Suomensin lähteestä:

http://humansarefree.com/2011/02/something-extremely-strange-is.html

"Collinsin mielestä luolasto on luonnollinen. Hän uskoo että se muodostui paljon ennen kuin pyramidit rakennettiin. Hän olettaa että ne saattoivat olla syy miksi pyramidit rakennettiin tänne. Muinainen sivilisaatio uskoi että osa kuoleman prosessia sisälsi matkaamisen niin kutsutun alamaailman läpi ja nämä luolastot saatettiin nähdä sisäänpääsynä tähän alamaailmaan. Syvimmissä luolan osissa on todisteita ihmisen toiminnasta."

http://humansarefree.com/2010/11/true-history-lessons.html

Vuonna 1961 löydettiin kolme kirjoitusta sisältävää savitaulua pienestä romanialaisesta kylästä. Testit osoittivat niiden olevan vanhimpia maapallolta löytyneitä kirjoitusta sisältäviä tauluja. Vuonna 1999 tutkimus paljasti että Dacian linnoitukset, “Sarmizegetusa Regia”, Orastie vuoristossa on vain pieni osa valtavaa 200 neliökilometrin kaupunkia, joka on piilotettuna maanpinnan alla - suurin antiikin ajan kaupunki.

 

Romaniasta löydetyt laatat kertovat Dacian-ihmisten, muinaisen indo-eurooppalaisen kansan historiasta. He asuivat nykyisen Romanian, Moldovan, osan Ukrainan, Itä-Serbian, Pohjois-Bulgarian, Slovakian, Unkarin ja Etelä-Puolan alueella :

"Yhdessä laatoista on kirjoitettu että ihmissielu siirtyy kehosta toiseen kunnes se löytää kultaisen polun, aurumetti:n. Vain tällöin sielu päättää inkarnaatiosyklin Maassa. He myös tiesivät miten tehdä vedestä pyhää, eivätkä koskaan syöneet lihaa, vain kasviksia. (lihalla on hyvin matala värähtely, kasviksilla korkea).

 

"On one of the plates is written that the human soul will move from body to body until he finds AURUMETTI (The Golden Path). Only then the soul ends the incarnation cycle on Earth. They also knew how to make the water "divine" and never ate meat, only vegetables (meat has a very low vibration, while vegetables a very high one)."