"Kysymys:
Mestarit, äskettäinen artikkeli kommentoi heilurin käyttämistä kyllä- ja ei-vastausten saamiseen. Entä "huojumistesti", missä "kyllä" keinauttaa eteenpäin ja "ei" taaksepäin? Ja entä erilaiset lihastestaukset? Aina kun käytän näitä, en ole koskaan varma, ovatko saamani vastaukset totta vai ainoastaan sitä, mitä toivon. -Joanne, USA

 
Vastaus:
Aina kun pystyt luopumaan odotuksistasi ja käytät ennustustekniikkoja, on kyse sitten heilurista, lihastestauksesta, "katsomisesta" (tuijottaen jotain läpinäkyvää, kuten kristallipallo, vesi, peili jne.), huojumisesta tai muista menetelmistä, yhdistyt korkeampaan itseesi ja/tai universumiin. Nämä tekniikat eivät ehkä vaadi muuta kuin jotain keho-osaa tai kaulaketjua tai autonavainta ketjussa heiluriksi.
 
Yllä mainitut menetelmät perustuvat tekijän tulostulkintaan. Niihin vaikuttavat aivan ehdottomasti omat ajatuksesi ja halusi, mutta jos tietoinen mieli on irti, ne ovat myös hyvin täsmällisiä. Jos ajattelet, mitä haluat tulosten olevan, saat etsimiäsi tuloksia. Jos luovut odotuksistasi, esität vain kysymyksen ja annat vastata siihen, saat hyvin selvän "kyllä" tai "ei", mihin eivät ajatuksesi vaikuta."

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
14. - 21.1.2014

---------------------------

Ennustamista kristallipallon ja heilurin avulla:

http://valkeakorppi.tripod.com/id4.html

"Noitana en voi olla suosittelematta kaikenlaiselle ennustamiselle vähenevän kuun ja erityisesti uuden kuun aikaa, sillä tuolloin olemme paremmin yhteydessä alitajuntaamme!"

"Monet haluavat palavasti tietää mihin heilurin toiminta perustuu ja voiko sen käyttäjä heilutella sitä tahtonsa mukaan. Erään teorian mukaan pienen pienet lihakset sormissa ovat kytköksissä aivojen motooriseen keskukseen, joka taas on kytköksissä alitajuntaan. Tämän teorian mukaan alitajuisella tasolla tapahtuvat mielenliikkeet vaikuttavat sormien lihasten toimintaan, jolloin heilurin käyttäjä alkaa heiluttaa heiluria tietämättään. Mikäli tämä teoria pitää paikkansa, heiluri todella on yhteydessä alitajuntaasi. Näin sormiesi pienet liikeet välittävät sinulle heilurin avustuksella alitajuntaasi hautautuneita salaisuuksia, muistoja ja havaintoja, jotka ovat tietoisella tasolla sinulle täysin tavoittamattomissa."

"Heiluria voi käyttää useaan eri tarkoitukseen. Voi määritellä sillä elämälläsi suuntaa, yllä kuvatulla tavalla, esittämällä sille kysymyksiä parisuhteestasi, urastasi tai sinua askarruttavista ongelmista. Voit tutkia syitä selittämättömiin pelkoihin tai käyttäytymismalleihin. Voit etsiä vastauksia unien käsittämättömiksi jääneisiin symboleihin. Mikäli olet laillani hajamielinen ihminen, voit etsiä kadonneita esineitä heilurin avustuksella. Ehkä haluat ennustaa ystäväsi lapsen sukupuolen etukäteen? Voit kysyä heiluriltasi miksi epäonnistut tupakkalakossa uudelleen ja uudelleen ja löytää sinulle sopivimman tavan lopettaa riippuvuutesi. Voit käyttää heiluria apuna itsehypnoosissa tai tutkia sen avulla ihmisten auroja ja jopa löytää piileviä terveysriskejä! Heiluri reagoi erityisen herkästi erilaisiin energiavirtauksiin ja ihmiset jotka saavat taikavarvun toimimaan voivat myös heilurin avulla paikantaa vesisuonia. Ja tietenkin voit viihdyttää itseäsi ja ystäviäsi leikkimällä leikkejä, joissa paljastetaan toisten pikku salaisuuksia."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ennustaminen

imagesOPBZCOYJ-normal.jpg