https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=u0nAE-pzlco

 

Kummallisia öitä ollut jo ennen täysikuuta, herää pirteänä kolmelta-neljältä. Aamuisin on herätetty erikoisilla äänillä, yhtenä aamuna heräsin ääneen joka kuulosti kuin syvä lautanen pöydällä keikkuisi aikansa, toisena aamuna taas jokin sellainen ovi sulkeutui -thump, jota ei myöskään ole koko talossa. Sellaisia ääniä joista usein aiemmin on miettinyt "heh, kuulin harhoja". Niin, mutta niillä on jokin merkitys, eikä niitä esiinny kuitenkaan kovin usein.

Autoin erästä henkilöä suuresti, oikeastaan aluksi ihan sattumalta (onko puhtaita vahinkoja enää olemassa, hmmm), tilanteeseen liittyi muutakin synkronismia monessakin kohdin. Kotiin tullessa nappasin kauppakassin pyörästä ja jähmetyin paikalleni katselemaan kun höyhen lennähti kaaressa jostain siitä päältä alas. Miten ihmeessä se oli pysynyt pyöräillessä siinä ja sitten vasta ihan lennähtää kuin esiintyäkseen. Joskus sen vain tietää kun joku merkki pitäisi huomioida ja luulen tuonkin olleen sellainen, ehkä kiitos että esitti enkeliä edes sen verran mihin kykenee.

Kieltämättä pieni jännitysmomentti alkaa kajastaa... ei pelota, mutta ainahan uusi on outoa ja ihmeellistä.

 

Eräässä hoivakodissa ollut myös erikoinen viimeyö.

 

"Hoivakodissa on ollut huolestuttava yö. Dementiapotilaat ovat hyvin herkkiä tuntemuksille koska ovat menettäneet muistinsa. Tajunta yleensä estää psyykkistä tietoisuutta ja kun ajatuksen voima menettää otteensa henkilön mielessä, tunteellinen ja intuitiivinen puoli saa vapaasti tilaa. Monet ovat olleet levottomia tänä yönä.

92-vuotias potilas puhuu edesmenneestä sisarestaan jonka uskoo istuvan vieressään tuolilla. "En voi nukkua ennenkuin hän nukkuu. En tiedä miten hän pääsee kotiinsa. Olisin voinut saattaa hänet. Miten hän kykenee nukkumaan?"

Yritimme rauhoitella häntä että sisko nukkuu jo omassa pedissään. Tällaiset asiat sattuvat sydämeen.

Eräs työntekijä näki punaisen orbin heijastuvan ovessa. Hän mietti oliko se heijastus mutta ei keksinyt sille syytä. Joskus esiintyy selittämättömiä valoja, valot välkkyvät ennen kuin henkilö kuolee. Tarkistin kaikki sairaimmat potilaat ja heidän tilansa oli hyvä.

Sama työntekijä kertoi että kerran aikaisemmassa sairaalassa missä hän työskenteli, hän käveli erään potilaan ohi joka oli juuri kuollut. Yhtäkkiä hän tunsi miten sen henkilön henki kulki suoraan lävitseen ja jatkoi eteenpäin käytävää. Samanlainen on tapahtunut tarinan kertojalle, eräänä yönä tunsi että potilaan henki kulki lävitseen ja ulos etuovesta. Hän totesi itselleen "Ohoh, se on rouva G." Kun hän pääsi tarkistamaan tilanteen huoneeseen, totesi henkilön kuolleeksi. Rouva oli kävellyt läpi jättääkseen hyvästit, ilmoittaakseen asiasta.

Tällaiset kokemukset ovat hyvin yleisiä hoivakodeissa, on tärkeää puhua myös niistä."

 

http://higherdiscernment.blogspot.fi/2017/06/sophia-love-update-conglomerate-and.html

 

Mielenkiintoista, bongasin tämänkin facebookista tänään. Arvasin että pitäisi vain nousta ylös ja kirjoittaa jos yöllä herätetään.

Kanavoija kysyy onko se olento paikalla joka herätti hänet aikaisemmin. Vastauksena on: Hän ei ole enää valmiudessa puhuakseen. Se oli nopea hetki käytettävissä mutta ei ollut oikea hetki sinulle. Hän yrittää myöhemmin, voit olla varma.

Kanavoija kysyy: Tunnen voimakasta energiaa, kuka tämä on?

Vastaus: Tunnet monien voiman, en tarkoita satojen vaan enemmän kuin yksi, nyt juuri tässä kanssasi. Haluamme kommunikoida eikä ole tarkoituksemme että nukahdat.

Kanavoija kysyy: Kenen kanssa puhun?

Vastaus: Me olemme yhteisö, olentoryhmä joka on koottu yhteen ainoaan tarkoitukseen. Tarkoitus on auttaa kommunikaation esiin tuomisessa, eräänlainen tervetulotoivotus tavalliselle ihmiselle. Emme tiedä koska tapaamme fyysisessä 3D todellisuudessanne, mutta tiedämme että se tapaaminen on vääjäämätön.

Wow...

 

"February 18, 2017

"I am ready to connect. Is the Being who woke me up earlier, available?"

He is no longer ready for you and able to speak. It was a quick moment and taken available of, yet not the right one for you. He will try again, you can be sure of that.

Okay, I feel some strong energy now. Who is this?

What you feel is the force of many. Well, not many meaning hundreds but more than one and right with you now.

This has subsided a little.

Yes. We are working at this and desire communication. It is not our aim to put you to sleep.

That's great. Who am I speaking to?

We are a conglomerate. A group of Beings, gathered for a single purpose. That purpose is to facilitate a sort of welcoming for the regular human.

It is not known when we will meet in the physical, 3D world/reality. It is known that this meeting is inescapable.

The human has all but freed itself, and works now to extricate itself, from the clenches of those who controlled him for so long. This will happen when it does. There is a reality of life that is right now unfamiliar to the race.

Our group, this group, is sort of a welcoming committee. We do this for the un-awakened races that have been under control and are no longer. It is a gradual way of introducing a race to the rest of life - life they have been shielded from.

We are many types, body types. It was felt that the representation of a group of varying life forms would be best done as a small, single unit. Perhaps it helps to alleviate the shock. For it will be a shock.

You, as a race protected and shielded, do not suspect the reality of alternate life. Although your science fiction tales envision it, you relegate that to fantasy and not true.

The visions given in many stories are sometimes precise and all times close. These visions and then creations by your artists tell the stories and paint the pictures of life as it actually exists. Inspiration comes from memory and dreams and experiences forgotten - some of it is given as a direct download and then for the intention of leaking into the consciousness of man all possibilities.

In this way, the meeting of alternate life is less of a shock. This hastens communication.

Will you describe yourselves now for us?

Yes. There are six of us here now. One of us is quite tall, you'd label a giantess, as she is female. One of us with characteristics of the fish on your planet; there are scales and large eyes and a flattened sort of torso and head. One of us quite hairy; neither extremely tall nor short but similar to human average height. One of us white, all white. One of us dark skinned and hair with a square type of frame. The last one of us hard to describe. He is on the large side, his mouth is larger, proportionally, than that of a human. There is an image you hold, it is not exact, but sort of bears resemblance to this being - brown skin, no hair, large head.

We are all humanoid, but different. It will be a shock for the human to meet us and then consider us equal in every way as co-creators in this reality we occupy.

It is enough now, for you (to know) we exist.

We are, even now, perhaps years before we are needed, preparing for the contact and introductions and explanations.

We watch. We wait to see who will be the most likely candidates for these initial gatherings and introductions. We prepare ourselves and discuss the best methods.

Our goal is to facilitate a comfortable and productive engagement between species and races and planets."

 

alieen.jpg    flickr