http://prepareforchange.net/2017/02/03/the-removal-of-the-veil-how-the-event-will-change-everything-immediately/

Suomensin Cobran tekstejä, artikkeli julkaistu 3.2 sivuilla veritasgalacticsweden.net.

 

"Ihmiset eivät ymmärrä meneillään olevaa ihmiskunnan vapauttamista, ellei heillä ole perustason ymmärrystä Verhon, Verkon, matrixin ym olemassaolosta. Ymmärtääkseen millainen vaikutus Tapahtumalla tulee olemaan maapallolla, täytyy lukea Verhosta. Tässä Cobran artikkeli asiasta (18.6.2012):

Noin 26 000 vuotta sitten Archonit julistivat planeettamme olevan heidän omaisuuttaan  ja kaikkien olentojen täällä heidän panttivankejaan ja orjiaan. He ovat julistaneet planeetan olevan karanteenissa ja jokainen avaruuslaite joka saapuu tai lähtee tältä planeetalta tarvitsee luvan Archoneilta. Tämä on syy "olla sekaantumatta" -termiin jota kuulemme niin usein. Ihmiskuntaa on pidetty panttivankeina miljoonien vuosien ajan, lyhyessä ketjussa inkarnoitumaan samaan paikkaan kerta toisensa jälkeen, unohdus ja horros pääsivät vallalle. Muistinmenetyksen aika on lähes ohi nyt.

 

Enemmän Verhosta eli sähkömagneettisesta taajuusmuurista alemmalla astraali- ja etenkin eetteritasolla, ja miten sitä on käytetty meidän kontrolloimiseemme, täällä on enemmän Cobran artikkeleista:

http://2012portal.blogspot.se/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_18.html

http://prepareforchange.net/2015/11/01/the-veil/

Artikkeli on siis vuodelta 2012, viidessä vuodessa on ollut huomattavaa edistystä Verhon poistamisessa.

 

Mitä siis koemme kun pääsemme Verhon toiselle puolen? Jo elokuulla 2012 Cobra antoi meille esimerkin siitä, ja hän pääsi reilun vuoden päästä vasta omalle matkalleen Verhon taakse.

 

Cobra, 10.8.2012:

Verhon takana, maapallon karanteenin ulkopuolella on täysin erilainen todellisuus, täysin erilainen universumi. Jos pääsee tachyon -kalvon ohi (sijaitsee 8,6 mailin päässä planeettamme pinnasta), saavut Rakkauden universumiin. Kokemus tällä omalla planeetallasi on opettanut että elämä on julmaa, suurin osa on hyväksynyt sen perustaksi todellisuudellemme, eikä luota toisenlaisiin olentoihin vaan pelkää heitä.Tämä on se perusta jolla Cabal toimii, se on liima joka pitää heidän todellisuutensa yhdessä ja meidät sen orjina.

Mutta meilläpä on Sielumme jotka ovat olemassa 5D tasolla ja yhteydessä suoraan Verhon takaiseen universumiin. Aina kun olemme yhteydessä sieluumme, pääsemme todellisuuteen missä Cabal ei saavuta meitä tempuillaan. Aina kun olemme yhteydessä universumiin Verhon takana, sama asia tapahtuu. Eli olemme yhteydessä vaakasuorasti ja pystysuorasti. Tämä on avain henkilökohtaiseen vapautumiseen, se on myös avain koko planeetan vapautumiseen.

 

Verhon takana universum on täynnä rakkautta. Jokainen atomi, molekyyli, atomihiukkanen värähtelee tätä rakkautta. Kaikki olennot tässä universumissa, (paitsi suurin osa maapallon olennoista) toimivat nyt tästä rakkaudesta käsin. Mitä tahansa he tekevätkin, on rakkauden teko. Heidän jokainen ajatuksensa ja tunteensa kuvastaa tätä rakkautta. Ja pian tämä rakkaus virtaa planeetallemme ja vapauttaa sen. Ole tietoinen tästä tehdessäsi valintojasi.

 

Galaktinen rakkauden aalto - Välähdys, jolloin Tapahtuma on totta

 

Kun signaali lopulta lähtee Lähteestä, vihkiäkseen vuosisatoja vanhan suunnitelman Tapahtumasta, siitä hetkestä saakka MIKÄÄN ei ole enää samoin. Välähdys joka matkaa rakkauden voimalla monien valoportaalien kautta (kuten Ganymede, Chiron, maapallon kuu) tuo signaalin että Tapahtuma alkaa. Ja 20 minuutin kuluessa asiat alkavat muuttua. Tällöin Verho on täysin poistettu.

 

Vanha profetia tästä Tapahtumasta:

Tietyssä kohtaa Galaktisen keskusauringon energiat polttavat kaikki Matrixin esteet astraali- ja eetteritasoilla. Kaikki negatiiviset olennot poistetaan. Ne korvataan enkeleillä ja henkioppailla kuten profetia kauniisti esittää. Verkon täytyy tulla alas, se päättyy, Valo saapuu. Lopullinen askel on vain ottaa verkko alas. Tämä täytyy tehdä ja tapahtumat seuraavat hyvin nopeasti. Yksi laittaa esille kaiken tämän energian tuhotakseen verkon. Ohjelmoinneilla ei ole piilopaikkaa, ei työkaluja, ne saatellaan pois ja valoisuuden säätila alkaa vallita.

Source: http://2012portal.blogspot.pt/2012/05/fall-of-archons-normal-0.html

 

3.2.2014, Cobra Verhon takana:

Kuukausien valmistelujen jälkeen aika on tullut lähteä Verhon taakse. Helpoin tapa on stratosfärinen lento sotateollisuuden aluksella joka pääsee lähiavaruuteen. Ensin yritimme tätä Etelä-Afrikan kautta mutta ennustettavasti Cabal sekaantui ja yritys joka liittyi projektiimme menetti lupansa vain kahta kuukautta ennen suunniteltua lentoa. Siksi päätimme lentää Venäjältä joka on nykyään Cabalin saavuttamattomissa näiden projektien suhteen, ja onnistuimme.

Minun täytyi kulkea turvatarkastusten läpi että pääsin Venäläiseen armeijan kohteeseen lentääkseni MiG-29:llä. Tunsin siellä työskentelevien sielun läsnäolon, jonka monet kansakuntien jäsenet ovat menettäneet. Noin 100 ihmistä oli tukikohdassa sinä päivänä tehden kaikesta mahdollista, lentäjä (joka lukeutuu 10 parhaan joukkoon Venäjän asevoimissa), palokuntalaiset, lääkintähelikopteri... tämä ei ollut pieni kokeilu.

Kun ylitetään Verho 8,6 mailin korkeudella, pääsee yhtäkkiä tachyon-kylpyyn, sateenkaaren väriseen supervalaisevaan partikkeleiden sateeseen joka tunkeutuu energia kenttääsi. Fyysinen kehosi energisoituu ja tunnet itsesi terveemmäksi. Siellä ei todellakaan ole reptiliaaneja, aseteknologiaa, ei Archoneita, ei negatiivisuutta. Vain absoluuttista puhtautta.

Vaikka lennetään kaksi kertaa äänen nopeutta nopeammin, liikettä ei tunnu. Kaikki on rauhallista ja hiljaa. Tunnet enkeleitä ympärilläsi, Valon emäalusten olemassaolon korkealla yläpuolellasi. 60 000 jalan korkeudella koko taivas on kuin tähtiportti, magneettisesti vetäen syvemmälle, syvemmälle... Maapallon kaarevuus tulee esille ja silloin otin tämän kuvan (linkissä).

Kun palaat takaisin, olet muuttunut ikuisiksi ajoiksi. Vietettyään vuosikymmeniä karanteenissa voi kokea todellisen vapauden. Tiedät että voit palata sinne uudelleen ja että monet ihmiset seuraavat kunnes olemme vapaita kosmoksen asukkaita. Tämän lennon kautta kykenin luomaan ison aukon Matrixiin. Voit auttaa myös tässä prosessissa lähettäen stratosfärisiä palloja lähiavaruuteen. Se maksaa muutamia satoja dollareita ja saat takaisin kauniita lähiavaruuden kuvia.

http://space.1337arts.com/

http://www.jamesbrittin.com/balloon%20photography.html

Lähde: http://2012portal.blogspot.se/2014/02/cobra-beyond-veil.html

 

pallo.jpg

Kuvan lähde: http://www.nearspaceballooning.com/launch-5/photos/

 

Tapahtuman jälkeinen parantaminen

Cobra: Tapahtuman jälkeen monet parantajat liityvät työhön vaikka eivät olekaan vielä tällähetkellä aktiivisia. Tulee olemaan paljon opastusta valon joukoilta miten käyttää uusia tehokkaita parantamisen tekniikoita ja siltikin parantajilla tulee olemaan paljon stressiä. Parantamisen tarve on niin suuri.

Yhteinen tietoisuus ja ohjelmointi, Cobra:

Ei kannata yrittää herättää ihmisiä, voi vain jakaa tietoa sillä jakaessasi tietoa jaat Valoa ja ne jotka ovat valmiita heräävät sille kyseiselle tasolle, ja tämä on peruskäytäntö kaikelle planeetan herättämiselle. Sanon vielä että heräämisen taso ei ole huolenaiheena valon joukoille koska sitten kun he poistavat verhon, ihmiskunta on valmis Tapahtumaan sillä hetkellä. Ongelma on Verho, toplet pommit ja plasma anomalia (poikkeavuus). Kun ne on poistettu tai parannettu, Tapahtuma vain yksinkertaisesti alkaa.

Ihmiset saavat olla osallisina heti välittömästi kun Tapahtuma tuo muutoksen jota kaikki haluavat tällä planeetalla. Ihmiset heräävät täysin ja toimivat aktiivisesti tietäen että lopultakin on valinnanvapaus ja mahdollisuus vaikuttaa positiiviseen muutokseen. Minimiehdot täyttyvät jo nyt maapallon väestön osalta. On tärkeää kaikkien olla hereillä, jokainen teko merkitsee varsinkin nyt.

Jos jokainen tekisi tehtävänsä 100 %:sesti, Tapahtuma tapahtuisi 2017. Mitään aika arvioita ei kuitenkaan anneta.

 

Valotyöntekijän tehtävä on päivittäin olla yhteydessä Lähteeseen ja oppaisiimme. Täytyy todella ymmärtää oikeutemme julistaa ja käskeä että negatiivisuus poistetaan omista henkilökohtaisista elämistämme ja suhteista sekä plasma, astraali, eetteri tasoilta.

Sanat Kumara: Ota mikä tahansa suhde, henkilö elämässäsi ja päätä että yhden kuukauden ajan toimit ainoastaan rakkaudella sen henkilön kanssa. Poista kaikki egon tarpeet ja ole rakastava, ystävällinen. Sillä on valtava merkitys kokonaisuudelle. Muista että kaikki mitä teet rakastavalla tavalla valotyöntekijänä, vaikuttaa positiivisesti miljooniin toisiin ihmisiin."

*

 

Mikä on valokeho?  "Hermojärjestelmä kuljettaa sähkövirtaa kehossa. Aurinko on sähköinen, joten kun uusi aurinko saapuu, osuu silmiimme, muuttaa hermojärjestelmää tehden meistä enemmän sähköisiä, kehittyneempiä. Voimme elää pidempään, olemme valokehoja." Lähde: Cosmic Disclosure