Cobra päivitys:

http://2012portal.blogspot.fi/

"Viime viikkoina on ollut brutaaleja Archonien hyökkäyksiä tiettyjä avain asemassa olevia planeetan valotyöntekijöitä vastaan ja valojoukot saivat viimein tarpeekseen. Heidän puoleltaan tehtiin äärimmäisiä toimia lauantaina, operaation Justice of Maat vihkimisellä käyttöön. Operaatio kesti noin 21 tuntia ja sen tuloksena negatiiviset ei-fyysiset olennot eivät enää ole turvassa, etteikö heitä poistettaisi suureen galaktiseen keskusaurinkoon. Näin Yaldabaoth olennon pääalueen puhdistus on merkittävästi edistynyt. Tämä aiheutti jälleen muutoksia Schumannin resonanssissa. Vastarinta on raportoinut että monet avainasemassa olevat Cabalin jäsenet ovat viimeinkin maistaneet omaa lääkettään. Enempää ei voi kommentoida. Yhteenvetona kaikki negatiiviset osastot paitsi Chimera-ryhmä ovat merkittävästi heikentyneet."

 

**

 

Uusin Wilcock, kesto 2,5 tuntia. Antarctic Atlantis.

 

Suomensin alun reilun tunnin pätkän osaksi:

-Kuussa on jotain mitä siellä ei pitäisi olla (mm. valtavia rikkinäisiä lasikupoleita, koneiden hylkyjä joita Nasa piilottelee kuvistaan), koska siellä oli valtavan kokoisten pre-adamiittien asuinpaikka jossa tuli taistelu. Osa näistä olennoista selviytyi törmäten maahan. Tämä törmäys on kuvailtu raamatussa Eenokin kirjassa. Eenok oli Nooan isoisä. Nooan tulva on vanhempi kuin luulemme, 12 000 vuotta sitten tapahtunut. Enok luultavasti työskenteli hyväntahtoisten Blue Aviansien kanssa pyytäen törmänneiden jättiläisten / tarkkailijoiden (heitä oli arviolta yli 200) hengen säästämistä.

- Eenokin kirja kertoo miten langenneet enkelit loivat jättiläisiä jotka söivät ihmisiä. Jumala ei antanut heille armoa vaan loi tulvan. Nooa oli uuden ihmisen siemen eläimineen. Arkki on vain allegoria paljon isommalle, kehittyneemmälle alukselle. Osa ilkeistä jättiläisistä selvisi tulvasta. (Ihmiset olivat maapallolla siis heitä aiemmin ja luodut perimään maan.) Jättiläiset siirtyivät Euraasiasta Egyptin faaraoiksi (pitkulaiset kallot). He tiesivät että Antarktikalla sijaitsee muinaisen rakentajarodun rauniot maan alla, käyttivät heidän romuttuneiden alusten tekniikkaa rakentaakseen uusia, asuttivat alueen joka oli silloin trooppinen. Afrikasta nämä illuminatin alkuperäiset jäsenet siis levisivät ympäri maailmaa rakentaen ja valloittaen taidokkaasti, koska olivat älykkäitä pitkulaisen kallonsa ansiosta. Tapahtui katastrofeja joissa he lähes jälleen hävisivät

- Antarktis ja Mars liittyvät yhteen, sillä maapallolle (55 000 vuotta sitten) törmänneet jättiläiset olivat sieltä alunperin.

-Avaruusohjelmilla on jo satoja kolonioita aurinkokunnassamme (mm. ICC:llä on kolonioita joissa on raaka-aineiden työstämisen alueita, tehtaita, tehtaiden työntekijöiden lepoalueita, kuten mikä tahansa teollinen alue täälläkin)

- David paljastaa jotain itsestään josta ei ole puhunut 10 vuoteen (vitsailee tulevansa ulos kosmisesta kaapista, hän on myöskin itse kanavoija, mm. hänelle kerrottiin vastauksena kerran "mene ulos" ja siellä oli valtava sateenkaari, tällainen tapahtuma on sattunut kolmesti ja se on myönteinen vastaus kysymykseen, sillä usein käytetään vertauskuvia)

- Aurinko tekee välähdyksen jolla on tietoisuuteen vaikuttava muutos, arvioitu aikaraja on 2018-2024. Monet muinaiset kulttuurit ovat ennustaneet samaa, että tapahtuma muuttaa kaiken mitä on olla ihminen. Se kietoutuu tiibetiläisen sateenkaarikehon ajatukseen, jos 13 vuotta ajattelee pelkästään rakastavia ajatuksia, voi ylösnousta kun tahtoo (David vitsailee miten vaikeaa se on täällä olla rakastava jatkuvasti mm. liikenneruuhkissa).

- Washingtonin korkean tason pedofiilirenkaan 47 syytettä tullaan julkistamaan pian. Pizzagate ei ole pelkästää iljettävää seksuaalista hyväksikäyttöä, vaan kyse on kultista joiden mielestä Lucifer on hyvä jumala. Jumala loi tulvan puhdistaakseen maapallon kaikesta, luodakseen Adamin (me ihmiset, geneettisesti luotu ja istutettu tänne), nämä kulttilaiset ottavat raamatun tekstit hyvin vakavasti.

- Täällä on sairautta ja on "oksennettava parantuakseen". Kieltämällä kaiken ei etene.

- Jättiläisten luurankoja on pimitetty julkisuudelta, mm. dumpattu mereen.

- Siniset lintuolennot ovat sama kuin Ra-kanavointien olennot, Blue Aviansit, Egyptin siniset lintuolennot (Horus, ihmisen keho, linnun pää), Japanin siniset vuorien lintumiehet (Tangu, ihmisen keho, linnun pää, siivet). Eli on selvää että nämä olennot ottavat säännöllisesti yhteyttä ihmisiin jotka ovat vastaanottavaisia viesteille.

- Antarktis on siis paikka johon Illuminatin perustajat törmäsivät tullessaan maahan. He olivat nimeltään langenneita enkeleitä, fallen angels, watchers, tarkkailijat, jättiläiset pitkän omaisine pääkalloineen. Nyky kultin jäsenet uskovat että langenneet enkelit ovat totta, mutta koska Jumala pyyhki pois sen kansan tulvallaan, tämän Jumalan täytyy olla paha. He kutsuvat meitä Adameiksi, ilkeiksi ihmisiksi ja uskovat olevansa itse hyviä. Siksi he ovat niin sadistisia.

- Miksi John Kerry vieraili Antarktikalla vaalipäivänä? Ehkä peläten että Hillary häviää ja tulos ei ole edullinen pizzagatelle. Buzz Aldrin (vapaamuurari) sai siellä sydänkohtauksen tietystä syystä.

 

Lähde, The Antarktis Atlantis: https://www.youtube.com/watch?v=HGcsfa-GyZk