Ei voi kyllä olankohautuksella sivuuttaa näitä ajatuksia jos yhtään tuntuu siltä että ne vaikuttaa itseen. Ollaan me kaikki niin erilaisia. Tabletit, tv:t, induktioliedet... likaista sähköä. Langaton säteily tekee meistä steriilejä? Lapset näiden keskellä.

Seuraavassa paloja Tiina Lindholmin kirjoituksista (Jalkasen sivuilta vielä):

"Yllättäen löytyy näkymättömiä rasitteita, jotka voivat johtaa aivan loppuunpalaneen tilaan asti. Tunnetuin näistä rasitteista on silmille näkymätön maasäteily, joka liittyy havupuiden elämään ja on niille tuiki tärkeä, mutta herkälle ihmiselle, nopeastikin voimia vievä.  Vahvan maasäteilylinjan kohdalla useita vuosia nukkunut ihminen menettää vähitellen kokonaan suojauksensa ja altistuu monille vaivoille, kuten kivuille, säryille, sydämentykytykselle, tulehduksille ja lopulta jopa vakaville kroonisille sairauksille, kuten nivelreumalle ja syövälle. Herkälle ihmiselle burn out-tila voi syntyä muutamassa vuodessakin.

Suojausjärjestelmän pettäessä yleisiä vaivoja ja oireita ovat olkapäiden ja polvien nivelvaivat  erilaisine kipuineen ja tulehduksineen. Luonnon aarreaitasta löytyy nivelillekin voiteluainetta, Lapin tuhkasta tehtyä Tuhkavettä, jonka avulla nivelet saavat puuttuvia hiven- ja alkuaineita sekä voiteluainetta luonnon kortisonin tapaan kuten saksalainen tohtori Robert Eiben asiaa syvästi tutkineena terapeuttina on asian ilmaissut.

Suojausjärjestelmäämme uhkaavat maasäteilyn lisäksi myös monet muutkin säteilyt, kuten teknisen kehityksen mukanaan tuoma mikroaaltosäteily. Siksi sähkölaitteita ympäröivät säteilykentät ovat kasvava vaaratekijä erilaisten teknisten laitteiden ja koneiden käytön kasvaessa. Myös saasteet, teollisesti valmistetut ja käsitellyt elintarvikkeet vaikuttavat suojaukseen haitallisesti.

Tänä syksynä kohdalleni on sattunut muutamia tapauksia, joissa kodin vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä on vienyt herkkien perheenjäsenten bioenergia- eli elämänvoimakentät kasaan. Siten veden ja sähkön yhdistelmistä syntyneet tekniset ratkaisut voivat olla monille herkille suuri rasite.

Toinen uudempi ongelma on ilmennyt induktioliesistä, joissa ideana on luoda keittoastian pohjaan vahva ja erittäin nopeasti muuttuva magneettikenttä. Tämä liesityyppi sopii huonosti yliaistillisten tutkimusteni mukaan herkille, sillä se sieppaa niin liedellä olevasta ruoasta kuin lieden vieressä seisovalta kokilta parissakymmenessä minuutissa bioenergiakentät. Vaikka hyväkuntoinen henkilö pystyykin kadonneen bioenergian neljässä tunnissa itseensä uudelleen täydentämään, voimme vain arvailla, mitä ennen pitkää seuraa induktiolieden edessä pidempään seisovalle keittäjälle, puhumattakaan heikkokuntoiselle kokkaajalle. Tampereen yliopiston tutkija Mikko Ahonen, joka on tutkinut sähkömagneettisten kenttien terveysvaikutuksia, on myös tullut siihen tulokseen, että induktioliedet ovat ihmisen terveydelle haitallisia. Tämä johtuu hänen mukaansa siitä, että sähkömagneettisessa induktiossa syntyy ihmiselle vaarallista likaista sähköä, joka kohdistuu levyllä olevan kattilan lisäksi myös ihmiseen. Mitä kaikkea rasitetta ihminen saakaan aikaan teknologisella kehityksellään! "

Lähde

http://www.maasateily.com/erilajeja.html

http://www.maasateily.com/mittausvalineita.html

Huh, huh :

Mikko Ahonen, Sähkömagneettiset kentät ja terveys (Uusi Suomi-sivut)

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/08/tutkija-mikko-ahonen-langaton-sateily.html

"Emeritusprofessori Rainer Nyberg kertoi minulle, että hän haluaisi nyt mennä koulujen vanhempainiltoihin ja opettajainhuoneisiin kertomaan langattoman teknologian terveysriskeistä. Mutta kaikissa kouluissa ei hänen viestiään haluta kuulla. Rehtorit ovat itse niin täpinöissään langattomista kouluistaan ja oppilaille hankituista iPadeista, että varoituksen sanaa tuova kasvatustieteen professori on kuin pahanilmanlintu.

Ja nyt kovat peliin. Varovaisuusperiaate ei todellakaan tarkoita agraariyhteiskuntaan palaamista. Se tarkoittaa kehittyvää teknologiaa turvallisemmalla tavalla. Valokuitukaapeli voisi todellakin poistaa terveysriskejä ja nopeuttaa kommunikaatiota ennen näkemättömällä tavalla. Siinä vauhdissa neljä- ja viisigigaisetkin yhteydet olisivat kuin pappatunturilla ajamista."  :

http://hidastaelamaa.fi/2014/01/kivimetsassa-pelottomasti-lasten-aivojen-puolesta/

http://www.stuk.fi/julkaisut_maaraykset/kirjasarja/fi_FI/kirjasarja6/

~~~~

AIVOITUKSIA....

"Padgett näkee maailman ja matemaattiset kaavat hyvin monimutkaisina geometrisina kuvioina, fraktaaleina. Lääkäri diagnosoi hänet savantiksi, eli henkilöksi, jolla on poikkeuksellinen erityislahjakkuus. Lisäksi hänestä oli tullut synesteetikko, eli henkilö, jonka tietyt aistit ovat sekoittuneet.

Padgettin tapauksessa on monia seikkoja, jotka ovat tiedemaailmalle mysteeri. Sekä Padgett että psykoosipotilaat ovat esimerkkejä siitä, kuinka subjektiivinen kokemamme todellisuus itse asiassa on, ja kuinka aivojemme tilasta riippuen voimme kokea maailman eri tavoin."

----

Vauvan muisti vuotaa kuin seula

"Bauer vertaa pikkulapsen ja aikuisen muistia erilaisiin lävikköihin. Terveellä aikuisella lävikkö on tiheä, siinä voi valuttaa kuivaksi vaikka riisiä. Pikkulapsella muistin lävikössä on suuret reiät. Riisi valuu auttamatta ulos, mutta pennepasta sentään pysyy hetken kyydissä."