http://finnmedium.blogspot.fi/2015/11/isoveljiemme-viesti-bigfoot-olennot-osa.html

Tämä juttu vain paranee mitä enemmän suomentaa! Ensin olin vähän että hih, "bigfoot"... jenkkien taruolento. Mutta juma, tässä on järkeä!

"Minun ja sinun kansasi olivat aiemmin läheisiä veljiä eläen rintarinnan, ihmiskunnan alkuvuosina, silloin kun vielä istuitte Tähti Vanhimpien (Star Elders) neuvostossa. Me olimme isoveljiänne, suojellen ja opettaen teitä. Autoimme rotuanne oppimaan, kasvamaan ja sopeutumaan tälle planeetalle minne teidät luotiin, missä me olimme asuneet jo kauan ennen teidän luomistanne. Meidän kansamme kuten teidän ihmistenkin, ovat Tähti Vanhemmat biologisesti suunnitelleet, mutta me synnyimme paljon ennemmin kuin te.

Toivomme että jotkut teistä astuisivat esiin ja puhuisivat puolestamme ihmisillenne, että heidän kollektiivimuistinsa palautuisi. Ei ole tarvetta todistella mitään meidän olemassaolostamme, vaan siitä muinaisesta elävästä tiedosta joka välittää samaa viestiä kuin Tähtivanhemmat, se on välttämätön seuraavaa kvanttiloikkaustanne varten planetaariseksi rauhan sivilisaatioksi. Kun saavutatte sen tason tietoisuuden evoluutiossanne kansamme voivat jälleen olla veljeksiä ja vanhimpamme Tähtineuvostosta palaavat joukkoomme uudelleenluodakseen jumalallisen lain ja kosmisen järjestyksen. Mutta ensin sinun kansasi täytyy muistaa että olette kaikki veljeksiä, peräisin samaoista muinaisista tähtisiemenistä, ja että teidät luotiin Äiti Maan kaikkien elämänmuotojen huolenpitäjiksi ja suojelijoiksi. Myöhemmin teidät uudelleenohjelmoitiin ja manipuloitiin näiden alempien hallitsijoiden puolesta, palvelemaan materialistisen hallinnon agendaa. Teidän täytyy pudottaa illuusion verho joka on ripustettu sielujenne ylle, pitäen teidät orjuudessa järjestelmässä joka perustuu pelkoon, tietämättämyyteen, materialismiin, kilpailuun ja konfliktiin, kaikki tämä palvelee vain langenneita voimia. On erittäin tärkeää että kasvava määrä teitä yhdistyisi muinaiseen tietoon ja henkisiin kykyihin jotka olette unohtaneet, että asettaisitte uudelleen kollektiivikohtalonne kosmisen järjestyksen kanssa kun se vielä on mahdollista. Muuten vallitseva epäsivilisaatio saattaa onnistua kääntämään evoluutioprosessinne epäonnistumaan, aiheuttaen korjaamattomia tuhoja.

Bigfoot.jpg  sasquatchpeople.com

Suomensin vielä tämän ennen sitä C.G:n juttua, tähän tulee vielä paaaaaljon jatkoa kun ehdin... Michael Salla ehdotti tätä facebookissa "Seuraava artikkeli antaa kiehtovan näkökulman planeettamme historiaan, kehittyviin älykkäisiin elämänmuotoihin, ET vierailijoihin joista kertoo Bigfoot-olento. Henkilö joka kertoo olleensa kontaktissa Bigfootin kanssa telepaattisesti, vaikuttaa hyvin aidolta ja vilpittömältä. Etenkin asia on informatiivista heille jotka seuraavat Corey Gooden kertomuksia "lintuihmisistä". " Todellakin!