"Palestiinassa 2000 vuotta sitten syntyi kerran planetaarinen Pelastaja olemukseensa, joka sekä pelasti että loi maan. Hänen nimensä ei ollut Jeesus. Hän ei ollut kaukaasialainen tai anglosaxi. Hän sai maallisen nimensä Yashua hyväntahtoisilta suojelijoiltaan (3 viisasta miestä) ja hänen elämänsä oli hyvin erilainen ja paljon merkittävämpi kuin mitä teille on koskaan kerrottu. Uskontonne on tarkoituksellisesti rakenneltu piilottelemaan Hänen totuuttaan ihmiskunnalta. Yashuan totuus jaetaan pian ihmiskunnalle.

Jos joku tätä lukeva kieltää totuuden orgaanisesta ihmishistoriastaan kuten se todella tapahtui, lopetat värähtelysi tällä tasolla ja pysäytät ihmisolemuksen olemassaolon. Se ei ole sinänsä kuolema, sillä kuolema on myös konsepti joka on luotu alien cabalin (illuminati)  puolelta pysyäksenne värähtelyllisesti orjuutettuina. Paremminkin se on yksinkertaisesti muodonmuutos ja yksinkertainen paluu Lähde energiaan. Vain avoin hyväksyntä radikaaliin uuteen olemukseen käsitteellisesti sekä vilpitön menneen historian kertaus sallii ikuisen totuutesi (sielun) jatkaa sen nykyisessä väliaikaisessa ihmismuodossa."

Lähde:

http://www.ascensionwithearth.com/2016/08/transition-facts-gesara-clinton-clone.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+AscensionWithMotherEarthAndCurrentStateOfAffairs+%28Ascension+with+Mother+Earth+and+Current+State+of+Affairs%29

*

Saijankirjat Opastavia viestejä 3.

"Selitämme siis ensin sinulle hieman taustaa siitä esiintymisestä, joka sallii teidän kaikkien nähdä enemmän niitä jäseniänne joita olette kuolemalle menettäneet kuten sanontanne kuuluu. Ja sekin kaiketi valaisee vain heikosti enää esiintymistänne siinä suhteessa, että kaiketi ovat he toisetkin saavuttaneet jo kuolemattomuuden tavallaan kuten hekin elämässään. Joten olkaa surumieltä vailla siinä kohdin kun ovat he paikallistuneet teille kaikille kuunneltavaksi ja katseltavaksi, saattaisimme näin kertoa suurenmoisen asian.

 

Esitämme miten ovat he suorastaan vaatineet saada äänensä kuuluville siinä tapauksessa että heitä kaivataan kovasti ja sallimme heidän saapua luoksenne iltaisin kuulemaan sanaa kaikuvaa teille sekä heille osoitettua. Sillä kaiketi osaavat he jo ennustaa miten kuitenkin saavutatte kaikki luonanne saman pisteen olevaisuuden ilman vajoamista uneen. Sillä kannustamme kyllä kaikkia saapumaan uudelleen luoksemme kuulemaan kaunista kertomusta uudesta kuoleman voittamisesta joka suorastaan kertoo itsellään jo teille ihmeellistä olemusta vailla mitään maallisia rajoitteita.

 

Sellaisen tarinan voisimme kerrata kaiketi itsellesi kuultavaksi että miten teitä kohdeltiinkaan orjina viime vuosikymmenet ja sadat tuhannet vuodet, sillä kaiken päättivät he samaistaa sellaisen tunnelman alle joka latistaisi kaiken etsintänne sen suhteen mikä kulloinkin oli heidän pyrkimyksensä, kuten valaista heikosti kaikkea henkistä lahjaanne. Sellaisen vaatimuksen tavoitimme heille perille sittemmin että miten kertovat teille kaiken peitellyn tarinan siitä uskostanne joka teiltä ei koskaan kadonnut vaan oli suorastaan ylitsevuotavan runsas usko itseenne siinä mielessä, miten kerrotte kuuntelevanne omantuntonne viisasta ääntä jokaisessa mahdollisessa tilanteessa, sillä näette mitä se kulloinkin aina saa aikaan. Kaiketi näette miten muuttuu kaikki kauniimmaksi kunnes ette salaile mitään sellaista joka liittyy siihen suureen salaiseen sisäiseen ääneenne että miten kertovatkin kuulevansa sen kukin sisällään.

 

Sen salaatte kuitenkin aina tarkasti toisten tiedosta vaan se salaisuus on tuleva ilmoille pian että kerrotte suorastaan ilomielin miten teitä kaikkia ohjataan sisältäkäsin, ottamatta lainkaan ohjia elämästänne vaan saatte itse päättää kaiken mihin suuntaan tahdotte suunnistaa. Sillä salaatte tästälähin ainoastaan sellaista salaisuutta luonanne joka kertoisi valaisevansa toistenkin polkua suuresti, että siinä teillä onkin sitten paljon luvattua työsarkaa että kerrotte miten kuulette kukin sisällänne pienen viisaan äänen joka kertoo usein kaikenlaista uutta sanomaa uudistuneesta olemuksesta sisäisesti kasvaneesta viisaudestanne. Sillä elätte uutta aikaa juuri nyt alkanutta että sellaisen luoksenne salaisuuden saatte aukeamaan, samalla kaipuutanne valaisten meidän suuntaamme takaisin minkä olettekin vuosisadoiksi unohtaneet.

 

Kykenette kääntämään kaiken olemuksenne synkän puolen voitokkaaksi juuri nyt tällähetkellä tapahtuvana ajankohtana, vaan sekin saattaa kestää hieman päiviä vuosia sillä että ymmärtäisitte miten olette muuttuneet. Vaan se tapahtuma kuitenkin saavuttaa tietoisuutenne ennenpitkää että lähdette tavoittelemaan olemusta korkeampaa sitten jälleen uudestisyntyneinä että olette kuunnelleet niin suuren olennon saapuvan kuin mitä hän oli aikoinaan teidän jäsenenänne siellä maan päällä. Ettekä valaise vielä hänen kulkuaan suuremmin mutta on hän jo saapunut luoksenne laskeutunut jäseneksenne maanpäälliseen olemassaoloon ja se kertoo teille uudesta olemuksestanne uudenlaista kertomusta että näin voitte tuntea hallussanne olevan voiman ja kertomuksen kyvyn vaikuttaa itseenne valaisevasti.

 

Sillä kaiken näette uutena piankin kunnes näette suorastaan kaiken uusin silmin ja palaatte luoksenne valaisemaan toisia jäseniänne heidän olemassaolostaan uudestisyntyneinä jäseninä. Sillä etsiydytte piankin heidän seuraansa jotka ovat teille parasta jäsenistöä, ettekä valaise pitkään aikaan ketään sellaista jäsentä josta ette pidä. Sillä on teillä vara valita jäsenenne katseellenne, ettekä kerro siinä mitään erikoista olevan että heitä jaottelette erilaisiksi olemuksiksi. Vaan se kuitenkin onkin totta toisaalta että ovat he jotkut toiset jäljessä omaa tietänne ettekä jaksa mitenkään vetää heitä perässänne ellette ensin voimaannuta itseänne siinä jäsenenne valossa ja peruuta sitten takaisin luottamaan toisia luomakuntalaisia olemuksenne sisään ja suojiin."

*

 

"Ensimmäisistä öisistä koputuksista kului vuosia, joiden aikana Kaija määrätietoisesti torjui yhteydenotot tuonpuoleisesta. "Sanoin yöhön, etten ole käytettävissä", Kaija kertoo. Sitten vain tuli se kerta, jolloin Kaija rohkaistui vastaamaan. "Kun kommunikaatio avautuu, se tuntuu ihan normaalilta. Aivan kuin tosiaan kulkisin pojan seurassa ja hän puhuisi kanssani suomeksi. En vaivu transsiin enkä puhu ääneen, vaan keskustelemme ajatuksilla."

https://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/lue/ihmiset/kaija-juurikkala-puhuu-henkien-kanssa-eika-enaa-pelkaa-pimeaa