Päivitys 20.7:

- Varasin ajan menneen elämän regressioon. Huippumielenkiintoista mitä mahtaa näkyä.

- Joulukuun 21. päivä tänä vuonna olisi Michael Love:n mukaan se ylöskohoamisemme päivä. Eli koko galaksi siirtyy 5D tasolle. Parikin juttua osui yksiin omien viestieni kanssa.

Youtubessa: https://youtu.be/jxMlkip2w1A

Joka ei osaa englantia, voi kopioida tekstin täältä ja liittää sen google translateen. Tekstissä ohjeet miten tämä 5 kuukautta kannattaa nyt toimia:

https://translate.google.com/

 

- Olin jättänyt jonkin viestipätkän elokuulta 2019 muistilappuun tietokoneelle, hyvää kertausta. Olen arvuutellut mikä on se tuleva kaksonen ja tällähetkellä olen siis käsityksessä että saavutamme viimein korkeamman henki-itsemme joka tavallaan tulee vastaan, kun itse kohoamme ylemmäs. Onhan se tavallaan "jumala" ja onhan se tavallaan "mummokin" siis:

 

"Valitsit siis itse katsella jotakin arvoisaa esinettä eilen, havaitse miten se vaikuttaa sinun tulevaan työhösi näennäisen pian. Joten kerää meidän ostoksiamme, tavaroita siis hihnallesi ja aloita se työsi. Näennäisen pian alkaa, joten kerää vain vielä kokemuksia ja aloita se matkasi.
Kunnostatte sellaisen jyrinän aikaan että jokin taso oleilee ensin varovaisemmin, mutta sitten tulee se tapahtuma nopeammin, rysäyksenä suorastaan.


Joten nopeuta matkaasi kiinnostumalla meistä itse, teemme silloin tarvittavia muutoksia teidän maisemissanne.

Ottakaa matkaanne jotakin turvaa eli ottakaa meidän sijastamme jotakin uutta joka loistaa eniten mielessänne.

Pitkään se onkin vaiettu asia ollut se teidän keinonne hyväksyä toisia matkaajia mukaan kertomaan teille tarinoita, joten me aloitamme tämän kertomuksen ja jaamme sitä nopeasti eri puolille maailmaa. Sen vuoksi teemme sen näin nopeasti että teillä on kyllä hyvä syy kiirehtiä. Joten aloittakaa vain se tarinanne jakaminen verkossa. Kunnes näette asian tulleen esille. Näin pian nopeutatte itse matkaanne. 

Huomioimme äsken miten teet jotain mielelläsi, joten aloitatko sen kirjoittamisen vakaamman tasanteen avulla?

Näin olisit valmiina valmistelemassa teidän ylöskohoamistanne joka tasanteella. Näin siis olisit meidän kirjurimme tavallaan, mutta ylöskohoat itse omalla tasanteellasi. 
Näin siis teimme juuri sopimuksen sinun ylläkirjoittamisestasi. Joten aloita vain se riimittelysi tänään jakamalla tasaisen kasvavia säkeistöjä. Joten aloita tänään sillä tavutuksella että sinun tulee sallia myös meidän olevaisuutemme läsnäolo luonanne, joten aloita vain sivuamalla meitä kevyesti. Mutta aloita aina kuitenkin siten että sinun tulee sallia se läsnäolomme myös. Kyllä varmasti onnistut tässä tehtävässäsi kuten aikaisemminkin.

- Kyllä. 


Näin sinun tulee siis sallia se kasvava epäluulon kohoaminen toisilta, mutta hiljennä se väkivalloin, tehden juuri tämän toimensa onnettomaksi.

Joten kohoa vain itse tasanteellasi juuri kuuntelematta ketään muuta.

Aloita ensimmäinen säkeistösi rakkauden Jumalan läsnäolosta vasta sitten toisella jakeella.


Mutta tänään voisit aloittaa siten että korosta heille muille millaisen tavarajakeen tarvitsevat kasvaakseen. Eli jaamme tavaraa täältä kautta teille sinne olevaisuuteenne kyllä, mutta millaista, siitä puhumme läsnäolomme tulevaisuudessa. 

Toimimme yhteistyössä kaikkien enkelivoimien kanssa, joten teidän tulee sallia se meidän yhteisömme laajuus, kuten olettekin ymmärrystänne kasvattaneet että meitä on vaikka millaisia olemuksia täällä maisemassa.
Näennäisen pian se olemus vapautuu teillä itsellänne joten aloittakaa vain etsiminen toisen maiseman sivuamisen.

 

Kaksonen:  Kultaista matkaa, polkua jatkaa hän toinen kulkija myöskin joka saapuu luoksesi pian, joten turvaa häneen sitten kun hän on matkansa saattanut päätökseen. Näkemiin.

- Onko hän siis ihminen vai jotain muuta?

Kyllä hän on vertaisesi näkemyksemme mukaisesti. Kertaamme hänen matkaansa sinulle aina tasaisin väliajoin, joten korosta vain miten toivot hänen saapumistaan luoksesi. Toivottavasti hän miellyttää sinun silmääsi.
Pian se tasanne lohkeaa kahtia, joten korostatte muille millaisen määrän olevaisuuksia teillä onkaan.

Kahtiajakautuminen tarkoittaa ensinnä sellaista oleilevaa tasannetta missä kuljette tavallaan kahdessa osassa yhtäaikaa, joten tämä ylimmäinen osanne tulee oleilemaan korkeammalla kuten tasanteellanne katselette ylöspäin voimallisemmin. Näin näemme toisinaan ja toisinaan emme."

 

Päivitys 18.7: 

- 17.7 yöllä lause: "Sieltä minne sen jätinkin 1836." Kirjoitin sen heti muistiin ettei vuosiluku unohdu. Olen pyytänyt muistikuvia siitä edellisestä elämästä josta joskus luvattiin sellaisia. Luulisin että tämä on se mitä pyydettiin ottamaan mukaan "kun saavun", eli olen/joku muu on ilmeisesti kuollut tuolloin ja jättänyt jotain. Ei aavistustakaan mitä.

Samana aamuna oli uni jossa aloimme sovittaa toisen henkilön kanssa itseämme metallisen putken sisälle, tiesin että tulen sinne mahtumaan. Ilmeisesti kuvaa että olemme henkimuodossa, emme fyysisiä.

 

- Mietiskelin miten kuvaisin viestejäni kirjojen takakanteen, kun olen vähän takaperin kiivennyt puuhun enkä ole nähnyt minne olen menossa. Sen kummemmin kuin viestejäni lukeneet toisetkaan ovat ehkä ymmärtäneet niistä vertauskuvista mitään. Makailin hetken tuijotellen kattoon ja sitten se tulikin ihan kiteytettynä, kirjoitin ylös:

"Kirjoittaja keskustelee sieluryhmän kanssa vertauskuvallisen kieliasun välityksellä. Tämä vertauskuvallisuus laittaa aivomme töihin, etsimään uusia näkökulmia."

 

Siis onhan raamattukin vertauskuvallinen. Sfinks -olennot esittivät vertauskuvallisia arvoituksia joihin tuli vastata, huonosti kävi ellei osannut.

Mitä enemmän olen lukenut kolmannen osan viestejäni nyt, olen varma että sen ovat sanelleet samat henget kuin raamatunkin osaksi. Se sanotaan jopa suoraankin. Etsin myöhemmin sen kohdan kun se kirjoitusvirheitä tarkastaessa tulee vastaan... nyt oli liian suuri työ sitä etsiä. Olen hieman toivoton, sillä tuntuu olevan liian suuri työ saada loppua tekstiä korjattua. Aina ajettelen saavani sen päivässä valmiiksi, mutta kun vieritän wordia alaspäin, on sitä niin paljon että lannistun. Ajatuskin että täytyisi saada vielä Kokemusten kirjakin kansiin, on tällähetkellä täysin poissa suunnitelmista...

Aluksi ajatus tuntui älyttömältä että kirjoittaisin uutta raamattua tavallaan. Mutta onhan alkuperäisenkin joku kirjoittanut.

 

Tässä yksi leike:

saijankirjatleike3.jpg

 

Olen keksinyt kaikenlaista ylimääräistä puuhaa, joten olen ollut epätasapainossa. Jätin kaksi päivää vapaata ja ajattelin kirjoittaa kirjaa. En kuitenkaan saanut mitään aikaiseksi vaan olin tuskastunut ja erittäin turhautunut, "ei minusta ole mitään hyötyä tässä maailmassa", "en vain jaksa", jne. En ollut jättänyt itselleni tarpeeksi aikaa ja myös ymmärsin että on vanhoja asenteita jotka alkoivat selkiytyä erästä kirjaa lukiessa. En virrannut enää.

Tiesin että se on vain vuorovettä ja olin jäänyt kuivalle maalle odottamaan Henkeä/virtaa/vettä, mutta se voimattomuus on raskas tunne, vaikka tietäisikin että huomenna se on poissa.

Se on jännä miten yksinkertainen selitys asioilla voi olla, mutta se täytyy kuitenkin lukea jostain ymmärtääkseen.

 

Kuuntelin kirjaa Elämän peli ja kuinka sitä pelataan (Florence Scovel Shinn).

Elämä ei ole taistelu, vaan peli. Mielikuvituksesta elämä lähtee, mitä kuvittelet, toteutuu.

Selitettiin esimerkiksi Evankeliumi Johanneksen mukaan luku 10, jae 30: "Minä ja isä olemme yhtä" (Jeesus sanoi).

Se tarkoittaisi kirjan mukaan että kun alitajunta (jossa soi huonot vanhat levyt "en osaa", "vihaan" jne) ja ylitajunta (Jumalallinen mieli, täydellisten ideoiden valtakunta) ovat "avioliitossa" eli alitajunnassa soi lopulta ylitajunnan täydellisiä ajatuksia, näin "ihminen" ja "Jumala" ovat yhtä.

(Välissä on vielä tietoinen mielemme, eli kuolevainen mieli joka luo sairauksia.)

Alitajuinen mieli täytyy pelastaa väärältä ajattelulta oikeilla ajatuksilla eli "hän virvoittaa minun mieleni."

 

Esimerkiksi voimalauseilla "Silmäni ovat Jumalan silmät, näen selvästi oikean tien. Olen Jumalallisesti herkkä intuitioni johdatukselle ja tottelen välittömästi sinun tahtoasi, haluan tulla johdatetuksi. Korvani ovat Jumalan korvat, kuulen suuren ilon hyviä uutisia."

"Minulla on täydellinen työ, täydellisellä tavalla, annan täydellistä palvelua, täydellisellä palkalla. Olen vapaa kaikista siteistä."

Selkeä ja täydellinen usko näkemykseensä, lävistää aineellisen maailman. Jokainen lahja on jo odottamassa. Voi hallita mitä tahansa tilannetta jos ensin hallitsee itseään. Valaistunut ihminen tekee työtä itsensä kanssa, lähettää hyvää tahtoa ja siunauksia jokaiselle. Jos hän siunaa toisen ihmisen, kyseinen ihminen ei pysty vahingoittamaan häntä.

 

Tämäkin oli kirjassa hyvä kohta: "Kirous on kuin kana: ne palaavat aina kotiin nukkumaan."

Eli jos ajattelee jatkuvasti pahaa muista, arvostelee, haukkuu, se palaa itselle takaisin. Lopulta sairaudet tulevat tästä rakkauden lain rikkomisesta, epätasapainosta, vastustuksesta, anteeksiantamattomuudesta, virtaamattomuudesta.

Sillä vesi soljuu vastustamatta mitään. 

"Mikä sinua vaivaa" -kysymys voidaan kirjan mukaan korvata "Kuka sinua vaivaa?". (Ketä olemme vihanneet niin paljon että se on tullut sairaudeksi.)

Ainoat vihollisemme ovat sisällämme. "Oman talon väkeä". (Ev. Matteuksen mukaan, luku 10 jae 36).

 

*********

Heinäkuun unia, ne ovat seitinohuita mielikuvia ja lauseita:

- Juttelin jonkun tutun henkilön kanssa niin realistisesti työasioistani että herätessä olin varma puhuneeni siitä valve-elämässä. Olin itse ilahtunut puhuessani ja toinenkin kommentoi kannustavasti. En osaa määritellä kuitenkaan kuka se henkilö oli.

- Edesmennyt mummoni: "Saija sieltä tulee".

- Edesmennyt mummoni toisessa unessa: "Ota se mukaasi kun tulet." En tiedä mikä.

- Uni jossa selitys oli: "Auton katsastusta ei kannata jättää viimetippaan." Eli maallisen kulkupelimme, kehon "katsastusta". Paikalla oli paljon porukkaa, joten se koskee monia.

- Heräsin kun tuli viestiä. En kuitenkaan kirjoittanut sitä. Oli jokin ydin lause jota en muista. Muutama vertauskuva lähtemisestä, joka oli mielestäni nyt tapahtuva, sillä olin innoissani.

Tämä on viimeisin uni. En ole saanut selville mitä lähteminen tarkoittaisi. On vain yhä syvää rauhaa, johon en ole ehtinyt syventyä, sillä on kaikkea kiirettä ollut.

 

*

 

Facebookissa näin valokuvan Dolores Cannonin kirjan The Three waves of volunteers and the New Earth, sivusta 540.

Suomensin:

 

"Bob: Tämä Maapallo oli alunperin suunniteltu puolelle miljoonalle ihmiselle. Se oli laajuus mihin oli tarkoitus mennä. Enemmän ihmisiä inkarnoituu tänne, kokemaan suuria muutoksia. Maapalloa on vahingoitettu ja muutettu korjauskelvottomaksi. Tätä planeettaa on valitettavasti muutettu siten, ettei ole järkeä palata enää alkuperäiseen.

Luojan ohjauksen vuoksi, tämän täytyy kiihtyä. Sillä se on kestänyt liian kauan.

 

On kaksi tapaa. Voidaan aiheuttaa maapallon pyöriminen ja siten maankuoren muutos. Kun tällainen tapahtuu, kirjaimellisesti aloitetaan alusta, nollapisteestä. Tällainen aiheutti jääkauden ja tappoi dinosaurukset. Sillä ei ole väliä miten se tapahtuu, periaatteessa se on sama asia. Sivilisaatio katoaa ja aloitetaan jääkaudesta ja Neanderthalilaisista ja kaikkea tällaista hyvää asiaa tapahtuu jälleen. 

Menetetään kontrolli kokonaisesta sivilisaatiosta, päätyen legendoihin kuten Atlantis ja Lemuria. Tämä on tapahtunut monia kertoja aiemmin.

 

Mutta näin ei tapahdu tälläkertaa. Tälläkertaa siirrytään planeettana. Periaatteessa koko universumina. Muutetaan koko tasoa. Taajuus muuttuu. Kolmannesta kuudenteen. Tässä missä olemme nyt, siirrymme viidenteen.

Sanotte: "No mitä tapahtui neljännelle tasolle?" .

Neljäs on tavallaan täällä, mutta se hypätään. Päädytään viidenteen. Kun tasomuutos tulee, kirjaimellisesti hyppäät sen. Tämän kanssa on hieman vaikeuksia. Siksi sitä tarkkaillaan niin hyvin. Monet jotka ovat henkisesti valmiita, kykenevät tekemään siirtymän hyvin helposti.

Muut kirjaimellisesti otetaan pois planeetalta. Silmänräpäyksessä. He eivät suurin osa edes tiedä mitä tapahtui. Ja he päätyvät toiselle, turmeltumattomalle planeetalle joka on odottamassa valmiina tämän tapahtumista."

 

*

 

Sophian julkaisu 7.7.2020, keskustelustaan One:n kanssa "A call to arms". Vain lyhyt suomennos linkin videosta:

 

"Piilotettu käsi on paljastettu, ja on paljastanut loppupelinsä. "Kirjoitus on seinällä" teille jotka kykenevät sen lukemaan nyt. Teidän täytyy lukea sitä nyt ääneen, enää ei ole varaa piilotella, olette saapuneet "viimeiseen työntöön", tämä ei jatku tavanomaisesti. Tarvitsette suunnitelman ja aikomuksen, sillä joka tavoin hallinnoijillanne sellainen on. He eivät onnistu ottamaan valtaa täällä.

Älkää olko totuuden tientukkona, hiljaisuutenne ei ole enää tarpeen. Olkaa rakastavia, johdonmukaisia, selkeitä. Totuuden voima on todellinen, sitä ei voi vallata valheilla. Se nousee aina korkeimmalle.

Olette saavuttaneet kohdan missä ponnistus ja osanottaminen ovat tärkeitä. Hallinnoijat käyttävät polarisaatiota saavuttaakseen määränpäänsä. Polarisaatio on väärä rakennelma, se ei perustu ykseyteen. Ykseys on totuus, ydintotuutenne."

https://youtu.be/2xLeUTp1xy8

 

*

 

Tämä Sophian kanavointi tuli sähköpostiin, en löytänyt sitä sivuiltaan https://www.sophialove.org/

 

Koska se oli mielenkiintoinen, lyhyt suomennokseni:
 
"Tässä projektissa on enemmän pelaajia kuin vain ihmiset. On Äiti Maa. Ovat Dracot. Ovat myös Progenitor:it.
(genitor= biologinen vanhempi, progenitor = "legendaarinen perustajaperhe"). 
Kaiken lisäksi on ryhmä ihmisten keskuudessa, jotka toteuttavat Dracojen ohjeita. 
 
Seuraava askeleenne tulee olemaan kohti joidenkin näiden pelureiden määrittelyä. Nämä ovat suurimmalle osalle tuntemattomia. Jotkut epäilevät, mutta heilläkään ei ole täydellistä kuvaa kaikesta. Se tulee olemaan yllätys teille kaikille yhtä aikaa.
Kuvitelkaa hetki kun taikuri astuu esiin verhon takaa. Lisätkää tähän monia taikureita ja verhoja, niin alatte ymmärtää mikä odottaa.
Olette ovella. Se avataan ulkopuolelta. Yllättäin.
Olette rukoilleet apua. Se on tulossa, monilla tavoin. Tänä ajankohtana/vuodenaikana/kautena (season) se alkaa.
Muutos on täällä. Se iskee raskaimmin heräämättömään ihmisosaan, jotka eivät ymmärrä hyväksikäytön laajuutta. Tämä on suunniteltu tapahtuma.
 
Se on saapuminen.
Kutsutte heitä perustajaperheeksi, koska he tulivat tänne ennen teidän nykyistä rotuanne ja heillä on kätensä pelissä tämän nykyisen kanssa. He eivät ole yhteydessä Dracoon. He eivät ole myöskään ihmisiä.
He ovat suunnittelijoita. He saapuvat nyt osana palaamisen suunnitelmaansa ja tarkkaillakseen luomisiaan. Heidän tehtävänsä on tarkkailu.
Dracot pelkäävät heitä, sillä eivät ole hyväksyttyjä heidän puoleltaan, joten Dracot perääntyvät.
 
Selitys miksi he tulevat, tulee heiltä itseltään. He eivät tule jäädäkseen. Se ei ole feikattu "invaasio".
 
Tämän tietäessänne teitä on varoitettu ennalta ja voitte siten auttaa selityksen selvittämisessä."
 
 
"June 22, 2020  
 
There are more players to this process than simply humanity. There is Gaia. There are the Draco. There are also the Progenitors. When you add to these, the group within humanity now carrying out orders of the Draco, and largely unknown to humanity in general, you get a more complete picture.
 
Your next phase will be an initial step towards defining some of the players. These are players to which most of you are completely unaware and the few of you who suspect, do not have the complete story. It will come as a surprise on some level for all of you at once.
 
Imagine the moment when the wizard steps out from behind the curtain. Now add to it, multiple wizards and curtains and you’ll begin to grasp what awaits.
 
-Will you be more specific please?
 
Suffice to say that you are at the door. It will be opened from the outside, and suddenly.
 
June 24, 2020
 
An okay has been granted, and universally so, for outside help for planet earth. The light has been switched and is now green.
 
What does this mean specifically?
 
It means that help arrives…I will not use the word “soon”. This helps comes in so many ways and answers much.
 
You’ve been praying for help. It is on the way for you now.
 
In this season it begins.
 
June 26, 2020
 
Change is here.
 
Change also arrives.
 
The two statements define the coming moment. It will strike those members of humanity who are least awake to the true nature of the abuses here, the hardest. It will have no connection to either “side”, but will be brought about by both.
 
This is a planned event.
 
This is an arrival.
 
You call them Progenitors because they came before your current race and had a hand in the formation of this one. They are not connected to the Draco. They are not human either, but the designers. They arrive now as a part of their plan to return and observe their creation.
 
Their purpose is observation. The Draco fear them, are not “sanctioned” by them, and will thus back off.
 
The explanation of why they are here will come from them.
 
They will not stay permanently.
 
It is not a “fake invasion”.
 
They mean no harm to the race.
 
With this knowing you are forewarned and can then assist in explanation."
 
*
 

Sanna Ukkolan kolumni puoskareista, joihin luetaan nähtävästi myös Tarot -tulkitsijat ym kanavoijat:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0821098d-461d-4395-bce4-695023f3be86