Miten näitä Jeesukseen liittyviä salaisuuksia on yhtäkkiä paljastunut näin paljon? Hän olikin naimisissa ja nyt siirtynyt elävänä taivaaseen. Jeesus ei ollutkaan Jumalan Poika vaan profeetta, häntä ei ristiinnaulittu vaan Juudas Iskariot. Turkista löytynyt 1500 v. vanha raamattu :

http://humansarefree.com/2014/05/shocking-jesus-christ-was-not-crucified.html

~~~~

Muinaisia ennustuksia: Turkki nousee, Kreikka kaatuu. Miten 3. maailmansota syttyy?

"Turkki oli ensimmäinen asutettu sivilisaatio vedenpaisumuksen jälkeen, koska Nooan arkki laskeutui Araratin vuoristoon Turkkiin, josta se tuli esille 1948 maanjäristyksessä. Tältä Anatolian alueelta arkeologisissa kaivauksissa löydetty Göbekli Tepe on vanhin löydetty uskonnollinen temppeli ja alueelta on löydetty myös muita arkeologisesti merkittäviä löytöjä.

Analyytikot sanovatkin, että kun Kreikka kaatuu, niin kaatuu myös muut länsimaat perässä ja siksi Kreikkaa ylläpidetään lisäämällä velkaa ettei Lehman Brothersin aiheuttama konkurssien sarja toistu. Tämä on kuitenkin mahdoton yhtälö ja on väistämätöntä että Kreikka tulee kaatumaan. Tämän kaiken lomassa Kreikka kuitenkin varustautuu, koska se on erittäin strategisessa asemassa olemalla portti Lähi-itään ja muslimaihin. Kreikan armeija onkin merkittävän suuri tämän johdosta. Eri universumin Luojan hengessä vaeltavat profeetat ovatkin nähneet sodan tulevan Turkista kohti Kreikkaa. "

Lähde

~~~~

Nykytutkijoiden ennustuksia:

Ihmiskuntaa uhkaa vedenpaisumus

~~~~

Kanavointeja:

"Luulemme, että pidätte muutamaa seuraavaa viikkoa enemmän kuin riemukkainta, kun alatte NÄHDÄ, miten omat pyrkimyksenne alkavat elää. Sen juuret ovat hyvin erilaisessa olemisessa kuin se, mitä olette kokeneet tähän saakka, ja sitä parhaiten kuvaava sana on "paratiisimainen". Paratiisi odottaa teitä, rakkaat ystävät, mutta se tulee vain teidän kutsustanne, ja näin ollen luomisvoimat jotka kohta päästetään valloilleen, synnyttävät teidän kauttanne kaiken. Tätä ei tehdä teidän PUOLESTANNE, vaan TE teette sen, ja nyt teille on tullut aika pitää hauskaa luomalla kaikkea.

Tällä kertaa teitä kehotetaan toistamaan tätä viestiä mahdollisimman usein: "Minä olen JUMALA ja niin SINÄKIN olet." Sillä tämä on se kätketty aarre, minkä ihmiskunta on kadottanut aioneiksi, mutta tällä kertaa ei ole enää lukittuja ovia tai hankalia käytäviä teidän ja tämän totuuden välillä. Tällä kertaa teistä tulee niitä todellisia ihmeitä, joita oikeasti olette. Sillä te olette ME ja me olemme TE ja nyt näytätte muulle luomakunnalle tien tulevaisuuteen päästämällä valloilleen tuon totuuden itsellenne ja kaikille muille." "

Lähde

~~~

 

"Ne jotka puhuvat paljon eivät koskaan sano mitään".  -Nicolas Boileau-

http://www.talouselama.fi/uutiset/oletko+introvertti+se+ei+valttamatta+ole+huono+asia/a2247123