"Galaktinen konfederaatio puhdistaa kahden seuraavan viikon sisällä kaikki avaruuslentoon kykenevät negatiiviset osastot jotka eivät hyväksy galaktista koodeksia. Sitten he systemaattisesti puhdistavat kaiken planeetan pinnan alla ja sen jälkeen maanpäälliset operaatiot alkavat.

Saatte median kautta ajantasaista lisätietoa Tapahtuman operaatioista sitä mukaa kun niitä tapahtuu."

 

5.2. 2018  "Rakas sielukumppanini Isis Astara on poistunut fyysiseltä tasolta. Häntä kohtaan hyökättiin usein kohdistetuilla energia-aseilla, ja 25.1 tapahtunut hyökkäys oli hänelle liikaa. Emme kyenneet suojelemaan häntä, eikä hänen sydämensä kestänyt. Vastustus (positiivinen) ei voinut sekaantua koska toplet-pommit olisi laukaistu (kostona).

Hän on kulkenut onnistuneesti plasmatason läpi ja on nyt henkioppaidensa kanssa, rakkauden ympäröimänä, onnellisena siitä että on viimeinkin vapaa. Tapahtuman (The Event) jälkeen hän palaa kloonatussa kehossa joka näyttää täysin samalta kuin fyysinen kehonsa täällä elämässään ollessaan. Hän asuu Valon alueella, ankkuroiden jumalatar-energioita ja eläen onnellista elämää Kultaisessa ajassa kuten aina tahtoikin.

Tämä oli suora hyökkäys rakastavaa feminiinistä jumalatar -olemusta vastaan, ja sillä oli vakavat eksopoliittiset vaikutukset.
 
Tähän saakka Valojoukot ovat käyttäneet hidasta, varovaista lähestymistä planetaarista vapauttamista kohti ettei pimeät voimat tappaisi liikaa panttivankeja (maanpinnan ihmisiä). Panttivankitilanteessa tätä vaihetta kutsutaan neuvotteluvaiheeksi (sivussa pysyttelemisen vaiheeksi).
 
Tällaisen vaiheen aikana ei ole juurikaan näkyvää edistymistä, on monia lykkääntymisiä, koska mitä pidempään panttivankitilanne kestää, sen todennäköisempää on että panttivangit säilyvät vahingoittumattomina.
 
Tällaisen avainhenkilön tappamisella kuten Isis Astara oli, panttivankien vapautus on siirtynyt seuraavaan, päätösvaiheeseen. Tällaisessa vaiheessa tapahtuu nopeita fyysisiä liikkeitä panttivankien vapauttamiseksi.
 
Tammikuun 27.päivän aamuna Galaktinen Korkein komentojoukko on päättänyt sijoittaa laivueensa maapallon kiertoradalle. Tämä tieto on saapunut kahdesta riippumattomasta lähteestä, Pleiadilaisita ja Vastustukselta. Dragon-lähteet (negatiivinen) ovat vahvistaneet tämän väittämällä että "ET-invaasio on alkanut".
 
Kyseinen kiertoradan taso on alemman ja ylemmän maapallon kiertoradan välissä jossa on hyvin vähän satelliitteja. Niitä on ainoastaan Molniyan radalla, kuten venäläisiä telekommunikaatio satelliitteja ja Trumpet -tiedustelusatelliitteja.
 
Syy miksi kyseinen keskitason kiertorata on lähes tyhjä, on se että korkeusalue 1600-12750 km on sellainen missä keskeisin Chimera -johtoinen Draco laivasto vahti maapallon karanteenia, aina saapumisestaan eli vuodesta 1996 lähtien.
Tämän Draco-laivueen puolustusalueelle tunkeuduttiin tammikuun 27.päivän iltana, Galaktisen konfederaation laivasto tuhosi suurimman osan Draco voimista seuraavina päivinä.
 
Tässä näette kätketyt pilvilaivueet jotka ovat emäaluksia. Ne ottivat osaa erityisoperaatioihin 28.1 keski-Euroopassa, avainasemassa olevalla eksopoliittisella alueella.
 
 
Mutterschiff1.jpg
 
 
Galaktinen konfederaatio puhdistaa kahden seuraavan viikon sisällä kaikki avaruuslentoon kykenevät negatiiviset osastot, ET-, tai salaisten avaruusohjelmien osastot jotka eivät hyväksy galaktista koodeksia.
Sitten he systemaattisesti puhdistavat kaiken planeetan pinnan alla ja sen jälkeen pinnan maanpäälliset operaatiot alkavat.
 
Muuttuneesta panttivankitilanteesta johtuen alkuperäinen suunnitelma Tapahtumalle on laajentunut ja on nyt vahvempi. USA:n, Kiinan ja Venäjän  sisäisille positiivisille sotavoimille on annettu ohjeet. Tähän saakka oli liikaa salaista tietoa Tapahtumasta kiirimässä internetissä.
 
Maanpinnan panttivankitilanne on liian herkkä, tulee olemaan täysi radiohiljaisuus (EMCON) pinnan operaatiosta tästälähin. Tulee olemaan paljon spekulaatiota, sillä virallista tietoa maanpinnan operaatioista Valojoukot eivät vapauta.
 
Ainoa mitä voin kertoa, on että Tapahtumaan kuuluu yhä:
 
- Cabalin (illuminatin) poistaminen
- Täysi paljastus
- Talouden resetointi
 
Cabalin massapidätykset saattavat tapahtua tai sitten ei. Saatte median kautta ajantasaista lisätietoa Tapahtuman operaatioista sitä mukaa kun niitä tapahtuu.
Tänä planetaarisen muutoksen kriittisenä aikan on erittäin tärkeää olla yhteydessä feminiiniseen jumalatar olemukseen ja vaalia rakkauden tekoja, myötätuntoa ja hellyyttä, vakauttaakseen muutosta ja vastustaakseen raakuutta joka on niin vallitsevaa maapallon pinnalla. Tätä varten osoitetaan erityinen blogikirjoitus.
 
Jumalatar tahtoo Rakkautta ja Rakkaus tulee vallitsemaan."
 
***
 
Näitä aluksia on ollut siis samaan aikaan Suomen ja Ruotsin Lapissa myös...