3rd Day of the Month

1. On the 3rd day focus upon a plant of your choice. The plant can be physical - just as it exists in the outer world. In this case. During the concentration period you can just look at the plant. Or you can imagine the plant mentally and then focus upon the form of the visualized plant.

This concentration exercise employs the method of mirroring. Its importance lies in the fact that while you are concentrating on the chosen plant, you imagine how your desired result is forming in the light that is reflected back from the plant. Better said, you see it actually in front of you; you actually construct it in front of yourself. An event that has been constructed with the help of this exercise becomes harmonious. The fact that the plant already exists harmoniously in the world is also helpful for this process.

Keskity valitsemaasi kasviin, fyysiseen tai kuvittelemaasi. Katsele sitä. Tämä harjoitus on "peilausta", kun keskityt valitsemaasi asiaan, näet/kuvittelet miten haluamasi tulos muodostuu heijastuksena sinulle takaisin. Kun todella näet sen edessäsi, rakennat sen eteesi. (Keskittymisen kohteena kasvi siitä syystä, että kasvin harmoninen olemus maailmassa helpottaa tätä peilaus harjoitusta/prosessia).

2. Focus intently on the sequence of seven numbers:

5142587      5142587

Focus intently on the sequence of nine numbers:

421954321    421954321

3. Look at the reality around you and you will see that there are many worlds. Choose the world that you need. Step into this world and expand it. Look at this world with the eyes of the observer. Come close to it, put your hands on it, and feel the warmth that it gives off. Bring this world close to yourself and look at its Creator. Listen to what he tells you and what advice he has for you. You can compare his knowledge to your knowledge and so gain entry to that realm beyond time and space.

Katso ympärillesi ja huomaat että että on monia maailmoja, valitse se maailma minkä tarvitset. Astu siihen ja laajenna sitä. Katso tätä maailmaa tarkkailijan asemassa. Tule lähemmäksi sitä, tunnustele sitä käsin ja tunne sen lämpö. Tuo tämä maailma itsesi lähelle ja katso sen Luojaa. Kuuntele mitä neuvoja hänellä on sinulle. Voit verrata hänen tietämystään omaasi ja päästä valtakuntaan ajan ja avaruuden taakse. 

--------------------

Tein illalla lyhyen rentouttavan ja parantavan meditaation ennen nukahtamista. Harmittelin että olen niin säikky että en osaisi suhtautua jos näkisin enkelin tai muun vastaavan mitä niitä lie. Kysyin miten tulla rohkeammaksi ja jäin sitten silmät suljettuina odottelemaan josko joku vastaisi. Sormet alkoikin liikkua ja tunsin miten vartaloni läpi virtasi energiaa. Annoin sen tälläkertaa tapahtua ja hetken kuluttua tunsin miten nousen ylöspäin, se oli erittäin, erittäin kevyt mutta selvä tunne. Hetkisen leijuin makuuasennossa siinä ja lähdin sitten laskeutumaan alaspäin. Ei se ollut mikään klassinen ruumiistapoistuminen että olisin katsonut itseäni katonrajasta, vaan niin ihmeellisen kevyt tunne jota ei osannut edes pelätä vaikka tiesi että ei tämä normaalia ole. Olen niin helpottunut, luulin että löin kaikki ovet kiinni tähän uuteen maailmaan pelkäämiselläni.

Ahmin heti aamulla kaikki uudet kanavoinnit ja löysin kenties selityksen:

"Kun tämä uusi vuosi alkaa kehittyä, huomaatte starttaavanne täysin uuteen tilaan kaikilla tavoilla, kun olette nyt jättäneet vuoden 2013 vanhat ja kuluneet energiat todella taaksenne ja ottaneet tuon ensimmäisen varovaisen siemauksen niitä täysin uusia energioita, jotka tulivat kalenterinne vaihtuessa vuodesta toiseen. Tämä ehkä kuulostaa epätodennäköiseltä monille teistä, mutta juuri se on itse asiassa tapahtunut, kun teidät on taas kerran viety läpi suuresta muutoksesta. Kuten tavallista, vasta muutamat teistä ovat pysyneet tuntemaan nämä täysin uudet värähtelyt, sillä ne eivät ilmoita teille täysillä itsestään aivan vielä. Riittää kun sanotaan, että niitä tosiaan on täällä, vaikkeivät täydellä voimalla. Kuten tavallista, kaikki otetaan sisään vähitellen - niin tämäkin - kun tasoja rukataan ensin hyvin hitaasti, kunnes pääsette kaikki ns. takaisin jaloillenne ja pystytte seisomaan selkä suorassa altistuneena näiden uusien värähtelytasojen täydelle ja lopulliselle laajuudelle.
 
Tämä ei ole uutinen kenellekään teistä, kun näin tämä prosessi on ollut aivan alusta alkaen, ja niin se myös jatkuu - ainakin jonkin aikaa. Olette matkalla kohti tuota suurta muutosta myös itse - muutosta missä kaikki mitä olette käyneet tähän mennessä läpi, laitetaan "testiin", jos saamme käyttää sellaista sanaa. Muistakaa, että nämä ovat kaikki alkuvaiheita, kun teitä nostetaan sentti sentiltä, askel askeleelta, jotta pystytte kestämään täysin tuon ns. grande finalen - tuon suuren energiapommituskierroksen, mikä näyttää siirtävän sen maapallon pois akseliltaan, millä astelette.
 
Tiedämme, että tämä kuulostaa liian dramaattiselta joistakin, mutta taaskaan emme viittaa minkäänlaiseen Harmagedoniin. Viittaamme pelkästään tuohon lopulliseen ja peruuttamattomaan muutokseen, mikä teille on vielä edessänne. Mutta nyt kun olette lopultakin ottaneet ensisiemauksen raikasta ilmaa, mikä tuli tämän uuden vuoden myötä, huomaatte pian kiitävänne taas hurjaa vauhtia. Mutta tällä kertaa tunnette enemmän itseluottamusta siinä kaikessa, sillä tällä kertaa olette paljon, paljon paremmin varustutuneita käsittelemään tuota ekstravauhtia.
 
Ottakaa siis vähän aikaa tutustuaksenne paremmin tähän uuteen energiapuumerkkiin, mikä värähtelee parhaillaan teidän kaikkien läpi. Se voi tuntua melko vieraalta aluksi, mutta pääsette pian sen kanssa samaan tahtiin, ja luulemme teidän pitävän siitä kovasti. Tämä on tosiaan luonteeltaan hyvin erilaista kuin ne kuurot, joiden läpi painoitte viime vuonna, kun tänä vuonna teitä tunnutaan paremminkin nostettavan, kuin työnnettävän pää edellä ympärillänne olevien tiheämpien kerrosten läpi.
 
Jos siis onnistutte todella virittymään uuteen, havaitsette täysin uutta keveyttä ympärillänne, kun olette ilmestyneet esiin noilta matalammilta tasoilta, missä kulku voi olla hyvin, hyvin verkkaista toisiaan. Mutta nyt teidät tunnutaan ikään kuin nostettavan sumun yläpuolelle, puhtaampaan ja raikkaampaan ilmaan, missä myös näette paljon paremmin kuin ennen. Älkää siis tulko liian epätoivoiseksi, jos havaitsette itsenne vielä vähän ilmattomaksi viime vuoden loppuvaiheen jälkeen. Pian huomaatte saavanne vauhtia, kun alatte tuntea uutta keveyttä ympärillänne."   Lähde: Luxonia