(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2018)

En ajatellut aamulla kirjoittavani, mutta sen merkkinä tuli kuitenkin paineentunne vasempaan korvaan, se meni ikäänkuin "kuuroksi" hetkiseksi eli nyt ei kuulunut äänimerkkiä. Näillä korvien merkeillä on eroja tuleeko se vasempaan vai oikeaan korvaan, sillä toisinaan oikeallakin kuuluu pieni sointi. Samoin kun viesteissä sanotaan että "pysyttele enemmänkin liikaa vasemmalla", se tarkoittaa siis sitä yleisesti käsitettyä istumajärjestystä. Googlasin mitä varhaiset kristityt uskoivat istumajärjestyksestä,  en luota moneen kertaan muunneltuun raamatun tietoon... vasemmalla olisi pyhän hengen enkeli.

Ehkä olemme itse se jumaluus ja tällähetkellä tarvitsemme näitä neuvonantajia vasemmalla ja oikealla puolellamme. "Itse olette se temppeli jonka juurella sanaanne kuuntelette".

 

Oli miten oli, kuitenkin tuli viesti: "Ilmoittaisimme vielä jotakin sellaista asiaa että millainen tulevaisuus on käytössänne jatkossa. Osoita itsellesi sija siitä lähetyksestä ja pyydä lisätietoja jos odotat. Kysy jälkeenpäin eli osoita uteliaisuutta ilman muuta, vaan vasta jälkeenpäin. Edistä näin tulevaisuttanne saapuvaa. Edistä itse sanoin ja teoin, että ilmaise itse kaunista asiaa kuuntelevasi ja ilmoita millaisen tahdot saapuvan maailmasi. Aloita siis alkusoinnit tälle julistukselle eli ota käteesi kirja sanoituksen.

Vihko? Eli se juuri, ole hyvä.

Kiitos."

 

Kirjoitin käsin: "Ilmoita ensin mitä mieltä saattaisit olla jos aloitamme kättelyn tässä vaiheessa, pyörrä pääsi jos tahdot myöhemmin. Mutta ilmoitamme saapuvamme luoksenne jonakin alkuiltana, alkuyönä.

(TOIVOIN oikein todellakin toissapäivänä näiden asioiden jo vihdoin selviävän sillä olen kurkkua myöten täynnä tätä sekaisin olevaa maailmaa... eli toiveeseen sitten vastattaisiin ehkä, vaikka en oikein edes tiennyt mitä toivoin, vain asioiden selkiytymistä.)

 

Ole hyvä piirrä seuraava säkeistö tulevaisuudesta.

(Piirsin umpinaisen aidan tapaisen ja sen yläpuolelle tuli harvempi aita. Viereen tuttu huutomerkki joka kuvaa merkittävää asiaa. Seuraavaksi alapuolelle tuli jokin ehkä tasapainoa kuvaava yksinkertainen pallo-pystyjana. Kuvat ovat niin yksinkertaisia että en jaksa niitä nyt kopsata.)

 

Siinä ajattelimme kuvata yhtä ajatusta, että jotakin jonottaa ovellanne.

Ole hyvä kirjoita että siinä ajattelimme opastavamme kuten toivomme tehdä, jolloin esiinnytte usein katseilta piilossa mutta lähdette arvostamaan itse nähdäksenne, suuntanne saattaa alkaa pilkistää aitanne raoista.

Ole hyvä kirjoita että saat kyllä ansiosi mukaan, etkä ole surumielinen enää tulevaisuudessa.

Ole hyvä kerro heille toisille ettei kenelläkään tule olemaan matkalippua kädessään ja silti lähdette toiselle matkallenne.

 

Osoita arvokkuutta ja aloita matkasi siten että lähdet aloittamaan itse jakeitasi. Aloita siten että jaat ensin valomuistin avulla jotain. Odota lisätietoja, ole vahva.

Sanoita siis lauseitasi kuten aiemmin teit ja aloita jaottelu mitä otat vastaan.

Kerro toisille tahtovasi kuunnella uusia upeita askeleita, ettekä takaisin vajoa. Saavuta jakeesi katsellen ensin toisaalle, kykenevätkö toiset hyväksymään sanomasi. Erittele heillle toisille miten aloitat.

Näkemiin. Oletatko kysyväsi tiedustelua?

 

Tervetuloa vain, millä tavalla saavutte jonakin alkuyönä? Esiinnymme jälleen niin salaisina yksilöinä ettei jalkauduta minnekään maan kamaralle, mutta ilmoita itse jos havaitset olevasi toisenlaisessa maisemassa. Eli kuuntele miten hän toinen opastaa jaloittelussanne.

Näkemiin, odota lisätietoa.

 

Mikä on valomuisti? Osoitamme teidän kuuntelevan itse jotain, mutta ilmaisette kuitenkin entistä useammin sellaista mikä luokiteltaisiin joksikin muunlaiseksi tavaksi ajatella.

Ottakaa luoksenne lisäjakeita osoittaaksenne tämän arvoisan olemuksen läsnäolon.

Eli pyydämme jättämään niitä jakeitanne ulottuville toisten, ja arvoisa olemus tulee jakautumaan lähellenne.

Kuuntele ja pyri katsomaan ympärillesi, oletko havainnut tehneesi muutoksia vai jäitkö junnaamaan itse paikoilla pysyen.

 

Saatatte jo katsella useakin toisella tavoin, eli otatte käyttöön aseitanne tuonpuoleisen olevaisuuden.

 

Ole hyvä jatka vielä miten usea tulistuu suorastaan ettei jatkossa olekkaan kaikilla käytössä aseitaan, mutta ovat he toiset pyytäneet arvokkuutta olevaisuuden eivätkä tajunneet ettei sellaista tulevaisuutta ole näkyvissä missä jotakin sellaista arvokkuutta näkyisi.  

(palvottu maallista tavaraa ja omistamista...)

Eli ottavat liikaa ajatuksiaan näännyttävästi esille, eikä tulla sallimaan mitään turhia rihkamatarpeita kellään.

 

Ole hyvä valaise siis itse mikä tapa uusi on käytössänne pian. Valaise itse ensin lähteneesi matkaan, eli aloita jo pakkaamisesi ja jatka jakeitasi.

Kannustamme tällätavoin teitä aloittamaan itse maailmanne kannustamisen, eli aloita itse siten että kuuntelet. Aloita vielä myös siten että aloitat kasvattamaan mittaasi määrällistä.

Näkemiin, aloita itse salllien kaiken tulevan olla mukanasi, pysy näennäisen vakaana luonteeltasi. Ole hyvä.

Kiitos!"

 

***

 

Nyt kannattaa lukea kaikki viimeisimmät kanavoinnit Luxoniasta, saattaa olla paljon omaan elämäntilanteeseen sopivaa tietoa. Tämä oli hämmentävää.

 

Käärmeeni joka antenneillaan haisteli pelkoa? Ja sävelistä ruokaileminen joka oli vanhoissa viesteissäni...

 

"Maa luotiin alun perin Kristus-planeetaksi. Se värähteli ja lauloi mitä kauneimpia ja harmonisimpia taajuuksia, jotka kuultiin koko galaksissa. Kaikki jotka elivät sen pinnalla, säteilivät rakkauden, ilon, autuuden ja hurmion korkeinta värähtelyä. Tuo energia oli niin korkeaa värähtelyä, että se oli ruokaa kaikille täällä asuneille. Niinpä ei ollut tarvetta syödä, kuluttaa energiaa – energia virtasi kaikkien olentojen, kaikkien eri lajien läpi.

Sitten tähän galaksin osaan tuli jokin tiheä vaikutus – minulla ei ole informaatiota tämän tiheyden rajoista, mutta näen sen synkkänä pilvenä, joka pitää huutavaa ääntä. Se on pelon ja kaiken sen mukana kulkevan ääni. Se tuntuu jonkinlaiselta rodulta, joka syö pelkoa, ja se havaitsi ihmisolennot helposti manipuloitavaksi jatkuvan ravinnon saamiseen.

Tällä huutavalla tiheydellä (energiamuodossaan) on ollut tuhoisa vaikutus aurinkokunnassamme tuhansia ja tuhansia vuosia. Se on ottanut monia muotoja, sävyttänyt monia aikakausia ja aiheuttanut sotia ja feminiinisyyden, Maan ja sen ihmiskunnan tuhoutumista. Tämä "rotu" on elämän tuhoaja. Voimme tarkastella sitä suurena opettajanamme. Tämä voimaannuttaa meitä, jottemme näe itseämme uhreina, vaan voimakkaina olentoina, joita olemme – kun olemme yhdistyneet."

 

Verkkoni jonka näen silmissäni jos unessa tulee viesti ja usein aamulla heräämisen vaiheessa, siinäkin on yhdyspisteet paksumpia!  En näe maapalloa siis, vain tämän verkon suoran geometrisenä silmieni edessä. Se on hyvin himmeä, ei mitenkään räikeän valoisa kuten kuvassa, olisinkin varmasti säikähtänyt.

 

"Kun yhteytemme sydämen totuuteen kasvaa, meistä tulee aina vain yhdistyneempiä siinä rakkausenergiavirrassa, joka kulkee eteerisinä pyhän geometrian kuvioina kaikkialla Äiti Maan ympärillä. Jotkut kutsuvat tätä kristallienergiaverkoksi. Näen sen ruusunvalkoisena valona – joskus lisättynä kullalla – joka ympäröi Maata monimutkaisina geometrisinä kuvioina. Tässä verkossa on napoja, jotka ovat supersäteileviä ja puhtaan Lähde-energian suuria keskittymiä."

 

grid.jpg  Kuvalähde tuntematon

 

http://www.luxonia.com/viestit/60-nancy-leilah-ward/6829-1422018-helmikuun-2018-fiilisraportti

 

Ja tämä oli todellakin osuva:

http://www.luxonia.com/viestit/59-brenda-hoffman/6830-2622018-sakin-miellyttaemispaeivaenne-ovat-ohi

 

***

 

 "Clearing of underground Illuminati Breakaway Complex is proceeding with full speed.

Mjolnir technology is a fifth-dimensional Clifford torus, projected into fourth and third dimensions. Liberation of the surface of the planet will follow the Goldilocks principle.

In the near future, I will be able to release a lot of intel not directly related to surface operations. The Light forces have requested me to release intel about Goddess mysteries and some "other" intel that was until now deeply classified. This intel may trigger strong reactions from many members of the surface population reading this blog.

 
Stay calm."     Cobra

 

***

 

https://www.mtv.fi/lifestyle/tunteet/artikkeli/mika-meita-odottaa-kuoleman-jalkeen-miia-kysyi-kuoleman-kokeneilta-suomalaisilta-mita-he-nakivat-tuonpuoleisessa-tallaisia-vastaukset-olivat/6789160#gs.WWvF1Kw

 

***

 

Minäpä valmistaudun siis havainnoimaan olenko joku alkuyö toisenlaisessa maailmassa. En aio jänistää tälläkertaa!