Suomensin henkisen heräämisen vaiheita by Laura Jane. Linkki alempana.

 

- "Et oikein enää tiedä mihin uskoa: tahot joihin aiemmin luotit tiedonsaannissa maailmasta, miten kaikki toimii (kuten koulu, vanhemmat, uutiset) vaikuttavat nyt olevan "ihan pihalla", tai tietoisesti valehtelevat.

- Sinulle alkaa selvitä että valtaeliitti, media, tieteen edustajat ovat joko ymmällään tai tahallaan harhauttavat ihmisiä. Alat valmistautua yhteiskunnalliseen romahdukseen.

- Eristäydyt tahtomattasi "weirdo"-vähemmistöön, koska alkaa olla vaikeaa keskustella aiheista jotka eivät enää sinua kiinnosta: juorut, sää, urheilu.

- Jälleenrakennus: alat nähdä yhtäläisyyksiä ja tietty informaatio alkaa loksahtaa paikoilleen. Huomaat että gurut, expertit alallaan eivät hekään välttämättä hahmota kaikkia asioita. Alat olla jälleen epävarma koska et tiedä ketä uskoa. Tämä on osa heräämisprosessia, jos pysyt rauhallisena ja totuttaudut siihen että kaikki ei ole mustavalkoista, kykenet lisäämään tietoisuuttasi.

- Suun avaaminen, tunteistaan kertominen. Ehkä haluat herätellä ihmisiä, otat osaa keskusteluihin, liityt yhteisöihin. Ehkä aloitat itsestäsi puhdistamalla kehosi myrkyistä, otat osaa yhteisölliseen toimintaan.

- Löydät ihmisen todellisen henkisen kokonaisuuden. Kun pääset tähän saakka, tiedät sydämessäsi että kun olet yhteydessä jumalalliseen alkuperääsi, ei ole mitään mitä joku voisi ottaa sinulta pois. Keskityt oman todellisen itsesi löytämiseen, selvänäköisyyden kehittämiseen, tajuntasi laajenee."

 

Lähde: http://humansarefree.com/2014/06/the-6-stages-of-awakening.html