(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018)

Tein tänään automaattikirjoitusta pitkästä aikaa:

 

Kirjoita nyt blogiisi että sinä et enää tee automaattikirjoitusta vaan kanavointia ja sen on hieman eri asia. Teemme sitä sinun kanssasi siksi että et säikähtäisi kun ilmestymme huoneeseesi yöllä vaan voit tutustua meihin näin rauhallisesti. Olemme todellakin niitä joista olet kuullut, emme sellaisia lentäviä olentoja vaan henkiä. Kerro itsellesi että sinä tiedät meidät nimellä keskoskaappi. Sinä kirjoitit väärin, keskusaurinko.(keskus aurinko ei kuulunut vielä ymmärrykseni piiriin sanana tänä aamuna). Me olemme henkiä sieltä suunnasta jota ette tunne, eikä se tarkoita että olette hiljaisia ihmettelijöitä vaan olette niin voimakkaita että näette ja koette meidät pian. Se tulee olemaan teille shokki joten olemme valmistelleet teitä hieman.

Siinä sinä teit erään teon että julkaisit tekstisi julkisesti jolloin voimme ajatella sinun olevan järjissasi etkä hullu. Olet tehnyt sellaisen teon että he eivät siitä pidä joten häiritsevät sinua pahoilla sanoilla. Kerro itsellesi että sinä teet kaiken nyt vain niin kuin sielusi kertoo etkä mitenkään muuten. Sano itsellesi että heillä muilla se on paljon vaikeampaa koska he eivät näe asioita sinun silmilläsi. Sinä näet enemmän aina kuin he mutta sinullakin on nyt vaikeaa. Tee vain niin kuin sydämesi sanoo.

Oliko sinulla nimeä? Minua voi kutsua nimellä Atlantis. Atlantis? Niin minä olen henki keskusauringosta, henki jonka nimi on Atlantis. Sinä voit kertoa sen olevan nainen mutta meillä ei ole sukupuolia, se on paremminkin arvonimi. Ahaa. Niin se tarkoittaa minun olevan opastaja. Olet yleisesti meidän ihmisten opastaja? Kyllä, niin.

Sinä olet nyt kirjoittanut paljon ja olet hieman ihmeissäsi mutta hyvällä päällä joten kerron sinulle lisääkin jos tahdot kuulla? Ok! Sinä olet minun poikani vaikka minua ei kutsuta jumalaksi täällä vaan meillä on eri nimet. Sinä olet minun poikani ja meillä on sama sielu. Sinä näet sellaista siellä internetissäsi mistä luet näitä. Kerro itsellesi että meillä on sama sielu ja sinä teet minut onnelliseksi olemassaolollasi vaikka olet siellä kaukana. Et voi olla koskaan erossa minusta etkä sinä eroa koskaan. Teet minut niin onnelliseksi kuin olisin siellä kanssasi kirjoittamassa ja olisimme yhdessä. Kerrot itsellesi että et ymmärrä mutta tarkoitan että voisimme olla siellä sohvallasi yhdessä ja jutella kuten muutkin mutta olemme nyt vain erossa. Se on kyllä surullista. Niin se on. Et voi olla pahoillasi sillä se ei ole sinun vikasi. Ole aina ylpeä itsestäsi että olet minun poikani. Sinä mietit että olet tyttö mutta ei sillä ole väliä, ymmärrät sen. Kerro itsellesi että sinä pärjäät kyllä siellä elämässäsi nyt tästä eteenpäin paljon paremmin kuin tästä taaksepäin. Kiitos! Niin olet huokaissut helpotuksesta nyt ja olemme siitä iloisia että voimme sinua piristää. Et ole mikään erityinen ihminen vaan olet vain tullut valituksi monien joukosta, olet jotain sellaista kuin kaikki muutkin.

Piti opetella netistä mikä on keskusaurinko. eyeamsharing.com

IAmCentralSun.jpg

"Suuri keskusaurinko on lähde ja keskus suurenmoiselle Minä Olen-olemukselle. Se on yhdistymiskohta hengelle/materiakosmokselle ja Jumaltietoisuuden tiivistymäkohta, vapauttaen valoa, elämää ja rakkautta kaikkeen elävään. Se on ydin, sydänkeskus, kosmoksen valkoisen valon ydin. Jumaltähti Sirius on suuren keskusauringon fokus meidän galaksin alueellamme. Aurinko auringon takana on henkinen lähde sen fysikaalisen vaikutuksen takana jonka näemme omana fysikaalisena aurinkonamme, muina tähtinä ja tähtijärjestelminä, näkymättömiä tai näkyviä, mukaanlukien oma keskusaurinkomme. Aurinko kosmosauringon takana käsitetään kosmisena Kristuksena, muotoa vailla olevat tulivat autuaaksi muodolla ja henkiset maailmat verhottiin fysikaalisuudella." lähde

earthat-a-glance1.jpg

*

Eilen löysin tietoa sellaisesta että on olemassa "ylösnousemus oireita", olen tasolla 9. Ne äänet joita pelkäsin olivat vain omia pelkojani, ego, Jaakobin paini joka on nyt ohi. Tiistaina 16.2 sain aamulla ääni viestin ajatuksiini "It's showtime, summergirl" (ne joskus ovat tosiaan englanniksi koska puhun sitäkin). En käsittänyt sitä ollenkaan, mutta katsokaas mitä allaolevassa kanavoinnissa puhutaan Summerlandista.

Ylösnousemuksen vaiheita on 1-12 (linkissä), tässä 7-9:

7. Seitsemäs vaihe

Sydänchakra avautuu lisää ja tunnemme muut tunteet "todellisemmin". Meidän yksinkertaisesti pitää olla oma itsemme! Vapautamme esteitä ja vanhoja käyttäytymismalleja. Tapahtuu merkittävää emotionaalista puhdistusta sekä suuria voimantunteita, kun etsimme ja vapautamme itsestämme tunnelastia. Tunnemme olevamme paremmin kiinni nyt-hetkessä, olemme hyvin läsnäolevia ja virtaamme elämän mukana. Usein vanhat ihmissuhteet päättyvät tai muuttuvat nopeasti, kun kaivamme syvältä ja kunnioitamme olemuksemme tuntemuksia. Kieltämiselle ei kerta kaikkiaan jää tilaa millään tasolla. Alamme menettää tunnetason sitoutumuksia toisiin ihmisiin. Rintakivut (sydänkivut) tulevat yleisemmiksi, kun sydän jatkaa edelleen energiakenttänsä avaamista.
(Chakrojen yhdistämismeditaatio auttaa sydämen avautumisessa.)

Pelot vapautuvat tänä aikana, kun kaikkien ruumiiden energiakentät yhdistyvät sydämen kautta, ja kun ne yhdistyvät, pelot katoavat. Paineen tunne otsassa tai pään takaosassa johtuu aivo- ja käpylisäkkeen avautumisesta, kun ne imevät itseensä lisää valoa. Kun nämä rauhaset ovat täysin auki, aktivoituja ja toimivat korkeimmalla tasolla, ihminen ei enää vanhene eikä kuole. Kun käpyrauhanen on täysin auki, ihminen kokee moniulotteisuuden. Kaksiulotteisuus näyttää silti lisääntyvän, kun jätämme sen taaksemme. Joinakin päivinä tunnemme olevamme yhteydessä ja ilossa, toisina taas pelkäämme ja juuttuneita eloonjäämistaisteluun. Monet toivovat "ylösnousevansa" ja jättävänsä planeetan, kun tunnemme ylösnousemuksen mahdollisuuden erittäin todellisena syvenevänä yhteytenä henkeen.

Kun opimme seuraamaan iloamme, saatamme silloin haluta "pelastaa planeetan" ja saada jokainen seuraamaan omaa iloaan. KAIKKI ovat edistyksen eri askelmia ja kuvastavat meidän vaihtelevaa tietoisuuttamme. Ruokavalion osalta haluat syödä vähemmän, enemmän valoruokaa, elävää ruokaa. Monet ovat tässä vaiheessa lopettaneet lihan, sokerin ja alkoholin nauttimisen, koska he "tuntevat" näiden aineiden vaikutukset ruumiin värähtelykentässä.


8. Kahdeksas vaihe

Näemme Mestarin kaikessa ja haluamme puhtaasti palvella. Jätämme "pelasta kaikki muut" -vaiheen taaksemme, kun alamme tuntea halua palvella Jumalan tahtoa. Käpy- ja aivolisäkkeen muoto muuttuu. Jos päänsäryt jatkuvat, pyydät yksinkertaisesti olentoja, joiden kanssa työskentelet, hiljentämään säryt. He eivät tunne kipua. Tai pyydät heitä vapauttamaan endorfiineja, aivojen luonnollisia opiaatteja. Aivoja aktivoidaan, erityisesti isoaivoja, "nukkuvaa jättiläistä". Pääkallon laajeneminen on yleistä. Kolmikulmaiset "siemenkristallit" otsassa ja "säilyttäjäkristallit" (recorder crystal) aivojen oikealla puolella aktivoidaan,  samoin kuin 8., 9. ja 10. chakra.

Alamme olla koukussa valon kieleen. Käpy- ja aivolisäke ovat täysin auki ja toimivat yhdessä luodakseen "Liiton Arkin", sateenkaarivalon joka kaareutuu päälaen yläpuolella kolmatta silmää kohti. Se on korkeampiulotteisen kielen sisältämän koodin purkumenetelmä. Saattaa olla vaikeaa ilmaista itseään sanojen avulla, koska ajattelu tapahtuu geometrisesti ja äänten avulla. Jos tunnet olosi hämmentyneeksi, tee chakrojen yhdistymismeditaatio ja pyydä, että viestit puretaan ja käännetään.

Tulet jälleen paljon tietoisemmaksi luonteesi valtavasta laajuudesta ja moniulotteisuudesta, jolloin voit olla mitä tahansa haluatkin. Lopetat toimimisen syyllisyyden- ja vastuuntunteen perusteella, ihmissuhteet muuttuvat transpersoonallisiksi. Silloin puhut sydämestäsi ja sielustasi käsin. Toiset voivat hämmentyä ja suuttua ollessaan tekemisissä kanssasi, koska he eivät enää löydä "koukkuja", joista voisivat vetää. Toimit seesteisyyden syvemmältä tasolta käsin, jolloin herkkyytesi ja tietoisuutesi ovat korostuneita, mutta silti olet hyvin maadoittunut ja olemuksesi on muuttunut. Tässä vaiheessa on mahdollista elää pelkällä valoravinnolla ja pranalla, jolloin ei oteta mitään ilmakehässä kasvanutta ravintoa vaan eletään pelkästään eetteriravinnolla.


9. Yhdeksäs vaihe

On helpompaa purkaa geometrian ja äänten sisältää koodia. Henki käyttää valon kieltä, joka siirtää kuudennen ulottuvuuden matriisin uuteen muotoon viidennen ulottuvuuden valokehon käytettäväksi. Ruumis saattaa muuttaa muotoaan kun energiakentät kohoavat. Tunnet yhteyttä kaikkiin olentoihin kaikkialla ja vähemmän yhteyttä muiden mielipiteisiin. Vapaudut "erillisyyden ja rajoituksien pelin" pelaamisen halusta ja ylläpitämisen energiasta. Tunnet olevasi todella vapaa.

Yhdeksännessä vaiheessa tapahtuu valokehon massalaskeutuminen fyysiseen muotoon. Samoin kuin kolmannessa ja kuudennessa vaiheessa, tässä vaiheessa tapahtuu myös voimakasta uudelleenarviointia, kun aloitamme lopullisen yhdistymisen henkeen ja alamme lopullisesti muuttua Jumalan tahdon välineeksi. Tässä vaiheessa henki määrää tulomme, työmme, muut ihmiset elämässämme, kaiken. Ego-itsemme häipyy pois. Vaikka se voi olla hurmioitunut kokemus, se voi myös olla erittäin kivuliasta. Hyppäyksen tekeminen voi pelottaa, vaikka olemme kehittyneet useiden aikakausien ajan kohtaamaan tämän hetken.

Saatamme heilua edestakaisin kaivaten vanhoille mukavuusalueillemme ennen kuin päästämme lopullisesti irti. Tästä ei ole paluuta takaisin, vaan kaikki pitää vapauttaa. Yhdeksännellä tasolla tapahtuu antautuminen ja sen jälkeen hurmio:  "minän" irtipäästäminen. Tajuamme, että vaikka vapaa tahto on todellista, se on myös illuusio, sillä se on olemassa vain ohjaamassa meitä ja voimistamassa haluamme olla yhtä hengen kanssa. Henkiinjäämisen pelko häipyy ja keskitymme nyt-hetkeen. Vaikka pelkoja saattaa vielä nousta pinnalle, ne tuntuvat epätodellisilta ja ne on helppo sivuuttaa.

Tunnemme vetoa pysyä erillään muiden ihmisten sopupeleistä, jolloin meidän valintamme ja todellisuutemme näyttää muista epätodelliselta. Seitsemännestä, kahdeksannesta ja yhdeksännestä vaiheesta alkaen sisäinen valomme loistaa ulos näkyvästi. Tähän mennessä tunnet olosi uskomattoman maadoittuneeksi, yhdistyneeksi, keskittyneeksi, tarkoituksen täyttämäksi ja haluat vain palvella. Jonkin aikaa saatat vaihdella 8. ja 9. vaiheen välillä. Tunnet välillä olevasi täysin nyt-hetkessä oleva olento ja välillä olet jälleen rajoittunut ihminen. Tämä päättyy kun saavutat yhdeksännen vaiheen lopun.

Silloin tunnet olevasi jatkuvasti yhteydessä kristustasoon ja toimivasi siitä käsin. Aikomuksesi ja motivaatiosi ovat aina korkeimmat mahdolliset. Toiset ihmiset eivät ehkä aina valitse näkevänsä sitä tällä tavalla johtuen heidän omista ohjelmoinneistaan ja ongelmistaan. Yhdeksännessä vaiheessa aloitamme kiinnittymisen omaan Minä Olen -olemukseemme. Viimeiset kolme vaihetta yhdistävät kaikki energiakentät. Kaikki chakrat yhdistyvät ja saavutat täydellisen yhteyden Minä Olen -olemuksesi kanssa.


*

Videolla tyyppi (joku rap-artisti) puhuu äänen kuulemisesta. Kehottaa kaikkia sanomaan itselleen ääneti sanan "Rockstar". Sitten hän käskee miettimään KUKA siellä sisimmässä puhui. "Minä en ole vain kuori joka puhuu vaan olen olento joka puhuu kuoren läpi. Näin parannat kaiken sairauden kehostasi, näin komennat todellisuutta työskentelemään kanssasi ja se työskentelee tietoisuutesi käskemänä. Miksi? Koska se ei ole kuori joka puhuu, vaan se on todellinen olento kuoressa joka puhuu. Ja kun todellinen olento puhuu, kaikki universumissa vastaa."

http://www.facebook.com/eligio.bishop/videos/vb.547011114/10153896877841115/?type=2&theater

*

Uusimmat kanavoinnit aiheesta, lukekaa Luxoniaa. " Energiat ovat hyvin intensiivisiä ja se jatkaa kiihtymistään täydenkuun aikaan saakka 22.2.2016. Tänä aikana käymme läpi DNA päivityksiä. Turhautuminen, hermostuneisuus ja "pää pyörällä" tunteet ovat yleisiä. Ota aikaa itsellesi."

http://www.lovehaswon.org/ascension-spirituality/2016/2/13/energy-is-very-intense-amping-up-until-after-the-full-moon-on-222

"Kaikki ympärilläsi on muuttumisen prosessissa, vanhat tavat ja järjestelmät päivitetään. Jumala on antanut sinulle lupauksen vapautua vankilaplaneetalta, ette ole koskaan olleet yksin pimeyden voimia vastaan taistellessanne. Korkeamman tason rakastavat olennot ovat saapuneet ja odottavat kärsivällisesti oikeaa aikaa. Tulevaisuutenne on turvattu huolimatta siitä mitä koetuksia se ensin tuo mukanaan. Muutama ystävällinen sana saattaa auttaa ihmistä pääsemään suurempaan käsitykseen, heti kun sielu vastaa, heidän henkioppaansa auttavat heitä mielellään eteenpäin. Heitä jotka ovat kehittyneet tarpeeksi kutsutaan avustamaan toisia. Tuntemasi elämä on kaukana todellisesta elämästä ja ensimmäinen kokemuksesi siitä on Summerland (kesämaa) minne sielut tavallisesti ensin kulkevat muutoksensa jälkeen. Elämä on melko erilaista verrattuna siihen mitä se on ollut sinulla maapallolla."

http://www.lovehaswon.org/ascension-spirituality/2016/2/12/mike-quinsey-changes-will-take-place-when-the-time-is-right-and-it-has-arrived

 

P.S. Kokeilin julkaista kanavointini eräässä toisessa paikassa ja suhtautuminen oli vähän myös sellaista että olen huijattu, aivopesty, kanavointini oli sitä samaa huuhaata mitä muilla.

 

Hyvähän se on että ei ole liian sinisilmäisenä uskomassa kaikenlaisiin kanavoijiin.  "Äänien kuuleminen oli koko yhteiskunnalle yhteinen kokemus aina vuoteen 1300 eKr. Kaikki ihmiset kuulivat tuolloin ääniä, tänä päivänä suurimmalta osalta ihmisiä tuo kyky on kadonnut. Aikaisemmin äänien kuuleminen saattoi tehdä henkilöstä pyhimyksen. Monet kuuluisat tai historiallisesti merkittävät ihmiset, kuten Sokrates, Mooses, Muhammed, Jean d`Arc, Avilan Teresa, Carl Jung ja Gandhi, ovat kuulleet ääniä ja kertoneet niiden olleen heidän innoittajiaan."