http://humansarefree.com/2015/12/16-uncomfortable-feelings-that-actually.html

1. Tunnet vapauttavasi lapsuuden ongelmia
Saatat kohdata ongelmia joiden parissa pyöriskelit lapsena. Vaikka näyttää siltä ettet ole päässyt niistä yli, tämä todellisuudessa tarkoittaa että olet tullut tietoiseksi miksi ajattelet ja tunnet niin, ja voit muuttaa niitä.

2. Tunnet olevasi "hukassa" tai suuntaa vailla
Hukassa olemisen tunne on itseasiassa merkki siitä että olet enemmän läsnä elämässäsi, elät vähemmän aiempien suunnitelmien sisällä ja enemmän käsilläolevassa hetkessä. Kunnes totut tähän, se tuntuu siltä että olet kadottanut polkusi.


3. “Vasemman aivopuoliskon” sumua
Käyttäessäsi oikeanpuolimmaista aivolohkoa enemmän eläen enemmän vaistojesi varassa, käsittelet tunteita ja luot kaikenlaista, näyttää joskus siltä että vasen puolisko uinuu. Keskittymiskyky, järjestely, pienten yksityiskohtien muistaminen vaikeutuu.


4. Yhtäkkisiä vihan tai surun puuskia joita et voi enää sivuuttaa
Kun tunteet purkautuvat se on merkki siitä että ne "tulevat ylös" tunnistettaviksi ja tehtävämme on oppia olemaan vastustamatta niitä, tiedostamaan ne täysin. Sen jälkeen hallitsemme niitä eivätkä ne meitä.


5. Hajanaisia nukkumisongelmia
Tarvitset enemmän tai paljon vähemmän unta, heräät keskellä yötä koska et voi olla ajattelematta jotain, olet täynnä energiaa tai täysin uupunut tai jotain siltä väliltä.


6. Elämää muuttava tapahtuma on käynnissä tai juuri tapahtunut
Yhtäkkiä jouduit muuttamaan, erosit, menetit työn, auto hajosi, tms.

7. Suuri tarve olla yksin
Yhtäkkiä et lumoudukkaan suunnitelmista viettää jokaista viikonloppua ulkona juhlissa ja toisten ihmisten ongelmat uuvuttavat sinua enemmän. Tämä tarkoittaa että haet uutta tasapainoa, kalibroidut.


8. Intensiivisiä, eläviä unia jotka muistat yksityiskohtaisesti
Jos alitajuntasi kommunikoi kanssasi unien välityksellä (tai heijastaa kuvan kokemastasi), silloin ne todellakin yrittävät kertoa jotain. Sinulla on ennenkokemattoman intensiivisiä unia. 


9. Pienennät ystäväpiiriäsi, poistat negatiiviset ihmiset
Negatiivisten ihmisten ongelma on että he harvoin itse tiedostavat olevansa negatiivisia ja koska sinusta on epämiellyttävää sanoa sitä suoraan (ja tunnet sen salailunkin yhä epämiellyttävämmäksi), etäännyt vanhoista ystävistäsi.


10. Tunnet että aiemmat unelmasi hajoavat
Se mitä et ymmärrä tällähetkellä on että näin tapahtuu tehden tilaa paremmille asioille kuin olisit voinut kuvitella. Sellaisille joiden kanssa olet paremmin linjassa itse, eikä sen kanssa mitä kuvittelit olevasi.

.
11. Tunnet että ajatukset ovat suurin vihamiehesi
Alat ymmärtää että ajatukset todellakin luovat kokemuksen ja ennenkuin joudumme nurkkaan niiden kanssa emme edes yritä kontrolloida niitä. Silloin ymmärrämme että olisimme itse voineet kontrolloida niitä koko ajan.


12. Olet epävarma kuka oikeastaan olet
Aikaisemmat illuusiosi siitä kuka sinun "pitäisi" olla, selviävät. Tunnet itsesi epävarmaksi koska se ON epävarmaa. Olet kehittymisprosessissa, emmekä ole epävarmoja silloin kun muutumme pahempaan suuntaan (olemme vihaisia ja sulkeutuneita). Toisin sanoen: jos se mitä koet on epävarmuutta se yleensä johtaa johonkin parempaan.

13. Tunnistat miten kauas pitäisi vielä edetä
Kun ymmärrät tämän, se johtuu siitä että kykenet näkemään minne olet menossa, lopultakin tiedät missä ja kuka haluat olla.

14. “Tiedät” asioita joita et tahtoisi tietää
Sellaisia asioita kuten mitä joku todella tuntee, mikä suhde ei kestä, missä työssäsi et ole pitkään. Paljon epäloogista ahdistusta aiheutuu kun alitajuisesti vaistoaa jotain mutta ei ota sitä vakavasti koska se ei vaikuta loogiselta..

15. Selvästi voimakkaampi halu puolustaa itseäsi
Suuttumus siitä miten paljon olet antanut kävellä itsesi yli, miten paljon olet antanut toisten ihmisten sanomisten päästä pääsi sisälle, on merkki siitä että viimeinkin olet valmis lopettamaan kuuntelemisen ja rakastaa itseäsi, kunnioittaen itseäsi ensin.


16. Ymmärrät että olet ainoa henkilö joka on vastuussa elämästäsi, onnellisuudestasi
Tällainen itsenäisyys tunne-elämässä on pelottavaa koska se tarkoittaa että jos mokaat, kaikki on omaa syytäsi. Samaan aikaan ymmärrät että se on ainoa tapa olla todella vapaa. Riski on palkinnon arvoinen tässä asiassa, aina.