Suomen aikaa klo 13:07.

"Käytämme kesäpäivänseisauksen aikaa hyväksi tuodaksemme enemmän yhdistymistä valotyöntekijöiden ja valosotureiden keskuuteen, vakauttaaksemme uutta aikalinjaa, avustaaksemme valojoukkojen operaatioita ja estääksemme planetaarisen vapautuksen viivästykset jatkossa.

Kesäpäivänseisaus on linjassa tulen ja tahdon kanssa. On aika etsiä oikeat toimenpiteet, valita kulkea uskomustensa kanssa samassa linjassa. Seisaus antaa meille mahdollisuuden astua henkilökohtaiseen voimaamme jota olemme viljelleet menneenä vuotena ja manifestoida se uutena käytäntönä, uutena suhteena, uutena tapana olla kehossaan."

 

https://www.welovemassmeditation.com/2018/06/make-this-viral-june-solstice.html

 

1. Käytä omaa tekniikkaasi rentoutuaksesi.

2. Aseta aikomukseksi käyttää tätä meditaatiota työkaluna vauhdittaaksemme maapallon ja sen asukkaiden vapauttamista.

3. Kuvittele valopilarin lähtevän galaktisesta keskusauringosta, kulkien kaikkien valo-olentojen läpi aurinkokunnassamme ja sitten kulkevan oman kehosi läpi maapallon keskukseen. Kuvittele toinen pilari joka lähtee maapallon keskustasta, kulkien läpi kehosi ja ylös taivaalle kohti aurinkokuntamme ja galaksimme valo-olentoja. Istut nyt kahdessa pilarissa joissa valo virtaa sekä ylös että alas samanaikaisesti. Pidä nämä aktiivisena muutaman minuutin.

4. Kuvittele arkkienkeli Mikaelin sinisen säteen ympäröivän kaikki valotyöntekijät ja valosoturit. Kuvittele miten valo suojelee heitä siten että mikään negatiivinen ei pääse läpi. Näe miten sininen säde antaa heille voimaa keskittyä tehtäviinsä.

5. Kuvittele Saint Germainen violetin tulen auttavan valojoukkoja jäljelläolevien energioiden puhdistamisessa. (Niiden energioiden jotka eivät ole valosta; fyysisellä tasolla, plasmatasolla, eetteri - ja astraalitasoilla.) Kuvittele AN:n valkoisen valon auttavan valojoukkoja puhdistamaan kaikki jäljellä olevat negatiiviset aseet fyysisellä, plasma, eetteri ja astraalitasoilla. Kuvitte valojoukkojen kaikkien operaatioiden etenevän täydellä teholla.


6. Kuvittele kaikkien planeetan cintamani-kivien omistajien ankkuroivan puhtaita lähde energioita cintamani valoverkkoon niin ettei pimeä sekaannu siihen. Kuvittele cintamani valoverkon harmonisoituvan, tasapainottavan ja synkronoivan yhdessä sateenkaari -jumalatar valon kanssa. Läpi vanhan Atlantislaisen energiaverkon ja planeetan ley-linjojen läpi. Kuvittele puhtaan lähde energian ankkuroituvan halki planeetan verkostojen ja avainpaikkojen läpi tuoden tasapainoa, harmoniaa, puhdasta rakkautta ja iloa.

7. Kuvittele planeetan jokaista elävää olentoa ympäröivän pehmeän vaaleanpunaisen rakastavan jumalatar valon. Kuvittele yhdistymisen tapahtuvan kaikkien valotyöntekijöiden ryhmien keskuudessa. Kuvittele valotyöntekijöiden, valosotureiden ja totuudenetsijöiden työskentelevän yhdessä uuden maapallon luomiseksi. Kuvittele miten he tulevat vastustuskykyisiksi pimeän voiman manipuloinnille, miten erilaisuudet heitetään sivuun ja ihmiset ovat harmonisesti yhdessä.

8. Kuvittele kaikkien ihmisten saavan selvän kontaktin omaan korkeampaan itseensä ja henkioppaisiinsa. Kuvittele kaikkien heräävän ja näkevän planeetan todellisen tilanteen. Näe miten kaikki sielut parantuvat menneistä traumoista, tuskasta ja kärsimyksestä. Näe heidän liittyvän valojoukkoihin, hyväksyen rakkauden ja valon sydämeensä. Kuvittele kaikkien ihmisten ottavan osaa ja kannattavan planetaarista vapauttamista. Kuvittele heränneiden ihmisten manifestoivan Tapahtuman.

9. Kuvittele kaikkien galaktisen valo -federaation emäalusten lähettävän puhdasta lähdevaloa halki planeetan. Näe ja tunne valon ankkuroituvan planeetan ytimen läpi, kulkien spiraalina kaikkien olentojen läpi.

 

Voit päättää seuraavaan lyhyeen meditaatioon jota valojoukot ovat ehdottaneet. Tämä lisää rakkauden energiakenttää joka toimii suojakilpenämme.

1. Asetu rauhoittumaan, sulje silmäsi ja rentoudu tarkkaillen hengitystäsi.

2.Ympäröi itsesi vaaleanpunaisen munamuodon sisään joka on täyttä rakkauden energiaa
3. Ympäröi rakkaat ihmisesi samanlaisen muodon sisään.
4. Laajenna koko ihmiskunta ja kaikki planeetan elävät olennot myös tämän muodon sisään.