Tämän kanavoijan teksti osui niin hyvin omiin viesteihini että kyseessä täytyy olla sama ryhmä, joten suomensin...

http://www.alunajoy.com/starelders.html

 

"Olin 2-3 vuotias kun ymmärsin ensimmäisen kerran etten ole yksin tässä universumissa. Eräänä aamuna olin livahtanut ulos vanhempieni kodista ja aamun ensi säteissä olin yhteydessä ryhmään erittäin rakastaviin, valontäyteisiin olentoihin. He tuntuivat todelliselta perheeltäni. Jos olisin ollut vanhempi, olisin kutsunut heitä oppaikseni, enkeleikseni, suojelijoikseni, mutta siinä iässä heistä tuli vain ”kavereitani”. Tämä oli elämänmittaisen yhteyden alku.

Vuosien kuluessa he opettivat minulle monia asioita. He näyttivät miten olla yhteydessä luontoon, maapalloon, mystisellä syvällä tavalla. Paikalliset linnut ja eläimet asuinalueellani etelä-Californiassa tunsivat vetoa minuun ja minä niihin. Haukka, pöllö, kyyhky, käärme ja hämähäkki, jopa lintu jonka nimesin Pepeksi. En ajatellut tämän yhteyden olevan mitään erikoista. Se vain oli. Se oli luonnollista.

He näyttivät minulle myös miten päästä tasojenvälisiin maailmoihin. Kun harhailin, he ohjasivat minua korkea-energisiin pyörteisiin tai voimakohtiin. Minulle ne olivat yksinkertaisesti kirkkojani, yksityisiä pyhäkköjä luonnossa. Nykyään tiedämme että näitä paikkoja kunnioitettiin ympäri maailmaa pyhinä paikkoina muinaisten kulttuurien puolesta. Tämä yhteys maahan ja elämään oli yhtä luonnollista minulle kuin hengittäminen. Se ei ollut erikoista, vaan täysin luonnollista olla YHTÄ elämän kanssa. Olin järkyttynyt etteivät perheeni ja ystäväni ymmärtäneet mistä puhuin. He eivät tunteneet energiamuutoksia tai maata, eivätkä olleet yhteydessä elämään ympärillä kuten minä. Tunsin olevani yksin ja ymmälläni.

Vasta 1990 kysyin ”kavereiltani” ketä he oikein ovat ja miksi ovat luonani, yöpyessäni pyhällä paikalla Mexicossa Palenquessa. Siihen saakka he olivat olleet vain ”kavereita”. He ”vitsailivat” olevansa 20 Jumalaa aikojen saatosta, muunmuassa niitä jotka aloittivat Maya-kulttuurin. Mayat olivat aina kiinnostaneet minua lapsesta saakka mutta en tiennyt heistä paljoakaan. On paljon opittavaa meillä kaikilla kosmisista Mayoista. Kaverit jatkoivat etteivät oikeastaan ole lainkaan Jumalia, vaan sen ajan Maya-ihmiset pitivät heitä Jumalinaan koska heillä oli uskomaton taito manipuloida ympäristöään sekä tulla ja mennä oman tahtonsa mukaan. (Koko Palenque tarina täällä: http://www.alunajoy.com/2003jan.html )

Mutta jos he eivät olleet Jumalia, keitä kaverini sitten olivat? Tähtivanhimmat (Star Elders), ryhmä kosmisia tähtikulkijoita ovat suuria valo olentoja, käyneet maapallolla useasti. He tulivat tarkkailemaan maapallon ja ihmiskunnan kierroksia. He tahtoivat tietää miksi maapallo näytti olevan epäjärjestyksessä muun universumin suhteen, joka esti meitä ihmisiä pääsemästä käsiksi omaan tähtitietoomme. Kun tunnet olevasi täysin yksin, mutta silti tuntenut että jokin tai joku toinen on läsnä, tässä syy! Olemme vain vähän epäjärjestyksessä kosmisessa kokonaisuudessa ja se tulee muuttumaan nyt! He rakastuivat maapallon ihmisiin ja päättivät jäädä hetkiseksi opettamaan kaikkea mitä tiesivät. Kaikki tehtiin ilon, helppouden ja suuren huumorin kera.

 

Tähtivanhimmat ovat kulkeneet täällä paljon ennemmin kuin esihistoriallisina aikoina. He ovat vaikuttaneet aikakausiin joista meillä ei ole käsitystä, historiallista tietoa. He olivat täällä Atlantiksen, Lemurian, Inka ja Maya -maailmojen syntymän aikoina, Egyptin syntymisen aikoina, Tiibetin Himalajalla ja uskomusjärjestelmän syntymän aikana jolle perustui Buddhismi. He viettivät aikaa Pohjois-Amerikan pyhillä vuorilla josta MINÄ OLEN ylösnousseet mestariopetukset saivat alkunsa. Kaikkialla missä kulttuuri, uskonto, tai traditio näytti saavan alkunsa tyhjästä, siellä tähtivanhimmat olivat osana evoluutiohyppäystä. He kylvivät siemeniä kosmisesta totuudesta eri aikoina ja paikoissa ja antoivat asioiden kehittyä luonnollisesti. Tästä syystä löydämme yleisiä yhteyksiä eri muinaisten uskontojen ja traditioiden välillä. Siksi koska näiden kultturien perusta tuli samasta lähteestä, meidän tähti esi-isiltämme, Lintuheimoilta, Tähtikulkijoilta, Jumalilta. Paikallisten alkuihmisten vapaa tahto oli syy miksi nämä totuudet kehittyivät näennäisen erilaisiksi kulttuureiksi, mutta totuuden perusta on yhä jäljellä.

Tähtivanhimmat ovat hyvin paljon samanlaisia kuten Ylösnousseet Mestarit jotka tunnemme nykyään. He työskentelevät Suuren Valkoisen Veljeskunnan (ei ihonväriin perustuva) kanssa; Lord Meru ja 7 Säteen Veljeskunta; Arkkienkeli Mikael ja muut arkkienkelit, Jesuha/Sananda/Kristus; Äiti Maria, Pyhä Fransiskus; Buddha ja lukemattomat Hindu/Buddhisti Mestarit jne.

Saattaa kuulostaa hieman kaukaahaetulta mutta toisaalta nämä tyypit tuntevat kaikki toisensa, työskennellen yhdessä kohti samaa pyrkimystä, voimaannuttaa ihmiskunta elävään mestaruuteen maapallolla ja ohjatakseen meitä tämän muutoksen läpi nyt. Viime kerta kun Tähtivanhimmat olivat maapallolla fyysisessä muodossa, oli noin 800 vuotta sitten Guatemalan alueella, Quiriguassa. He olivat saaneet valmiiksi uuden Maapallon mittaustyön suurten ympäristömuutosten jälkeen. Nämä muutokset tapahtuivat yli 10 000 vuotta sitten ja ovat yhä perusta meidän lopunaikojen pelollemme. He laskivat monimutkaiset maapallon elämän kierrokset ja miten ne olivat suhteessa kosmokseen. Tähtivanhimmat tiesivät että maapallo tulisi saavuttamaan kosmisen muutoksen toukasta perhoseen. Heidän oli aika lähteä, he eivät voisi olla täällä tämän prosessin aikana. Olimme omillamme, kukoistaaksemme. He lähtivät takaisin tähtiin.

Tämä oli tuntemamme pimeän keskiajan alku, unohduksen aikaa jolloin pimeys näytti olevan voitolla totuudesta ja valosta. Se oli aikaa jolloin ihmiskunta näytti taantuvan eikä noussut. Oli sotaa, nälänhätää ja sanoin kuvailematonta kauhua. Kauniita sivilisaatioita putosi barbaaristen ja ahneiden sotureiden käsiin. Olemme vasta nyt pääsemässä ulos tästä pimeästä kierroksesta. Olemme hautumassa, ojentelemassa uusia siipiämme. Tunnemme tämän muutoksen paineen ja tunnemme syvää kaipausta jonnekkin tai jotakuta kohtaan jota emme vielä osaa kuvailla. Mutta tämä paikka on saapumassa.


 

Vuosia sitten sain kunnian saada olla Maya vanhimpien ryhmän kanssa Guatemalassa. Heillä on yhä säilytettynä tarinat ja kosmologia joka on peräisin heidän kosmisilta opettajiltaan. Minulta kesti vuosia löytää heidät.

Vielä tänäänkin Mayat kertovat tarinaa viimeisistä Tähtivanhimmista ja miten suuren juhlan aikaan he hävisivät. Heidän valkoiset kaapunsa putosivat maahan ja he nousivat taivaisiin, paikassa nimeltä Quiringua. He myös tietävät että kalenteri/kierrokset eivät ole peräisin alkuperäisiltä Maya-ihmisiltä, vaan Tähtivanhimmilta. He kutsuvat näitä tähteläisiä Näkymättömäksi Neuvostoksi. Mayat yhä käyttävät 20:ä erilaista kierrosta jotka Tähtivanhimmat opettivat heille ihmiskunnan ja Maapallon ymmärrystä kasvattaakseen. Joka vuosi Mayat juhlistavat pyhän kalenterin alkmaista 8:lla Batz-päivällä. Näinä päivinä he yhä keskustelevat Näkymättömän Neuvostaon kanssa saadakseen ohjausta. Mayat eivät ole unohtaneet kosmisia opettajiaan ja ajattelisin että alamme vasta muistaa heidät.

Nykyään Tähtivanhimmat työskentelevät kanssani näkevänä, parantavana, aktivoivana ryhmänä sessioissani sekä pyhiinvaellusmatkoillamme. Olemme aina yhdessä. Näen heidät kahtenakymmenenä hyvin pitkänä, androgyynin näköisenä olentona valkoisissa kaavuissa jotka muistuttavat hieman Viikinkien enkeleitä.

Hiljattain ymmärsin että tämä kuulostaa täysin Tähtivanhimmilta. UFOlogiassa Nordic-rotu ovat humanoideja joiden sanotaan tulevan Plejadeilta ja muistuttavat Nordic-Skandinaaveja. Tyypillisesti ovat miesmäisiä, pitkiä, pitkät vaaleat hiukset, siniset silmät, ihonvärin vaihdellessa vaaleasta ruskettuneeseen. ET vierailujen mytologiassa kerrotaan Arjalaisista piirteistä sekä telepatiasta, hyväntahtoisuudesta, fyysisestä kauneudesta.

 

Tähtivanhimmilla ei ole henkilökohtaisia nimiä, vaan he puhuvat yhdellä äänellä. He tuntevat toisensa taajuuksista eikä nimistä kuten me. ”Tähtivanhimmat” on nimi jonka annoin heille koska se oli tarpeen. Verbaalisilla nimillä on värähtely joka voi rajoittaa rajattomuutta. Joten he eivät pidä nimistä, mutta sietävät ”Tähtivanhimmat” -nimitystä. Oikeastaan he pitävät enemmän ”Kaverit”-nimityksestä koska se ilmaisee meidän olevan ystäviä tasavertaisia. Kukaan ei ole ylempi tai alempi toistaan. He eivät ole koskaan pitäneet jalustalla olemisesta. He ymmärtävät että jos sijoitamme heidät yläpuolellemme, otamme oman voimamme pois. Tämä on hyvän ja todellisen opettajan merkki.

Kaverit välittävät haluamansa sanoman ajatuspallona. Tässä pallossa on kirjaimellisesti kaiken historia ja se on aluksi hyvin sekoittavaa. He eivät näe erottelua tapahtumissa, ajassa ja paikassa kuten me. Kuvaillakseen yhtä asiaa heidän tätyy kuvailla kaikkea ja sitten keskittyä siihen mistä on kyse. Suhteessamme minun täytyy muistuttaa heitä aluista ja lopuista ja miten kommunikoidaan lineaarisesti siten että muutkin ymmärtävät. He kehittyvät erottelussaan että mitä tahtovat sanoa, siitä kaikesta muusta, ja minä kehityn paremmaksi kääntääkseni heidän sanojaan. Kuten mikä tahansa suhde, on ollut tehtävä työtä. Sessioissani Tähtivanhimmat ovat todellisia, suorasanaisia ja suorasukaisia mutta myös hyvin innostavia. Jos etsit tekosyytä että et halua kehittyä, he painavat sitä nappulaa. Jos etsit vastauksia heiltä koska et luota itseesi, he eivät auta sinua vaan auttavat sinua oppimaan luottamaan itseesi että voit kuulla oman totuutesi. Ihmiset voivat paremmin, voimaantuvat ja tuntevat selkeyttä session jälkeen.

Pyhiinvaellusmatkoissa tähtivanhimmat ohjaavat meitä löytämään vastauksia sisältämme. He myös tasoittavat tietä meille helpottaakseen matkaamme. He vaikuttavat kirjoituksiini ja toisinaan kanavoivat kokonaisia viestejä.

 

Tämän hyvin lyhyen esittelyn loppusanoina Tähtivanhimmat halusivat sanoa ettei ole mitään normaalia tai luonnollista siinä tavassa miten elämme nyt. Ei ole normaalia tuntea erillisyyttä toisistamme, kaikesta elämästä ja Luojasta. Ei ole mitään luonnollista rajoittavissa ajatuksissamme luoda kaikkea mitä tahdomme. Ei ole normaalia sairastua, vanheta, tai kuolla myöskään. Ei ole normaalia kamppailla elääksemme. Ei ole normaalia vihata, olla ahne, valehdella, pettää tai varastaa. Kaikki nämä ovat lopputulosta puutoksesta jota tunnemme elämässämme, ja puutos on vain illuusio joka on sulautettu 3D ohjelmointiimme.

He ihmettelevät miksi suostumme moisiin rajoituksiin ja toivovat että jatkuva keskustelu heidän kanssaan päättää tämän luonnottoman elämäntapamme. He tahtovat nähdä meidän heräävän ja päättävän heräämisen kauhut kauniissa maailmassa, tietämättä keitä olemme ja miksi olemme täällä, miksi tunnemme itsemme voimattomiksi emmekä tee sille mitään. He tietävät että tämä ei ole meille luonnollista. Todellisuudessa olemme tulossa eläviksi mestareiksi. Maailmanlopun ennustukset eivät ole totta, vaan ovat peräisin menneestä muististamme.

Suuri muutos tulee, valtava muutos tietoisuudessa joka päättää illuusiot ja antaa vapauden takaisin ihmiskunnalle, vapaus joka on luonnollinen syntymäoikeutemme.

Olkaa kärsivällisiä älkääkä luovuttako. Olemme lähes kotona."