"Lähiaikoina SSP allianssiin liittyi ryhmä olentoja joita kukaan ei ollut tavannut aiemmin. He ovat 6-9 D tason ryhmä joiden on osoitettu olevan Sphere (pallo, orbi) allianssi. Nämä uudet Sphere olennot ovat sittemmin luoneet energeettisen suojavyöhykkeen maan ympärille sekä koko aurinkokunnan ympärille. He ovat hyväntahtoinen olentojoukko joka on avustanut pääosin 'Viestin' muodossa.
Jotkut ihmiset sitoutuvat nyt tähän Viestiin joka välitettiin Blue Avians:ien puolesta.
Blue Aviansit ovat yksi viidestä olentoryhmästä: Orbi-olennot, Blue Aviansit, Kultainenkolmio -päiset olennot ja kaksi muuta ryhmää jotka eivät vielä ole paljastaneet itseään. Orbi-olennot ovat vierailleet kymmenientuhansien ihmisten luona sinisten valopallojen muodossa kun taas Blue Aviansit ovat vierailleet toisten ihmisten luona jotka ovat saaneet 'tervetulo toivotuksen' josta tunnistaa toisensa."

Mikä on 'Viesti'?
Jokapäivä keskity tulemaan enemmän "toisten auttajaksi", olemaan enemmän rakastava ja kohottamaan värähtelyäsi/tietoisuuttasi. Opettele antamaan itsellesi ja muille anteeksi, siten vapautat "karmaa". Tämä muuttaa planeetan värähtelyä, jaettua tietoisuuttamme ja muuttaa ihmiskuntaa yksi henkilö kerrallaan (vaikka tämä henkilö olisit sinä itse).

"Blue Aviansit myös antavat varoituksen tämän viestin kera. He ovat yrittäneet saattaa tätä viestiä kolme kertaa aiemmin ja sitä on vääristelty ihmiskunnan puolelta. He tekivät erittäin selväksi että tästä viestin tiedosta EI saa tehdä kulttia tai uskonnollista liikettä enkä minä (Corey) saa nostaa itseäni (egoani) Gurun asemaan. Jokaista joka niin tekee, täytyisi vältellä ja pitää vastuullisena, mukaanlukien itseni."