Sophian kanavoima One kertoo viimeisimmässä viestissään että asiat tapahtuvat ja purkautuvat nyt nopeasti, se on hyvin jännittävä hetki eikä sellaista ole tapahtunut aiemmin. Pimeät voimat ovat poissa, siinä on aihetta juhlaan. Olemme ottaneet hallinnan maailmastamme.

 

"Toivon että olette yhtä innostuneita tästä viestin sisällöstä kuin minä olen. Siinä on hyviä uutisia ja monet saattavat jo tuntea samoin, tietämättä oikein miksi tunnette niin. Joten olkaa hyvä ja jakakaa tätä viestiä, kääntäkää sitä eri kielille ja julkaiskaa sitä siellä missä olettekin. Asiat ovat ottaneet positiivisen suunnan. Lopultakin! Se auttaa muistamaan kun todistamme maailmamme kehittyvän fyysisesti seuraavissa askelmissaan...

Sophia"

 

19.4.2021

"Tässä on Yksi.

Asioita on tapahtunut. Nämä asiat ovat mainitsemisen arvoisia nyt. Se helpottaa teitä ymmärtämään ilmoituksia joita tulette kuulemaan ja toimintoja joita tapahtuu näiden ilmoitusten tuloksena. Teille ei kerrota totuutta. Teille ei kerrota kaikkea mitä on tapahtunut. 

On tapahtunut käskynvaihto. Tämä viittaa teille näkymättömään hallintaan paikoissa ja paikoista. Tämä on viittaus piilotettuihin kontrolloijiin. Pimeät voimat, he jotka ovat pidelleet planeettanne kontrolloivia ohjaksia, ovat suurimmaksi osaksi hylänneet asemapaikkansa. Hyvin suuressa määrin heidät on ajettu ulos. Toisekseen heidän lukumääränsä on pienentynyt siinä määrin että heitä on liian vähän pidelläkseen valtaa, sekä pienentynyt heihin henkilöihin joilla ei ole arvovaltaa tai mielikuvitusta käskyvaltaa kohtaan.

Nämä uudet johtajat ovat ihmisiä. He eivät ole kaikkialla missä pimeät voimat aikaisemmin hallitsivat. Jotkut näistä paikoista on juuri mitätöity. Se mitä tämä tarkoittaa, voidaan esittää yhtälailla laivana joka kulkee täyttä höyryä ilman kapteenia, tai lentokonetta ilmassa ilman pilottia.

On ollut yhä tiettyjä automaattisia menettelytapoja tällaiselle skenaariolle. Sellaiset on tarkoitettu väliaikaisiksi tavoiksi hoitaa asioita sen aikaa, kunnes joku palaa ohjaksiin.

Kukaan ei palaa näille paikoille jotka on hylätty. Niissä tapauksissa, missä on ihmisiä paikalla, hekään eivät kestä kauaa, koska heillä ei ole ohjeita sellaiselle skenaariolle. Mitä tämä tarkoittaa, voidaan kerrata yhteenvetona että ihmiskunnan vihamielinen haltuunotto on epäonnistunut. Ihmiskunta hallitsee. Tarpeeksi valoa ja totuutta ja rakkautta tuli esiin ihmisrodusta, kukistaakseen pimeyden.

Tämä ei tarkoita että välittömästi todistaisitte näkevänne valkoisia antautumisen lippuja ja näkyvillä olevan vallan muutosta. Ei. Mutta silti nopeasti alatte todistaa jokaisen valtayritelmän järjestelmän epäonnistumista ja järjestelmällisen kontrollin murtumista jokaisella maailmanne osalla. Asiat paljastuvat yhteiskunnassanne melko nopeasti nyt.

Te jotka olette tietoisia piilotetusta agendasta - todistatte julkista ilmoitusta niistä asioista joista jo tiesitte, sekä asioista joista ette tienneet. Tulette näkemään sellaisten tilanteiden hajoamista, jotka vaikuttivat pysäyttämättömiltä. Asiat jotka sisältävät järjestäytynyttä hallintoa, poliittista taktikointia, terveysalan monopoleja ja hallinnon ylirasittamista. Tulette huomaamaan joidenkin asioiden vain lakkaavan. Huomaatte toisia jotka eivät enää näytä tai kuulosta samalta. Tosiasioita alkaa vuotaa ulos, ne selittävät osan siitä mitä tapahtuu tai on tapahtunut. Monissa tapauksissa kaikki näyttää kaoottiselta.

Se mikä tulee olemaan hyvin näkyvää, ovat pelaajat. Kun pimeät voimat ovat poissa, ihmiset ovat jäljellä. Heidän pyrkimyksensä tulevat pian läpinäkyviksi. Näette kuka työskentelee milläkin puolella. Monet, monet, jotka tosiasiassa työskentelivät ihmiskunnan hyväksi, silti näyttivät olevan ihmiskuntaa vastaan. He vaihtavat puolta joko sulavasti tai näkyvällä tavalla. Se voi olla hyvin hämäävää.

Se mitä tapahtuu nyt nopeasti, on että kun pimeät ovat poissa, ihmiset jotka jätetiin valtaan, laittavat liikkeelle vielä viimeisen yrityksen pitää kiinni kuvitellusta kontrollistaan ja turvasta. Tulee epäilemättä olemaan jonkinlainen melko näkyvä tapahtuma.

Olette huomioineet viimeaikojen suuret ampumistapausten määrät. Jonkinlaisia false flag -tapahtumia, joita lietsoivat he jotka kuvittelivat olevansa vallassa. Jokaisen julkisen tapahtuman on tarkoitus pitää teidät pelossa. Päämäärä on pitää teidät pelossa, ettette kyselisi kysymyksiä. Kysytte kysymyksiä joka tapauksessa ja olette lähes turtia ampumistapausten uutisoinnille, koska niitä on ollut niin monia viimeaikoina.

Mikä on totta? Tapahtumien ja tekemisten todellinen päämäärä ja syy tulee purkaantumaan. Koska ketään ei ole ohjaksissa enää, tulee olemaan hetkisen kaaos. Sitten paljastukset alkavat. Silloin teille tulee tunne että on tapahtunut muutos. Todellakin, siinä kohdin "valkohatut" tulevat olemaan kontrollissa. Tulette näkemään monia omituisia ja epätavallisia tapahtumia, ilmoituksia ja muutoksia. Tulette todistamaan muutamia "viimeisiä henkäyksiä".

Tulette huomaamaan hyvin selkeästi ketkä ihmiset ovat kiinnostuneita vain omasta hyödyntavoittelustaan ja ketkä ovat halukkaita auttamaan ihmiskuntaa. Nämä asiat pyörivät rahan ja vallan ympärillä. Ne tulevat näyttämään törkeiltä hallinta - ja manipulointiyrityksiltä.On monia ihmisiä jotka ovat niin syvällä tässä asiassa, etteivät he näe muuta vaihtoehtoa itselleen kuin "enemmän". Näistä on tullut pimeiden voimien kloonattuja yritelmiä, samantyylisillä agendoilla. Mikään näistä yritelmistä ei tule onnistumaan. Siltikin kaikki niiden löytymisen ja pysäyttämisen draama kehittyy tietyllä tavoin 3 D areenallanne. 

Pääasiassa armeijan ja hallituksen väki järjestää nyt puhdistamista ja purkamista. On tarpeen pitää pää kylmänä ja selkeä valo yllä. Pyrkimykset energeettiseksi tueksi ja visualisointi ovat tärkeimpiä ja välttämättömiä. Nämä luovat rauhaa ja rentoutta uudelle todellisuudelle jota rakennatte. Älkää epäröikö pyrkimyksiänne, huolimatta siitä miltä asiat "näyttävät" julkisesti. Jotkut asiat ovat julkisia. Eivät kaikki.

Julkaistaan tarpeeksi ihmisten herättelemiseksi totuudelle ja vaihdokselle. Lopulta se tulee esiin täydellisesti.

Tilanne on hyvin vaihteleva ja muutoksia tehdään säännöllisesti prosessiin. Sitä muokataan siten että onnistuminen on varmistettu. Voitte olla varma että se on.

Joten kärsivällisyys on yhä tarpeen. Totuuden tiedostaminen, visualisoidessanne sellaista mitä eniten haluaisitte ihmiskunnalle, on nyt erityisen hyödyllistä.

Tästä on tullut ihmisten operaatio. Se on valmis ottamaan vastaan lisäapua planeetan ulkopuolelta. Asiat saattavat kehittyä hyvin mielenkiintoisiksi sillä alueella. Se jää nähtäväksi, ja on toinen kertomuksen aihe toiselle kertaa.

Tälle kertaa, tietäkää että pimeät voimat ovat poissa. Siinä on syytä juhlaan. Tulette näkemään asioiden tapahtuvan ja purkautuvan nopeasti. Se on hyvin jännittävä hetki, eikä sellaista ole koskaan ennen tapahtunut. 

Onnittelut, rakas ihminen. Olette ottaneet maailmanne haltuunne.

Tässä kaikki tällä erää."