Kannattaa ehdottomasti lukea! Lee Carrol:

"Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta.
 
Kumppanini astuu kirjaimellisesti pois ja hänen tietoisuutensa on jaettu. Niin monta kertaa kuin hän on tehnytkin tämän, se on aina uutta. Hän tietää, mitä odottaa, mutta joka kerta se on vähän erilaista. Rakkaat ystävät, se on kanavointia, kun hän tekee tämän, ja kuten olemme sanoneet aiemmin, ei ole mitään yleispätevää tapaa kanavoida. Ihminen avautuu ja kanavointi voi tulla ulos lauluna tai mahtavimpina maalauksina, joita olette koskaan nähneet. Jotkut vuosisatojen mahtavimmista luomuksista, joita olette kokeneet ja joista olette nauttineet, ovat olleet kanavoituja. Planeetan mahtavimmat melodiat – kanavoituja. Kauniit veistokset joita näette ja jotka puhuttelevat teitä, on kanavoitu. Tämä yhteys Luojaan tulee ulos siis hyvin monilla eri tavoilla, mutta myös niillä jotka puhuvat sanoja, kuten kumppanini, on monia eri tapoja tehdä se.
 
Jotkut ihmiset täytyy kirjaimellisesti ottaa pois omasta tietoisuudestaan, ja siksi he eivät muista mitään. Sitten on kumppanini, joka on pyytänyt pysyä läsnä. Koska hän teki sen tällä tavalla, häneltä vei pidempään ymmärtää, mitä sanottiin, tiedostaa se ja tarkistaa viestien koskemattomuus.
 
Rakkaat ystävät, tänä aamua annoin viestin ja haluan summata sen myöhemmin tässä kanavoinnissa kuuntelevia ja lukevia varten. Viesti kertoi käsitteestä, jota haluan tarkastella uudelleen. Se on käsite, jota monet eivät ole kuulleet, ja haluan kertoa teille siitä ja myös lisätä siihen jotain muuta. Se tulee hetken kuluttua, mutta ennen kuin menen yhtään pidemmälle, haluan kertoa teille, ettei mikään sattumanvarainen vahinko tuo teitä niille tuoleille, joilla kuuntelette ja luette. Kauan sen jälkeen kun lähdette tuolta tuolilta, tämä viesti jatkuu. Teillä jotka olette fyysisesti täällä, usein hyvin lineaarinen ajattelu tietää, miten tapaamiset menevät. Tämä ajattelu sanoo, että olette tulleet tapahtumaan ja kun se on ohi, se on ohi. Lähdette ja menette kotiin. Kanavoija lähtee myös, ja se on ohi. Haluisin kuitenkin kertoa teille, ettei tämä pidä lainkaan paikkaansa. Luoto yhteys pysyy. Jos olette muodostaneet yhteyden tänään ja tunteneet jotain erilaista, joka oli teistä miellyttävää, joka oli myötätuntoista teille ja tuntui teistä kodilta, olette muodostaneet yhteyden hengen kanssa. Kun kanavoija lähtee, yhteys pysyy vielä pitkään hänen lähtönsä jälkeen.
 
Olemme sanoneet tämän usein, mutta teidän täytyy kuulla se uudestaan ja uudestaan ja tässä huoneessa: ette ole koskaan yksin – ette koskaan! Seurue on aina kanssanne, kirjaimellisesti. Se on sama ryhmä, joka on aina ollut siinä, mutta jos olette muodostaneet yhteyden, tunnette sen enemmän. Itse asiassa olette antaneet luvan "avata oven" ja päästää heidät enemmän sisään. Kerron teille hetken päästä enemmän siitä, mitä sanoin tänä aamuna, sillä se on osa tätä oppituntia, joka koskee kenttää.
 
Kenttä, osa 2
 
Vähän aika sitten aloimme puhua jostain fysiikassa, joka on hyvin outoa ja näyttää uudelta. Puhuimme jostain nimeltään "kenttä". Tämä ilmiö on tunnettu fysiikassa monella nimellä, ja sanomme sen vielä uudestaan: niillä jotka käyttäisivät sanaa "kietoutuminen" tai "lomittuminen", on vain osa tarinaa. Kenttä on jotain, joka on hyvin totta ja esittää planeetan uudessa energiassa suurempaa osaa kuin koskaan. Olemme kutsuneet kenttää leikkimielisesti "fysiikaksi asenteella".
 
Fysiikassa olettaisi olevan tasapaino, eikö? Vastaus on aina "kyllä". Olettaisi, että fysiikka ja biologia työskentelevät yhdessä harmoniassa luodakseen aina asioita, jotka toimivat hyvin, eikö? Taaskin vastaus on "kyllä". Tiedätte myös, että luonnon elementtien ja fysiikan välillä on erityislaatuinen harmonia, symbioosi. Jos yritätte häiritä yhtä piirrettä, se häiritsee niitä kaikkia. Ihmisten on erittäin vaikea tasapainottaa koskaan mitään, mikä on mennyt pois tasapainosta fysiikassa tai luonnossa, koska ihmiset muuttivat sitä. Tiedätte siis jo, että luonto vaatii tietynlaista tasapainoa, ja se saavuttaa sen riippumatta siitä, on täällä ihmisiä vai ei. Tiede siis tunnustaa, että on järjestelmä. Tiedätte myös henkilökohtaisesti, että metafysiikassa on järjestelmä. Mutta kenttä on jotain kaiken tämän yläpuolella ja ulkopuolella, ja se alkaa esiintyä tällä planeetalla laajemmin siirtymän vuoksi.
 
Merkki on ohitettu
 
Kun teitte tämän 2012-siirtymän, rakas ihmiskunta, melkein kuin totesitte: "Minä jään." Alkaa tapahtua evoluutioprosessi, ja olemme puhuneet siitä uudestaan ja uudestaan. Mutta tässä prosessissa on myös katalyytti, joka alkaa tapahtua. Tämä katalyytti vaikuttaa teitä ympäröivän todellisuuden fysiikkaan ja tekee yhteistyötä harmonisten asioiden kanssa, joita työstätte. Olen sanonut monta kertaa aiemmin: "Tuuli on selkänne takana tässä uudessa energiassa." On kyse muustakin.
 
Kenttä on "ympärillänne hyväntahtoista energiaa, joka haluaa luoda harmoniaa", kuten se aiemmin määriteltiin. Se työntää asioita yhteen luodakseen harmoniaa. Nyt saattaisitte sanoa: "Hetkinen, fysiikan pitäisi olla jotain ehdotonta ja pysyvää. Se on sääntöjä, jotka määrittelevät, miten asiat toimivat. Sillä ei ole tietoisuutta." Niin olette tosiaan oppineet. Kuitenkin kerromme teille, että tässä on fysiikanlaki, jonka ominaisuus yrittää yhdistää asioita. Voiko näin olla? Rakkaat ystävät, tämä ei ole erilaista kuin luontoäiti tai Gaia. Ei oikeasti ole. Se on pelkästään toisenlainen symbioottinen suhde – tämä on ihmisen yhteys tai suhde luovaan lähteeseen. Se on jotain, mikä työntää asioita yhteen, saa ne toimimaan eri tavalla ja avaa ovia ja harmoniateitä. Sitä kutsutaan "kentäksi". Puhumme enemmän ja enemmän tästä, mutta tällä hetkellä kentästä tulee selvempi ja se alkaa luoda erilaisia asioita, kuin ehkä odotatte.
 
Aiemmin tänä aamuna
 
Takaisin tämän aamun viestiin. Aloin kertoa teille, että siihen on syynsä, miksi ihmisiä asuu näillä planeetan alueilla, joissa ei ole nähty sotaa. Jos katsotaan, mistä suurin osa kanavoijista on tullut viimeiset 25 vuotta, niin maista joissa ei ole nähty sotaa. Tämä johtuu siitä, että tämän planeetan kristalliverkko muistaa, mitä ihmiset ovat tehneet vuosisatojen kuluessa, ja esittää sen reaaliajassa niille, jotka asuvat siellä nyt. Niinpä ne jotka löytävät ympäri planeettaa asuinpaikkoja, jotka ovat puhtaita, joissa ei ole ollut draama-, sota-, kuolema- ja surukerroksia, ovat kirjaimellisesti neitseellisessä tietoisuusmaastossa – jota ei ole koskettanut ihmisen massatappamisen pimeys.
 
Vanhan sielun yhteys
 
Tällainen maasto luo myös jotain, jota kenttä käyttää nyt enemmän. Monia kutsutaan tietyille planeetan alueille ympäri planeettaa, ja he ihmettelevät, miksi heidät kutsutaan sinne ja miksi he asuvat siellä. Silläkään ei näytä olevan merkitystä, mikä lämpötila on. [Hymy – tämä kanavointi annettiin Alaskassa.] Tulette johonkin paikkaan ja tunnette, että tämä on teidän paikkanne ja tänne jäätte. Vaikka lähtisitte, teidät vedetään jatkuvasti takaisin. Tietynlainen tietoisuus leviää tämän luonteisiin paikkoihin ympäri planeettaa. Haluan puhua siitä.
 
Kumppanini kutsuttiin hiljattain paikkaan nimeltään Patagonia – kaunis, syrjäinen ja koskematon. Hyvin harvoja ihmisiä asuu siellä, mutta ne jotka asuvat, kertovat aikovansa jäädä sinne. Heille planeetalla ei ole muuta vastaavaa paikkaa. Kenties heistä tuntuu, että heitä kutsutaan olemaan siellä. Jotkut asuvat siellä myös yksin. On toisia tämän kaltaisia paikkoja, joissa ei ole ollut suuria sotia, massatuhoja ja joissa on kerroksia ja kerroksia puhdasta historiaa. Ne jotka asuvat siellä, tuntevat sen. Nämä paikat ovat myös yhdistyneet enemmän Gaiaan ja luontoon kuin useimmat muut planeetan paikat.
 
Tämän selityksen pitäisi olla hyödyllinen teille, jotka kuuntelette ja luette ja jotka asutte joissain näistä paikoista ja ihmettelette, miksi olette siellä. Olemme puhuneet tästä ollessamme erämaissa, korvissa, saarilla ja vuorenhuipuilla. Olemme puhuneet tästä ympäri planeettaa, missä tällaisia paikkoja on. Teille on tapahtumassa jotain. Jos asutte jossain näistä paikoista, kerron teille, tässä uudessa energiassa teidän ja koko ihmiskunnan välillä on voimakkaampi yhteys kentän vuoksi! Luulitte olevanne erakko, eikö vain?
 
Te jotka olette vanhoja sieluja, olette yhteydessä toisiin, jotka ovat vanhoja sieluja. Tiesittekö sen? Yhteys on esoteerinen, ei fyysinen. Se on esoteerinen perheenne. Kuunnelkaa: monia vanhoja sieluja on paikoissa, jotka eivät ole turmeltumattomia ja lainkaan puhtaita. Ajatelkaa niitä, jotka ovat Lähi-idän tilanteen kummallakin puolella. He ovat maaperällä, joka on aina täynnä vaikeuksia. He asuvat kauhukerroksella toisensa jälkeen. Niin syvälle kuin he kaivavat, he löytävät muita kaupunkeja, jotka kukistettiin ja otettiin haltuun suuren surun ja kuoleman kera. Millainen mahdollisuus heillä on mennä meditatiiviseen tilaan? Miten he voivat päästä edes neutraaliin tietoisuuteen? Miten he voivat alkaa luoda rauhallista ilmettä, joka tulee turmeltumattoman energian myötä? Vastaus? Kerron teille ensimmäistä kertaa: kenttä harmonisoi heidät yhteen.
 
He voivat mennä meditatiiviseen tilaan ja liittoutua sen kanssa, mitä on teidän alueellanne, koska te ylläpidätte sitä. He voivat tuntea tuon maaperän ehdottoman kauneuden, puhtauden ja neitseellisyyden. He voivat käyttää näiden paikkojen yhteyttä Gaiaan, eivätkä he ole edes siellä! Syynä on, että ne jotka ovat noissa paikoissa, välittävät sitä heille tietämättään. Tämä on osa sitä, mitä vanha sielu tekee ja mikä on uutta ja hyvin esoteerista. Jos siis elätte yhdessä näistä planeetan paikoista ja tiedostatte nämä asiat, olette valomajakka, kuten kutsun sitä – sen välittäjä jota teillä on ja jota heillä ei ole, mutta jota he epätoivoisesti tarvitsevat. Teidän on tärkeä tietää tämä. Ihmisiä autetaan ympäri planeettaa vaikeissa paikoissa, koska te asutte jollain näistä alueista ja ylläpidätte tätä energiaa heille.
 
Tämä on melko uutta informaatiota, sillä kenttä on ollut aina olemassa, mutta tässä uudessa energiassa vuoden 2012 jälkeen se on yksi Gaian fyysisistä ominaisuuksista, joka alkaa muuttua. Tämä muutos kentässä ei tapahdu ainoastaan siksi, että te teitte siirtymän, vaan sen laukaisevat solmut ja nollat*, joista olemme puhuneet monta kertaa aiemmin. Se on laukaisin jonkin tapahtumiseksi kristalliverkossa. Kun nämä solmu- ja nollaparit ovat yhdistyneet ajan kuluessa, ne harmonisoivat kristalliverkon paljon parempaan asentoon, joka tekee yhteistyötä korkeamman ihmistietoisuuden kanssa. Gaia on mukana tässä enemmän kuin koskaan aiemmin, joten tämä on hyvää informaatiota niille, jotka haluavat istua tuntemaan Gaian turmeltumattomuuden ja kauneuden paikassa, jossa ei ole sitä.
 
Monet vanhat sielut ovat hyvin vaikeassa paikassa. Kenties he ovat keskellä suurta kaupunkia, ilman yhteyttä. Kaikkialla ympärillä on ehkä mekaanisia asioita ja magneettikenttiä, jotka häiritsevät elämää. Miten he koskaan tuntevat Gaian kauneuden ja ihmeen? Niinpä kehotan heitä vain virittymään, koska ympäri tätä planeettaa on välittäjiä ja valomajakoita näissä turmeltumattomissa paikoissa, jotka ovat kauniita ja yhteydessä luontoäitiin tavalla, joka on vakaa ja ikuinen. Kutsun heitä tuntemaan sen. Tämä on vain yksi uusista asioista. Vanhat sielut alkavat välittää toisilleen. Teidän ei pitäisi olla yllättynyt siitä, että tällaisia asioita tapahtuu.
 
Vuorovaikutus toisten kanssa
 
On myös toinen ominaisuus. Tästä on vaikea puhua, koska se liittyy ihmisluonteeseen, persoonallisuuteen, vanhoihin huonoihin tapoihin ja pelkoihin. Se on henkilökohtaista, mutta tarpeen tuoda esiin. Minäpä kysyn teiltä, keneltä tahansa kuuntelevalta tai lukevalta: miten puhut toisille? Mikä on luonnollinen ja neutraali tapa? Kysyn yleisöltä, joka kuuntelee ja lukee nyt. Kenties sanoisitte: "No, minun täytyy olla vähän määrätietoinen saadakseni, mitä tarvitsen, koska elän vaikeassa paikassa. Niinpä lähestyn asioita kenties vähän aggressiivisemmin kuin useimmat ihmiset." Esittäisin sinulle tämän kysymyksen: "Merkitseekö se, että olet epäystävällinen heille?" Vastaus: "No, en tarkoita olla, mutta joskus minun sanotaan olevan. Mutta tämä on ainoa tapa saada, mitä tarvitsen." Ja minä sanon: "Niinkö?"
 
Jotain tapahtuu pian, ja haluan kertoa teille, mitä se on tämän kentän vuoksi. Rakkaat ystävät, monta vuotta olen sanonut, ettei tässä uudessa energiassa voi enää istua kahdella tuolilla. Tarkoitan tällä sitä, ettei voi väittää olevansa yhtä ja sitten olla toista. Tällä on monta niemeä, mutta "kahdella tuolilla istuminen" on paras. Esimerkiksi pidätte viestistäni, mutta ette välttämättä halua sitoutua näihin esoteerisiin asioihin, kun kanavointi on ohi.
 
Miten kohtelette tarjoilijaa, joka tulee pöytäänne, kun olette päivällisellä? Onko tämä henkilö palvelija vai perhettä? Miten kohtelette tiellä niitä, jotka kiilaavat eteenne? Mitä sanotte toisista, kun he eivät ole läsnä? Saatatte nyt sanoa: "No, se on hyvä neuvo. Kiitos, Kryon. Olen ystävällisempi." En sano sitä teille. Haluaisin kertoa teille, että jotain tapahtuu. Nimittäin kenttä haluaa harmoniaa. Se yrittää laittaa asiat yhteen ja sen vaikutus alkaa lisääntyä. "Mitä?" kysytte ehkä. "Miten fysiikka voi haluta mitään?" Vesi virtaa alaspäin. Haluaako fysiikka sitä? Ei tietoisella tasolla. Se luo sen gravitaatiolain vuoksi. Mitä jos on myös harmonialakeja? Mitä jos kovuus luo ei-haluttuja tuloksia? Pysykää mukana.
 
Kenttä on kaikkialla ympärillänne. Kuuntelette kenties Kryonia ja olette käyneet ehkä esoteerisissa tilaisuuksissa. Olette kuulleet kaiken, mitä minulla on ollut sanottavana myötätunnon kauneudesta ja siitä, miten olette siirtymässä myötätunnon aikakauteen. Olette myös kuulleet, mitä myötätuntoinen toiminta merkitsee. Kuuntelette ja kuuntelette, nyökyttelette päätänne ja sitten menette ulos ja teette, mitä haluatte.
 
Kun joku ei miellytä teitä, olette epäystävällinen hänelle. Miksi? Tapa. Se on ainoa tapa, jolla olette eläneet aiemmin. Kenties ihmisten loukkaaminen ja kovuus tuottaa teille tulosta, ja se toimii teillä? Niin teillä vain tapahtuu. Sitten tulette takaisin tapaamiseemme, kuuntelette Kryonia ja teistä tuntuu erittäin hyvältä. Olette hyvin henkinen, kunnes lähdette tapaamisesta. Sitten tuo tapa jatkuu. Se ei toimi enää lainkaan. Minäpä kerron teille syyn.
 
Rakkaat ystävät, kenttä haluaa luoda harmoniaa ja laittaa asioita yhteen. Jos kenttä ei voi laittaa asioita yhteen, niistä tulee tasapainottomampia kuin koskaan. Jos vesi ei voi virrata alaspäin urassa, se läikkyy yli ja aiheuttaa tulvia ja tuhoa. Haluaisitko vanhentua ja kuolla nopeammin? Jos haluat sitä, niin jatka, kahdella tuolilla istuja, koska kenttä työntää solurakennettasi harmoniaa kohti, mitä sinä vastustat tapojesi vuoksi. Tuo torjunta aiheuttaa epätasapanoa kemiassasi. Se johtaa tasapainottomuuteen persoonassasi. Tässä epätasapainossa on vielä toinen piirre, ja jotkut teistä tuntevat sen ja ihmettelevät, miksi olette hyvin väsynyt koko ajan. Istutko jollain tavalla kahdella tuolilla?
 
Tämä on hyvin syvällistä, kuitenkaan monet teistä eivät edes tiedä, että sitä tapahtuu. Kerromme teille, että ne jotka ovat oppineet myötätuntoa, elävät paljon pidempään. Juuri nyt tapahtuu asioita, joita kerroimme saattavan tapahtua, jos ohittaisitte merkin. Kun tulin tänne 26 vuotta sitten, kehotin teitä odottamaan joitain näistä asioista, ja nyt niitä tapahtuu. Yksi niistä on tämä: ette voi istua kahdella tuolilla. Joko olette jollain tavalla yhteydessä henkeen aikoen sitä tai sitten ette ole. Ette voi teeskennellä, koska kehonne tietää.
 
Rakkaat ystävät, tämä ei ole rangaistus, vaan tasapaino fyysisessä järjestelmässä. Se on kaunis järjestelmä. Se haluaa harmonisoida sen, mitä teette, ja se on erittäin hyväntahtoinen järjestelmä. On niitä, jotka sanovat: "No, Kryon, kuulen, mitä sanot. Haluaisin tehdä tämän, haluaisin harmonisoitua, mutta minulla on ollut koko elämäni tämä tapa. Se on vain tapani toimia. Mitä voin tehdä?" Tämän haluan kertoa teille: tämän uuden energian myötä tulee paljon suurempi reaktio tiettyyn tietoisuuteen. Aikomuksenne ja affirmaationne muuttua myötätuntoisemmaksi ihmiseksi voivat tehdä ihmeitä. Antakaa kehonne kuulla se ja kenttä kuulee sen. Aikomuksenne on energiaa. Kenttä on energiaa. Tämä on fysiikkaa, ja kenttä auttaa teillä tätä prosessia. Se on tuuli selkänne takana ja huomaatte ajattelevanne asioita eri tavalla, katsovanne toisia eri tavalla, käyttävänne eri sanoja ja muuttavanne tapanne.
 
Monet kertovat, että heillä on enemmän energiaa tämän virkistävän muutoksen vuoksi. Tunnette solurakenteenne parantuvan, mitä se ei tehnyt koskaan ennen. Kivut kehossanne parantuvat nopeammin – tiesittekö sen? Tämä on totta. Hiukset kasvavat nopeammin, kynnet kasvavat nopeammin. Miksi? Koska tässä on harmoniaa, jota ei ole ollut hyvin pitkään aikaan. Teette vedelle uran, jota ei ole ollut koskaan aiemmin. Mitä jos soveltaisitte persoonaanne lopultakin kaikkea, mitä olen sanonut teille vuosien saatossa, jotta teistä tulee myötätuntoisempi ihminen ja hitaampi suuttumaan? Kaikki tämä on mahdollista, koska kenttä on puolellanne. Ajatelkaa tätä suurenmoisena enkeliolemuksena, joka on valmis auttamaan teitä kaikessa, miksi pyydätte tulla – myötätuntoisemmaksi, mestarimaisemmaksi.
 
Kerroin teille jo tulokset, eikä kyse ole vain siitä, että elätte pidempään. Ihmiset huomaavat muutoksenne, ihmiset suoraan ympärillänne. Jos olette tarpeeksi nuori, lapsenne huomaavat. Saanen sanoa, että myös eläimenne huomaavat! Ne tulevat luoksenne, vaikkeivät tulleet aiemmin, koska nyt säteilette rauhaa merkaba-malleistanne, moniulotteisista malleista, jotka ovat täysin erilaisia kuin entinen malli. Eläimet tuntevat tämän. Ei vihaa, hyvin vähän draamaa, rauhallinen ilme – kutsutte itse asiassa myötätuntoa!
 
Rakkaat ystävät, en antaisi teille tätä informaatiota, jos näin ei olisi. Haluan teidän valmistautuvan saamaan enemmän tätä. Sitä alkaa tapahtua kaikkialla tällä planeetalla, mutta erityisesti puhun vanhoille sieluille, jotka istuvat kahdella tuolilla ja haluavat muuttua. Tulkaa nauttimaan energiasta! Huomaatte, että tulokset uudesta myötätunnostanne toisia kohtaan ovat paljon suuremmat kuin, mihin vanha tapananne pystyi.
 
On aika tulla harmoniaan luovan lähteen kanssa, mikä herättää kaiken kehossanne. Se on täällä teitä varten, ja on aina ollut. Helpoin asia jonka voitte tehdä, on rentoutua ja löytää myötätunto, joka on aina ollut. Nämä asiat halusin kertoa teille tänään. Nämä asiat täytyy sanoa. Tätä tapahtuu muutoksen myötä. Näette sitä hyvin monin tavoin, ja voitte myös katsella sitä, sillä myös niillä jotka eivät ole panostaneet henkisyyteen tällä planeetalla, on samanlaisia tuloksia myötätunnon käyttämisestä.
 
Kuunnelkaa, rakkaat ystävät, vanha energia on kanssanne kauan ja yrittää saada perustansa takaisin. Jotkut myös sanovat teille, ettei teidän pitäisi olla ystävällinen. He kertovat, että ystävällisyys on heikkoutta, ja kysyvät teiltä: "Haluatko olla heikko?" Se on vanha juoni huijata teidät menemään taaksepäin entisiin tapoihin, ja monet uskovat sen. Mitä tulokset ovat?
 
Ne jotka ovat epäystävällisiä, tuovat epäystävällisyyttä, he tuovat epätasapainoa ja ilmentävät oman kuolemansa. Ne jotka ovat ystävällisiä ja myötätuntoisia, vetävät puoleensa kauneutta, ja se toimii. Tarkkailkaa sitä. Tarkkailkaa myös huijareita, sillä on edelleen taistelua. Käyttäytymistapanne oli ennen hyvin neutraali tällä planeetalla. Ei nyt.

On niitä, jotka kysyisivät: "Miten tuo ihminen voi olla olemassa ja olla niin ilkeä toisille? Miten hän pystyy nukkumaan yöllä?" Olette kuulleet sen aiemmin. No, kerron teille jotain. Ne päivät ovat ohi, eikä hän nuku yöllä. Hän luo lopulta oman kuolemansa. Tulee esiin tilanteita, jotka osoittavat teille juuri tämän.
 
Tässä on tulos: tällä planeetalla on enemmän valoa kuin koskaan ennen. Se aiheuttaa useita asioita, ja olemme sanoneet sen aiemmin. Tarkkailkaa, kun pimeys taistelee teitä vastaan enemmän kuin koskaan ja kun harmoniakenttä tunkeutuu kaikkeen. Luontoäidin kauneus alkaa myös melkein kuin vaikuttaa ihmisiin. Kenttä yrittää luoda symbioottisia järjestelmiä, jotka työskentelevät yhdessä myötätunnon ja kauneuden kanssa. Se muuttaa ihmisluonnetta, ja olemme sanoneet tämänkin aiemmin. Koeta sinnitellä, vanha sielu, ja odota hyviä asioita siitä riippumatta, mitä näet tai mitä odotit aiemmin.
 
Olen Kryon, rakastunut ihmiskuntaan, ja onnittelen teitä osastanne muutoksessa.
 
Ja niin se on."
 
Kryon
 
 
*Kryon/nodes
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

http://www.luxonia.com/viestit/21-lee-carrol-kryon/6093-782016-kenttae-osa-2