eyeamsharing.com

IAmCentralSun.jpg

"Suuri keskusaurinko on lähde ja keskus suurenmoiselle Minä Olen-olemukselle. Se on yhdistymiskohta hengelle/materiakosmokselle ja Jumaltietoisuuden tiivistymäkohta, vapauttaen valoa, elämää ja rakkautta kaikkeen elävään. Se on ydin, sydänkeskus, kosmoksen valkoisen valon ydin. Jumaltähti Sirius on suuren keskusauringon fokus meidän galaksin alueellamme. Aurinko auringon takana on henkinen lähde sen fysikaalisen vaikutuksen takana jonka näemme omana fysikaalisena aurinkonamme, muina tähtinä ja tähtijärjestelminä, näkymättömiä tai näkyviä, mukaanlukien oma keskusaurinkomme. Aurinko kosmosauringon takana käsitetään kosmisena Kristuksena, muotoa vailla olevat tulivat autuaaksi muodolla ja henkiset maailmat verhottiin fysikaalisuudella." lähde

earthat-a-glance1.jpg

*

HENKISEN HERÄÄMISEN VAIHEET

On siis olemassa "ylösnousemus oireita", 

Ylösnousemuksen vaiheita on 1-12 (linkissä), tässä 7-9:

7. Seitsemäs vaihe

Sydänchakra avautuu lisää ja tunnemme muut tunteet "todellisemmin". Meidän yksinkertaisesti pitää olla oma itsemme! Vapautamme esteitä ja vanhoja käyttäytymismalleja. Tapahtuu merkittävää emotionaalista puhdistusta sekä suuria voimantunteita, kun etsimme ja vapautamme itsestämme tunnelastia. Tunnemme olevamme paremmin kiinni nyt-hetkessä, olemme hyvin läsnäolevia ja virtaamme elämän mukana. Usein vanhat ihmissuhteet päättyvät tai muuttuvat nopeasti, kun kaivamme syvältä ja kunnioitamme olemuksemme tuntemuksia. Kieltämiselle ei kerta kaikkiaan jää tilaa millään tasolla. Alamme menettää tunnetason sitoutumuksia toisiin ihmisiin. Rintakivut (sydänkivut) tulevat yleisemmiksi, kun sydän jatkaa edelleen energiakenttänsä avaamista.
(Chakrojen yhdistämismeditaatio auttaa sydämen avautumisessa.)

Pelot vapautuvat tänä aikana, kun kaikkien ruumiiden energiakentät yhdistyvät sydämen kautta, ja kun ne yhdistyvät, pelot katoavat. Paineen tunne otsassa tai pään takaosassa johtuu aivo- ja käpylisäkkeen avautumisesta, kun ne imevät itseensä lisää valoa. Kun nämä rauhaset ovat täysin auki, aktivoituja ja toimivat korkeimmalla tasolla, ihminen ei enää vanhene eikä kuole. Kun käpyrauhanen on täysin auki, ihminen kokee moniulotteisuuden. Kaksiulotteisuus näyttää silti lisääntyvän, kun jätämme sen taaksemme. Joinakin päivinä tunnemme olevamme yhteydessä ja ilossa, toisina taas pelkäämme ja juuttuneita eloonjäämistaisteluun. Monet toivovat "ylösnousevansa" ja jättävänsä planeetan, kun tunnemme ylösnousemuksen mahdollisuuden erittäin todellisena syvenevänä yhteytenä henkeen.

Kun opimme seuraamaan iloamme, saatamme silloin haluta "pelastaa planeetan" ja saada jokainen seuraamaan omaa iloaan. KAIKKI ovat edistyksen eri askelmia ja kuvastavat meidän vaihtelevaa tietoisuuttamme. Ruokavalion osalta haluat syödä vähemmän, enemmän valoruokaa, elävää ruokaa. Monet ovat tässä vaiheessa lopettaneet lihan, sokerin ja alkoholin nauttimisen, koska he "tuntevat" näiden aineiden vaikutukset ruumiin värähtelykentässä.


8. Kahdeksas vaihe

Näemme Mestarin kaikessa ja haluamme puhtaasti palvella. Jätämme "pelasta kaikki muut" -vaiheen taaksemme, kun alamme tuntea halua palvella Jumalan tahtoa. Käpy- ja aivolisäkkeen muoto muuttuu. Jos päänsäryt jatkuvat, pyydät yksinkertaisesti olentoja, joiden kanssa työskentelet, hiljentämään säryt. He eivät tunne kipua. Tai pyydät heitä vapauttamaan endorfiineja, aivojen luonnollisia opiaatteja. Aivoja aktivoidaan, erityisesti isoaivoja, "nukkuvaa jättiläistä". Pääkallon laajeneminen on yleistä. Kolmikulmaiset "siemenkristallit" otsassa ja "säilyttäjäkristallit" (recorder crystal) aivojen oikealla puolella aktivoidaan,  samoin kuin 8., 9. ja 10. chakra.

Alamme olla koukussa valon kieleen. Käpy- ja aivolisäke ovat täysin auki ja toimivat yhdessä luodakseen "Liiton Arkin", sateenkaarivalon joka kaareutuu päälaen yläpuolella kolmatta silmää kohti. Se on korkeampiulotteisen kielen sisältämän koodin purkumenetelmä. Saattaa olla vaikeaa ilmaista itseään sanojen avulla, koska ajattelu tapahtuu geometrisesti ja äänten avulla. Jos tunnet olosi hämmentyneeksi, tee chakrojen yhdistymismeditaatio ja pyydä, että viestit puretaan ja käännetään.

Tulet jälleen paljon tietoisemmaksi luonteesi valtavasta laajuudesta ja moniulotteisuudesta, jolloin voit olla mitä tahansa haluatkin. Lopetat toimimisen syyllisyyden- ja vastuuntunteen perusteella, ihmissuhteet muuttuvat transpersoonallisiksi. Silloin puhut sydämestäsi ja sielustasi käsin. Toiset voivat hämmentyä ja suuttua ollessaan tekemisissä kanssasi, koska he eivät enää löydä "koukkuja", joista voisivat vetää. Toimit seesteisyyden syvemmältä tasolta käsin, jolloin herkkyytesi ja tietoisuutesi ovat korostuneita, mutta silti olet hyvin maadoittunut ja olemuksesi on muuttunut. Tässä vaiheessa on mahdollista elää pelkällä valoravinnolla ja pranalla, jolloin ei oteta mitään ilmakehässä kasvanutta ravintoa vaan eletään pelkästään eetteriravinnolla.


9. Yhdeksäs vaihe

On helpompaa purkaa geometrian ja äänten sisältää koodia. Henki käyttää valon kieltä, joka siirtää kuudennen ulottuvuuden matriisin uuteen muotoon viidennen ulottuvuuden valokehon käytettäväksi. Ruumis saattaa muuttaa muotoaan kun energiakentät kohoavat. Tunnet yhteyttä kaikkiin olentoihin kaikkialla ja vähemmän yhteyttä muiden mielipiteisiin. Vapaudut "erillisyyden ja rajoituksien pelin" pelaamisen halusta ja ylläpitämisen energiasta. Tunnet olevasi todella vapaa.

Yhdeksännessä vaiheessa tapahtuu valokehon massalaskeutuminen fyysiseen muotoon. Samoin kuin kolmannessa ja kuudennessa vaiheessa, tässä vaiheessa tapahtuu myös voimakasta uudelleenarviointia, kun aloitamme lopullisen yhdistymisen henkeen ja alamme lopullisesti muuttua Jumalan tahdon välineeksi. Tässä vaiheessa henki määrää tulomme, työmme, muut ihmiset elämässämme, kaiken. Ego-itsemme häipyy pois. Vaikka se voi olla hurmioitunut kokemus, se voi myös olla erittäin kivuliasta. Hyppäyksen tekeminen voi pelottaa, vaikka olemme kehittyneet useiden aikakausien ajan kohtaamaan tämän hetken.

Saatamme heilua edestakaisin kaivaten vanhoille mukavuusalueillemme ennen kuin päästämme lopullisesti irti. Tästä ei ole paluuta takaisin, vaan kaikki pitää vapauttaa. Yhdeksännellä tasolla tapahtuu antautuminen ja sen jälkeen hurmio:  "minän" irtipäästäminen. Tajuamme, että vaikka vapaa tahto on todellista, se on myös illuusio, sillä se on olemassa vain ohjaamassa meitä ja voimistamassa haluamme olla yhtä hengen kanssa. Henkiinjäämisen pelko häipyy ja keskitymme nyt-hetkeen. Vaikka pelkoja saattaa vielä nousta pinnalle, ne tuntuvat epätodellisilta ja ne on helppo sivuuttaa.

Tunnemme vetoa pysyä erillään muiden ihmisten sopupeleistä, jolloin meidän valintamme ja todellisuutemme näyttää muista epätodelliselta. Seitsemännestä, kahdeksannesta ja yhdeksännestä vaiheesta alkaen sisäinen valomme loistaa ulos näkyvästi. Tähän mennessä tunnet olosi uskomattoman maadoittuneeksi, yhdistyneeksi, keskittyneeksi, tarkoituksen täyttämäksi ja haluat vain palvella. Jonkin aikaa saatat vaihdella 8. ja 9. vaiheen välillä. Tunnet välillä olevasi täysin nyt-hetkessä oleva olento ja välillä olet jälleen rajoittunut ihminen. Tämä päättyy kun saavutat yhdeksännen vaiheen lopun.

Silloin tunnet olevasi jatkuvasti yhteydessä kristustasoon ja toimivasi siitä käsin. Aikomuksesi ja motivaatiosi ovat aina korkeimmat mahdolliset. Toiset ihmiset eivät ehkä aina valitse näkevänsä sitä tällä tavalla johtuen heidän omista ohjelmoinneistaan ja ongelmistaan. Yhdeksännessä vaiheessa aloitamme kiinnittymisen omaan Minä Olen -olemukseemme. Viimeiset kolme vaihetta yhdistävät kaikki energiakentät. Kaikki chakrat yhdistyvät ja saavutat täydellisen yhteyden Minä Olen -olemuksesi kanssa.


*

ROCKSTAR

Rap-artisti Eligio Bishop puhuu äänen kuulemisesta. Kehottaa kaikkia sanomaan itselleen ääneti sanan "Rockstar". Sitten hän käskee miettimään KUKA siellä sisimmässä puhui. "Minä en ole vain kuori joka puhuu vaan olen olento joka puhuu kuoren läpi. Näin parannat kaiken sairauden kehostasi, näin komennat todellisuutta työskentelemään kanssasi ja se työskentelee tietoisuutesi käskemänä. Miksi? Koska se ei ole kuori joka puhuu, vaan se on todellinen olento kuoressa joka puhuu. Ja kun todellinen olento puhuu, kaikki universumissa vastaa."

*

 

"Äänien kuuleminen oli koko yhteiskunnalle yhteinen kokemus aina vuoteen 1300 eKr. Kaikki ihmiset kuulivat tuolloin ääniä, tänä päivänä suurimmalta osalta ihmisiä tuo kyky on kadonnut. Aikaisemmin äänien kuuleminen saattoi tehdä henkilöstä pyhimyksen. Monet kuuluisat tai historiallisesti merkittävät ihmiset, kuten Sokrates, Mooses, Muhammed, Jean d`Arc, Avilan Teresa, Carl Jung ja Gandhi, ovat kuulleet ääniä ja kertoneet niiden olleen heidän innoittajiaan."

*

 

"Kaikki ympärilläsi on muuttumisen prosessissa, vanhat tavat ja järjestelmät päivitetään. Jumala on antanut sinulle lupauksen vapautua vankilaplaneetalta, ette ole koskaan olleet yksin pimeyden voimia vastaan taistellessanne. Korkeamman tason rakastavat olennot ovat saapuneet ja odottavat kärsivällisesti oikeaa aikaa. Tulevaisuutenne on turvattu huolimatta siitä mitä koetuksia se ensin tuo mukanaan. Muutama ystävällinen sana saattaa auttaa ihmistä pääsemään suurempaan käsitykseen, heti kun sielu vastaa, heidän henkioppaansa auttavat heitä mielellään eteenpäin. Heitä jotka ovat kehittyneet tarpeeksi, kutsutaan avustamaan toisia."

http://www.lovehaswon.org/ascension-spirituality/2016/2/12/mike-quinsey-changes-will-take-place-when-the-time-is-right-and-it-has-arrived