25.9.2015 Skype-haastattelu.

JAY WEIDNER: Hei kaikki, olen Jay Weidner . Olen Corey Gooden kanssa joka on intuitiivinen empaatti ja viettänyt 20 vuotta salaisessa avaruusohjelmassa. Hänet rekrytoitiin 6-vuotiaana MILAB:in kautta joka on armeijan suorittama abduktio. Hänet otettiin ohjelmaan ja nuorennettiin (age regressed) sitten entiseen ikäänsä. Vastaamme kysymyksiin joita on lähetetty GaiamTV:lle.
JAY WEIDNER: Joten aloitan ensimmäisellä kysymyksellä, se tulee Wendyltä, "Olen aina ollut intuitiivinen empaatti, näin UFOn kun olin 6-vuotias. Joten miksi he eivät valinneet minua? Mainitsit testeistä koulussa, tehdäänkö niitä vain Texasissa?". Kerron sinulle Wendy että olit onnekas ettet tullut valituksi. Corey, mikä on vastauksesi?
COREY GOODE: Ensinnäkin, olisin kiitollinen että et tullut valituksi. Näitä testejä tehtiin kaikkialla USA:ssa, Euroopassa, Australiassa. Ne oli laadittu hyvin ovelasti että kyettiin määrittelemään intuitiivinen empaatti ja muut kyvyt.
JAY WEIDNER: Niitä tehdään myös armeijassa, olen kuullut niistä vuosia.
COREY GOODE: Aivan, minä sain ASVAB testin hyvin nuorena. 
JAY WEIDNER: OK. Michelle Californiasta sanoo "Corey, miten vanhempasi reagoivat kun lähdit 20 vuodeksi pois? Olitko niitä kadonneita lapsia joita etsittiin maitopurkkien kyljissä?
COREY GOODE: En, minulta kysytään tätä paljon. Minut otettiin pois 20 vuodeksi palvelemaan ja sitten palautettiin ajassa takaisin jolloin oli kulunut vain muutama minuutti siitä kun lähdin. Vanhempani eivät edes huomanneet minun puuttuneen elleivät olisi esimerkiksi sattuneet tulemaan huoneeseen, havainneet minun puuttuvan - ja tulleet takaisin kuusi minuuttia jälkeenpäin jolloin olisin taas ollut siellä. Se olisi ollut ainoa outo tapahtuma.
JAY WEIDNER: Oliko muita sinunkaltaisiasi jotka vietiin?
COREY GOODE: Ehdottomasti, monia monia tuhansia ihmisiä jotka otettiin palvelukseen super-avaruusohjelmaan, MILAB-ohjelmien kautta. Ja monet tuhannet ihmiset luulevat palvelleensa normaalin palveluksen armeijassa vaikka itseasiassa heitä pyydettiin osallistumaan erityiseen ohjelmaan. He sanoivat kyllä ja heidät otettiin salaiseen avaruusohjelmaan, palautettiin sen päätyttyä ajassa taaksepäin, aivot pyyhittiin ja heidät laitettiin takaisin tavallisiin tehtäviinsä armeijassa. He jatkoivat elämäänsä vailla mielikuvaa mistään, lukuunottamatta omituisia unia ja sensellaista.
JAY WEIDNER: Yksi suurimmista kysymyksistä joita saamme käsittelee ajassa palaamista. He tahtovat tietää mitä se on? Mitä sinulle tehtiin?
COREY GOODE: Kun sitä tehtiin, keho täytyi pitää täysin liikkumattomana, minut nukutettiin ja laitettiin lepositeisiin. He asettivat ikäänkuin pahvilaatikoita ympärilleni, olin koomaan johtavalla tasolla jolloin olin täysin liikkumaton. Prosessi kestää keskimäärin kaksi viikkoa, he sanoivat. Joten en ollut tajuissani enkä tiedä miten se toimi, en myöskään koskaan nähnyt sitä tehtävän toisille ihmisille.
JAY WEIDNER: Sittenkö heräsit 20 vuotta nuorempana? Tunsitko itsesi nuoremmaksi?
COREY GOODE: Aivan. Kyllä. Olet takaisin juuri siinä kohdin mistä lähdit. Jos sinulla olisi ollut uusia arpia, tatuointeja, ne olisivat olleet poissa.
JAY WEIDNER: Coco Nebraskasta tahtoo tietää mitä tapahtuu kun palaa. Muistaako kaiken, onko ihmisiä jotka palvelivat eivätkä muista mitään?
COREY GOODE: Kyllä, on monia tuhansia ja monet heistä on ohjelmoitu heräämään tätä puheenaihetta käsiteltäessä. Suurimmat skeptikot ovat ihmisiä jotka olivat mukana. Suurimmaksi osaksi mielen puhdistus on hyvin tehokasta, vain 3-5 %:lla se ei toimi. Yleensä tämä vähemmistö on intuitiivisia empaatteja koska he eivät luota yksinomaan muistoihinsa. Heillä on myös vahvempi yhteys korkeampaan itseen -vähän kuten virtuaalinen kovalevy- , valokehoonsa. Ihmisillä on muistoja menneistä elämistä. Kemialliset aivomme eivät muista mitenkään 1000 vuotta vanhaa elämää, mutta sielumuistimme muistaa. Näissä ohjelmissa siis pyyhittiin kemialliset ja elektromagneettiset muistot. Mutta he eivät voi poistaa sielumuistia sieluruumiissa tai korkeammassa itsessäsi. Joten näillä 3-5 %:lla on hyvin vaikeaa kohdatessaan ihmisiä joiden muisti on pyyhitty.
JAY WEIDNER: Michelle Oregonista tahtoo tietää "Onko Paljastus hitaasti tapahtuva vai äkkinäinen?" 
COREY GOODE: Se riippuu suuresti kuka voittaa ja saa sen kertoa. Salaiset maan hallitusten syndikaatit, he osallistuvat osittain Paljastukseen, jolloin kerrotaan tietyistä teknologioista ja että ET:tä on olemassa, mutta paljon muuta tietoa salataan. He tahtovat tuoda hitaasti ulos tietoa ja sallia heidän jotka tekivät pahoja asioita, kuolla pois sillävälin. Allianssiryhmät jotka kiistelevät heitä vastaan työskentelevät juuri nytkin tehdäkseen täyden Paljastuksen joka olisi hyvin nopea. Se tapahtuisi laukaisevan tekijän jälkeen joka voisi olla valtava maailmantalouden romahdus, silloin ihmiset olisivat heränneet, vihoissaan, janoten lisätietoa. He tahtovat paljastaa suuren tietomäärän rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Se iskisi suoraan kasvoille, sitä he haluavat.
JAY WEIDNER: Hyvin mielenkiintoista. Joten onko olemassa toisia alien-planeettoja jotka ovat käyneet läpi tämän muutosvaiheen johon me olemme nyt pääsemässä?
COREY GOODE: Minulla ei ole siitä suoranaista tietoa mutta on toisia tähtijärjestelmiä jotka ovat meidän tähtijoukkomme etupuolella, pääsemässä ensin tähän korkeaenergiseen alueeseen galaksissamme. Ja he ovat jo kulkeneet korkeaenergisten pilvien läpi jotka aiheuttavat paljon näitä energiamuutoksia. Joten olettaen että on sivilisaatioita näissä tähtijärjestelmissä, sanoisin että vastaus on kyllä. 
JAY WEIDNER: Blake Pennsylvaniasta tahtoo tietää, hän ymmärtää viestin olla enemmän toisten palvelija, yms. mutta onko muuta mitä voimme tehdä auttaaksemme tätä muutosta tapahtumaan nopeammin? 
COREY GOODE: Meidän täytyy tehdä sisäistä työtä, suurin osa ihmisistä ymmärtää sen. He viettävät paljon aikaa meditoiden, syöden korkeavärähteistä ruokaa , joogaten, yrittävät olla enemmän henkisiä ja he nostavat värähtelyään näiden harjoitusten kautta. Ja mitä tulee anteeksiantamiseen, mitä olen sanonut aiemmin: vaikka annat isellesi ja muille anteeksi, se ei tarkoita että voit relata ja antaa heidän kävellä ylitsesi. Voit puolustaa itseäsi ja avata suusi. Loppujen lopuksi on kyse yhteen palaamisesta, kehittäen yhteisluomis-tietoisuuttamme, luoden uutta todellisuutta eikä eriytyä henkisiksi esoteerisiksi yhteisöiksi.
JAY WEIDNER: Aivan, ja luulen että ihmisten kannattaisi seurata GaiamTV:tä koska sen tehtävänä on nostaa tietoisuutta kaikkialla.
COREY GOODE: Mitä olen huomannut, Gaiam Televisio on henkisyyden online yliopisto. Jos katsoo sen aihepiirejä ja tietomäärää, sieltä löytää kaiken mitä voi ajatella haluavansa oppia henkisyydestä.
JAY WEIDNER: Joten levitetään tätä videota ja tietoa GaiamTV:stä, koska on kyse meistä yhdistymässä ja luomassa tietoisuutta tälle tapahtumalle joka on saapumassa. Se on meistä itsestämme kiinni, kaikista. Tiedon levittäminen on ainoa tapa jolla voimme vaikuttaa muutokseen josta Corey puhuu. Kiitos Corey, arvostamme apuasi.
COREY GOODE: Kiitos. Kuulin että on toistettu Hopi-intiaanien sanomaa: olemme se muutos jota olemme odottaneet. Emme tarvitse ulkoista pelastajaa, ET-ryhmiä tai guruja. Meissä on tarpeeksi potentiaalia itsessämme, meidän täytyy vain kehittää sitä. Arvostan GaiamTV:tä että sain mahdollisuuden tulla julkisuuteen tietoni kanssa. Sen jälkeen kun Paljastus on tapahtunut, ihmiset tulevat etsimään tätä tietoa pitkän aikaa.
JAY WEIDNER: Olen samaa mieltä. Kiitos.
COREY GOODE: Kiitos.
 
http://www.gaiamtv.com/article/skype-interview-corey-goode#sthash.q3PFGwP2.dpuf