Joulukuun 21. päivä tänä vuonna olisi Michael Love:n mukaan se ylöskohoamisemme alkupäivä. Eli koko galaksi siirtyy 5D tasolle. Youtubessa: https://youtu.be/jxMlkip2w1A

Joka ei osaa englantia, voi kopioida tekstin täältä ja liittää sen google translateen. Tekstissä ohjeet miten tämä 5 kuukautta kannattaa nyt toimia:

https://translate.google.com/

 

*

Elämän peli ja kuinka sitä pelataan (Florence Scovel Shinn), lyhyitä sitaatteja:

Elämä ei ole taistelu, vaan peli. Mielikuvituksesta elämä lähtee, mitä kuvittelet, toteutuu.

Evankeliumi Johanneksen mukaan luku 10, jae 30: "Minä ja isä olemme yhtä" (Jeesus sanoi). Se tarkoittaisi kirjan mukaan että kun alitajunta (jossa soi huonot vanhat levyt "en osaa", "vihaan" jne) ja ylitajunta (Jumalallinen mieli, täydellisten ideoiden valtakunta) ovat "avioliitossa" eli alitajunnassa soi lopulta ylitajunnan täydellisiä ajatuksia, näin "ihminen" ja "Jumala" ovat yhtä. (Välissä on vielä tietoinen mielemme, eli kuolevainen mieli joka luo sairauksia.)

Alitajuinen mieli täytyy pelastaa väärältä ajattelulta oikeilla ajatuksilla eli "hän virvoittaa minun mieleni."

Voimalauseita:

"Silmäni ovat Jumalan silmät, näen selvästi oikean tien. Olen Jumalallisesti herkkä intuitioni johdatukselle ja tottelen välittömästi sinun tahtoasi, haluan tulla johdatetuksi. Korvani ovat Jumalan korvat, kuulen suuren ilon hyviä uutisia."

"Minulla on täydellinen työ, täydellisellä tavalla, annan täydellistä palvelua, täydellisellä palkalla. Olen vapaa kaikista siteistä."

Selkeä ja täydellinen usko näkemykseensä, lävistää aineellisen maailman. Jokainen lahja on jo odottamassa. Voi hallita mitä tahansa tilannetta jos ensin hallitsee itseään. Valaistunut ihminen tekee työtä itsensä kanssa, lähettää hyvää tahtoa ja siunauksia jokaiselle. Jos hän siunaa toisen ihmisen, kyseinen ihminen ei pysty vahingoittamaan häntä.

 

"Kirous on kuin kana: ne palaavat aina kotiin nukkumaan."

Eli jos ajattelee jatkuvasti pahaa muista, arvostelee, haukkuu, se palaa itselle takaisin. Lopulta sairaudet tulevat tästä rakkauden lain rikkomisesta, epätasapainosta, vastustuksesta, anteeksiantamattomuudesta, virtaamattomuudesta.

Sillä vesi soljuu vastustamatta mitään. 

"Mikä sinua vaivaa" -kysymys voidaan kirjan mukaan korvata "Kuka sinua vaivaa?". (Ketä olemme vihanneet niin paljon että se on tullut sairaudeksi.)

Ainoat vihollisemme ovat sisällämme. "Oman talon väkeä". (Ev. Matteuksen mukaan, luku 10 jae 36).

 

*********

Dolores Cannonin kirjan The Three waves of volunteers and the New Earth, sivu 540.

Suomensin:

"Bob: Tämä Maapallo oli alunperin suunniteltu puolelle miljoonalle ihmiselle. Se oli laajuus mihin oli tarkoitus mennä. Enemmän ihmisiä inkarnoituu tänne, kokemaan suuria muutoksia. Maapalloa on vahingoitettu ja muutettu korjauskelvottomaksi. Tätä planeettaa on valitettavasti muutettu siten, ettei ole järkeä palata enää alkuperäiseen.

Luojan ohjauksen vuoksi, tämän täytyy kiihtyä. Sillä se on kestänyt liian kauan.

On kaksi tapaa. Voidaan aiheuttaa maapallon pyöriminen ja siten maankuoren muutos. Kun tällainen tapahtuu, kirjaimellisesti aloitetaan alusta, nollapisteestä. Tällainen aiheutti jääkauden ja tappoi dinosaurukset. Sillä ei ole väliä miten se tapahtuu, periaatteessa se on sama asia. Sivilisaatio katoaa ja aloitetaan jääkaudesta ja Neanderthalilaisista ja kaikkea tällaista hyvää asiaa tapahtuu jälleen. 

Menetetään kontrolli kokonaisesta sivilisaatiosta, päätyen legendoihin kuten Atlantis ja Lemuria. Tämä on tapahtunut monia kertoja aiemmin.

 

Mutta näin ei tapahdu tälläkertaa. Tälläkertaa siirrytään planeettana. Periaatteessa koko universumina. Muutetaan koko tasoa. Taajuus muuttuu. Kolmannesta kuudenteen. Tässä missä olemme nyt, siirrymme viidenteen.

Sanotte: "No mitä tapahtui neljännelle tasolle?" .

Neljäs on tavallaan täällä, mutta se hypätään. Päädytään viidenteen. Kun tasomuutos tulee, kirjaimellisesti hyppäät sen. Tämän kanssa on hieman vaikeuksia. Siksi sitä tarkkaillaan niin hyvin. Monet jotka ovat henkisesti valmiita, kykenevät tekemään siirtymän hyvin helposti.

Muut kirjaimellisesti otetaan pois planeetalta. Silmänräpäyksessä. He eivät suurin osa edes tiedä mitä tapahtui. Ja he päätyvät toiselle, turmeltumattomalle planeetalle joka on odottamassa valmiina tämän tapahtumista."

*

 

Sophian julkaisu 7.7.2020, keskustelustaan One:n kanssa "A call to arms". Vain lyhyt suomennos linkin videosta:

 

"Piilotettu käsi on paljastettu, ja on paljastanut loppupelinsä. "Kirjoitus on seinällä" teille jotka kykenevät sen lukemaan nyt. Teidän täytyy lukea sitä nyt ääneen, enää ei ole varaa piilotella, olette saapuneet "viimeiseen työntöön", tämä ei jatku tavanomaisesti. Tarvitsette suunnitelman ja aikomuksen, sillä joka tavoin hallinnoijillanne sellainen on. He eivät onnistu ottamaan valtaa täällä.

Älkää olko totuuden tientukkona, hiljaisuutenne ei ole enää tarpeen. Olkaa rakastavia, johdonmukaisia, selkeitä. Totuuden voima on todellinen, sitä ei voi vallata valheilla. Se nousee aina korkeimmalle.

Olette saavuttaneet kohdan missä ponnistus ja osanottaminen ovat tärkeitä. Hallinnoijat käyttävät polarisaatiota saavuttaakseen määränpäänsä. Polarisaatio on väärä rakennelma, se ei perustu ykseyteen. Ykseys on totuus, ydintotuutenne."

https://youtu.be/2xLeUTp1xy8

 

*

Tämä Sophian kanavointi tuli sähköpostiin, en löytänyt sitä sivuiltaan https://www.sophialove.org/

Lyhyt suomennokseni:

 
"Tässä projektissa on enemmän pelaajia kuin vain ihmiset. On Äiti Maa. Ovat Dracot. Ovat myös Progenitor:it.
(genitor= biologinen vanhempi, progenitor = "legendaarinen perustajaperhe"). 
Kaiken lisäksi on ryhmä ihmisten keskuudessa, jotka toteuttavat Dracojen ohjeita. 
 
Seuraava askeleenne tulee olemaan kohti joidenkin näiden pelureiden määrittelyä. Nämä ovat suurimmalle osalle tuntemattomia. Jotkut epäilevät, mutta heilläkään ei ole täydellistä kuvaa kaikesta. Se tulee olemaan yllätys teille kaikille yhtä aikaa.
Kuvitelkaa hetki kun taikuri astuu esiin verhon takaa. Lisätkää tähän monia taikureita ja verhoja, niin alatte ymmärtää mikä odottaa. Olette ovella. Se avataan ulkopuolelta. Yllättäin.
Olette rukoilleet apua. Se on tulossa, monilla tavoin. Tänä ajankohtana/vuodenaikana/kautena (season) se alkaa.
Muutos on täällä. Se iskee raskaimmin heräämättömään ihmisosaan, jotka eivät ymmärrä hyväksikäytön laajuutta. Tämä on suunniteltu tapahtuma.
 
Se on saapuminen.
Kutsutte heitä perustajaperheeksi, koska he tulivat tänne ennen teidän nykyistä rotuanne ja heillä on kätensä pelissä tämän nykyisen kanssa. He eivät ole yhteydessä Dracoon. He eivät ole myöskään ihmisiä.
He ovat suunnittelijoita. He saapuvat nyt osana palaamisen suunnitelmaansa ja tarkkaillakseen luomisiaan. Heidän tehtävänsä on tarkkailu.
Dracot pelkäävät heitä, sillä eivät ole hyväksyttyjä heidän puoleltaan, joten Dracot perääntyvät. Selitys miksi he tulevat, tulee heiltä itseltään. He eivät tule jäädäkseen. Se ei ole feikattu "invaasio". Tämän tietäessänne teitä on varoitettu ennalta ja voitte siten auttaa selityksen selvittämisessä."
 
 
"June 22, 2020  
 
There are more players to this process than simply humanity. There is Gaia. There are the Draco. There are also the Progenitors. When you add to these, the group within humanity now carrying out orders of the Draco, and largely unknown to humanity in general, you get a more complete picture.
 
Your next phase will be an initial step towards defining some of the players. These are players to which most of you are completely unaware and the few of you who suspect, do not have the complete story. It will come as a surprise on some level for all of you at once. Imagine the moment when the wizard steps out from behind the curtain. Now add to it, multiple wizards and curtains and you’ll begin to grasp what awaits.
 
-Will you be more specific please?
 
Suffice to say that you are at the door. It will be opened from the outside, and suddenly.
 
An okay has been granted, and universally so, for outside help for planet earth. The light has been switched and is now green. What does this mean specifically? It means that help arrives…I will not use the word “soon”. This helps comes in so many ways and answers much. You’ve been praying for help. It is on the way for you now. In this season it begins. Change is here. Change also arrives.
 
The two statements define the coming moment. It will strike those members of humanity who are least awake to the true nature of the abuses here, the hardest. It will have no connection to either “side”, but will be brought about by both.
 
This is a planned event. This is an arrival. You call them Progenitors because they came before your current race and had a hand in the formation of this one. They are not connected to the Draco. They are not human either, but the designers. They arrive now as a part of their plan to return and observe their creation."