Samuli Perälä, Kun Äiti erotettiin isästähttps://youtu.be/9XJ-vPkGm-w

Lyhennelmä, siteeraus videolta: "Tämä on keskeisimpiä asioita miksi yhteiskuntamme on tässä jamassa, se koskettaa jokaista ihmistä, koko planeettaa. Mikä on jumala-äiti, sen äidillinen energia, olemuspuoli? Kenelle oli tärkeää että äiti erotettiin isästä, että ihmiskunta unohti äidin. Kristinuskossa on aina maskuliinimuodossa jumaluus, isä, Herra. Mutta äiti on tulossa takaisin. Se tarkoittaa parantumista. Puhun maan Luoja-energiasta, äiti-maa on syntynyt isän ja äidin liitosta, jumalan puolien liitosta. Maa on feminiini joten se on isän ja äidin tytär. Isä on absoluuttinen totuus ja valo, lujuus, suoruus, voima, tuli. Äiti ikuinen lempeys ja rakkaus, vesi.

Äidin rakkaus odottaa lähelläsi juuri nyt, jos kysyt "äiti missä olet, kuka on äitini, sielun äitini?", voit saada välittömästi yhteyden siihen äitiin. Pääset rakkauteen joka on luonnon äiti, universumin äiti. Kuten isä jumala on maan ja universumin isä. He ovat saman arvoiset. Tämä palautuu ihmiskunnan tietoisuuteen.

Kun äiti erotettiin isästä, syntyi katastrofi, puolet puuttuu. Kristusvaloa edustaa Jeesus, se on maskuliini. Isä, poika ja pyhä henki, toiselle puolelle tulee äiti, tytär ja rakkaus. Se on tasapaino. Alkuperäiskansat muistivat vielä äidin, mutta se poistettiin väkivalloin. Jos ihminen muistaisi äidin, hän ei tuhoaisi eläinlajeja, ympäristöä. Äiti edustaa tunnetta, terveellä tavalla eli rakkaus, ilo, hellyys. Hän on muita kohtaan lempeä. 

Maskuliini on ikuinen tietoisuus, tyhjyys, kaikkeus. Ykseyden kentässä on molemmat puolet harmoniassa, rakkaus ja tietoisuus syleilee toisiaan. Raamatun ylösnousemus on tämä. Meidän täytyy saada yhteys takaisin äitiin, olemaan tietoisia siitä. Hiljenny, pyydä äitiä tulemaan lähelle, äidin ikävä on meidän sisällä.

Kristityn kirkon pohja on valhe, väkivaltaisesti pyyhitty pois kokonaisia kansakuntia... onko sillä tekemistä rakkauden kanssa? Ei, se on pahuuden, tuhon, kuoleman asialla. Tällä ei ole mitään tekemistä Kristuksen sanoman kanssa, hänessä oli äiti ja isä. Kun kaksi tietä yhdistyy, tulee pyhä liitto, maasta tulee ehjä. Tämä on tapahtumassa, mies palaa naisen rinnalle, yhdistyvät pyhään liittoon. Koko luomakunta eheytyy.

Meidän tehtävä on palauttaa takaisin feminiini maskuliinin rinnalle. Jos ihminen on muistanut yhteytensä, hänestä tulee kunnioittava, tietoinen, luja ja lempeä eli viisas ihminen joka ymmärtää että kaikessa on myös henkinen puoli. Kivi on elävä, puu on elävä, puun hengeltä tulee kysyä lupa kaataa puu. Alkuperäisestä tavasta on peräisin sana pyytää kalaa, saalista. Kun ihmisestä tuli tyhmä, hän kadotti tietoisuuden elämän monikerroksellisuudesta, hengestä. Monessakin mielessä Maa huutaa ihmiskuntaa palaamaan järkiinsä. Valon taso odottaa samoin. 

Islam on myös maskuliininen patriarkaalinen uskonto, buddhalaisuus on korruptoitunut, lähes kaikki suuntaukset korruptoituvat. Omasta sisimmästään tulee löytää viisas ihminen, se ei voi tulla uskontojen kautta. Myös isä on jossain määrin korruptoitunut käsitteenä. Ei viisas mies tee tuhoa, raiskausta, tappamista, sen tekee väärinpäin kääntynyt mies, invertoitunut mies. Pyhä äiti on demonisoitu tarkoituksella ettei ihmiset uskaltaisi ottaa yhteyttä, paratiisi on "jossain muualla" vaikka se on juuri tässä näin. 

Tämä sama sanoma tulee luoksesi muutakin kautta, monet sanovat itkeneensä paljon, se on juuri sitä että äiti palaa takaisin. Veljeys, sisaruus lujittuu. Mutta aina kun hyvä lisääntyy, myös paha lisääntyy. Nuorisolle uskotellaan että on ok vaihtaa sukupuolta, yms. Tällä hetkellä maailman hallintaan pyrkivällä taholla on kiire, mutta se on täysin voimaton Luojan rakkauden rinnalla, parantumisen rinnalla mikä on nyt tapahtumassa, se pyyhkäisee rakkauden aallon lailla koko planeetan läpi. Pyydän että ota vastaan se aalto, nouse sille aallolle, tehdään yhdessä rakkauden vallankumous."

*

RAKKAUDEN ERI MUODOT NOUSEVAT

Samuli Perälä, Rakkaus on suurin https://youtu.be/ZznouArH2eQ

Lyhennelmä, siteeraus videolta:

"Sotien tie on tullut päätökseen, Luoja itse laittaa sille stopin. Tulemme näkemään päällekkäin, rinnakkain kaksi maailmaa: hyvyyden maailma, sen nousu ja kukoistus yhtä aikaa vanhan maailman tuhon kanssa. Kuilu kasvaa, suuryritykset kaatuvat. Jos ihminen käyttää tuhon käyttövoimaa, hän tulee itse kaatumaan. Ne jotka käyttävät rakkaudenvoimaa käyttövoimana sanoissa ja teoissa, heille tulee runsautta ja rikkauksia elämään kaikissa muodoissa. Rakkauden eri muodot pyrkivät nousemaan. Luojan Henki / Pyhä Henki toimii voimana sisällämme, jos kutsumme sitä. Se Henki sisältää rakkauden muodot. 

Ihmisissä nämä rakkauden muodot näkyvät Ystävyytenä, Veljeyden/Sisaruuden Henkenä, Isän/Äidin rakkautena, kahden rakastavaisen välisenä rakkautena. Ystävällisyyttä pyydetään välittämään kohdatessamme eläimiä, ihmisiä, luontoa, näkymättömiä henkiä ja olentoja. Isän/äidin rakkaus ylläpitää elämää, se on uhraus. Sen rakkauden on tarkoitus laajeta niin että voidaan nähdä kaikki lapset meidän lapsena. Miehestä kasvaa todellinen Isä, naisesta Äiti. On ihmeellistä aikaa että saamme alkaa kokea näin suurta voimaa. 

Suurin rakkaus on kahden rakastavaisen välinen rakkaus, koska kaikki on saanut alkunsa tästä rakkaudesta. Mies ja nainen, se on pyhä Luojan tarkoitus. Täällä on kaksi, eri energiat yhdistyvät yhdeksi, se on suurin luomisen voima. Syntyy uusi ihminen.

Olen nähnyt näyssä että suuret rakkaudet alkavat löytää toisiaan. Mikään muu ei meitä enää pelasta kuin rakkaus. Se on luonnollisin olotila, olemme vain itse sen tiellä. Voi pyytää Luojalta: Valmistele minut, valmistele sydämeni ja mieleni ottamaan vastaan rakkaus, toimimaan rakkaudesta käsin. Sillä pyytävälle annetaan. Monet tietävät miten raju oppikoulu on henkinen rakkauden tie, kohtaamme kaiken mikä meissä ei ole vielä rakkautta."

*

https://yle.fi/a/74-20041989

Siteeraus linkistä: "Italian kolmekymppiset kasvoivat katsoen televisiosta vähäpukeisia naisia, ja arvostelijoiden mukaan se johtuu Silvio Berlusconista. Entinen pääministeri omisti Italian suosituimmat kaupalliset tv-kanavat. Italiassa puhutaan nyt niiden naiskuvasta. Kaupallinen televisio välitti naisesta esineellistävää kuvaa, joka levisi myös muuhun mediaan.

– Nainen oli jonkinlainen teos. Hänen piti edustaa ja käyttäytyä niin, että se miellyttäisi miehen silmää.

Silvio Berlusconi oli media- ja kulttuurialan suuryrittäjä. Hän omisti paitsi maan suosituimmat kaupalliset televisiokanavat, myös esimerkiksi suuren elokuvatuotantoyhtiön, sanomalehden sekä kustantamon."

*

EGYPTIN MUINAISLÖYTÖJÄ, METEORIKIVI JOKA ON 20 MILJOONAA VUOTTA VANHEMPI KUIN MAAPALLO ITSE

The ultimate discovery: https://youtu.be/xXB-YKs7Loo

Lyhennelmä, siteeraus linkistä:

Valaita oli kerran Egyptissä sijainneessa trooppisessa meressä, aavikolta löytynyt valaiden luurankoja joista osa 37 miljoonaa vuotta vanhoja. Dashurin musta pyramidi jossa maanalaiset kammiot. Alexandrian kultakieliset muumiot (egyptiläiset uskoivat tuolloin että kielen poistaminen kuolleelta auttoi kommunikointia Osiriksen eli alamaailman jumalan kanssa). Dinosaurukset olivat alunperin vesieläimiä (löytö Marokon Saharasta). Merkittävä taidonnäyte Khafren patsas. Ramses III pojan kehoa ei ollut muumioitu, se tunnetaan nimellä "huutaja" koska se näyttää kirkuvan suu ammollaan, poika yritti murhata isänsä salaliiton avulla (säilynyt todistusaineistoa). Jättiläiskäsiä löytyi Avaris -kaupungista yhteensä 16, ne ajoitettiin 3 600 vuoden taakse, ja saattoivat olla sodassa katkaistuja voitonmerkkejä joita vaihdettiin kultaan.

Sakkaran Waziri -papyrus Memfisin kaupungista, pituus 15 metriä, osa Kuolleiden kirjaa. Se sisälsi loitsuja, hymnejä jotka ohjasivat sieluja yhdistymään uudelleen jumalien kanssa. Ajalta 1150 eKr.

Sakkaran kärjetön pyramidi, lattia oli tehty harvinaisesta kivestä joka oli peräisin Turkista. Lisäksi erikoinen kivilaatikko. Lähistöllä samanlainen kivilaatikko vulkaanista kiveä. Niiden luomiseen käytetty tekniikka viittaa kadonneeseen teknologiaan. 

Kadonnut kultainen kaupunki Luxorin lähellä, entinen metropoli neljännen dynastian ajalta. Sakkaran kultainen mies, vanhin täydellisin muumio. Hän ei ollut kuninkaallinen, mutta huomattavan rikas. Gizan suuren pyramidin salainen käytävä paljastui uuden tekniikan avulla. Sakkaran muumio-arkut sisälsivät Tutankhamonin tärkeimmät avustajat, sotilas, kuningatar Neith. 

Rosetta kivi Aleksandrian lähistöltä on mustaa basalttia, kirjoitusta kreikaksi, hieroglyfejä ja kansankieltä. Ramses II:n 8 metriä korkea kvartsiitti patsas Memfisissä. Menyan kaupungin keskiluokkaisen perheen 40 muumiota, niistä 12 oli lapsia, 6 eläintä, keramikkaa, papyruksia. Sakkaran leijonanpentu ja tuntematon kissaeläin -muumiot ja eläinpatsaita.

Libyan autiomaan aavikkolasia. 29 miljoonaa vuotta sitten iso meteori iski maapallolle ja sulatti hiekkaa vihreäksi lasiksi. Tikari tehtiin tämän meteorin "taivaallisesta" raudasta. Saharan Algerian puolen andesiitti meteorikivi joka on ajoitettu 4.5 biljoonaa vuotta vanhaksi, se on siis 20 miljoonaa vuotta vanhempi kuin maapallo itse. Se muodostui sulaneesta vihreästä, kellertävästä ja ruskehtavasta kivestä tai magmasta ja on siis alkuplaneetaltamme joka vasta alkoi muotoutua. Andesiittia löytyy useimmiten paikoista joissa tektoniset laatat liikkuvat toistensa yli.

Kolossaalinen krokotiili Machimosaurus Rex eli 120 miljoonaa vuotta sitten ja oli 9 metriä pitkä. 

*

http://www.egyptianmyths.net/knife.htm

"Suojeluspyhimys Bes ja Tauret kantoivat veistä, kissalla on veitset. Veitsi on symboli suojauksesta, kostosta/rangaistuksesta. Tuonelan porttien vartijat kantoivat veistä. Veitsi oli tärkeä osa aurinko- ja kuusymbolismia. Veitsi oli Re:n aurinkolaivan kyydissä."

http://www.egyptianmyths.net/re.htm

"Aurinkojumala Re (Ra), nimen uskotaan tarkoittavan Luovaa voimaa /Luojaa. Egyptiläiset katsoivat että koska aurinko oli tuli, matkatakseen taivaan vesien läpi, tarvittiin vene joten Re matkasi sellaisella. Veneen kurssin määritteli jumalatar Ma'at. Hirviöt yrittivät jatkuvasti pysäyttää veneen. Apep oli kaikkein voimakkain hirviö, kuvattiin käärmeenä tai krokotiilina."

http://www.egyptianmyths.net/apep.htm

"Apep asui taivaallisessa Niilissä. Heliopoliksen suuri kissa suojeli Apepilta, tämä kissa oli yksi Re:n muodoista. Re (kissana) löi Apepin."

*

https://www.livescience.com/60044-ancient-egyptian-pharaoh-first-human-giant.html

"Muinaisen Egyptin faarao Sanakht:n jäännökset saattavat olla vanhimman tunnetun ihmisjättiläisen todisteet, kertoo uusi tutkimus. Tarinoita löytyy jättiläisistä, Norjan legendojen Pakkas- ja Tulijättiläisistä muinaisen Kreikan Titaaneihin. Jättikasvuisuutta eli gigantismia voi esiintyä kun keho tuottaa liikaa kasvuhormonia. Tämä johhtuu usein aivolisäkkeen kasvaimesta. 

Jättifaaraon hauta löytyi 1901 läheltä Beit Khallaf:ia Egyptissä. Ajoitus sijoitti ne kolmannen valtakunnan ajalle n. 2700 eKr."

*

Graham Hancock: https://youtu.be/oqtdN3Uo-xw

Seismiset tutkimukset paljastivat maanalaisia onkaloita Sfinksin lähellä Gizassa. Sfinksin sisään on piilotettu Hall of Records eli rekisteri sali.