Suomensin Cobran puheen muistiinpanoja Ascension Conference:sta  Sveitsistä 17.4. 2016

http://theeventhub2015.blogspot.fi/2016/05/cobra-notes-from-ascension-conference.html
 
- Autamme nyt saavuttamaan lopullisen Valon voiton, tämä konferenssi on ensimmäinen askel Tapahtumaa kohti. Itseasiassa Tapahtuma on jo alkanut, olemme nyt siinä jota useimmat kutsuvat Uudeksi Ajaksi (New Age). Puhdistaudumme yhä negatiivisuudestamme. Olemme kaikki Valon voimien edustajia.
 
-  Internetissä liikkuu paljon disinformaatiota. Tämä konferenssi pyrkii selvittämään niitä. Ensimmäinen tehtävä joka meidän täytyy nyt tehdä on hylätä yleisesti tunnettu oppimisprosessi.
 
- Saavuimme maapallon karanteeniin vapaaehtoisesti, auttaaksemme maapalloa muutoksessa ja nopeuttaaksemme planetaarista vapautusta. Ennen inkarnaatiotamme jokainen implantoidaan Archonien toimesta, sen seurauksena menetämme yhteyden Jumalalliseen Lähteeseen. Joudumme myös allekirjoittamaan sopimuksen pimeiden voimien kanssa.
 
- Kun synnyimme, kadotimme kaiken tietomme edellisistä elämistä implanttien vuoksi. Perimme myös vanhempiemme tunteet ja ajatukset.
 
- Olemme kaikki peräisin eri tähtijärjestelmistä. Ihmisen näkökyky on kuitenkin hyvin rajoittunut.
 

- Jonain päivänä tietty energia jota on jokaisen kehossa, herää yhtäkkisesti, muut piilevät kyvyt heräävät samalla lyhyen ajan kuluessa.

- Jotkut ihmiset tulevat epäilemään itseään. Jos sallisimme itsemme käyttää potentiaaliamme, Tapahtuma olisi toteutunut jo 1996. Monet ovat heränneet viime aikoina, he nopeuttavat etenemistä kohti Tapahtumaa.
 
- Galaktinen superaalto lähetetään Keskusauringosta joka 26,000 vuosi. Tämä tapahtuma on kuin ihmisen sydämen pulssi ja se vaikuttaa myös omaan aurinkoomme. Sää muuttuu, ihmiset ovat huomanneet että aurinko on muuttunut.
 
- Maapallon muutoksen aikaraami on 1975 ja 2025 välillä. Tälläkertaa meidän ei tarvitse käydä läpi mitään maailmanlaajuista katastrofia. Galaktinen superaalto pyyhkii kaiken pimeyden aurinkokunnastamme ja planeettamme pinnalta, yhteiskuntamme muuttuu täysin. Kaikki puhdistetaan. Ihmiset alkavat muistaa Jumalallisen Lähteen olemassaolon.
 
- Galaktinen keskusaurinko lähettää gamma-aaltoja maapallon suuntaan, Voyager 2 on jo havainnut tämän voimakkaan gammasäteilyn. Mutta profetiat isoista katastrofeista EIVÄT toteudu, sillä massiiviset emäalukset suojaavat Maata. Näiden alusten pituus saattaa olla jopa 1000 km.
 
- Suurin osa maanpinnan populaatiosta ei hyödynnä vapaan tahdon voimaa. Meidän täytyy ymmärtää vapaa tahto ja sen voiman käyttö, silloin mikään ei ole mahdotonta ratkaista. Se joka käyttää vapaan tahdon voimaa on voimakkaampi kuin miljoona ihmistä yhdessä jotka eivät käytä sitä.
 
- Plasma on älykästä valoa, se on elävä olento. Se on avainasemassa maapallon vapauttamisessa, sitä löytyy kaikkialta ja sitä voidaan käyttää parantamiseen. Kiinalaisessa lääketieteessä on terapioita jotka hyödyntävät plasmaa, he keskittyvät eetterikehon hoitamiseen enemmän kuin fyysiseen kehoon. Länsimainen lääketiede keskittyy vain fyysisen kehon parantamiseen joten vaikutus on rajoitettu.
 
- Internet auttaa ihmisiä erottelemaan uskonnolliset ja muut asiat.
 
- Malaysian MH370 on nyt eräässä meressä sijaitsevassa saaressa.
 
- Saksalaiset tiedemiehet alkoivat avaruusalusten kehittelyä 1910-luvulla, ja 1923 valmistui ensimmäinen prototyyppi. He rakensivat ensimmäisen tukikohdan kuuhun 1942. Toisen maailmansodan jälkeen natsit ovat rakentaneet tukikohtia Antarktikalle ja Argentiinaan. NASA perustettiin salaisten avaruusohjelmien peittely organisaatioksi. 1945 saksalaiset kykenivät matkaamaan kuuhun ja toisille aurinkokunnan planeetoille.
 
- Tapahtuu paljon rakettien onnettomuuksia tai räjähdyksiä NASA:n sisäisten negatiivisten ihmisten aiheuttamana. He eivät tahdo virallisen avaruusohjelman edistyvän liian nopeasti. Monien salaisten avaruusohjelmien päätarkoitus on päästä toisille asteroideille tai planeetoille louhimaan mineraaleja, sillä jotkut asteroidit ovat muodostuneet kokonaan timantista.
 
- Venäläisten avaruusohjelma on enemmän positiivinen. Siperiassa on Pleiadien tukikohta, Putin on tavannut nämä ihmisen näköiset humanoidit.
 
- Valojoukot ovat puhdistaneet kaikki tukikohdat negatiivisista ryhmistä. Heidän emäaluksensa käyttävät tachyon energiaa joka suojaa perinteiseltä jäljitysteknolgialta. Ashtar Command on kokeillut eri menetelmiä herättääkseen ihmisistä ne 99 % jotka ovat kärsineet suunnattomasti 1 % vuoksi.
 
-  Avaruusalusten muodostama puolustuskilpi on maapallon ympärillä, toista puolustuskilpeä kutsutaan nimellä Jupiter Command. Heidän alustensa pituus vaihtelee 1000-2000 km välillä. Ganymedellä on iso galaktisen konfederaation maanalainen tukikohta, joka on älykkäiden positiivisten rotujen keskuspaikka, he työskentelevät erityisesti maapallon, mutta myös koko aurinkokuntamme vapauttamiseksi. Ganymede ei ole koskaan ollut Archonien vaikutuksen alaisena.
 
 - Central -sivilisaatio on kehittynein rotu universumissa. Heidän emäaluksensa saattavat olla 5000-10 000 km pituisia. Siriuslaisten emäalus on noin 500 km pitkä.
 
- 70% elävistä olennoista tässä galaksissamme ovat humanoideja.
 
-  Valojoukoilla on tukikohtia maapallon alla, sekä kuussa. Maan alla on täysin eri maailma, vain muutama ihminen tietää tästä. Siellä on järviä, yksi niistä on niin valtava että se tuottaisi tarvittavan veden koko Euroopalle. Maan olla on Puolustuksen (resistance movement) kaunista arkkitehtuuria, kristalleja ja asuttuja alueita. Näihin päästäkseen ihmisen täytyy kulkea sterilisaatiokammion läpi, että kaikki pinnan bakteerit ja virukset poistuisivat.
 
- Jokainen meistä on Tapahtuman laukaisija, maapallon valo. Olemme päässeet kriittiseen pimeyden muuttamisen loppuhetkeen maaliskuussa 2016. Ihmisten täytyy tehdä nyt valinta. Tämä aika määrittää universumin kohtalon, se vaikuttaa elämiimme, planetaariseen tilanteeseen ja koko universumiin. Maapallo on viimeinen planeetta joka liittyy Valon galaktiseen verkostoon.
 
- Edesmenneet mestarit kuten Jeesus, Buddha, Saint Germain pysyttelevät yhä tässä universumissa kunnes olemme vapaita pimeyden voimien vallasta. Tällähetkellä on tuhansia emäaluksia Oort pilvessä odottamassa tätä vapauttamista. He lähettävät jatkuvasti positiivista energiaa maapallolle.
 
- Maapallon karanteeni poistetaan. Pimeät voimat tarvitsisivat biljoona dollaria estääkseen positiivisia ET rotuja ottamasta kontaktia pinnan ihmisiin. Olemme lähellä lopullista läpimurtoa.
 
- Kuussa ja Marsissa on monia hyväntahtoisten ET:n tukikohtia. Ennen Tapahtumaa, lähitulevaisuudessamme, ihmiset voivat nähdä heidän aluksiaan eri paikoissa. Kymmenen vuoden sisällä tavalliset ihmiset pääsevät vierailemaan toisilla planeetoilla, Marsiin matkataan 15 minuutissa. Avaruuden tutkimuksen suunnitelmat avaavat täyden kommunikaation ET rotujen ja ihmisten välille. Tämän tuloksena Cabal/Illuminati menettää hallintansa. Hillarya on jo painostettu puhumaan Area 51:stä. Bush on ufoihin ja ET:n liittyvien valheiden takana.
 
- Panama papereiden tarkoituksena oli hyökätä Putinia vastaan. Sen tuloksena Putin paljasti totuuden Cabalista ja Rothschildin perheestä. Tämä kaikki tuo meitä lähemmäs Tapahtumaa. Kun pimeät voimat ovat kadonneet, Tapahtuma paljastuu täydellisemmin.
 
- Salaisten avaruusohjelmien sisällä kaikki eivät tunne Chimera -ryhmän salaisuutta. Chimera on peräisin Andromedan galaksin negatiivisesta ryhmästä. He tulivat maapallolle humanoideina, suurin osa langenneina enkeleinä. Heillä on fyysiset kehot. Kun ne on poistettu, Tapahtuma aktivoituu.
 
- Valoalukset välittävät positiivisia energioita mutta monet ihmiset eivät kykene vastaanottamaan niitä.
 
- Käyttääkseen telepaattisia kykyjään, on harjoiteltava monia vuosia. Opimme kun harjoittelemme vakaasti.
 
- Keskuspankit ovat nyt paniikissa, ne ovat huolissaan että Kiina vapauttaisi kaiken kullan. Cabal on suurissa vaikeuksissa jos Kiinan kullan määrä ylittää heidän odotuksensa. He eivät tiedä paljonko sitä on. Kiina saattaa aiheuttaa talouden resetoinnin.
 
- Tapahtuman jälkeen rajoittamaton rakkaus leviää planeetan halki, kaksinaisuus päättyy. Ihmiset saavat elää onnellista elämää. Plasmasta tulee parannuskeino kaikkiin sairauksiin.
 
- Kaikki uskonnollisuus häviää koska ihmisiä ei enää kontrolloida dogmalla.
 
- Cabal suunnitteli käyttävänsä pakolaisia luodakseen jännityksiä Eurooppaan. Estääkseen enempää kärsimystä, valojoukot seuraavat pakolaisten kulkua Eurooppaan.
 
-  Juuri ennen Tapahtumaa monilla ihmisillä on kontakteja hyväntahtoisten ET:n kanssa. Oikeastaan tällainen kontakti on jo alkanut. Kanavointi tai telepaattinen kommunikointi on luotu. Tapahtuman jälkeen ihmisillä on suora kontakti heihin. Alukset laskeutuvat ympäri maailmaa yksityisille alueille ja tavallisten ihmisten kanssa kommunikoidaan. Ihmiset joilla on telepatian kyky, alkavat saada viestejä.

- Meidän täytyy muistaa yksi asia: ET roduilla on vaikeuksia ymmärtää ihmsten käyttäytymistä ja ajattelua, vallitsevaa elämän näkemystä. Toisaalta myös monet ihmiset tuntevat että eivät kykene sopeutumaan tämän planeetan elämään. ET rodut eivät myöskään ymmärrä miksi ihmiset ovat niin agressiivisia ja uskovat että heidän on hyvin vaikea tulla toimeen meidän kanssamme.

- Steven Greer on kehittänyt yksityiskohtaisen ohjeen CE-5. Voimme käyttää hänen metodiaan kutsuaksemme ET rotuja ilmestymään ja kommunikoimaan kanssamme.

- 2 - 3 viikkoa Tapahtuman jälkeen ihmiset ympäri maailmaa puhuvat TV:ssä kontakteistaan. Jokainen kansa muodostaa myös virallisen planeettojenvälisen diplomaattisen lähetystön.

- Monet Valojoukot työskentelevät  ensimmäistä kontaktia varten, se on virallinen diplomaattinen tapaaminen. Sveitsi on jo aloittanut valmistelut ensimmäiseen kontaktiin. Jokaisella BRICS -maalla on oma suunnitelmansa. Koska Pleiadilaiset näyttävät hyvin paljon ihmisiltä, he ovat ensimmäinen ET rotu joka laskeutuu maan pinnalle. Silloin allekirjoitetaan dokumentteja ja neuvottelut alkavat. Siriuslaiset ovat seuraavia jotka laskeutuvat. Humanoidit Andromedalta ja toisista tähdistöistä tulevat sen jälkeen. Ei-humanoidit ovat viimeisenä vuorossa etteivät ihmiset pelkäisi heitä.
 
-  Ihmisten täytyy käydä läpi muutosvaiheet ennenkuin hänet hyväksytään galaktiseen konfederaatioon. Kaikki ei-fysikaaliset tasot muuttuvat merkittävästi.
 
- Pimeät voimat eivät enää sekaannu maapallon energeettisille tasoille. Ihmiset kykenevät ymmärtämään helpommin henkisiä opetuksia.
 
- Monet edesmenneet mestarit tulevat olemaan läsnä itse, todellisuudessamme. Ensimmäisen kontaktin jälkeen he tulevat ilmestymään tänne useammin.
 
- Tulevaisuudessa voimme käyttää tähtiporttia päästäksemme galaktiseen keskusaurinkoon, ja Luojan taivaaseen. Tapaamme paljon olentoja korkeammalla plasmatasolla.
 
- Veljemme ja sisaremme galaktisesta perheestä otetaan mukaan päivittäiseen elämäämme.
 
 - Monia salattuja luolia jotka pitävät sisällään Jumalatar -energiaa, avataan uudelleen.
 
- Kun olemme ylösnousseet (ascended), emme tarvitse matkan taittamiseen avaruusalusta, vaan voimme käyttää omaa kehoamme matkataksemme koko universumissa (valoanopeampi matkustus). Teleportaatio on käytettävissä yleisesti, se on hyvin tavallinen teknologia universumissa. Replikaattorit täyttävät monia fysikaalisia tarpeita, ne tuottavat myös herkullisia ruokia lyhyessä ajassa tai voimme myös syödä tuoretta ruokaa. Tulevaisuus on hyvin paljon kuten elokuvassa "Elysium". Vapaa energia joka hyödyntää magneettikenttää, vapautetaan yleiseen käyttöön. Kehittynyttä musiikkiteknologiaa paljastetaan myös.

- Jokaisella on mahdollisuus matkustaa lentävässä autossa. Siihen asetetaan vain kohteen koordinaatit ja se matkaa sinne automaattisesti. Kiinalla on jo lentävä auto.
 
- Kun maapallo on liittynyt galaktiseen perheeseen, Suuri galaktinen uudelleen yhdistyminen tapahtuu. Tällähetkellä 88 % tavallisista ihmisistä hyväksyisi ET rotujen sekaantumisen, mutta suurin osa ei silti usko että se tapahtuisi.
 
- Olkaa hyvä, käyttäkää sosiaalista mediaa ja blogia viisaasti auttaaksenne nopeuttamaan kehitystä kohti Tapahtumaa.
 
Isis Antara:
 
 
- Naisen keho on portaali toiseen olemuksentasoon. Nainen on elämän kantamisen ja hoivaamisen malja.
 
- Nainen voi kohdistaa kehoonsa eri tasojen valoja. He ovat elämän, lapsen ja rakkauden maljoja.
 
- Jumalatar energia ja Jumalallinen energia ovat kasvaneet maapallolla.
 
- Nainen johtaa ihmiskuntaa uuden ajan sisään. He tuovat rakkauden energiaa takaisin maapallolle.
 
- Uudessa Ajassa ihminen ei enää kärsi katkeruudesta. Ihmisten täytyy ymmärtää että emme ole "elämän uhreja".
 
- Meidän täytyy sanoa EI! Se on jumalallinen oikeutemme.
 
- Kun teemme valinnan, meidän täytyy kysyä itseltämme "onko tämä todella sitä mitä haluamme".
 
_____________________________________________