http://www.express.co.uk/news/science/614042/Quantum-entanglement-experiment-Germany-Nature

https://www.utu.fi/fi/Ajankohtaista/mediatiedotteet/vaitostiedotteet/Sivut/kvanttihiukkanen-jattaa-ymparistoonsa-muistijaljen.aspx

"Kvanttilomittuminen on mietityttänyt tiedemiehiä noin 80 vuotta mutta nyt sitä ympäröivä mysteeri alkaa viimein avautua. Se näyttää rikkovan klassisia fysiikan lakeja osoittaen että alkeishiukkas pari voi olla näkymättömässä yhteydessä tavalla joka muuttaa aikaa ja paikkaa. Huolimatta siitä miten kaukana toisistaan ne ovat, toisen partikkelin tila vaikuttaa toisenkin tilaan".

 

http://www.kuudennenauringonaika.fi/199955753

"Vallitsevaksi oli tulossa holistinen tieteen paradigma, joka liittyi elävien järjestelmien luonteen ymmärtämiseen. Se osoitti, että maailmaa voitiin ymmärtää vain ottamalla huomioon kokonaisuudet – eli intuitiivisesti. Tämän uuden holistisen mallin mukaan kaikki oli energiaa. Se esitti maailmankaikkeuden jatkuvassa luomistilassa olevaksi, itse itseään organisoivaksi prosessiksi, joka muistutti enemmän elävää ja tietoista organismia kuin aikaisemman mallin mukaista kellokoneistouniversumia. Holistisen maailmankuvan perusajatus oli, että kaikki oli yhteydessä kaikkeen ajan ja paikan rajoitukset ylittävän maailmankaikkeuden muistipankin, Akashan eli Nollapistekentän kautta. Koko maailmankaikkeus oli tämän kaikkialla läsnä olevan ja kaiken informaation sisältävän energiakentän läpäisemä, ja ihmisellä oli sen kautta yhteys kaikkeen tietoon maailmassa ajasta ja paikasta riippumattomalla tavalla."

~~~~

 

http://sitsshow.blogspot.co.il/2015/12/david-wilcock-inner-earth-civilizations.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

David Wilcock uskoo vakaasti että planeettamme pitkän historian aikana lukuisia muinaisia kehittyneitä sivilisaatioita kuten atlantislaiset siirtyivät maan alle säilyäkseen hengissä kaoottisina aikoina. Lopulta he päättivät asettua maan alle pysyvästi. Maanalaisten tunneleiden ja suuaukkojen olemassaolo on ollut keskustelunaiheena vuosisatoja. Muinaiset sivilisaatiot ympäri maailmaa puhuvat näistä suuaukoista jotka johtavat kokonaisiin uusiin kuningaskuntiin maan alla. Muinaiset ihmiset Turkissa näyttävät uudelleenluoneen näitä legendoja, rakentaen valtavia maanalaisia kaupunkeja kuin Derinkuyu, sekä Cappadocian lähellä oleva suurin löydetty luolasto.

Wilcock sanoi että näitä maanalaisia sivilisaatioita on pyydetty paljastamaan itsensä osana Paljastusta (disclosure).

~~~~

 

http://www.learning-mind.com/baba-vanga-2016/

http://www.qatarday.com/blog/information/bulgarian-nostradamus-made-a-chilling-predictions-for-2016/10123

Baba Vanga nähtiin Balkanin Nostradamuksena, hän ennusti 85 % onnistumisella. Vaikka hänen kykynsä olivat vaikuttavia hän ei ollut saanut niitä synnyinlahjana, vaan järkyttävän onnettomuuden jälkeen Vanga muuttui iäksi.

Toteutuneita ennustuksia: 50-luvulla hän ennusti maapallon lämpenemisen ja 2004 vuoden tsunamin. Vuonna 1989 hän ennusti New Yorkin kaksoistornien terroristi-iskun. USA:n Afrikan-amerikkalaisen presidentin joka jäisi myös viimeiseksi.

 

2016: Muslimit valtaavat Euroopan joka lakkaa olemasta sellaisena kuin me sen tunnemme. Tuhokampanja kestää vuosia ajaen lopulta suurimman osan Eurooppalaisista pois, jättäen sen "lähes tyhjäksi".

2023: Maapallon kiertorata muuttuu (kukaan ei tiedä mitä tämä tarkoittaa).

2025: Euroopan väkiluku laskee lähes nollaan.

2033: Maapallon vesiraja nousee kun napa-alueet sulavat (tätä jo tapahtuu).

2028: Ihmiskunta matkaa Venukseen etsien uutta energialähdettä.

2048: Euroopan muuttaminen islamistiseksi kalifaatiksi on nyt täydellinen ja Rooma nimetään sen pääkaupungiksi. Maailma kukoistaa islamistisen vallan alla.

2066: Amerikka käyttää uutta ilmastonmuutos asetta valloittaakseen Rooman takaisin ja palauttaakseen kristinuskon.

2076: Kommunismi palaa Eurooppaan sekä muuhun maailmaan.

2084: Luonto syntyy uudelleen (?)

2100: Ihmisen tekemä aurinko valaisee maailman pimeää puolta. (Tiedemiehet ovat vuodesta 2008 saakka työskennelleet rakentaen keinotekoista aurinkoa joka toimii ydinfuusio teknologialla).

2130: Sivilisaatio elää veden alla, alien elämänmuotojen avulla.

2170: Suuri maailmanlaajuinen kuivuus.

2187: Kaksi isoa tulivuorenpurkausta pysäytetään onnistuneesti.

2201: Lämpötilat laskevat kun auringon lämpöydin prosessit hidastuvat.

2262: Planeetat muuttavat kiertorataa.

2354: Onnettomuus keinotekoisessa auringossa johtaa suurempaan kuivuuteen.

2480: Kaksi keinotekoista aurinkoa törmää ja maa jää pimeyteen.

3005: Marsissa syttyy sota.

3010: Komeetta iskee kuuhun, maa on kivi- ja pölymurskan ympäröimä.

3797: Kaikki maapallolla kuolee. Kuitenkin ihmiskunta on tarpeeksi kehittynyttä tässä vaiheessa matkustaakseen toisiin tähtijärjestelmiin.

~~~~

 

Nostradamuksen ja kiinalaisten profeettojen yhteneväiset ennustukset huolimatta 1000 vuoden aikaerosta ja täysin erilaisesta kulttuurista. Kirjassa Tui Bei Tu on 60 surrealistista piirrosta, sen sanotaan sisältävän vihjeitä Kiinan ja maailman historiasta ja tulevaisuudesta. Jokaisessa piirroksessa on sitä kuvaileva runo. Vuosi 1999 oli erityisesti mainittu kummankin lähteessä.

 

Heaven and earth enter into darkness, while grass and brush are rampant

The yin and yang run the opposite course; sun and Earth are upside down.

The cap is always worn, with no head.

When will the game of manipulating the universe stop?

In the year 1999, a big mistake is made.

Qin county is the only place suitable for claiming the throne.

~*~

In the year 1999, seventh month,

From the sky will come a great King of Terror,

In order to bring back to life the great king of Angolmois,

Before and after Mars reigns in the name of bringing people happiness.

http://www.ancient-origins.net/unexplained-phenomena/nostradamus-and-chinese-prophets-had-startlingly-similar-predictions-001864

tuibeitu.jpg  123rf.com

*~*~*

Intiaanitietäjän ennustus.  »Kas tuossa on Finland! Sehän on itsenäinen maa, eikä mikään suurkansa voi sen itsenäisyyttä hävittää.» Kysäisin: »Kuinka te sellaista luulette?» Ukko hymähtäen toisti: »Kuinka luulette!» Sitten hän avonaisesta ovesta kädellään viittasi avaruuteen sanoen: »Katsokaahan tuonne! Onko se vain paljasta tyhjää ja turhuutta?»

http://www.teosofia.net/artikkelit/intiaaniennustus.htm