Mystinen elävä puu (Youtubevideo by William Campbell III)

~~~~

Henkisen heräämisen vaiheita by Laura Jane:

- Et oikein enää tiedä mihin uskoa: tahot joihin aiemmin luotit tiedonsaannissa maailmasta, miten kaikki toimii (kuten koulu, vanhemmat, uutiset) vaikuttavat nyt olevan "ihan pihalla", tai tietoisesti valehtelevat.

- Sinulle alkaa selvitä että valtaeliitti, media, tieteen edustajat ovat joko ymmällään tai tahallaan harhauttavat ihmisiä. Alat valmistautua yhteiskunnalliseen romahdukseen.

- Eristäydyt tahtomattasi "weirdo"-vähemmistöön, koska alkaa olla vaikeaa keskustella aiheista jotka eivät enää sinua kiinnosta: juorut, sää, urheilu.

- Jälleenrakennus: alat nähdä yhtäläisyyksiä ja tietty informaatio alkaa loksahtaa paikoilleen. Huomaat että gurut, expertit alallaan eivät hekään välttämättä hahmota kaikkia asioita. Alat olla jälleen epävarma koska et tiedä ketä uskoa. Tämä on osa heräämisprosessia, jos pysyt rauhallisena ja totuttaudut siihen että kaikki ei ole mustavalkoista, kykenet lisäämään tietoisuuttasi.

- Suun avaaminen, tunteistaan kertominen. Ehkä haluat herätellä ihmisiä, otat osaa keskusteluihin, liityt yhteisöihin. Ehkä aloitat itsestäsi puhdistamalla kehosi myrkyistä, otat osaa yhteisölliseen toimintaan.

- Löydät ihmisen todellisen henkisen kokonaisuuden. Kun pääset tähän saakka, tiedät sydämessäsi että kun olet yhteydessä jumalalliseen alkuperääsi, ei ole mitään mitä joku voisi ottaa sinulta pois. Keskityt oman todellisen itsesi löytämiseen, selvänäköisyyden kehittämiseen, tajuntasi laajenee.

Lähde: http://humansarefree.com/2014/06/the-6-stages-of-awakening.html

~~~~

Oma henkinen kehitys on vaiheessa jossa jatkuva rakkauden "pakottava, läikkyvä" tunne rintakehässä on vaihtunut voiman pyörteeksi. Se tuntuu siltä että jokin hyrisee rintakehässä ja vaatii myös usein rauhoittumaan, miettimään... ei nyt meditatiiviseen tilaan vaipumista mutta selkeästi TUNNE: nyt istut hetkisen, tyhjennät ajatukset ja OLET. Silloin olenkin usein lopuksi piirtänyt jotain kuvia kun ajatukset on rauhaisassa tilassa.

Kynäkään ei aina näköjään tee omia loppumattomia kuvioitaan, se myös täysin pysähtyi pitkäksi aikaa kun kysyin viestiä mummolta. Se oli erikoista, mutta halusin kokeilla. En tiedä sainko viestiä, itkin siinä koska tuli niin ikävä, piirtyi silmän ääriviivat ja kyynel, minun nimeni taas hiukan väärin kirjoitettuna mutta samantyylisellä kauniilla tekstauksella kuin kukkasessa (jotenkin etukirjain oli samantyylinen kuin mummo sen teki, en ole varma). Lopuksi sydämiä jotka piirtyivät kahdessa osassa, siis vain kaksi kaarta... en tiedä olivatko sydämiä. Usein kirjaimet ja kuviot muodostuu hassusti päin, ihan toisin kuin me ihmiset ne tehtäisiin mutta lopputulos näyttää harjoituskertojen jälkeen oikealta. Ihan kuin joku selvästi harjoittelisi kieltä, numeroita, kirjoitusta.