"Maa luotiin alun perin Kristus-planeetaksi. Se värähteli ja lauloi mitä kauneimpia ja harmonisimpia taajuuksia, jotka kuultiin koko galaksissa. Kaikki jotka elivät sen pinnalla, säteilivät rakkauden, ilon, autuuden ja hurmion korkeinta värähtelyä. Tuo energia oli niin korkeaa värähtelyä, että se oli ruokaa kaikille täällä asuneille. Niinpä ei ollut tarvetta syödä, kuluttaa energiaa – energia virtasi kaikkien olentojen, kaikkien eri lajien läpi.


Sitten tähän galaksin osaan tuli jokin tiheä vaikutus – minulla ei ole informaatiota tämän tiheyden rajoista, mutta näen sen synkkänä pilvenä, joka pitää huutavaa ääntä. Se on pelon ja kaiken sen mukana kulkevan ääni. Se tuntuu jonkinlaiselta rodulta, joka syö pelkoa, ja se havaitsi ihmisolennot helposti manipuloitavaksi jatkuvan ravinnon saamiseen.

Tällä huutavalla tiheydellä (energiamuodossaan) on ollut tuhoisa vaikutus aurinkokunnassamme tuhansia ja tuhansia vuosia. Se on ottanut monia muotoja, sävyttänyt monia aikakausia ja aiheuttanut sotia, sekä feminiinisyyden, Maan ja sen ihmiskunnan tuhoutumista. Tämä "rotu" on elämän tuhoaja. Voimme tarkastella sitä suurena opettajanamme. Tämä voimaannuttaa meitä, jottemme näe itseämme uhreina, vaan voimakkaina olentoina, joita olemme – kun olemme yhdistyneet."

 

"Kun yhteytemme sydämen totuuteen kasvaa, meistä tulee aina vain yhdistyneempiä siinä rakkausenergiavirrassa, joka kulkee eteerisinä pyhän geometrian kuvioina kaikkialla Äiti Maan ympärillä. Jotkut kutsuvat tätä kristallienergiaverkoksi. Näen sen ruusunvalkoisena valona – joskus lisättynä kullalla – joka ympäröi Maata monimutkaisina geometrisinä kuvioina. Tässä verkossa on napoja, jotka ovat supersäteileviä ja puhtaan Lähde-energian suuria keskittymiä."

grid.jpg  Kuvalähde tuntematon

http://www.luxonia.com/viestit/59-brenda-hoffman/6830-2622018-sakin-miellyttaemispaeivaenne-ovat-ohi

 

***

 

 "Clearing of underground Illuminati Breakaway Complex is proceeding with full speed.

Mjolnir technology is a fifth-dimensional Clifford torus, projected into fourth and third dimensions. Liberation of the surface of the planet will follow the Goldilocks principle.

In the near future, I will be able to release a lot of intel not directly related to surface operations. The Light forces have requested me to release intel about Goddess mysteries and some "other" intel that was until now deeply classified. This intel may trigger strong reactions from many members of the surface population reading this blog.

***

 

https://www.mtv.fi/lifestyle/tunteet/artikkeli/mika-meita-odottaa-kuoleman-jalkeen-miia-kysyi-kuoleman-kokeneilta-suomalaisilta-mita-he-nakivat-tuonpuoleisessa-tallaisia-vastaukset-olivat/6789160#gs.WWvF1Kw

 

"Miltä tuonpuoleisessa sitten näyttää? Miian mukaan ainakin valolta. Se oli yleisin hänelle kuvailtu piirre.

– Sitten tulevat tietysti tunnetason kokemukset, eli ilo, rauha, rakkaus, tasapaino ja harmonia. Kokemuksissa, jotka jatkuvat pidemmälle, saatetaan nähdä jonkinlainen henkiolento, valo-olento tai edesmenneitä ihmisiä. Moni kuvaili luontoa, niittyä, kukkia, tällaisia asioita. Suomalaiselle luonto on tärkeä asia, ja luonto on myös tavallaan suomalaisen taivas.

Moni saa kokea myös valtavan, universaalin rakkauden tunteen.

– Silloin ymmärtää, että rakkaus ei olekaan kahden ihmisen välinen asia, vaan se on jotakin, joka koskettaa ihan kaikkia ihmisiä. On saattanut olla näistä asioista keskusteluja myös jonkun henkiolennon kanssa, josta on avautunut ymmärrys siitä, miten asiat todellisuudessa ovat.

Kaikille kuolema ei ollut autuutta. Se saattoi olla myös ahdistusta tai tunnetta siitä, etteivät kuolemanjälkeiset puitteet olekaan ”taivaalliset”.

– Näkee esimerkiksi soramontun, tai kitukasvuista kasvustoa, Miia kuvailee."