Päivitys 8.7, lyhyesti suomensin:

"Allianssin jäsenistön viimepäivien tapaamisissa saimme tähänsaakka eniten tapahtumatietoa hyväntahtoisilta valojoukoilta jotka ovat aurinkokunnassamme. Tämä tieto on saapuessaan kryptisen valokielen muodossa ja täytyy kääntää käyttäen erityisiä avaimia joita tietyt allianssin jäsenet omaavat. Viimeisin käännöstyö kesti 72 tuntia ja on viimein prosessoitu 7.7. julkistettavaksi kaikille.

Hyväntahtoisten ET -olentojen vierailuista planeetallemme ja heidän kehittyneistä teknologioistaan tuodaan julki kaikille maapallolla yhteistyössä, tulevina kuukausina median kautta. Tämä kehittynyt teknologia muuttaa tämän planeettamme täysin kultaiseen aikaan. Koneita, materiaaleja ja järjestelmiä tullaan paljastamaan jotka kykenevät tekemään taianomaisia asioita mutta ovat täysin luonnollisia, ne on kehitetty korkeamman älykkyyden puolesta. Korkeavärähteinen valo auttaa tässä muutoksessa joka on jo käynnissä, se kehittää ihmiskollektiivin tietoisuuden täysin uudeksi.

Maapalloa ympäröivää keinotekoista 3D kilpeä on kuukausien ajan hajotettu kosmisilla gammavaloaalloilla. Nyt massiivisia aaltoja 5D-keskusaurinkovaloa pääsee maapallon ilmakehään ja taivaallinen energia virtaa vapaasti. 

Valo on informaatiota ja pimeys on piilotettua, vääristeltyä tai manipuloitua informaatiota. Kun sinulla on informaatiota (valoa), tuska ja kärsimys loppuvat. Jokainen pimeä kolo täyttyy nyt korkeamman totuuden informaatiolla. 

Maapallon allianssin deltajoukot jotka suorittivat tehtävän "maapallon vapautus", julistivat 4.7 tehtävän täydellisen onnistuneeksi. Maapallon luonnonmullistukset ovat luonnollinen seuraus gammavalon osumisesta planeetalle, asiat ovat hieman kaoottisia ja epätasapainossa hetken kun aikalinjat sortuvat. Kuten suuret opettajat ovat sanoneet, älkää pelätkö näitä muutoksia, mikään ei pysäytä teitä kosmisessa tehtävässänne. Kun maapallo siirtyy, tiedätte intuition varaisesti milloin siirtyä sen mukana. Valo-olennoille on annettu lupa nyt nopeasti siirtää ihmiskuntaa eteenpäin tietoisuuden evoluutiossaan ja jokaista avustetaan hienovaraisesti muuttamaan uuteen rakkauden, vaurauden ja rauhan yhteisöön maapallolla. Tässä uudessa maailmassa ei ole rajoituksia unelmillenne ja luomuksillenne. Alempivärähteinen tuska, kärsimys, köyhyys ei sijaitse tässä uudessa valtakunnassa.

Viestimme siirtyvät nyt voimakkaammalle vaihteelle, kun puhumme, maapallo liikkuu. Kun äännämme, se on kuin voimakas trumpetti kaikille kuultavaksi. Olemme (plejadilaiset) yksi monista ryhmistä jotka työskentelevät yhdessä tuodaksemme inspiroivaa, toiveikasta valo-informaatiota. Olemme suuria enkelitason viestintuojia joista olette kuulleet vanhoissa teksteissänne. Henkilökohtainen vapaus ja itsemääräämisoikeus alkaa ottaa jalansijaa kollektiivisella tasolla. Jumalan ja Kristuksen valo on saapunut maapallolle. Vaatimattomat, nöyrät ja rauhanomaiset ovat perineet maapallon, tämä on teidän valtakuntanne ikuisesti ja teitä ohjataan viisaudella ja rakkaudella. Maapallon vangit saavat uudet rakkauden sydämet, ovat ikuisesti vapaita, rikkoutuneet sydämet parannetaan.

 

Olemme suuri valoperhe, olemme yhdistetyt toisiimme, kommunikoimme toisillemme eetterin kautta. Uusi gamma-aikalinja on nyt täysin paikoillaan, mielenhallinta -virukset ja keinotekoinen beta-aikalinja ovat romahtaneet ja sulautuneet uuteen 5D maapallon positiiviseen aikalinjaan.

Tiedämme että tällaiset uutiset voivat olla vaikeita uskoa kun ette näe fyysisin silmin, mutta jos kaivaudutte syvemmälle, huomaatte kaiken yhtä selkeästi kuin me. Kun valo saapui tähän maailmaan, pimeys näki sen mutta ei kyennyt ymmärtämään joten se pakeni. Valo on saapunut tähän maailmaan, eikä pimeys kykene koskaan voittamaan tätä suurenmoista valoa. Te olette maailman valo, säteilkää nyt kaikille. 

Valo on voittanut! Valo on voittanut! Valo on voittanut! Hyvin tehty!"

 

https://5dearthproject.com/the-event-a-major-disclosure-is-underway/?fbclid=IwAR2EfQV7hViYDn0yae6eJT5rUn96Zdiyj0xvXAc8RIT7t4IpVla8eDWsl7E

*

 

David Wilcock : "Korttitalo kaatuu..." Muunmuassa Kalifornian maanjäristyksistä, pedofiilipidätyksistä uusimmassa artikkelissa:

"Kuuluisa pedofiili, biljonääri Jeffrey Epstein vankilaan jälleen 6.7. Epstein:in kotietsintä viittaa siihen että häntä vastaan on löydetty uusia todisteita seksuaalirikoksista ja uhrien asianajajat ovat yhdistäneet Epsteinin suureen rikollisryhmittymään jossa Epstein ja Maxwell toimivat yläportaassa ja heidän alaisuudessaan värvääjät, järjestelijät, kirjanpitäjät, ym. Maxwell:in sosiaalisiin ympyröihin kuului Bill ja Hillary Clinton, jäseniä brittikuninkaallisista. Clintonit ja muut kaatuvat Epsteinin mukana. Värvääjiä on ollut ympäri maailmaa lupailemassa tytöille mallinsopimuksia, uraa muotialalla, koulutusta."

*

https://areena.yle.fi/1-4505389

*

 

7.7. Michael Love lyhyt kommentti: "Maapallon allianssin sisäpiiritieto kertoo että (mm avaruusolentoja, aluksia koskeva) jättipaljastus on 100 % varma tulevina viikkoina."

http://nymag.com/intelligencer/2019/06/three-senators-received-a-classified-ufo-briefing-report.html?utm_source=fb&fbclid=IwAR3tQ47TBajVy5ApA-2_EVx3CvWJxnAPYm3mUn_X7KOY25mcARYerGg1LZ0

"Valo on voittanut!"