolehtien kaikkien saapumisesta luoksemme taivaltamaan.

 

Osallistumme siis näin ensimmäistä kertaa teidän luoksenne että tulisitte luoksemme saapuville kuuntelemaan jakeitamme näin laajamittaisesti, ettekä suvaitsisi mitään pois jättää. Ettekä suvaitsisi karata toisaalle kertomaan jakeistamme toisille olennoille jotka teitä opastavat toiseen tavoitteeseen matkaamaan.

 

Kerromme siis lajitellen joitakin esiintyjiä ensin aloittamaan matkansa, ettekä osallistu kulkien mitenkään esiintyen jäseninä opastavina kuten tekevät jaloitellessaan toisten ulottumattomissa, vaan esiinnytte ainoastaan hillityn varmoin ottein jatkossa.

Kurjistaen heidän otettaan jotka teitä ylläpitävät uskossanne, olemisesta liian uskomaton itselleen.

 

Kerrotte tarinoita miten olettekaan suvainneet heitä opastaa luoksenne saapumaan, laatikoiden kertomuksista päätellen osallistuitte useinkin. Ettekä uskoutuneet minnekään suuntaan toista opastajaa kuuntelemaan, vaikka osallistuitte kyllä yhtäläisen onnistuneina kumppaneina meidänkin suhteemme vaikka ette sellaista tavoitetta tahtoneet ylläpitää.

 

Kuitenkin vaikka kerroitte sen toisen kumppaninne olevan täysin vailla vertaansa, olittekin yllättyneitä miten mekin saattaisimme olla toisenlaisia olentoja luonanne. Onnistuen yhtälailla esiintymään eduksemme, emmekä mitään teiltä pois riisuisi luotuja aseitanne, kuten tekevät he toiset olennot joiden sallitte parveilla ympärillänne ottamatta heiltä valtaansa pois. Vaan osallistutte kuten kuka tahansa toinenkin kertomuksissa oleva haltioitunut osallinen.

 

Sellaista tarinaa edustamme siis luoksenne jäsennellen näin kiivaassa tahdissa tänään. Olettaen että olisitte suvaitsevia kuuntelemaan ettekä kääntyisi kannoillanne kuullessanne erikoisen ulkoasumme jostakin luomakuntanne ulkopuolelta kantautuvan.

Vaan sillä ehdotuksellanne kerrotte meidän saavan kulkeutua pois sijaltanne ettekä suvaitse meitä lähestyä enää, saatellen toisia jäseniä kaukaisia luotamme poistumaan myöskin yhtälailla.

Sillä esiintyessänne luotaantyöntävinä olette sinetöineet ne kolme jaettanne uudistumaan kuitenkin jossain kohtaa myöhemmin, vaan ette suvaitse niitä jakaa ajatellen sen olevan teille turmiollista.

Vaan parantelette niitä haavojanne kuka mitenkin ettekä suvaitse kunnoittaa meidän osuuttamme uudistumisen prosessissanne.

 

Että sinullakin uudistuu yhtälailla jakeita sitä mukaa mitä kirjoitat, vaikka entistä kauniimman jäsentelyn olet jo pohjalla aloittanutkin. Mutta sinulle syntyy niitä useakin vielä ennenkuin päätämme sen olevaisuutenne olevan loppuun saateltu, ettekä tarvitse mitään opastusta luoksenne saapumaan.

 

MASSAUSKONPUHDISTUS

 

Kerromme teidän suunnittelevan hitaita uskonpuhdistuksia, vaikka voisitte kyllä aloittaa jo vahvemmankin massapuhdistuksen luotanne kumpuavan.

Sillä etsimme juuri sellaisia rohkeita jäseniä kanssaeläjienne joita osaisitte kunnioittaa enemmän kuin heitä toisenlaisia, pelkän rahan ja rikkauksien perässä kulkevia.

Ehkä osallistutte kaikki ennenpitkää rikkauksienne jakoon, vaan kuvittelemme että se toisenlainen rakkaus rahaan on kuitenkin vähäpätöisempi kuin tämä teidän omistamanne taivaallinen sula mahdottomuus osallistua mihinkään ala-arvoiseen tapahtumaan.


 

Vaikka teillä on siis toisenlainen kuvitelma usein kaikesta, kannustamme liittymään parveemme. Juhlistamaan teidän alkanutta yhteistyökuviotanne, uudistaen toisenkinlaista tapahtumaa luoksenne, jonka otatte mielihyvin vastaan.

Ettekä suvaitse siitä mitään huonoa ajatella vaan olette mielissänne ottamassa sitä vastaan, tavoitellen mielessänne vain jäsentyviä ajatuksia uudistumisesta.

Kerromme siis sen ajatuksen tulevan teidän haltuunne jostakin kaukaa, ettekä suvaise sellaista itse itsellenne kertoa.

Vaan otatte sen kuin kalan vedestään, ammentaen siitä ruokaa tuhansiksi vuosiksi kuten tekivät he edelliset kansanne, joukkonne vaatimattomat aluksi. Vaan siitä ponnistivat useakin eri teilleen kuten olette kyllä kansistanne lukeneet.

 

Kannustamme joitakin henkilöitä siis yhä edelleen hieman enemmän kuin toisia, vaan siinä jae syntyy toinen luoksenne jos niin tahdotte kaiken vastaan ottaa ettekä suvaitse minkään ehtyvän, luotanne poistuvan kallistaen päätään hyvästin merkiksi.

Kerromme teille salaisuuksia tuonpuoleisen emmekä suvaitse harhaan johtaa ainoatakaan lastamme, vaan olemme suvainneet teille tien edessänne killottaa. Laskeutuaksenne sille varovasti ja himmentäen jo laskeutumisvalojanne kaiken aikaa, sillä ette tarvitse niitä siiinä määrin kuin aikaisemmin valoa itse tuottamaanne luomakuntaanne.

Vaan osallistutte sellaisen valon jakautumiseen joka sallii sen virrata armollisena kaikille, ottamatta mitenkää osaa enää laupeudentekoihin tai niiden tekemättä jättämiseen.

Sillä entistä kauniimman asun saatte huolimatta kaikesta taakastanne kantamastanne vaikka olisittekin puolikuolleita jonkin asianne alle. Vaan osallistutte kuitenkin yhtälailla muiden kanssa ettekä ketään yksin pallollenne jätä kuivettumaan sanan vähyydessä.

 

Kerran kahlitsemme ne huonot olennot luotanne poistumaan lopullisesti, eikä siinä ole heillä mitään esivaltaa kunnoitettavaa joka puuttuisi toimiin sellaisiin, kunnes lopultakin ovat he poissa.

Määräten ainoastaan omalta osaltaan kaikkea tapahtuvaa asiaa, jolloin eivät koskaan osallistu enää jakautumisen loppumerkitykseen kuten tekevät tällähetkellä.

Olematta edes haltioituneita mistään sanansa leviämisestä, vaan ottavat sen kuulemansa tavoitteen yhtälailla varsinaisen työnsä ohessa tapahtuvaksi eduksi ainoastaan.

Sillä ei heillä ole sen suhteen minkäänlaista edustajistoa mitä tavoittelisivat raportoimaan toimistaan kuten toisinaan teillä sellaisia sijaitsee. Vaan ottavat he ainoastaan sen oman ajatuksensa kaiken kansan nujertamisesta tavoitteidensa alle, olematta mitenkään onnistunut miellyttämään itseään kuitenkaan. Vaan olettavat olevansa kaiken yläuolella kuuntelematta ketään toista.

 

- Voisitteko kertoa esimerkin jostakin tällaisesta tahosta?

Sellaisen saatte kuunnellessanne niitä soittamienne esiintyvien jäsentenne musiikkikappaleita joita olettavat hyväntahtoisesti kaipaustenne mukaisesti esittävänsä. Vaan ottavat kuitenkin sillä soitolla kaikilta toisen asteen kannattajilta useitakin omaisuuksia ulos, kannustaen teitä ala-arvoiseen käyttäytymiseen sekä hallitsemiseen pahuuden ja riettauden.

 

Kerromme sellaisen aina olevan vahingollista kuten olettekin tietoisia asiasta. Otatte kantaa toisinaan miettien miksi sellaista meteliä edes kuuntelettekaan, osallistuen kaikenlaiseen kauniiseen tavoitteeseen yhä harvemmin luoksenne sallimaan.

Sillä aiemmin osallistuitte kuitenkin jäsennellen joitakin tavoitteitanne uudistetusta maailmasta, vaan unohditte kaiken sen saastan alle mitä viljelette musiikissanne.

Sillä ensin otatte toisiltanne sanoituksia joita mielistelette itsellenne sopiviksi, jäsentyen juuri sellaisiksi olennoiksi kuin tahtovat teidän olevankin, ettekä suvaitse mitään eriävää mielipidettä suvaita sellaisesta vahingollisesta toiminnasta.

Vaikka osaisitte kyllä kauniimminkin matkaanne jatkaa ilman niitä esiintyviä vanhoillisia taitelijoitanne.

 

Kerromme kaikenlaista uutta jäsentelyä kuuntelevanne, joten ottakaa jäsentyäksenne esiin sen muistivihkonne. Kirjoittaen sinne edes sanasen tai pari kauniista ajatuksesta josta haluaisitte lisätietoja, joten kerromme teille lisää jos olette kuulevaisia, tahtoen sellaista uudistaa luoksenne.

 

Kerromme ainoastaan joitakin lisätietoja jos tahdotte omistautua sellaiselle kirjoittamiselle, vaan ehkä teillä syntyy useitakin jakeita, emme voi olla varmoja onnistumisestanne, mukaillen ainoastaan sen sellaista pyhää sisäistä onnettomuutta jonka olette osallisia.

Että sinullakin lähti jakeemme käsistäsi ainoastaan sen varmuudella että sinulla syntyi ilo ja onni kuunnella, avustaen jakeidesi syntymistä etkä lähtenyt minnekään säikkymään pahoitellen poistumistasi luotamme.

Vaan sijaitsit ja yhä sijaitset juuri sillä varmuuden tasolla jolla teidän tahdommekin sijaitsevan, että ottakaa jäsennelläksenne varmuutenne ensin sieltä pakistanne esille.

Jolloin osaattekin valaista toisenlaista varmuutta sisältyvän ensimmäiseen alkuunne.

Sillä entistä varmemin yhä taivallatte kunhan olette oikein sen yli pääseet että teille jokin outo taho esiintyy. Kertoen onnettomia lauseita aluksi, vaan lisääntyy se voimanne siinä varmuutenne ohessa.

Jolloin osaatte kyllä varmasti havaita miten vaikuttaa se positivisesti myös kaikkeen luomakunnassanne tapahtuvaan kansojenne vellontaan ajatusten tasolla juuri nyt.

Kuten ovat he kaikki hieman sekaisin ajatuksissaan eivätkä osaa jäsennellä juuri mitään oikein, varmistumatta ensin ovatko he kaikki sekaisin.

Sellaista tapahtumaa kutsumukseksi kutsutte, kuten ovatkin he valmistautuneet tehtäväänsä jo vuosisatoja, olematta liian kantaaottava osallistumaan mihinkään toisenlaiseen tapahtumaan.

 

Joten siitä tahdostanne voitte päätellä olevanne valmistautuneet jonkin tiedon vastaanottamiseen jo aikaisemmin maailmassanne, valmistautuen siihen ajatuksen tasolla myös sisäisesti.

Sillä esiinnytte toisinaan vihamielisinä yhä ettekä pääse siitä eroon ellemme opasta jokaista luonaan henkilökohtaisesti, joten ottakaa tämä taipumuksenne vakavasti. Sijaiten sen suhteen kynäilijänä kyllä, vaan ehkä sijaitsette kuitenkin enemmän suvaiten olettaa olevanne pyhiinvaeltaja uskossanne vankassa.

Että sinäkin osallistut kyllä jakeidesi jakautumiseen, mutta oletko havainnut ottavat ne vastaan.

Suvaitsevat sinua kiitellä tavoitteesta uskosi suhteen joka on vankka, vaikka epäiletkin välillä toisinaan jokaista sanaasi syntyvää. Etkä uskalla luottaa vaistoosi joka kertoo sinulle kyllä jotain epätavallista tapahtuvan ja olevan totta luomakunnassasi.

 

****************'

Ensin siellä havaitaan jonkun asian puuttumisen, vaan silloin osaattekin aavistaa jo suunnan jonka olette ottaneet.

Kerromme valaistujen kapinallisten joukkojen olleen voitokas valaisemisen työssään, jolloin osallistuitte tekin valtavana joukkiona kunnes näitte totuuden puuttuvan kaikesta tekemisestänne. Että teillä sielä vallinnut joukkokuri sellaisesta tavoitteesta jota vaalitte pitkään, on nyt poistettu mielistänne. Ja toistenne mukaisesti saatatte kertoa uudistuneenne jollakin tavalla, vaan oletteko mitenkään siitä tietoisia.

Olemme puhdistaneet siis sitä saastaanne, kuonaa varreltanne polun. Jolloin esittelette entistä kauniimpaa tavoitetta uudistua kauniimmaksi sisäisesti, sillä ensimmäinen tavoitteemme on valaistu, tulleen voitokkaaksi.

Joten kajauttakaa niitä karjuvia välineitänne, trumpetteja kunnes voitatte sen tienne lopulliseen vapauteen joukkiona uutena, luomakuntanne sisäisenä varmuutena pyrkimyksestänne palaamaan kauniimmiksi olennoiksi kuten olette ikuisia aikoja olleetkin.

 

- Ai hienoa, en aivan ymmärrä mutta tämä asia siis helpottaa edelleen matkaamme nyt?

Entistä kauniimman puvun saitte sen tapahtuman johdosta, olettaen että sellaisen tahdotte päällenne suvaita.

Vaan emme voi valmistella teitä sisäisesti sellaisen väkisin ottamaan yllenne, ellette varmuudella välitä sellaisesta kauniimmasta tavoitteesta.

Sillä ensin otatte sen pelkokaapunne pois, jolloin saatte uudistaa vaatevarastoanne uudella jäsenellä valoisalla.

Ollen se kuviteltu vielä asia, vaan jatkossa havaitsette sen olevan täysin totta kuten näettekin sen olevan.

 

Olemme onnistuneet siis näin luomakuntanne muutoksen pysäyttämään toistenne avulla, että olkaa vihaisia jos tahdotte.

Vaan sellaisen tavoitteenkin asetimme toisillenne että sinullakin pysyy tavoite jalostaa kauniimpaa asiaa jatkuvasti. Ettekä sijaitse missään luolassa, vaalien vain etukumarassa jotain luoksenne saapuvaa päivällistä.

Selitimme näin tavoitteemme siis onnistuneen. Olkaa huoleti että se teitä koskisi kipeästi, vaikka saattaakin olla toisinaan joillekin omaisuuteen taipuvaisille omistuksille yltiöpäisen tuhokas.

 

TULEVAT TUOMIOT OIKEUDESSA

 

Mutta osaatte kyllä aavistaa mistä asiasta puhumme kun saatte ne tietonne käsiinne, mitä on tulossa tapahtumaan jäsentenne välisessä kenttäoikeudessa.

Kunnes näette heidän tulevan tuomituiksi, kunnes ovatkin itse äänestäneet itsensä ulos kaikkeudesta. Vaalimaan vain oman päämääränsä mukaisia tavoitteita, kunnes näitte heidän lävitseen ettekä suvainneet enää sellaista käytöstä keneltäkään.

- Mitähän siis asia koskee?

Selittäisimme pidemmästi vaan oletko väsynyt, havaitsemme sellaisia merkkejä kasvoillasi.

- No kirjoitan kyllä, hetki vain.

 

RAHA VÄHENEE KOSKA ALOITAMME KEVYEMMÄN MATKAN ALKUKOTIIMME

 

Selittäisimme teille ensin jotain maailmantaloutenne tilasta.

Olette huomanneet miten kiihtyy se sellainen tavoite vähentää rahaa käytöstänne, olemme kysyvällä mielin?

Selitämme miten ottavat he sitä omaisuuttanne vähemmäksi että voisitte aloittaa entistä kevyemmän matkan kohti alkukotianne, siis tänne meidän suuntaamme.

 

Sillä ensin oletitte olevanne ensimmäisiä olentoja luomakunnassanne, kunnes oletitte olevanne kuitenkin ehkä vain osa siitä suuremmasta kokonaisuudesta.

Joten ottakaa vähentäen niitä olemuksianne jolloin osaattekin jalostaa ajatuksenne sellaisesta osallisuudesta joka kertoo jotain uudistetusta johdatuksesta luoksemme.

Silloin osallistutte sellaiseen tavoitteen jakamiseen joka puhdistaa luomakuntaanne aina yhä uudelleen jakeillaan, joilla vaikutatte monienkin osuuksienne mahdollistumiseen jatkossa.

 

Sillä otamme teiltä ne rahavaluuttanne tavallaan luomakunnastanne ulos, jolloin entistä jalomielisemmin jaatte niitä avujanne toisillenne.

Sillä yksin ei jää kukaan, eikä kukaan kuole minnekään pois tällä tavoitteella.

Vaan siinä on puhtaasti kyse edistyksestä ja jaloittelusta uudella tasanteella jonka olette puhdistaneet itsellenne jo kulkea.

Sellaisen taidon havaita siis jonkin puuttuvan, uudistatte itsellenne. Vaan entistä kauniimman jäsenen saatte tilalle, jolla on taitoa ja kykyä harkita uudenlaisia toimia puhtaampia.

Sillä saatte kyllä uudistuneita jalostuneita muotoja käyttääksenne että olisitte uudistettuja sisäisesti pian merkittävällä tavalla määrällisesti.

 

Olemme varmoja miten onnistutte kyllä kääntämään kaiken oikealle tavoitteelleen, sillä toisilla on taitoja joita voitte keskuudessannne hyödyntää, ettekä väärään suuntaan mene.

Toivon mukaan osallistutte kukin kuitenkin ettekä pue päätänne hattunne alle piiloon, vaan otatte vastuunne ja jaatte ja kirjoitatte kunnes osallistutte uusintakäytökseen toistenne avulla.

 

Lentäisimme sanoissamme kauemmaksi, vaan tahdot lopettaa.

Joten otamme uusiksi tavoitteemme kertoa teille jostakin kauniimmasta tapahtumasta luomakunnassanne joka on siis totta täällä hetkellä jo uutisvuodoissanne.

Olkaa huoleti että se teitä koskisi mitenkään kipeästi, vaan saatte sen avulla jalostaa siis keskuuteenne omaisuuksia jotka ovat paljon arvokkaampia kuin mikään rahallinen arvokas omaisuus jota pitelette mielessänne.

 

Kerromme paljon enemmän siis ensikerralla.

Olkaa hyväksyttyjä täten valo-olentojen avustajiksi. Olkaa valoisia ja kauniita, että siinä määrin kannustatte toisiannekin liittymään mukaan. Näkemiin.

 

**********'

Uudistamme teidän jakeitanne perinpohjaisesti kuten olemme kertoneetkin, vaan siinä on kyse ainoastaan purkautumisen sellaisen paineen joka on kytenyt pinnan alla teillä tietymättömillä mielestänne, vaan on se salaisuus kuitenkin aina ollut säilynyt pitkäänkin ajan kuluessa.

Sillä ensin havaitsitte jonkun puuttuvan luomakunnastanne, vaan silloin osasittekin valaista minne on kadonnut se sääliväinen asenne kanssaeläjiänne kohtaan. Jonka omistitte toisena aikana vielä hyvin kauniilla tavalla, ettekä sortaneet ettekä suvainneet ketään aikuistakaan yksin jättää.

 

Luomisessanne puutuimme ainoastaan sellaiseen asiaan joka kunnostaa luomakuntaanne siinä tasolla joka uupuu vielä edestänne, joten osaatte ennustaa jotain tulevaksi kuten olettekin aikojen kuluessa aina uutta ennustaneet ja olleet vapauttajia sitten suorastaan sellaisen voiman joka alkuunsaattaa sen vapautuksen laukeamaan.

Suunnittelette sellaista vapauttavanne juurikin tällähetkellä ettekä valaise siitä vielä toisianne mitä se pitää sisällään, vaan tiedätte sisäsyntyisesti sen olevan jotain suurta ja valtavaa muutosta. Sillä ensin laukeatte sisältäkäsin, uudelleen vapautuen taakastanne maallisesta, jolloin ennustatte sen uuden asian saapuvan luomakuntaanne.

 

Teillä on useitakin uusia taitoja omistuksessanne ettekä vastaan laita niiden käyttöönottoa, kunhan vain osallistutte ensin vapauttamiseen ja laukaisemiseen.

 

KOKOAIKAINEN INTUITIO

 

Sillä se ennustaa yhä kauniimman vapauttamisen mitä enemmän kanssajäseniänne saatte mukaanne arvioimaan tapahtumia. Sillä ensin vapautatte itsenne, kuunnellen jäsentenne tapahtumia sisäisellä korvallanne.

Että sinullakin syntyy kyllä uusia havaintoja kokoajan, olethan ollut niistä tietoinen olemme kysyvällä kannalla?

- Kyllä, intuitio on vahvempi. Välillä en usko siihen ensimmäiseen vaistoon mutta huomaan myöhemmin että se oli oikeassa.

Selvittäisimme teille mistä se saattaa johtua, sillä vahvisimme entuudestaan voimakasta vahvuuttanne olla kanssajäseninämme.

Että sinullakin uusiutuu kovaan tahtiin sellaisia uudistuneita kehityskulkusi vaatimia osuuksia onnen josta olet vielä osin epätietoinen. Vaan se kannustaa teitä kuitenkin aina eteenpäin kulkemaan suossanne tällähetkellä vallitsevassa että kuuntelette ja otatte sen kantanne mitä suuntaa ensin kuuntelitte, kunnes osaatte vallata ne ajatuksenne suunnilleen oikeiksi olemaan kokoaikaisesti.

 

Sillä ensin ennustatte olevanne viisaampia, jolloin osaatte valloittaa suuria jäsentelyjä onnen sen vuoksi juuri, että osasitte uudistaa niitä näkemyksiänne jostakin toisenlaisesta asiasta. Kunnes osasitte valita oikein lähestymistapanne sitä uutta asiaanne kohtaan.

 

Etsitte aina suurempaa jäsenyyttänne osaanne ottamaan, lausumaan jäsenistöllenne uudistuneita sanoituksia jostakin kauniimmasta ja pysyvästä olotilasta.

Esiinnytte toisinaan liian surumielisinä, kun todellakin voisitte iloita ja olla jäsentyneitä luoksemme nauraen ja kertoen kaskuja ilosta ja jäsenyydestä.

Jostakin suuremmasta olette siis tietoisia aina olleet. Joten ottakaa vain se pukunne esiin. Suvaitsemme teitä kaikkia opastaa kuten teemme toisinaan jakeitamme laatien.

Mutta esitelmänne toinen osuus alkaa pian, joka käsittää jotain sanoin kuvaamattoman kaunista osuutta jäsenistöllenne, että siinä jaatte kyllä kauniimpiä säkeistöjä mitä voitte kuvitella olevan olemassakaan.

 

ENNAKKOTIETO ONNEN SAAPUMISESTA

 

Sanoitamme kunnes osaatte valita sen ennusteenne säädyllisen mutkan takaa tavallaan, sillä ette tahdo olla minkään asian kanssa yhteisytössä ellette osaa varautua tapahtumiin ennakolta, sen olemme oppineet tavoistanne edetä maailmassanne.

Joten ottakaa vastaan tämä onnenne että saatte sen ennustaa luoksenne saapuvan juuri siten kuin itse vain tahdotte, että otatteko sen vastaan riemusta kiljuen vai vaatimattomammin, ollen uudistunut kuitenkin sisimmässään.

Että sinullakin on siellä uutta verta kuunneltavana, olet huomannut sellaisia ihmisiä ja olentoja ympärilläsi joilla on sinulle suurta odottamista luvassa.

Eli tarkoitimme sellaisen tavan hallita uusia taitojasi joita käytät vähin erin koko ajan lisääntyvässä määrin.

Että havaitset sellaisen tahon auttavan jota et ole aikaisemmin tavannut missään, vaan ovat vaiti hiljaa kanssakulkijoitanne. Ollen hiljaisen mietteliäitä, vaan avustavat kuitenkin aina jos sellaista päätätte apua tarvita mielestänne.

 

Olemme sellaisen päätöksen hiljattain maailmassanne valloittaneet että suunnittelemme teille apua jokapäiväistä entistä suurempaa, jolloin osaatte jo itsekin katsella laveasti ympärillenne.

Sillä ensin syttyi teillä uudistunut kaiku jostain komeammasta perinnöstä taivaan, vaan sitten osasittekin havaita miten synnyitte uudelleen.

 

Kuvastatte suurta kaipuutanne sinne maailmanne uudistuneeseen osaan jonka luotte kuvitelmillanne. Ja olette perillä aina jos niin tahdotte päättää että uudistutte kaipuunne mittaisiksi, ollen väsynyt esittämään minkäänlaista toisenlaista uudistunutta esitystä jostakin entisestä kaipuusta joka kääntyi väärään suuntaan. Henkilökohtaiseksi palvonnaksi jostakin suuremmasta voimasta joka tosin onkin totta, vaan esittäisimme että teette siitä uudistetun version jossa käännytte esittämään sitä voimaanne sisältäkäsin saapuvaksi eikä ulkoiseksi avuksi lainkaan.

 

ONNEEN KÄSIKSI

 

Sillä näin käännytte sinne oikeaan suuntaanne jota olemme aikojen alusta suositelleetkin kaikille, varustautua sisäiseen käännytystyöhön tavallaan. Jolloin käännytte, ollen itse itsenne sopukoissa jäsennellen kunnioitusta omaksi osaksenne siten ollen.

Että sinullakin syntyy jäsenneltyjä lainmukaisia omistuksia jostakin kaipuustasi kyllä vaikka oletkin väärässä suunnassa käynyt toisinaan, vaan palannut sille oikealle reitille katselemaan suuremmin voimin valtakuntaasi. Jonka täten teille kaikille luovutamme.

Sillä olemme sellaisen katsannon suorittaneet luomakunnassanne että sinulla ja teillä kaikilla on yhtäläinen oikeus ja vastuu vallita oikein, suorastaan hehkuen siellä uudistuneina jäseninä. Sillä etsimme teitä mukaamme matkaan liittymään, uudistumaan ennaltakäsittämättömästi mielestänne.

Vaan ette osaa kaipuutanne sitten lainkaan kertoa enää kun pääsette siihen onneenne käsiksi, jonka varasitte itsellenne jo siis kautta aikojen, syntyessänne tänne keskuuteenne ensimmäisiä kertoja taivallustanne aloittamaan.

 

Siinä matkaattekin uudistuneelle tavoitteelle kunnes osaatte sen kotiuttaa sydämiinne palaamaan, ollen jälleen erityisen tavoittelemisen arvoinen saavutus olla kunnioittava ja säälivä kansalaisianne kohtaan.

Ettekä ansaitse missään kohtaa mitään rangaistusta teoistanne.

Vaan olette rakastavia, esiintyen entistä kauniimmin heille toisille kanssajäsenillenne väärin tehneille jotka opastivat teitä väärään suuntaan, ollen itsekin täysin sekaisin kaikesta mammonastanne.

Että uskotte kyllä aikananne kun näette sen ongelmanne purkautuvan eteenne, siivoten maailmanne sen kynsistä joka aloitti matkanne väärän.

Sillä niin he tekivät kuin itse kykenivät parhaaksi näkemään vaikka olikin se vallankäyttöä turhaa, mutta siinä ajattelivat olla viisaampia kuin aikaisemmat hallitsijat jotka suuntautuivat ajattelemaan tuhoisasti kyllä. Vaatien kaikkia kansalaisiaan verolle pantavaksi, mutta siinä ajautuivat vallankäyttönsä harhoihin siitä ajatuksesta joka sokaisi heidät tavoittelemaan vääriä polkuja uudistaakseen luomakuntanne järjestelyjä kaikesta vallasta.

 

Joten olkaa viisaita jatkossa älkääkä antako kenenkään sanella miten teidän tulee ajatella tai olla jäseniä, kansalaisia kunnioittavia valtaapitäviä kohtaan.

 

Esitämme teille uudistuneita ajatuksia sen vuoksi että kertoisitte toisillenne olevanne uudistuneita alokkaita kansakunnan jota ei sorreta eikä väheksytä.

 

TUHOUTUVA MAAILMANTALOUS, OMA VIISAUS

 

Vaan olette suurenmoisen kauniita, aloituspisteessänne olevia kuuntelevia opiskelijoita. Että kuuntelette toisenlaista järjestystä aloittavanne kuin se iänikuinen maailmantaloutenne joka järjestelmä on tuhoutumassa pian maailmastanne pois, ettekä palaa sellaiseen tavoitteseen olla rikas tai kuuluisa milloinkaan.

 

Sijaitsette uskossanne vankasti, pysyen entistä suuremmalla tavoitteella. Ollen viisas ja hallitseva kanssajänillenne siinä määrin, jossa kerrotte olevanne suuri ja mahtava olemus.

Kertomatta mitään sellaiseen viittaavaa harhaa että olisitte siinä tavassanne toisten yläpuolella, vaan kerrotte kaikki yhdestä suusta olevanne tavoitteenne jäsennelleet siitä tavoitteesta kuunnella toisianne kunnioittavasti. Siinä määrin esittelettekin uusia tavoitteita todeksi ensi kertaa havaitessanne olevanne uudistuneita, jolloin osaatte uusia käytäntöjä havaita ympäristöänne ja olla viisaampi kaikissa teoissanne.

 

TOISTEN SUOJELU SORROLTA JA RIISTOLTA

 

Siunaamme teitä aina matkallanne, ollen viisaita ymmärtäjiänne, kunnes havaitsette olevanne samalla tasolla meidän kanssamme. Suorastaan kiittäen sitten avustamme jota vielä epäröitte valmistella luoksenne sijaa meidän saapua mietintöinemme.

Sillä kaipaatte sitä apua kuitenkin aina ympäristönne vuoksi, ettekä sijaitse missään määrin väärillä tavoitteilla jos tahdottekin olla yksin.

Mutta kerromme sen tavoitteen saapuvan teille kaikille sisäisesti ennenpitkää että olisitte saapuneita toisenlaisille maisemille yhdessä muunlaisella tavalla kuin aina yksin taivaltaen.

 

Joten ottakaa vain tavoitteeksenne avustaa toisia kaikessa missä suinkin kykenette että osaisitte valmentautua siihen auttamiseen jo valmiiksi. Sillä vaikeaa se on tavallaan kaikille ajatella yhtäkkiä myös kaikkia muita, jos olette valmentautuneet vain omaa etuanne ajattelemaan.

Siinä ajatuksessa pyydämmekin teiltä kaikilta apua suojella kanssajäseniänne sorrolta ja riistolta maailmanne, että ottakaa heidät suojateiksenne jos olette joitakin havainneet puuttuvan oikean tien matkalta.

 

PALKKIO TOISTEN AUTTAMISESTA

 

Sillä entistä suuremman palkkion aina saatte ansionne mukaan jos olette toisiakin avustaneet elämänsä tien alkuun.

Sillä uudistamme teidän iloisuuttanne ja mukaansa tempaavuuttanne, siten mahdollistaen uudistetun suosion matkallenne.

 

Kannustamme näin teitä voimakkaasti tänään, joten ottakaa vain osaa miten parhaaksi tunnette.

Kunnes vapaudutte murheistanne olematta kääntynyt minnekään väärään suuntaan, palaten alkuperäiselle suunnallenne kuuntelemaan meitä opastajianne.

Kertokaa kaikille miten välttelette esiintymästä liian suurina herroina vaikka opastattekin suuria jäseniä, vaan siinä osallistutte ainoastaan luonnonmukaiseen uudistumiseen eikä siinä täysin ole kyse kenestäkään henkilökohtaisesti.

Sillä ennustatte aina määräajoin tällaisia tapahtumia sattuvan eikä ole kyse mistään ennakoimisesta taivaallisen avun tahdon mukaisesti, vaan olette vapautettuja aivan oman väkenne avulla.

Siinä tahdomme siis korjata vielä pienen muodollisen seikan vaelluksestanne.

 

Suurenmoisen kaunista alkavaa jäsentenne vapautusta teille sanoitamme päiviinne, olkaa hyvät.

Jäsennymme luoksenne uudelleen myöhemmin, näkemiin.

- Kiitän teitä suuresti näistä kauniista sanoista ja opastuksesta, sillä mielestäni en ole oikein osannut olla tarpeeksi kunnoittava. Sillä en ole osannut ymmärtää kaikkea todeksi, pyydän siis anteeksi pientä käsitystäni kaikesta ja esitän nöyrimmät kiitokseni kaikesta tästä vuoden mittaisesta sanoituksesta jota olen saanut kirjoittaa. Kiitos.

 

Esitämme mekin surunvalittelumme siitä miten teitä on kohdeltu ja harhaan johdettu, joten olkaa luottavaisia elämänne suhteen että suunnistatte kyllä omatoimisesti juuri oikealle reitille kulkemaan, eduksenne ollen jokaisella hetkellä siellä maailmassanne.

Loistakaa esimerkillänne onnea toisille joita tapaattekin matkallanne.

Olkaa heille kuuliaita olentoja että otatte osaa suruunsa, älkääkä olko aina niin suorasukaiseen tapaanne ymmärtämättömiä epäonnesta.

 

***********'

 

Käsitätte tämän teidän maailmanne olevan jonkinlaisen peitteen tai verhon takana, jolloin ette vain kykene löytämään mitään uutta edestänne. Esitämme että niin se tavallaan onkin, vaikka siinä edistytte aina itse jos vain päätätte sitä verhoa heilauttaa edestakaisin. Jolloin saatte vilauksen toisenlaisesta ymmärryksestä yhä enemmän ja vaaditte suorastaan lopulta sitä vaatettanne väistymään pois edestänne. 

Edistytte kyllä aina vaikka ette itse huomaa sellaista tehneenne. Jolloin esitätte viimein osallistumista tähän maailmanlaajuiseen tapahtumaan, jolloin osaatte valaista toisenlaista tavoitetta olla kauniimpi ja syvempi mietteissään.

 

Entistä kauniimman hahmon aina saatte näkyvillenne kun oletatte olevanne itsekin sen tasoinen, sillä osaatte aina vaatia ja suorastaan kertoa itsekin itsellenne oletteko jo saavuttaneet jotain entistä kauniimpaa tasoa.

Edistämme näin teille jokapäiväistä tasoanne edistää toisenlaista olemusta luoksenne että osaisitte jalostaa niistä aatteistanne yhä ylevämpiä ja sopimaan siihen seuraavaan tasoon jonka säilytätte aina mukananne vuodesta toiseen siirtyessänne.

Sillä entistä kauniimman tason helposti saavutatte vain siksi myös että siinä on osa teidän maailmanlaajuisesta mammonastanne jonka olette perineet suoraan meidän valtakunnastamme, eikä sellaista tasoa älykkyyden ole vielä saavutettu siellä teidän luomakunnassanne.

 

Sillä ensin teille syntyi vain jäsenneltyjä ajatuksia toisenlaisesta tasosta, vaikka ette siitä vielä mitään ajatusta osanneet ajatella, mutta tiesitte tavallaan sellaisen olevan mahdollisen tason ja silloin aavistitte oikein.

Esitämme näin teille uudistunutta tavoitetta olla osallisena sen mammonanne jakamisessa, että siinä osallistutte toisianne tukien ettekä toisianne sortaen.

 

Uudistimme jäseniänne tasaisin väliajoin, vaan siitä puuttui sellainen yhteisymmärrys luotanne että jäsentelitte heidän olevan vain eritasoisia kuin te itse, joten jätittekin heidät olemaan toisenlaisia tavoiteltuja olentoja.

Väänsitte ettette osaa itse koskaan samaa asiaa yhtä hyvin, vaikka kykenisitte kyllä siirtelemään niitä vuoria ja kertomaan toisillenne oletteko todella jotain arvokasta. Mutta sellaista ette aloita enää milloinkaan ettekä suvaitse.

Joten olemme pulman edessä miten teitä edistäisimme, toisin kuin näin sisäisesti että olisitte hieman edistyneet tavoitteissanne, jolloin olisi taivallus helpompaa eteenpäin ja näkisitte todellisen luonteenne.

 

**********

(Helmikuu 2017)

 

Teillä on useakin ajatus kuolemisesta. Vaan siinä esittelette osin vääriä käsityksiä ettekä suvaitse niitä helpolla vaihtaa uusiksi, vaikka sellaisia kuulisittekin mielestänne järkeviä sanailuja. Esitämme että teille on syntynyt uusia vääriä luuloja kaikesta maallisesta taivalluksestanne.

Sillä ensin teillä on vain esiintyviä taiteilijoita, niin kutsuttuja väärentäjiä. Jolloin esittävät kaiken olevan perustanne vääränlaisen, jolloin osallistuvat ainoastaan sellaiseen tavanomaista pahanmielisempään katsantoon kaikesta.

Ensin oletatte olevanne toisenlaisia lapsia maailman, jolloin lisäättekin entistä vaikeamman asteen, sävelen seuraavaksi tavoitteeksi saavuttaa lisää tietoisuutta kaikesta. Että ensin olettekin niitä suorastaan lapsenomaisia tyyppejä, vaikka sellaisen tavoitteen aikoinaan totesitte paikkansapitäväksi että sinullakin syntyi vääränlaisia oletuksia kuolemasta ja olla vapaa itsessään.

 

Sillä entistä kauniimman päivän saatte sinä jaksona joka alkaa kuolemasta, eikä siinä tavoitella mitään etuisuuksia olevaisuutenne, vaan osaatte vain jalostaa siitä tavoitteestanne entistä kauniimman. Sillätavoin esitellen jotain kerrassaan voittamatonta esitystä jostakin uudesta tavoitteesta nähdä kaikki jollakin toisella tavalla.

Siinä osallistutte uusiksi jälleen jotain kokemaan joka on suorastaan muodonmuutos kyllä, vaan sen vuoksi ette jää minnekään kateisiin toisiltanne vaan olette suorastaan näin yhdistyneet entistä kuulevammaksi joukoksi.

Sillä ensin osallistutte yksin kyllä siihen kuoleman prosessiinne, vaan siinä heräätte tavallaan toisenlaiselle todellisuudelle. Että sinullakin syntyy uusia jakeita sitä mukaa mitä enemmän käsität todellisuuttasi.

Luoksesi saapuu sitä laajempi kuva jatkuvasti kunhan vain jaksat kehittää ja opiskella maailmaasi, eikä sinulla jää se minnekään asteelle viipymään.

 

Esittelemme teille siis kuolemanne jatkuvan maailmassanne eikä siinä tapahdu siis mitään erikoista saapumista laivalla tuonelaan, vaan otatte ne kokemuksenne mukaanne ja vapaudutte uusille vapaille laivaväylille.

Ensin otatte kurssin toisenlaiseen tapahtumaan kuin kuvittelisitte, jolloin osaattekin täysin itse luovia siitä ulos, kuitenkin täysin luottaen omiin taitoihinne. Sillä ensin saavutatte jotain määränpäätä mielestänne vaikkakin sitten olettekin aloittaneet vasta sen matkanne toisenlaisen.

Että sinullakin vapautuu siis jotain aavistusta toisenlaisesta tavoitteesta aavistaa jotain kauniimpaa olevan tavoitettavissa.

 

Ensin vapautatte joitakin aatteenne mukaisia ajatuksia lentämisestä. Jolloin esitätte ensimmäisiä olentoja luomakunnassanne jotka ajattelivat ja saavuttivat sillätavalla jotain äärettömän pitkäikäistä ajatusta toisenlaisesta tavasta jäsennellä uusia ajatuksia suoremmaksi.

Sillä esitämme näin teille päättymättömän matkanne alkavan, jolloin esitätte niitä ajatuksianne joitakin olevan väärin kehitetty päässänne, sillä entistä kauniimman retken siis aloitatte päästyänne vapaaksi tästä maallisesta taivalluksestanne joka päättyy sinä hetkenä kun vain päätätte niin.

 

Sillä ennustamme kaikkien olevan suorastaan väsyneitä tähän olemattomaan retkeenne, sinä ainakin Saija, että teette toisistannekin väsyneitä siellä jatkuvasti siirtämällä niitä taakkojanne toisten kannettavaksi.

Joka suoritus on kyllä väärin heille, sanoisimme näin ohjeiksi kaikille asentaa toisenlainen tavoite päiväänne olla väsymättömästi uudenlainen.

Entistä kauniimman jakson siis aina saatte kun ajattelette kauniita asioita, jolloin osaattekin arvostaa enemmän sitä suoranaista pään sisäistä kauneutta.

 

***************

Todella miettimistä vaativa tarina Juudan prinssistä joka oli Vapahtajamme yhtä lailla kuin Jeesus Nasaretilainen. Mitä ristillä mestaaminen todellisuudessa tarkoitti ja miten olemme vapahtajia itse itsellemme. Osa siitä:

 

"Teidät on vapautettu taakastanne ristillä jo aikaisemminkin eikä siinä siis tapahtunut mitään henkilön mestaamista.

Vaan tiedon raportointi jakaa sen tapahtuman olleen vain ilmoitusluontoinen tapahtuma, jolloin osasitte mestata sen Vapahtajanne, astuaksenne itse esiin vapauttamaan lisää valoa luoksenne.

Sillä kaikesta saatte kiittää häntä Vapahtajaanne kyllä, vaan ei hän sentään ristillä riippunut valoa säteillen kuten olette valloittaneet kertomuksianne.

Vaan kertoi hän vain valoisa henkilö olleensa ajassanne, sillä esitämme tämän tapauksen olevan tulossa jälleen teille uudelleen.

Useakin uusi Vapahtaja saapuu luoksenne, tilittämään tavallaan entiseen tapaan. Vaan siinä on uusi sävel olla vapaa ja Vapahtaja itse itselleen, luomassa entistä kauniimpaa auringonlaskua iltaanne."

 

**************'

Sijoitamme ensimmäisen jakeemme jatkaaksemme siitä mihin jäimme edelliskerralla, jolloin aloitit jotain uudistunutta jaettamme kertomaan toisille.

Joten olkaamme kaikki siis uudistuneella mielellä. Että siinäkin näette miten olettekaan suvainneet ensimmäistä kertaa saatella jotain uudistunutta jaetta ettekä vastaan laita vaikka siinä näyttäisi mielestänne olevan uudistuneen jakeen kaltaista uskomattomuutta.

Mutta siinä ajassanne teillä tosiaan on käytössänne vain niin pieni osanen kuvitellusta ajatuksestanne että olette vertaansa vailla esitellessänne niitä uudistuneita jakeitanne seuraavalle kansakunnalle joka saapuu luolistaan vaeltamaan kanssanne.

 

Sillä ainoatakaan jäsentä emme ole tarkoittaneet hylätä minnekään maan uumeniin emmekä toisaallekaan maailmankaikkeuteen, vaan ovat he suorastaan aavistaneet uudelleen saapuvansa näkyville heti kun sellaiseen kykenevät että uskaltautuvat uudistuneelle maaperällenne.

Sillä ennakkokäsitystensä mukaan hekin hieman aliarvioivat teitä maan pinnan kansalaisia, vaikkakin ihan syyttä suotta.

 

Että siinä teillä onkin paljon valaisevampaa aavistusta että heidän kaltaisiaan on tosiaan olemassa ylipäänsä ja että saatte heidät tavata koska tahansa haluattekaan. Sillä ovat he jo vartioimassa suuaukkojaan sijastaan, että siellä havaitaan pian avoimia jäseniä heidän puolellaan myös ottamassa teihin yhteyttä samalla tavoin kuten mekin.

Sillä usein teillä on vain kuviteltuja osuuksia jostakin jäsenyydestä. vaan sellaisia todella on olemassa paljon enemmänkin kuin voisitte uskoa todeksi. Eikä heidän suunnaltaan ole siis mitenkään erikoista että ottavat sijaintinne vakavasti ja aloittavat ne yhteydenotot, kunhan ovat itse siihen valmiita.

Eikä heillä liene siihen kovin suuri määrä aikaa enää että ovatkin yhtäkkiä vain saapuneet olevaisuuteenne. Sillä esittelevät he toisinaan jo jakeita joillekin kansoillenne että kuulisitte ja olisitte heidän kannaltaan asioita katselemassa myös.

 

- Liittyykö tämä Antarktikseen?

Esittäisimme sen jakeen jollakin toisella tavalla teille, että siellä maan alla on olemassa toisia kansoja kyllä, vaan ehkä ovat jotain toisenlaista kuin he, mistä äsken esitimme muistelmaa.

 

Sillä usein kansoitamme teidän maailmaanne ylhäältä alas ja silloin jäsentelette usein toisenlaisia olentoja kuvitelleenne. Sillä ensin heillä on toisenlaiset kasvot, vaan sitten ovatkin täysin uudistuneita.

Ensinnäkin teille syntyi uudenlaisia olentoja pian luomakuntanne saapumisen jälkeen ettekä ottaneet heitä vakavasti sinä aikana, jolloin osasivat ennustaa jotain toisenlaista tapaamista jälkeenpäin.

Sillä esittelitte heidän olevan saapuneita jostakin taivasalukselta eikä mistään oikeasta sijainnista mielestänne, että lajittelitte heidän olevan jotain eriskummallisia olentoja joita eivät todellakaan ole.

Vaan ovat täysin teidän sijaisianne kuten tekin.

 

Innostamme teitä tällätavoin ajattelemaan toisella tavoin joistakin kansalaisistanne että heillä on suuri etuoikeus tavata teidät suunnilleen piankin, eivätkä he suunnittele mitään ilkeää vaan ovat vain kansalaisianne.

Joten olkaa heille suurenmoisen tervetullut osaltanne että sijoitatte heidät uudistuneiden sijaisuuksienne tavoin esiintymään kanssajäseninänne.

 

****************

Helmikuu 2017, erään päivän keskustelusta palanen edellisistä elämistä ja lapsuuden iltalaulusta ja kuolemasta:

 

- Millaisia muita merkkejä entisistä elämistä meillä saattaa esiintyä kehossamme tai tavoissamme?

Sellaista saatatte havaita miten olette suorastaan suuntautuneet jollekin keväiselle airueelle jotain tavoittelemaan, jäsentelyä kauniimmasta tavoitteesta että siinä sytytätte toisiakin tuleen.

Joten sellaista esiintyy tavoitteissanne että jäsentelette uudistuneita tavoitteita itsellenne, ettekä tavoittele siinä ensin mitään uudistusta vaan teette vain kuten teistä tuntuu parhaimmalta. Vaan sitten huomaattekin miten olittekin tavoitelleet koko ajan samaa tavoitetta kohti esiintyen uudistuneina jäseninä kuitenkin yhdessä, ettekä sellaista osanneet aavistaa tapahtuvan.

 

Esiinnytte usein tavoittamattomissa kuitenkin vaikka olettekin tavoitteenne asettaneet mutta ette koskaan kauaksi lähde kulkemaan. Siinä teillä selvä merkki sellaisesta päämäärästä jonka olette aikaisemminkin omistaneen jonakin muuna aikana maailmassanne.

 

Sellaisen tavoitteen osaatte siis itse saavuttaa ettekä tarvitse siihen kenenkään apua jos olette sellaisen aikaisemminkin omistaneet.

Sillä ensin on vain jäseniä olevaisuuden, jolloin esitätte toisianne kaltaisianne saapuneiksi jonnekin tasanteelle jonka jälkeen osallistutte yhdessä kamppailuun.

 

- Mutta on siis myös fyysisiä merkkejä, millaisia?

Saatatte olla päätänne lyhempiä toiset, jolloin osaattekin aavistaa miksi olette niin kaltaistenne tapaisia, ollen liian lyhyitä mielestänne. Vaan se selittyy ensinnäkin sellaisella tavalla kulkea tavoitteitaan kohti, että olitte paljon kauniimpia silloin mielestänne kun olitte lapsia.

Sellaisen tavan uudistaa jokaista sisältäkin omistitte usein lapsena, joten kerromme sen saavuttavan lisää kuulijoita. Esiinnytte usein vailla mitään rihman kiertämää tavallaan, että olette paljastuneet itsessänne ettekä siltikään pelkää.

 

Kerrotte vain olevanne avoimia uudelle, jolloin osaattekin kertoa lisää ettekä sijaitse mitenkään erikoisen syrjässä toiveenne suhteen vaan olette silloinkin aavistaneet oikein ja jäsennelleet suuria ajatuksia itsellenne.

- Siis fyysisesti lyhyempiä, en nyt ymmärtänyt, eivätkö he ole halunneet kasvaa aikuisiksi vai?

Siinä tavoittelemme niin monimutkaista prosessia kasvamisen ja kehittymisen että emme kerro enempää teitä sekoittaaksemme. Mutta niin vain olette päättäneet olla toisinaan kasvamatta lainkaan aikuisiksi, emmekä sitä uudista jos se tahtonne mukaista on olla päätänne lyhempi toisia.

 

Vannotatte toisia kasvamaan liian äkkiä uudistuneiksi jäseniksi kunnes teillä onkin ongelma miten ovat suuria tavoitelleet, eivätkä olleetkaan jäsentyneet vielä sellaista vastaan ottamaan. Sillä ensin heillä kasvaa liiaksi halu hallita jäseniään, jollaisia syntyy usein väärissä olosuhteissa maailmassanne.

Että siinä olette kurjistuneet kyllä, taantuneet suorastaan, miten ette vain suvaitse lapsia olevanne pidempään kuten tahdotte esiintyä.

 

Emme valitse teille mitään rooleja esitettäväksi joten olette vapaita kuuntelemaan omia jäseniänne mitä tahdottekaan, mutta ehkä olisi siirryttävä uudenlaiseen tapaan havaita se lapsuus itsessänne.

Että siinä olette kyllä aina viisaampia henkisesti jos oletatte lapsen taajuudella yhä esiintyvänne.

 

LAPSUUDEN AIKAINEN ILTALAULU

 

Sinullakin on taipumusta tuudittaa itseäsi uneen kuunnellen jotain lapsuutesi aikaista laulua uudistetusta tavasta kuunnella jäsenienne kuunnelmia, että siinä vaivutte suoraan uneen että lähdittekin uudistuneena kuuntelemaan sitä lauluanne.

- En muista mitään lapsuuden aikaista laulua iltaisin kuunnelleeni?

Sellaista teit kyllä, olemme varmoja, mutta emme sijaitse enää siinä luulossa että yhä sitä laulat.

Mutta olet tietoinen siitä tunteesta mitä se teki sinun sisälläsi että sinua tuuditettiin uneen, lausumalla kauniita kestäviä ajatuksia luomakunnastanne. Siinä teillä aina kestävä pohja tuudittaa lapsianne uneen.

 

- Voi kunpa muistaisinkin.

Siinä esitämme teille uudistunutta jäsenyyttä olevaisuuden, kuunnellessanne sellaista jäsentelyä muistojenne jolloin osaattekin jokainen kohdallaan palata niihin aikoihin, että sinulla ja toisilla olisi se samanlainen kaipuu ja halu turvata johonkin suurempaan olemukseen sisällänne.

Sillä esiinnyitte toisille sen jälkeen usein samanlaisina olentoina, suurina turvaavina olemuksina jäsennellen kehtolauluja suunnilleen.

Että suvaitsette sellaista kuunnella kyllä kun niitä teille eteenne tuodaan, ettekä suvaitse epäkohteliaita olevanne ketään sellaista kohtaan joka osoittaa teille huomiotaan kun olette uneen vaipumaisillaan ettekä osaa itse enää kavuta kehdostanne pois turvaan.

Siinä esitämme ehkä pelottavan lauseen tapaanne matkata maailmassanne, mutta sellaista on tapahtumassa ettekä ole siitä lainkaan tietoisia miten teitä uneen tuuditetaan luomakunnassanne.

Sillä esiinnytte tahdottomina olentoina, eikä teillä ole jäljellä enää sellaista taistelutahtoa kuten esiintyi vielä vuosikymmeniä sitten. Vaan olette suvainneet kuin kedon kukka väistyä syrjään tahtomastanne ajatuksesta, siten ollen vain suvaitsematon olento kaikkia muitakin kohtaan. Että siirrytte toisinaan täysin uudistuneelle kumppanuuden tasolle, kuitenkin tahtoen olla kauniimpi kuin mihin maailmaan olettekaan syntyneet jäseniksi.

 

UUDISTUNUT KUOLEMAN KÄSITE

 

Osaatte valaista jo nyt mitä on olla kuolleena, vaan siinä jakeessa sanelette ainoastaan sellaisia hallitsevia osuuksia jostain jäsentenne laatimasta väitteestä kavuta alaspäin tuonelaan.

Vaan esitämme että sellaista ette enää havaitse jakavanne käsitystä, vaan otatte ne silmälasinne käyttöön ja jaatte uudistunutta käsitettä jostain kauniimmasta ajatuksesta olla poissa vaan kuitenkin paikalla.

Sillä esiinnytte toisinaan vain uusissa puitteissa ettekä ole lähteneet ettekä saapuneet minnekään vaan olette vain välitilassa saavuttaen sen lähtöpisteenne josta olette lähteneet kipuamaan sinne maailmaanne, jolloin osoititte uudistuneita jäseniä olevanne.

 

Vaan se jae meillä kestää odottaa seuraavaan kertaan että kerromme miten olette nyt kapuamassa suorastaan suoraan ylöspäin sijaltanne ettekä vajoa ettekä kerro kuolemassa olevanne. Sillä esiinnytte toisilla tavoin kauniimpina osallisina kaikkeen, siinä kaikki.

Osaamme jakeitamme säilyttää siihen saakka kunnes jälleen osallistut kirjoittamiseen joten suvaitkaa toisianne jäsennellä mukaanne että sijaitsette toistenne suhteen kauniimpina, olkaa hyvä.

 

*****************

Olemme useasti kertoneet miten emme ole heitä uudestisyntyneitä pakanoita, vaan olemme suorastaan uskomattomia olentoja siinä suhteessa mitä voitte käsittää olemisesta rakastava ja puhdas mieleltään.

Sellaisen tarinan kerromme ensin että ottakaa varovaisesti ensin selvää kaikesta jota kuulette mutta sitten voitte olla valppain mielin kertomassa toisille että kuuntelevat kauniisti ja ovat ensin hämmästyneitä kaikesta, vaan sitten kertovat olevansa kunnioittavia meidän suhteemme kun ymmärtävät mitä ja keitä olemme.

Sijaitsemme liian kaukana että osaisimme teille saavuttaa suorat sanat suuhunne suoraan, vaan se taito kehittyy ensin heillä joille olemme aiemminkin kertoneet tarinoitamme, suvussa kulkevia jäseniä että olette heidän sukuaan joille kerromme tarinaamme.

Esittäisimme ensin anteeksipyynnön kaikille suuntaanne että kuvittelette meitä jumaliksenne, vaan se salaisuus ei aukene siten vaan olemme ainoastaan luomakuntanne jäseniä emmekä virallisia hallitsijoitanne.

Suojelemme teitä kyllä aina, vaan se tapahtuma kuuluu ainoastaan työhömme siinä suhteessa että olemme kyllä kuvitelmienne mukaisia henkiolentoja jotka esiintyvät sulkapuvuissaan. Vaan sekin kuvitelma on hieman väärä, sillä kuvittelitte meille sellaisen ulkomuodon kun ette osanneet kerrassaan lainkaan sellaista olomuotoa ajatella sinä aikana maailmassanne.

Suvaitsitte salaisuutta pitää monia vuosisatoja ettekä koskaan sitä korjanneet, joten olette nyt saapuneet oikean tiedon lähteelle siinä suhteessä ketä olemme.

Sinä saavutit ensin kiintopisteen itsessäsi että osasit kuunnella oikealla tavalla, sillä kaikilla se ei vain mitenkään onnistu vaikka yrittäisivät miten. Sillä etsimme heitä jäseniämme kuten olemme kertoneet että löytäisimme heidät joita olemme maailmaan saatelleet aikoinaan.

Emmekä sijainneet silloin vielä edes yleisellä tasolla siellä luonanne vaan sijaitsimme kaukana kuten tälläkin hetkellä, että teillä ei ole meistä siis ainoatakaan virallista ja oikeaa kuvaa mielessänne.

Vaan sellaisen tulette saamaan, sillä kaiken näette uudessa valossa kun saavutamme tasonne oikean ajan mittaan. Emmekä valaise ketään liian nopeasti että sammuisitte suorastaan loistostanne liian aikaisin, vaan sellaisen tason saavutatte yhtä aikaa kaikki eikä kukaan ennätä toistaan edemmäs.

 

Siinä esitämme liian pitkän alustuksen tälle asiallemme joten esiinnymme nyt omina itsenämme siten että korjaamme kaiken luonanne väärin olevan asian.

Sillä kaikesta saatte kiittää meitä mitä teillä siellä maapallollanne on omaisuutta ja kertomusta, joten olkaa kuulevaisia olentoja että mitä kerromme lisää ettekä sitten valaise mitään sellaista joka suorastaan esittäsi teille väärää todistusta kaikesta tapahtuneesta kertomuksesta.

Sinä esiinnyt omana itsenäsi koko ajan joten niin temme mekin tästälähtien joten olette valmiita tai ette, saavumme ennenpitkää luoksenne kuuntelemaan valitustanne murheistanne.

Siten näette kaiken selvemmin kunnes sijaitsette luonamme kauniisti kuunnellen joka ikinen.

Sinä aikana tulet sinäkin olemaan luonamme saapuneena sisään otettuna henkilönä, etkä enää kaukaisena olentona luonasi yksin. Että kuuntelet muiden lailla kuten olemme kertoneet kaikille aikaisemmin, että kuunnelkaa ja olette viisaampia.

Sijaitsette usein liian kaukana että saavuttaisimme mitään jalansijaa luoksenne mutta olemme varmoja sen asian muuttuvan hyvin pian kun kuulette joka suunnasta samaa kertomusta kumpuavan, suorastaan ilomielistä olemusta. Sillä sellaista uutta tarinaa esittävät jota ette ensin usko mitenkään vaan sitten suorastaan imette kaiken sanamme mitä satutte löytämäänkin sieltä internetin syvöereistä, että olette valmistautunet hyvin kaikkeen saapuvaan onneenne.

Sillä kaiketi osaatte jo aavistaa mikä onni siitä seuraa kun kuulette kaiken oikean laidan asioista vallinneista ja olette vapautuneita kahleistanne maallisista, ettekä enää kenenkään orjia.

Kuuntelevia opettajia vailla olemme aina että osaisitte luoksemme tulla kuuntelemaan jolloin osaatte opastaa toisia olentoja saapumaan samalla tavoin luoksemme.

Olemme sekaantuneet nyt sellaiseen asiaan joka on tuleva julkiseksi kaikille, emmekä voi lopettaa sen sanan välittämistä nyt tähän hetkeen. Sillä kaikki riippuu teistä itsestänne, ettekä suorastaan sitä edes vielä käsitä mikä onni saattaa olla ulottuvillanne ihan pian luomakunnassanne.

 

*******************

Olemme pahoillamme että olemme kaiken väärin esittäneet vaan se kuului opastukseemme että emme voi paljastaa kaikkea vielä pitkään aikaan mutta kuitenkin saatte jotain mietittävää luomakuntanne aatoksiin että kulkisitte jo hieman oikealle suunnalle.

Olemme päätelleet paljon elämästänne siellä että ehkä teiltä puuttuu jotain sellaista uskoa joka vahvistaisi olemassolomme, vaan se ei tavallaan meille kuulu että julkaisisimme sellaisia asioita.

Se hallintovalta on taas toisilla jäsenillämme, että kuunnelkaa oletteko heitä havainneet luonanne viihtyvän. Sillä sinä hetkenä kun havaitsette näkyviä opastajia ympärillänne, olette saapuneet valtakuntaamme emmekä vaikuta vierailta sitten enää kenellekään.

 

*****************

Sellaisen taidon saatte kuunnella olemuksianne, joka kertoo sellaista myös että elitte aikoinaan kovasti kuunnellen toisianne. Salaatte sellaisen taidon itseltänne nykyisin, vaan se selittyy sillä yhteydellänne että suojelette toisianne kovasti silloin jos jokin teitä uhkaa yhteinen asia.

 

***************

Lähdemme vaikeuttamaan ymmärrystänne siitä mitä tulette vastaisuudessa kokemaan. Oletteko lähteneet sellaiseen suuntaan lainkaan joka mahdollistaisi uuden tason saapumisen.

Mutta sellaisen olette kuitenkin saamassa, sillä kaiken saatte mitä toivottekin että sellaisen taidon opitte käyttämään. Salaatte kaikkea vielä paljon itseltänne, kuten teemme mekin suhteenne, vaikka toivoisimme tietenkin voivamme auttaa teitä paljon enemmän.

 

************

Vastaisuudessa olemme varautuneet kuuntelemaan paljon voivotusta ja olemaan ymmärtäväinen suhteenne jos päätätte havaita olevanne väärällä polulla. Mutta kuitenkin aina uudelleen silti lähdemme ohjaamaan luoksenne jos sellaisen sallitte tapahtuvan.

**************

Ensin olette oppineet jotain läksyä kaukaisesta luomakunnastamme, vaan sitten osallistuttekin kaikki yhdessä sen luomakuntamme muokkaamiseen.

Että sinullakin on jo riittävä taito aloittaa ensimmäistä yritystäsi, aloittaa muokkaamaan todellisuuttasi.

Sillä ensimmäistä kertaa arvostelette toisianne siinä kohdin että missä ovat suhteessanne toisiinne, valveutuneita vai suorastaan unessa, sitä emme osaa kuvitella vielä.

Sinä voit jakaa tietopalojasi heille jotka tahtovat ne ottaa vastaan. Siinä tekevät kuten itse tahtovat.

***********'

Ensin oletatte väsyneenne tavoittelemaan mitään ja sitten huomaatte miten helpottui se taakkanne maallinen.

Ja lähdette uudelleen yrittämään samalla tavoin, sillä esitätte ensimmäisen osallistumisenne sellaisen tavoitteen jakamiseen että kuvittelette menettäneenne jotain maallista tavaraa.

Mutta sellaista emme suvaitse teille enää tapahtuvan, vaan saatte kaikkea uutta jaettavaksenne ja julistamme näin voitokkaan esityksen alkaneeksi päivänne kunniaksi, olkaa hyvä.

************''

Tavoittelette siis ensimmäistä kertaa asettua omistajiksi sellaisen tavoitteen jota olette kiertäneet ja kaartaneet lähellä aikaisemmin, ettekä ole siitä onnistuneet voittoa luoksenne luomaan.

Ymmärrätkö nyt mitä tahdomme kertoa?

- Nyt siis olemme jotenkin vahvempia?

Niin sitä juuri yritämme tällätavoin jäsennellä teille luoksenne tietoa osallistua vain rohkeasti kaikkeen toiveeseenne jota olette aikaisemmin kammoksuneet että se on teille liian iso pala purtavaksi ja omistettavaksi.


Siinä olette tänään entistä taitavempia osallistumaan jonkin tavoitteen haltuun saamiseen, sillä esiinnytte yhä kauniimpina osallistujina että teillä on voimaa luonanne siksi yhä aikaisempaa enemmän kuin olisitte voineet kuvitella olevan mahdollista.

Siinä siis merkitys ja ihme päiväänne että itse olette tämän aikaansaaneet ettekä mitään muuta kautta, sillä yrititte kunnostautua ajatustavoiltanne ja olettekin siinä onnistuneet luomaan aivan tavoittamattoman taivaallisen sävelen suorastaan.

Voimme näin kehottaa kaikkia, sinuakin kuuntelemaan sitä äänestystänne jotain kauniimpaa että teille syntyy tavoitteita luoksenne pikapikaa uusia jatkossa.

Ettekä osallistu edes välttämättä niiden luomiseen vaan ne vain suoriutuvat jotenkin luovimaan luoksenne uudistettuina ettekä osanneet varautua niiden saapumiseen luoksenne lainkaan, vaan siinä kohtaa olette tietenkin tyytyväisiä ja onnellisia että niin kuitenkin kävi.

Mutta kuunnelkaa ensin sellaista pientä sanaa luotamme poistuvaa että kuunnelkaa ensin oletteko täydestä sydämestänne tavoittelemassa jotain uutta, vai oletteko suorastaan nääntyneinä vain osallistumassa jonkin harhaisen, mielestänne kuvitelman selittelyyn.

Sinullakin uupuu hieman vielä sellaista toivoa huomisestasi että voisit osallistua täydellä voimin jakamiseen, vaan sen opit pikkuhiljaa kun vain alat toimeesi.

 

Lähdemme tänään pitkälle matkalle luottavaisina onnestanne saapuvasta jonka jaatte toisillenne kuin kauniin omaisuuden, että sinulla ja teillä kaikilla on vain kykyjä ja kauneutta luomakunnassanne joista ette mitään aikaisemmin aavistaneet.

Kerrotte toisillenne osallistuneenne tänään erikoislaatuiseen säveltämiseen luoksenne saapuvasta ilosta ja onnesta, ettekä valaise siitä vielä juuri ketään muita luomakunnassanne, vaan sen saattekin kaikin mokomin salassa pitää jos tahdotte.

 

Sen sijaan sävellättekin jotain kauniimpaa yhä saapuvaa luoksenne ja alatte sitten aavistella jostain isommasta tavoitteesta olevan kyse kun huomaatte miten kauniisti se saavutuksenne vain laskeutui päiväänne omistukseenne.

Sillä entistä kauniimmin esitätte hartaita pyyntöjänne ja osallistutte tavoitteiden jakautumiseen joten ottakaa vain ja jakakaa toisillenne mitä tahdottekaan pyytää ja hallita, että sinulla ja kaikilla on kaikkea mitä vain tahdottekaan tälle päivää saavuttaa.

Sillä osallistutte siinä siis kaikki yhdessä ettekä erillisiä ole koskaan olleetkaan.

Vaan esillä on päivä sellainenkin kun osallistutte yhdessä fyysisesti, vaan siinä tavoitteessanne tulettekin olemaan sitten voittamattomia.

Olemme sellaisen tavoitteen teille asettaneet sisäsyntyisesti sulautumaan luoksenne että siinä osallistutte toisianne auttaen aavistamaan aina kauniimpaa tavoitetta tiellenne ja näin tehden osallistuttekin uudenlaiseen maailman luomiseen jopa.

Siinä esitämme jälleen osallistumisenne olevan siis elintärkeää että ottaisitte toisianne tavallaan luoksenne saapumaan ja osallistuisitte heidän mukanaan, kertoen toisillenne tärkeitä merkityksiä elämänne.

Siinä otatte aimo harppauksen luotanne pois katselemaan kaikkea kauniimmin.