Huom! Markkinatalous alkaa kaatua. Tämäniltaisesta viestistäni: "Se olevaisuutenne mätä omena putoaa juuri nyt tällähetkellä alas puustaan. Se on suunniteltu asia ollut pitkään meidän suunnassamme ja se siis toteutuu tällä nimenomaisella hetkellä teillä siellä suunnassanne. Kyllä se varmasti pian näkyy uutisissanne välittömästi kun saavat oikaistua sen asian."

 

*

 

"Soitto, laulu ja tanssi ovat kuuluneet erottamattomana osana esivanhempiemme elämään. Suomen alueen rikas musiikkiperinne yltää työntekoa rytmittäneistä arkisista lauluista pyhään runolauluun sekä »äänellä itkemisestä» äänekkääseen ilakointiin kevätvalkeiden äärellä."

https://kauppa.taivaannaula.org/tuote/taivaannaulan-perinnekalenteri-2020-rahvaanmusiikki/?fbclid=IwAR2qAzms7JyNTAasRUgzulSY3z6FKrSyjPO4_65f_iahh37ehUgjzCFnexE

 

*

 

"Tiesin, että taloudelliset pelot ovat sitä, etten oikeasti luota – luota siihen, että elämäni on turvattua kaikin tavoin. Niinpä sanoin ääneen: "Auttakaa minua luottamaan universumiin", kun putosin polvilleni. Se mitä kuulin seuraavaksi, järkytti minua ytimeen saakka. "Sinä olet universumi. Voitko luottaa itseesi?"
 
Olemme kuulleet monista lähteistä, että kaikki on sisällämme. Kaikki. Mikään ei ole erillään tai ulkopuolellamme. Olen tiennyt tämän ja tuntenut sen totuudenmukaisuuden, mutta kun se esitettiin minulle näin, oivalsin, etten ollut täysin integroinut sitä.
 
Minuun osui sen kaiken absurdius. Olen fokusoitunut koko minä-olen-olemuksen ruumiillistamiseen. Miten se kuitenkaan voi tapahtua, jos en luota syvästi siihen, mitä ruumiillistan? Emme voi enää etsiä itsemme ulkopuolelta polkuamme, suuntaamme ja totuuttamme. Sen kaiken täytyy tulla nyt sisältä. Siis "Voitko luottaa itseesi?" on oleellinen kysymys?
 
Kun meistä tulee ruumiillistunut, eli sisällämme sekä ihmisen että sielun, meidän täytyy kysyä: "Voinko luottaa minuun? Voinko luottaa siihen, mihin sydämeni johtaa minua? Voinko luottaa yhteyteeni?"
(Lähde Luxonia)

 

*

 

Erään shamaanin tarina: https://sielunhoitamo.webnode.fi/minunmatkani/

 

*

Kontaktit alkavat, kertoo plejadilainen KaRa: https://eraoflight.com/2019/08/15/kara-of-the-pleiades-be-ready-for-first-contact-is-now-about-to-become-simply-contact/?fbclid=IwAR0ifJB7j54v-rzy2HGp3thCWGMlQIgpWKtbus5DlB2MCRNCB9yuUnbV218

 

*

 

Suzanne Lie:tä ja arcturuslaisiakin pitkästä aikaa:

http://goldenageofgaia.com/2019/08/05/an-important-arcturian-message-through-suzanne-lie-part-1-2/?fbclid=IwAR1ly404Irak4TKeCydChfJCqRyTo7KdwmbIy84ZkFYy1qS7Ou7YPfQ-Kyc

 

*

 

Pohjoisnavalla salamoi, eikä sen pitäisi olla mahdollista:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/69636978-965c-4254-aaf9-391bb990aec6

 

"Tutkijat havaitsivat että 13.5.2019 Linnunradan mustan aukon kirkkaus loisti muutaman tunnin ajan 75 kertaa kirkkaammin kuin normaalisti. Mustaa aukkoa on tarkkailtu 20 vuotta eikä tällaista ole aikaisemmin tapahtunut: (Lähde)

"The black hole was so bright I at first mistook it for the star S0-2, because I had never seen Sgr A* that bright. Over the next few frames, though, it was clear the source was variable and had to be the black hole. I knew almost right away there was probably something interesting going on with the black hole."

 

*

 

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/usan-kuluttajaluottamus-seitseman-kuukauden-pohjiin-kauppasotapelot-herasivat-taas/d9f42877-e971-461c-8e78-9bf7a65cb659

 

Niin, paitsi nyt se on ehkäpä lopullista?

Jason Christoff facebookissa 16.8: "Taantuma häämöttää nyt. Rikkaat järjestävät taantumia että voivat ostaa varallisuutta ihmisiltä jotka eivät kykene pitämään niitä.. tietenkin suurella alennuksella. Sitä voidaan kutsua "korjaustoimenpiteeksi", mutta ainoastaan korjataan joitakin rikastumaan. Pörssikurssien vajoamiset ilmentyvät että suuret pelaajat voivat ryövätä pienten varallisuuden. Olkaa tietoisia pelistä. Ottakaa esiin säästönne ja poimikaa joitakin kauppoja kun pörssi vajoaa. Kun pörssi on "tulessa" ja kaikki juoksevat pois tulessa olevasta talosta, sinä juokset sisään. Käytä logiikkaa. Olkaa valmiina, tämä tapahtuu vain noin joka 12. vuosi. Valta ihmisille."

 

*

 

Michael Love 11.8 lyhyesti suomensin, "Operaatio tähtivalo":

"Jäljelläolevien pimeiden voimien suuri yllätys on kolmiosainen: 

- he tulevat törmäämään taivaalliseen valoseinään. Maapallon ihmiset heräävät nyt massoittain, tähtisiemenet ohjaavat tätä suurta heräämistä. Vahva valokollektiivi rakentuu ihmisten sydämissä ja se on universumin voimakkain voima. Rakkauden ja valon olennot eivät suostu enää orjuutettavaksi tai hyväksikäytettäväksi pahojen olentojen alaisuudessa

- kuten olette tietoisia, valojoukot korkeammilta tasoilta auttavat maapallon ihmisiä ylösnousussa. Nämä valo-olennot ovat saartaneet aurinkokuntamme ja ovat vallanneet maapallon takaisin. Nämä hyväntahtoiset enkelivoimat hallitsevat nyt täysin kaikkia tämän maailman järjestelmiä ja heidän tehtävänsä on varmistaa että ihmiskunta asettuu positiiviselle aikalinjalle rauhan, rakkauden, yltäkylläisyyden ja vapauden planeetalle. Valojoukot työskentelvät vapauttaakseen tämän maailman täysin tyranniasta ja harmista joka on vallinnut täällä ikuisuuksia ja on lähes tuhonnut planeetan ja olennot

- valojoukot ovat asettaneet käyntiin uuden operaation jossa parantava keskusauringon valo valaisee jokaisen pimeän kohdan 3D:ssä, paljastaa piilotetut asiat ja poistaa pimeät voimat planeetalta. Saapuvat gammavaloaallot jotka päivittävät ihmisten DNA:n kehittyneemmälle tasolle, voimistuvat sellaiselle tasolle jota emme ennen ole nähneet."

 

*

 

https://yle.fi/uutiset/3-10923320