Suzanne Lie, eli arcturuslaisten aamuviesti. Tulee kokonaisuudessaan Luxoniaan suomennettuna joten tässä vain tiivistelmä:

"Kun suuntaat huomiosi johonkin tiettyyn asiaan, asetut automaattisesti sen kanssa samaan linjaan koska ei ole erillisyyttä. Asettamalla huomion johonkin, asettaa aikomuksen, valinnan yhdistyä todellisuuden kokemukseen. Kaikella on aura 5D tasolla. Ajan myötä tulee luonnolliseksi nähdä auroja, eli voitte kommunikoida valokielen kautta auralta auralle tai käyttää ääntänne.

Olette nyt matkalla välitilaan. Välitila on kuin aavikko vuoristojen välissä. Välitilassa  täytyy päästää irti suuntanne kontrolloinnista.Tämä matka on sanoinkuvaamaton 3D aivoillenne, sitä tietoisuuden tason muutosta voidaan kuvailla vain valokielen kuvailuin. Siksi käytämme kuvailua miten lapsi kulkee apinatikkaiden läpi (tikapuut jotka ovat horisontaalisesti). Ensin täytyy kiivetä pystytikapuita ylös, sitten kurottaa ja tarttua toisella kädellä horisontaaliseen tikapuuhun pitäen kiinni kummastakin. Sitten täytyy päästää irti pystytikoista ja heilauttaa kättä tarttuakseen seuraavaan horisontaaliseen puolaan. Matkallanne 3D:stä, siirtyen välitilasta 5D:n nyt-hetkeen, EI ole puolaa mistä pitää kiinni ylitystä tehdessä.

Jätätte tutun 3D ajattelun ja liikkumisen, siirtyen todellisuuksiin joita ohjaavat ennenkokemattomat käytännöt. Soljutte tuntemattomaan ehdoton rakkaus kompassinanne. Matkalla ei ole päämäärää koska ette matkaa paikkaan, vaan korkeampaan tasoon. Kehonne on kuin kantoraketti ja kuten kantorakettikin putoaa pois, kehonne putoaa pois ja 5D valokeho jatkaa matkaa. Kehonne ei kuitenkaan hajoa kun purkaudutte valokehoksi. Valokehoonne on varastoitu maanpäällisen kehonne ydin samaan tapaan kuin valokeho on sidottu Kundalini-voimaan fyysisessä kehossasi.

Tieto mitä tarvitsette ei ole ulkoista tietoa vaan sisällänne, eli tämä 'matka' tapahtuu kehonne sisällä, tietoisuudessanne, mistä löytyy myös vastaukset kysymyksiin. Olette menossa ajan illuusion ulkopuolelle ja teidän täytyy vapauttaa 3D itsemme kantoraketti ja antaa 5D valokehon astua ruoriin. Välitilasta alkaa tulla yhä kapeampi kun todellisuutenne resonoi enemmän nyt-hetkeen. Nyt-hetkessä tietoisuutenne laajenee yli rajojen, näette 3D maailmanne korkeammasta perspektiivistä, työ ja muut fyysisen elämän vaatimukset alkavat tuntua tylsältä taakalta. Halutaan etsiä tietoa mitä itselle tapahtuu ja kylvetään uudessa tunteessa jota ei ole ennen ollut. Kuitenkin samoin kuin käy liian kuumassa kylvyssä, ette kykene olla näissä korkeammissa taajuuksissa liian kauaa."

****

Dolores Cannon: Ihmiset aina kysyvät mitä heidän täytyy tehdä muuttaakseen Uuteen Maahan. "He" ovat sanoneet että onko kaksi asiaa joista täytyy päästää irti. Yksi on pelko. Se täytyy vapauttaa tai se pidättelee sinua vanhassa Maassa. Toinen on karma. Mitä opit pahoista kokemuksistasi? Anna anteeksi ja anna niiden mennä."

dol.jpg