Kannattaa lukea Luxoniasta Kryonin uusin , tässä lyhennelmiä : 

 

"Yksi vaikeimmista asioista jonka kukaan ihminen voi tehdä, on päästä ulos siitä informaatiolaatikosta, johon hän syntyi. "Laatikko" on kuvaus jonkin ajattelumallin uskomuksesta, jossa on tuolle yksilölle tolkkua, koska niin hänet kasvatettiin ja opetettiin. Ette voi ymmärtää moniulotteista elämää, koska se saattaa olla olemassa tavoilla, jotka eivät vastaa teidän määritelmäänne elämästä, koska teillä on vain 3D-biologia. 
Rakkaat ystävät, teillä on sielu ja se on kanssanne elämän ajan. Tietäkää kuitenkin tämä: tuo sielunne oli olemassa, ennen kuin tulitte tälle planeetalle, ja tulette maailmaan sen kanssa, elätte sen kanssa ja sitten lähdette tältä maapallolta, ja sielu menee verhon toiselle puolelle. Sielu on Jumalan tapaan ikuinen. Se on osa kaiken henkistä järjestelmää. Onko siis mieleenne juolahtanut, että sielu saattaisi olla "oikea sinä"? Ihmisosa on väliaikainen, ja sielu on pysyvä. Silti monet uskovat edelleen, että se tulee planeetalle yhden kerran.


Sielunne on osa luovaa lähdettä, joka on moniulotteinen ja kaikkialla koko ajan. Monille tämä merkitsee, että sielunne on osa Jumalaa. Se ei ole paikallinen ja se on kaikkialla. Se ei myöskään pelkästään tule tänne teidän kanssanne. Rakkaat ystävät, sielunne on edelleen myös "tuolla" universumissa, vaikka te kuljette täällä. Sitä on vaikea tajuta, eikö vain?
 
"Hetkinen, Kryon, tarkoitatko, ettei sieluni ole täysin kehossani?" Juuri niin. Miten teillä voisi olla korkeampi itse (sielu), jos se olisi kokonaan kehossanne? Osan korkeampaa itseänne täytyy myös olla jossain muualla, sillä se sisältää aivan liikaa energiaa ihmiskehon sisällettäväksi. Siis jos tämä on totta, niin sielunne on ainakin kahdessa osassa. Sitten alatte oivaltaa, että tämä on sielun jakautumisen perustekijä. Tuo sana "jakautuminen" on väärä, koska myös se on ehdottoman lineaarinen käsite – teillä on yksi asia, ja sitten puukko tulee esiin ja teillä on kaksi. Se on jakautumista. Ei se ole sellaista. Se on kuitenkin ainoa käsite, jota voin käyttää. Teillä ei ole sanaa, joka on jakamisen yhdistyminen tai yhteensulautuminen. Yksi sielu voisi myös olla osa miljoonaa. Tätä ei yksinkertaisesti ole teidän ymmärryksessänne. Sitä ei vain ole.


Hoidatte omia asioitanne oman sielunne kanssa, ja sitten jonkin epätavallisen asian vuoksi, toinen sielu tulee elämäänne! Tuloksena on, että teistä tulee niin erilainen, ettei teitä edes tunnista samaksi, joka olitte aiemmin. Kun aivot alkavat oivaltaa, että kuolema uhkaa, tapahtuu jotain kaunista: se on varaventtiili. Se on hyväntahtoinen tietoisuus, joka tulee suojelemaan teitä siltä, minkä teille on kerrottu olevan kuoleman kauhua. Se alkaa antaa teille ihania tunteita hyväntahtoisuudesta ja valosta, ettekä koskaan unohda sitä. 
Aivonne on ohjelmoitu totuuteen, ja niinä kertoina jolloin kuolema näyttää uhkaavan tai voivan uhata, keho ei tiedä eroa. Se ei tiedä, kuoleeko se vai ei, mutta se alkaa ajaa hyväntahtoisen rakkauden ohjelmaa, jotta saatte tuntea totuuden siitä. Se alkaa näyttää teille toista puolta. 


Koska tämä kuolemaohjelma alkoi pyöriä, mutta ette kuitenkaan kuolleet, saitte väläyksen henkisestä ydintotuudesta. 
Käsitättehän, että sielunne on nyt 3D:ssä? Parempi sielu on sellainen, joka ei ole 3D:ssä. Se on sellainen, jolla on ollut kuoleman lähikokemus. Se ylittää kaiken, mitä olette ehkä koskaan kokeneet tähän mennessä elämässänne, ja muututte niin paljon, että näytätte kuin toiselta ihmiseltä. Joskus teihin vaikutetaan niin paljon ja menette niin paljon yli sen, kuka olitte aiemmin, että joku saattaa kysyä, mitä tuolle "toiselle ihmiselle" tapahtui.


Saitteko toisen ihmisen sielun? Vastaus on "ei". Se on kiistanalaista, eikö vain? Mutta miksi näyttää siltä, että saitte? Okei, ajatelkaa nyt laatikon ulkopuolella. Tunnistetaanpa, mitä sielussanne on. Sisältääkö sielunne mahdollisesti perheenjäsenet tai ne, jotka olette tavanneet entisissä elämissä ja jotka ovat yhdistyneet sieluunne? Vastaus on "kyllä". Sielunne ei ole teidän omanne, rakkaat ystävät. Siinä on perhe!


Kehittyneissä sieluissa tapahtuu valtava herääminen, ja se kiskaisee heidät pois vanhasta energiasta ja laittaa johonkin täysin uuteen ja moniulotteiseen, ja se näyttää täysin erilaiselta. Näette sitä joka päivä uskonnoissa ympärillänne, kun joku herää Jumalan rakkaudelle. Sillä ei ole merkitystä, mikä tuo uskonto on, sillä rakkaus on rakkautta. 
Te ette saa toista sielua. Saatte oman sielunne (itsenne), parannettuna versiona.
 
Olemme kertoneet teille aiemmin, että profeetat joita kulki menneisyydessä, ja jotkut jotka edelleen kulkevat täällä, pystyivät muuttamaan fysiikkaa ja ilmaisemaan henkistä hyväntahtoisuutta niin paljon, että halusitte vain istua heidän jalkojensa juuressa. Sinne missä he kulkivat, kasvoi kukkia välittömästi ja eläimet seurasivat heitä. He pystyivät muuttamaan fysiikkaa ruuaksi ja luomaan elämän ihmeitä. Tämä on sielu, joka toimii hyvin, hyvin korkealla tasolla. Ainoa ero heidän ja teidän välillä on se, missä määrin sielunne on täysin aktivoitu luovan lähteen (Jumala) rakkaudella ja voimalla. Kuulitteko tämän? Useimmat ihmiset tulevat sisään toimien noin 30 prosentissa. Mestari on 90 prosentissa! 
Teillä on kyky herätä suurempaan totuuteen pelkästään tutkimalla, nostamalla kätenne ja sanomalla: "Rakas Jumala, jos se on totta, näytä minulle." Se on oikeudenmukainen pyyntö ja sitä kunnioitetaan.


Ne jotka ovat alemmassa energiamallissa, eivät voi katsoa toista korkeammassa mallissa ja ymmärtää sitä. Heidän täytyy kokea se ymmärtääkseen. Siksi kaikki mikä on kehittynyttä, vaikuttaa typerältä tai pahalta niistä, jotka eivät ole itse siinä."

 

*

 

Omassa viestissäni 17.12.2016  korkeammasta itsestämme, "kaksosestamme", "ylisielusta" uudessa videopätkässä "Taianomaiset kaksoisolennot": https://youtu.be/Oe2aCE1oU2I

Edesmenneistä myös uusi video: https://youtu.be/TEfqWL9svV0

 

*

 

https://mielenihmeet.fi/olen-vastuussa-siita-mita-sanon-en-siita-mita-ymmarrat/?fbclid=IwAR3AGVNdQdB6TndeHPLxJROdqMjkggyYJGrdzxexIFId4lRQQqKjm34JE5A