Meditointi auttaa pysähtymään ,  Aamulehdestä:

1. Vie oikea käsi sydämelle. Kysy hiljaa mielessäsi: "Olenko minä puhdas henki".

2. Laske käsi sydämeltä kyljelle. Kysy: "Olenko oma opettajani".

3. Laske käsi alas vasempaan nivustaipeeseen, siihen kohtaan, missä jalka ja keskivartalo kohtaavat. Pyydä: "Anna minulle puhdas tieto".

4. Nosta käsi nivustaipeesta takaisin kyljelle. Sano: "Minä olen oma opettajani". Tämä viittaa siihen, että kaikki omaan hyvinvointiin tarvittava tieto on meillä jokaisella olemassa.

5. Nosta käsi ylös edelleen sydämen päälle. Sano: "Minä olen puhdas henki".

6. Vie käsi niska-hartia-liitoksen kohdalle. Sano: "En ole lainkaan syyllinen, koska olen puhdas henki". Käsi on niska-hartia-liitoksella siksi, että turhien syyllisyydentunteiden ajatellaan pakkautuvan juuri tälle alueelle.

7. Vie käsi otsalle. Voit nojata kämmeneen. Sano: "Annan anteeksi kaikille, myös itselleni". Älä erittele ajatusta.

8. Vie käsi takaraivolle. Anna pään kallistua hiukan taaksepäin kättä vasten. Sano: "Anteeksi, jos olen tehnyt jotakin henkeäni vastaan".

9. Aseta käsi levyksi päälaelle, kämmenpuoli alaspäin. Pyöritä päänahkaa kämmenellä ylhäältä katsoen myötäpäivään. Sano: "Anna minulle itseoivallus" tai "anna minulle joogan yhteys".

10. Nosta kättä hiukan päälaen yläpuolelle. Kuulostele, miltä tuntuu. Tunnetko jotain päälaella tai kämmenessä? Laske lopuksi käsi takaisin syliin, kämmenet ylöspäin. Lepää hetki hiljaa. Jos mieleen pyrkii ajatuksia, sano mielessäsi, että haluan nyt olla hetken hiljaa.

~~

Echart Tolle: Miten voin löytää työn josta saan iloa?

Miten selvitä henkisesti työttömyydestä?

~~

 Sarah Varcas:

"Vanhat käsitykset ja odotukset pirstotaan riippumatta siitä, miten pyhiä ne ovat ehkä olleet meille. Elämä ei ole sitä, mitä luulimme - emmekä ole mekään. Itse elämänvoima nousee ottamaan kontrollin elämästämme, vapaana normaalisäännöistä ja ottaen vain vähän huomioon sen, mitä me ajattelemme, että "pitäisi" tapahtua tällä hetkellä.

Ja näin vallankumoushenkisenä aikana - kuten Thomas Merton tunnistaa - rakkaus on elintärkeä liittolainen, "ainoa ... voima mikä kykenee tuottamaan mitään uutta". Sillä jos emme pysty pehmentämään egomme reunoja salliaksemme radikaalisti uuden perspektiivin tai syleilläksemme demoneja itsessämme ja toisissa, mikään ei oikeasti muutu. Luomme vain uudestaan samoista vanhoista ainesosista uskoen, että meistä on tullut uusi.

Tämä aika ei palaa meille. Tulee aikanaan toisia, järjestykseltään ja värähtelyltään erilaisia, ja auttaa meitä kulkemaan läpi psyykemme leppymättömimmistä aspekteista, mutta tämä nimenomainen tilaisuus on harvinainen ja arvokas. Jos voimme avautua sen energialle ja päättää sallia muutoksen olla sitä, mikä on tarpeellista, eikä sitä, mitä määräämme sen olevan, saatamme havaita, että herääminen on voimallisempaa, kuin koskaan kuvittelimme, kuin koskaan pystyimme kuvittelemaan - että se esittelee täysin uuden olemisjärjestyksen, missä ei ole kyse onnellisuudesta, henkilökohtaisesta tyydytyksestä tai haluamastamme elämästä. Sen sijaan herääminen paljastuu meille tulevan Vesimiehen ajan ydinolemuksena, mikä vaatii, että elämme radikaalissa luottamustilassa tunnistaen, että jos voimme uneksia jostain, se on liian pientä näinä aikoina, ja jos haluamme sitä koko sydämestämme, niin sydämemme tarvitsee vielä laajentua sen yli.

Mitä tahansa uskomme transformaation ja heräämisen olevan, kardinaaliristi tuo uuden alun, mikä haastaa kaikki näkemykset ja muistuttaa meille, että tietäminen on mahdollisuuksien rajoittamista ja uskominen muodon tyrkyttämistä universumille, mitä emme alkuunkaan ymmärrä."

Dana Mrkich:

"Tosiasia on, että tämä "sinä" muodostuu lukemattomista aspekteista - tietoisista ja alitajuisista - joilla on myriadeja uskomuksia, tunteita, haluja ja pelkoja ja jotka ovat monissa ulottuvuuksissa. Tätä kaleidoskooppia mikä on "sinä", voidaan verrata laumaan villihevosia, jotka ihannetapauksessa menevät kaikki yhteen suuntaan, mutta useimmiten ne menevät eri suuntiin tai yrittävät mennä. Sen kaiken keskellä meillä on sielumme, kaunis hevonen jolla on selkeä visio siitä, mihin se haluaa mennä tässä elämässä - joskus sielu auttaa hevosten vetämisessä jonoon ja toisilla kerroilla hevoset vetävät ja puskevat sielua tai sivuuttavat sen täysin. Peräsimessä meillä on suurempi itsemme, joka pystyy näkemään, mitä edessämme on, jos jatkamme samaan suuntaan kulkemista.

Aika ajoin evoluutiomme kriittisinä aikoina sielu on pukittanut ja vaatinut hevosten huomion tai suurempi itsemme otti hevoset ohjaksiin, jos ne kaarsivat liian kauas kurssista. Kuitenkin enimmäkseen, viime aikoihin saakka, meillä on ollut tavallaan vapaa tahto, jolloin kaikki nämä hevoset voivat tehdä, mitä halusivat. Se oli kaikki osa suurempaa oppimiskokemustamme.

Juhlat ovat ohi tällä vapaan tahdon hevoslaumalla. Sielumme ottaa johdon ja korkeampi itsemme huutaa ohjeita kuin pitkän maratonkilpailun loppukirissä."

Rukoilemisesta, Ronna Herman:

"Kautta aikana niillä joilla on myötätuntoinen luonne – riippumatta rodusta, kulttuurista tai uskonnosta – on ollut synnynnäinen halu rukoilla toisten puolesta tai lähettää rakastavia ajatuksia ja energiaa toisille, erityisesti rakkaille jotka olivat/ovat ahdistavissa tilanteissa tai kokevat suurta surua. Menneisyydessä tämä on aina ollut rakastava uskon asia, sillä tuskin kukaan oli tietoinen siitä, ottiko aiottu saaja vastaan tämän upean lahjan ja miten.

Enkelimaailmassa on divisioona, mitä kutsutaan "armonenkeleiksi". Tämä voimakas enkeliryhmä on feminiinisten arkkienkelien ja Jumalattaren sisarkunnan ohjauksessa. Ne välttävät Äiti Jumalamme kaikkia ominaisuuksia, laatuja ja hyveitä ja niiden tehtävänä on vastaanottaa se ehdoton rakkausvalo, mitä kuka tahansa lähettää toiselle ihmiselle.
 
Jos tarkoitetun saajan sydänkeskus on avoin ja vastaanottava, rakkausvalo virtaa hänen aurakenttäänsä ja se integroituu hitaasti hänen neljän kehon järjestelmäänsä ja antaa näin pääsyn Jumalan valon erityisvaleluun. Armonenkeli ilmestyy aina paikalle ja pysyy lähellä tuota ihmistä, jolle lähetetään puhdasta ehdotonta rakkausvaloa. Niiden osalta jotka ovat vielä jumissa ja kärsivät kolmannen ja alemman neljännen ulottuvuuden tiheydessä, armonenkeli integroi rakkausvalon ja tallentaa sen heidän pyhään sydänytimeensä, niin että se on välittömästi käytettävissä, kun aiottu saaja on valmis avaamaan sydänkeskuksensa kallisarvoiselle rakkauslahjalle.
 
Jos ihminen ei koskaan tässä elämässä poista negatiivisuuskilpeä ja avaa sydänkeskustaan, armonenkelit jotka vartioivat häntä, menevät hänen kuollessaan mukana seuraavaan maailmaan. Armonenkelit pitävät varastossa tuota rakastavaa energiaa, mitä olette välittäneet rakkaallenne, kunnes hän on valmis "heräämään". Teille pitäisi olla ihmeellinen lohtu tietää, että saaja tulee olemaan tietoinen siitä, kuka lähetti rakkauslahjan heille.
 
Muistakaa, että te ette lähetä Luojavalon timantinkovia hiukkasia suoraan toisille ihmisille – lähetätte heille rakkausvaloa ja korkeampi itsenne valvoo sopivaa rakkausvalokaavaa tuon ihmisen kannalta. Myös toisen ihmisen korkeampi itse valvoo sitä, milloin ja miten paljon henkilö pystyy integroimaan lahjaanne tiettynä aikana.

Alatte laajentaa näkökykyänne ja rakastava energianne virtaa perheenne ja läheisen ystäväpiirinne yli, kun sisällytätte mukaan useampia ja useampia ihmisiä, kunnes lopulta saavutatte ryhmätietoisuuden, mikä sisältää koko ihmiskunnan, maapallon ja koko luomakunnan.

 Toivomme, että olette hyväksyneet totuudeksenne, että teillä kaikilla on suojelusenkeliolentoja, jotka nimitettiin teille syntymässänne ja jotka vartioivat ja palvelevat teitä uskollisesti universaalien lakien puitteissa ja siinä määrin, kuin sallitte. On muitakin ihmeellisiä enkeliolentoja valmiina ja halukkaana palvelemaan teitä, mutta teidän on pyydettävä, sillä niiden ei anneta loukata vapaata tahtoanne.
 
Rakkaus ja ilo vetävät kuin magneetti puoleensa enkeleitä, sillä niiden suurin halu on palvella ihmisiä. Anominen ei ole tapa saada niiden suosiota, mutta niiden pyytäminen auttamaan pyrkimyksissänne varmistaa niiden yhteistyön. Ne auttavat teitä ilmentämään unelmanne, jos se mitä haluatte, on kaiken korkeimmaksi parhaaksi – teidän on kuitenkin muistettava, että se tapahtuu niiden ajoituksella ja tavalla. Raha on käsitteenä hämmentävä niille. Pyytäkää niitä sen sijaan auttamaan teitä yltäkylläisyyden, ilon, rakkauden ja rauhan ilmentämisessä – tämän ne ymmärtävät. Mutta teidän täytyy myös tehdä oma osanne ja ottaa tarvittavia askelia sekä poistaa kaikki itseä sabotoivat uskomukset, joita haudotte edelleen alitajuisessa mielessänne.Enkeleiden kieli on tunteita ja ajatuksia eikä sanoja.

Kehittäkää oma filosofianne elämästä ja elämisestä. Kuunnelkaa sisäistä opastustanne ja käyttäkää erottelukykyä. Alkakaa olla nyt vuorovaikutuksessa olemuksenne monien puolien kanssa, ikään kuin niitä olisi kaikkialla ympärillänne, seurassanne joka hetki – sillä todellisuudessa niitä on. Haette tietoisesti informaatiota ja viisautta viidennestä ulottuvuudesta ja sen yläpuolelta ja kun hyväksytte sen totuudeksenne, pystytte kommunikoimaan selkeästi ja totuudenmukaisesti oppaiden, opettajien, mestareiden, enkeliauttajien ja kaikkien suurten valo-olentojen kanssa.
 
Älkää antako polun esteiden saada teitä luopumaan – kulkekaa rohkeasti niiden läpi tai yli. Älkää antako epämukavuuden ja tuskan lannistaa teitä – kutsukaa enkeliauttajianne tyynnyttämään ja tukemaan teitä. Älkää antako toisten epäilyjen ja tuomitsemisen heikentää päättäväisyyttänne – näyttäkää heille esimerkillänne ja olkaa rohkea vakaumuksessanne. Älkää ottako silmiänne tai huomiotanne tavoitteesta, rakkaat ystävät, sillä tuo suuremman valon ovi on lähempänä, kuin luulette. Välitämme teille Isä/Äiti Jumalamme rakastavia ajatuksia, kun ylösnousemusspiraali kääntyy. Oletteko valmiita seuraavaan heräämiseen?"

(Lähde:http://www.luxonia.com/viestit/43-ronna-herman/4426-huhtikuu-2014-armonenkelit )

~~

 

"Minusta alkoi tuntua, että vapaus on sitä, etten juokse pelon teitä, seuraa uskomusten liikennemerkkejä, tuijota pakon aikataulua enkä laske suoritteiden kilometrejä. Vapaus on sitä, että tein tai olin missä tahansa, ymmärrän, että kaikki on koko ajan mahdollista. Aina on mahdollista ottaa ensimmäinen askel, tai viimeinen johonkin tiettyyn suuntaan, aina on mahdollista vaihtaa suunnitelmaa ja reittiä. Aina on mahdollista ottaa elämä vastaan niin ihmeellisenä kuin se on tullakseen, hetki hetkeltä, aina uudelleen.

Vapaus on sitä, että antaa elämälle mahdollisuuden yllättää."

(Lähde:http://hidastaelamaa.fi/2014/04/keskiviikkokolumni-mita-on-vapaus/ )