shift-normal.jpg

Jim walks with a foot in both worlds. At the age of twenty-six, he was elected to his first of two terms to the San Jose, CA City Council and later became the Vice Mayor. He was asked by President Jimmy Carter to be an advisor and the Director of Governmental Operations for the Dept. of Energy. As an entrepreneur, he has successfully built and sold two corporations, and is the founder and current Board Chairman of a successful Biomedical Corporation.A leader in the field of spiritual development, Jim has been leading seminars on personal energy management and the Tools of Mastering Alchemy for over 30 years.

Nämä lyhennelmät Jim Selfin youtube haastatteluvideolta:

Tulevaisuudessa ei ole enää polariteetteja (vastakkaisuutta, kaksinaisuutta), magneettikenttä muuttuu yhdeksi ja silloin puhutaan 5 D tietoisuudesta. Kaikki ihmiset pääsevät tähän tilaan mutta eri aikoina. Kun sallit mahdollisuuden tulla elämääsi, pääset yhä enemmän pois 3D maailmasta joka on tätä: "hän oli jo nuorena paha, hän on koko ikänsä paha", "en koskaan voinut lapsena luottaa häneen, häneen ei voi koskaan luottaa vanhempanakaan" (joustamattomuus, mikään ei muutu, ollaan sitkeästi jumissa omissa uskomuksissa eikä anneta asioille mahdollisuutta). Joku ohikulkija sanoo: "sinulla on hassu nenä", alamme kasvattaa sitä ajatusta tunteeksi "en kelpaa, olen huono". Minne tunteet katoavat? Ne eivät katoa, vaan kerääntyvät kivisäkiksi selkääsi ja lopulta muuttuvat sairaudeksi. Tätä ei ole 5D maailmassa jossa ei ole huonommuutta, on vain ykseys, rakkaus. (Wau! Kuunnelkaapas koko video, en ehkä osaa niin hyvin selittää.)

Tullaksesi "parantajaksi", paranna ensin itsesi äläkä yritä keskittyä toisiin, anna heidän kulkea omaa polkuaan. Toiset haluavat tietoa lisää omasta kehityksestään sitten kun ovat valmiita, he näkevät kyllä valosi.

Juontaja kysyy (1.03 kohdalla videota): tulemmeko 5 D tasolla näkemään tähti-ihmisiä, alieneita, E.T. :tä toisista ulottuvuuksista? Jim vastaa: Meidän ei tarvitse odottaa 5D tasoa nähdäksemme heitä. On olemassa fully-christed beings (en tiedä miten suomentaa, ehkä täys-jumalallisia olentoja) jotka tulevat Pleiadeilta, Siriuksesta, Arcturukselta, Andromedalta, Lyralta, Orionilta. He ovat uskomattomia kehittyviä olentoja jotka ovat aina olleet mukanamme. Tulemme näkemään heidät kun ihmiskunnan yhteinen tajunta muuttuu myönteiseksi "olemme valmiita" (ei vain yksittäinen toive). Myös jos omassa hiljentymisessäsi pidät yllä ajatusta "olen valmis", pääset heidän kanssaan tekemisiin jo nyt. 5D tasolla on niin paljon mahdollisuuksia joita emme käsitä tällä 3 D tasolla (kuten instant manifestation, joka on kaiketi välitöntä luomista eli saat rahaa, huonekaluja vain ajatuksella).

Tässä kanavoinnissa puhutaan valokehon sallimisesta itselleen. Voimme senjälkeen parantaa itsemme jne... se kaiketi vastaa aikalailla 5 D tasoa? Mielenkiintoista. Tämä 5D:hen siirtyminen on alkanut jo 2012 ja jatkuu monia vuosia, sittenhän nähdään! Ja nyt alan uskoa piirroksiini, jos myös Jim Selfin tapainen menestynyt, älykäs ihminen sanoo että heitä on olemassa!