Cobra: Galaksin henkinen kehitys alkaa galaktisesta keskuksesta. Joten keskusauringon ympärillä on eniten valoa ja sieltä on peräisin niin kutsuttu keskus sivilisaatio, Central Civilization. Kun se laajeni läpi galaksin se loi valon verkon auttaen toisten rotujen kehittymistä galaksissa, on tietty sisäinen koodi jota ei ole kirjoitettu minnekään. Se on tapa miten asiat yleensä ovat, miten yhteisöt voivat luoda yhdessä ja olla olemassa yhdessä. Galactic Codex, tämä laki on julkaistu blogissani, se on käsitys siitä sisäisestä totuudesta joka on linjassa ihmismielen kanssa.

Piilossa oleva totuus on sama joka puolella galaksia, mutta tapa miten olennot ymmärtävät sen riippuu heidän omasta kehitysasteestaan ja ymmärryksestään totuudesta. Silti perussäännöt ovat samoja.On ollut paljon puhetta siitä että olla sekaantumatta asioihin olisi kosminen laki. Se ei ole. Olla sekaantumatta oli vain syy Archoneille pitää planeettamme sivussa kaikelta. Todellisuudessa on niin että jos tietty olento tietyltä planeetalta tahtoo kontaktia, se täytyisi myöntää. 

Syy miksi kontaktia ei ole myönnetty maapallolla ei riipu sekaantumattomuuden laista vaan siitä että joku yhä estää kontaktia. Jos ihmiset ymmärtäisivät sen, tekisimme valtavan planetaarisen loikkauksen kohti täyttä Paljastusta.Se että täysi Paljastus ei tapahdu jo tällä hetkellä ei riipu siitä etteikö olisi olentoja jotka tahtoisivat kontaktia, vaan koska joku estää kontaktimme ottamalla ihmiskunnan panttivangiksi. Kun tämä panttivankitilanne on ratkaistu täysi kontakti tulee tapahtumaan. Se on luonnon laki, jumalallinen syntymäoikeutemme. Meillä on oikeus puhua tähti veljiemme ja siskojemme kanssa. Tämän eteen taistelen.

http://sitsshow.blogspot.fi/2016/06/Joint-Cobra-and-Corey-Goode-Interview-by-Rob-Potter-Part-2-Sphere-Beings-Agenda-Malevolent-AI-and-its-Future-Removal-Cabal-Prediction-Technology-No-Working-and-more.html

--------  Maanalaiset sivilisaatiot alkavat kertoa kanavoijilleen ketä todellisuudessa ovat:   https://www.youtube.com/watch?v=UVODAsZ_Nv0&feature=share

 

-------  Mitä enemmän ihmisiä herää sisäiselle opastukselleen ja kyvyilleen, sitä enemmän prosessi kiihtyy. Ryhmän heräämistä kiihdyttää myös galaktinen energia. Energiamme koostuu kaksoiskierteestä. Keskustassa on galaktinen keskusaurinko, galaksin sydän, tähtiportti. Keskusaurinko on valon ja rakkauden lähde. 25 000 vuoden jaksoissa se lähettää ulospäin pulssin. Olemme nyt täsmälleen tämän pulssin keskellä, se ei ole New Age puppua vaan perustuu faktoille.  25,000 vuotta sitten maapallo sattui saamaan karanteenin, noin 13 000 vuotta sitten Atlantis vajosi ja katosi.

Ensimmäinen tärkeä energia joka näyttelee suurta roolia ovat tachyonit. Ne ovat ensimmäisiä universumimme partikkeleita ja ovat suoraan yhteydessä Lähteeseen. Ne eivät ole vastuussa vain tasapainosta vaan myös muutoksesta. Koko galaksi on täynnä tachyoneja mutta verho ja eri teknologiat estävät niitä saavuttamasta meidän planeettaamme. 

http://sitsshow.blogspot.fi/2016/06/COBRA-Ascension-Conference-Notes-Pt-1-Glarus-Switzerland-April-16-17-2016-by-Nova-Biscotti.html

 

------- Cobra: Turkki saattaa olla lähitulevaisuudessa laukaisijana lyhyelle mutta intensiiviselle militaariselle purkautumiselle juuri ennen planetaarista läpimurtoa. Kun Raqqa vapautetaan se johtaa hyvin nopeasti Syyrian viisikannan (kartalle muodostuva kuvio) täydelliseen vapauttamiseen ja parantaa huomattavasti keski-idän tilannetta.