En ole enää suomennellut Corey Gooden raportteja, tässä vielä Kosminen Valo -blogin suomennos-poimintoja kirjoituksesta  "Ancient builder race - recovering humanitys billion -year legacy".

Huomioikaa varsinkin että luomisen eli manifestoinnin kyky on kasvanut huomattavasti, eli siitä vain toivomaan ja luottamaan ja toteuttamaan!

 

"Ihmiskunnalle tarjotaan virallista paikkaa perustettavassa uudessa Superfederaation neuvostossa. Superfederaation jäsenet ovat ihmiskunnan muinaisten myyttien ”jumalia”. Tästä eteenpäin ihmiskunta alkaa hallita itse itseään.

Ihmiskunta saa tukea Galaktiselta Liitolta, jotta se pystyy selvittämään omat sotkunsa.

 

Palloliittouma koostuu viidestä rodusta. Kahden ulkomuoto tiedetään, ja kolmannet ja kaikkein korkeimmasta tiheydestä tulevat olennot ovat palloja, jotka voivat olla niin suuria tai pieniä kuin haluavat. Yksi pallo-olento on sulkenut koko Aurinkokunnan sisäänsä.

Coreya ohjeistettiin olemaan julkistamatta uusien Suojelijoiden ulkomuotoa. He eivät halua, että heitä palvotaan jumalina tai että heihin yritetään ottaa kontaktia kanavoimalla. Ihmisten on pyrittävä ottamaan kontakti sisäiseen jumaluuteensa. On etsittävä totuutta itsensä sisältä, eikä rukoiltava ulkopuolisia olentoja.

 

Tear-Eir viestitti, että ihmiskunta on saavuttanut pisteen, jossa sen on päätettävä nousta polviltaan ja tulla omiksi pelastajikseen. Olemme suuren heräämisen alussa, mikä johtaa tietoisuuden renessanssiin.

Monet vaeltajasielut ovat tulleet kokemaan 3d:n ja tarjoamaan energistä apua muutoksessa. Vaeltajat ovat heräämässä täyteen ymmärrykseen tehtäväänsä varten.

Kyky manifestoida on kasvanut merkittävästi johtuen dramaattisesta energian lisääntymisestä koko Aurinkokunnassa. Jos alamme käyttää kokemustamme ja kykyjämme edistämään tietoisuuttamme laajentumaan, löydämme tapoja manifestoida kaikkein optimaalisin todellisuus. Jokainen voi valita tapansa auttaa henkisessä ja tietoisuudellisessa kasvussa, minkä hedelmät tarjotaan muulle ihmiskunnalle."

 

***

 

Tämäkin oli todella mielenkiintoista!

Joukkoon sopimattomuus = olla aikaansa edellä, kuten Nikola Tesla oli 100 vuotta aikaansa edellä. Ei siis ole lainkaan hullumpaa vaikkei kukaan ei tunnu arvostavan eikä ymmärrä ajatuksiamme. Kaikenlaiset ulkopuolisuuden aiheuttamat traumat tuodaan viisaudeksi jonka voi hyödyntää itselleen heti tällähetkellä.

"Seuraavina 3-5 vuotena yhteensaatetaan Jumala ja ihminen yhteen. Meitä 'tislataan' poistamaan kaikki roska elämästämme. Emme enää koskaan mene epätasapainoon."

Tämä on vähän samaa kuin omissa viesteissäni sisäinen vapahtaja...

 

http://www.luxonia.com/viestit/11-geoffrey-hoppe-adamus/6799-322018-siivet-sarja-shoud-6

 

"Ette sovi joukkoon. Se saa olonne tuntumaan erilaiselta. Olette todella väheksyneet itseänne sen vuoksi monta kertaa elämässänne – ei vain noina kolmena jaksona, joista puhuin, vaan koko elämänne – ja se sattuu usein. Teillä on taipumusta epäillä itseänne: "Mitä olen tekemässä? Olenko tulossa hulluksi? Miten ihmeessä en sovi joukkoon? Minulla täytyy olla jokin kummallinen persoonallisuushäiriö, koska en sovi joukkoon." Pysähtykää hetkeksi ja oivaltakaa, että tulitte vain aikaanne edellä.

Tiesitte sen. Tiesitte sen, ennen kuin synnyitte tähän elämään, mutta sitten unohditte. Tiesitte sen elämänne muutaman ensimmäisen vuoden, mutta sitten tulitte tuohon noin kolmen tai neljän vuoden ikään, jolloin teille kerrottiin, ettei niitä olentoja joiden kanssa puhuitte, ollut olemassa.

Ja toinen mielenkiintoinen asia monissa teissä: kun olitte nuorempi, tiesitte, että teillä oli enemmän kuin muilla. Ei välttämättä älykkyyttä tai rahaa, ei välttämättä persoonallisuutta tai urheilukykyjä, mutta tiesitte, että pystyisitte ottamaan enemmän kuin toiset. Tiesitte, että elämä ja toiset ihmiset voisivat lyödä teidät maahan, mutta pääsisitte takaisin ylös. Tiesitte sen. Tiesitte, että tulitte tänne jonkin erityisen kanssa, mutta elämän raadanta pääsi ihonne alle. Kun tulitte tähän elämään, ette tienneet silloin, että tämä olisi vaikeampi elämä massatietoisuuden tiheyden vuoksi.

Tulitte tänne sanoen: "En aio unohtaa, vaikka mikä olisi. En aio antaa sen vaivata itseäni. En aio antaa sen tainnuttaa itseäni. En aio antaa sen saada minua ajattelemaan itsemurha-ajatuksia." Tulitte siis ajatellen, että teillä oli enemmän, mutta vertasitte sitä aiempiin elämiin, joissa massatietoisuus ei ollut lähellekään yhtä raskas. Entiset elämät olivat enemmän – voitaisiin sanoa – vanhanaikaisempia monin tavoin, mutta tiheys ei ollut yhtä voimakasta kuin nyt. Ette osanneet odottaa sitä, joten saitte takaiskuja. Teidät kaadettiin kumoon. Matto vedettiin altanne. Sanoitte: "Mitä helvettiä tapahtuu?"

Olette ensimmäinen ihmisryhmä, joka kokee, millaista on mennä ajan ulkopuolelle – ja avaruuden, koska ne ovat oikeasti täsmälleen sama asia. Ensimmäinen ihmisryhmä joka tekee sen. Jotkut yksilöt ovat tehneet sen. Useimmat ovat tulleet hulluksi tehdessään sen, ja heidän on ollut vaikeaa saada Lilleri lalleri taas kasaan.

 

Useimmille teistä Nikola Tesla on tuttu. Ehdottomasti aikaansa edellä, kovasti aikaansa edellä, luultavasti – sanoisin – 100 vuotta aikaansa edellä. Hän oli teidän laillanne energiatyöntekijä. Hän työskenteli sähköenergian kanssa, mutta hän meni kauas sen yli. Ja alussa Tesla yritti sopia joukkoon ja oivalsi sitten melko varhain, ettei hän sopinut.
Voitteko kuvitella, mitä hän kävi läpi, kun hän niin nerokkaana työskenteli kirjaimellisesti New Yorkin kaduilla lapioiden soraa, betonia ja hevosen kakkaa ansaitakseen elantonsa, vain syödäkseen? Tässä hän on, yksi nerokkaimmista olennoista todellisen fysiikan – ei nykyisen fysiikan, vaan todellisen fysiikan – ymmärtämisessä, eikä kukaan kuunnellut häntä. Hän oli varaton. Ei rahaa pitkiin aikoihin, koska häntä joko käytettiin hyväksi tai häntä ei palkattu. Hän oli liian outo. Hän ei sopinut joukkoon. Häntä ei haluttu noihin organisaatioihin.

Hän oli niin nerokas, että hän ymmärsi sen hyvin, hyvin perusperiaatteen, jota nykytiede edelleen työstää: energia on vapaata/ilmaista. Sitä on ilmassa, kirjaimellisesti ilmassa.

Tänä päivänä hänen energiansa, hänen muistonsa, hänen tietoisuutensa on herätetty henkiin. Teillä on Tesla Motor Company, Tesla-akut. Se kaikki on tämän hämmästyttävän olennon kunniaksi, joka oli 100 vuotta aikaansa edellä.

 

Te olette luultavasti 30, kenties 40 vuotta aikaanne edellä, mutta aika kulkee nopeammin kuin silloin. Asioita tapahtuu nopeammin. Olette aikaanne edellä. Sanon, että olette tietoisuuden Tesloja, ja tarkoitan sitä minä-olen-olemukseni syvimmästä osasta. Tietoisuuden Tesloja. Työskentelette tietoisuuden kanssa niin, että ihmiset pilkkaavat ja halveksivat teitä. He ovat jo tehneet sitä. He pitävät teitä pilkkanaan ja sanovat: "Todista se. Todista se." Mutta ette voi. Siinä on se juttu. Voitte ainoastaan elää sen, ja siinä on todiste.

Menemme sisällemme seuraavien kolmesta viiteen vuoden aikana. Erittäin tärkeä syy on, että tänä aikana hyvin monet teistä sallivat lopultakin oivaltamisensa. Lakkaatte taistelemasta ja kamppailemasta ja kantamasta roskaa. Alatte oivaltaa, ettei millään siitä ole merkitystä. Vanhat tunteet ja vanhat hypnoosit – päästätte niistä vain irti.

Tuona aikana – taisin viitata siihen popcornien poksahteluna – näette sitä kaikkialla, kun shaumbrat sallivat oivaltamisensa. Heidän ei tarvitse tulla jysäyttämään teitä päähän ja sanoa: "Voi, olen oivaltanut olento". Te vain tiedätte sen. Eikä ole tavallaan mustasukkaisuutta: "Voi, miksi hän sai sen enkä minä." Siinä ei ole minkäänlaista hierarkiaa. Vain oivallatte: "Voi hyvänen aikaa, se tapahtui. Se tapahtui. Hän salli sen, ja jos hän salli sen, tietysti minäkin voin."

Seuraavat kolmesta viiteen vuoteen ovat todella kauniita, kun tämä oivaltaminen, tämä jumalan ja ihmisen yhteensaattaminen, tapahtuu todella.

Se on vähän pelottavaa ensin, koska joskus unelma on parempi kuin todellisuus. Joskus etsintä on parempi kuin löytäminen, koska se on ihmiselle tavallaan: "Mitä seuraavaksi?" Mutta niiden avulla jotka oikeasti sallivat oivaltamisensa, tajuatte nopeasti, että unelma ei ollut parempi kuin todellisuus. Unelma oli todellisuus, ja todellisuutta on monilla eri tasoilla.

Tällä hetkellä on hyvin tärkeää seuraavana askeleenamme sallia tuon viisauden tehdä, mitä se tekee. Se tislaa. Se ottaa kaiken roskan pois ja heittää sen ulos. Sallikaa sen tehdä se. Se voi tuntua epämukavalta toisinaan, fyysisesti ja henkisesti. Mutta sitä kaikkea tislataan nyt. Tuota viisautta tuodaan ihmiseen, teihin, mestarilta. Jotkut kutsuisivat jumaluudeksi. Minä en oikein pidä siitä, koska te ajattelette valtaa/voimaa. Kun sanon, että kaikkien ihmiselämien viisautta, kera mestarin empatian ja ymmärryksen ihmismatkasta ja sen vaikeuksista, tulee sisään tällä hetkellä, se estää teitä koskaan menemästä epätasapainoon.

Tuota viisautta tulee sisään, ja se on käytettävissä nyt. Itse asiassa emme yritä tuoda sitä sisään. Se on tässä. Se on tässä. Oletteko huomanneet, että viime aikoina unet ovat olleet todella kummallisia? Jatkuvat koko yön, todella omalaatuisia, ja heräätte melkein joka aamu sanoen: "Mistä siinä oli kyse? Äh! Anna sen mennä. Unohda se."

Myös unitilassa viisautta tislataan ja tunnette tuon prosessin jatkuvan.

Ennen olisitte eläneet ihmiselämäänne, käyneet läpi kaikkia juttujanne ja sitten kuolisitte, ja se tuotaisiin viisaudeksi ja kenties vähän siitä annettaisiin käyttöönne seuraavassa elämässä. Sitä tapahtuu sisällänne juuri nyt. Ei odoteta elämänne loppuun. Ei odoteta tulevaisuutta. Se on tässä juuri nyt. Kaikki mitä olette tehneet, kaikki traumat joita kävitte läpi herätessänne ja ajatellessanne: "Olen erilainen, olen kummallinen", tuodaan viisaudeksi juuri nyt."

 

sensitive.jpg