Michael Love:n tietojen mukaan heinäkuun 4. päivä 2019 olisi Planeetta Maan vapautuspäivä, maapallon ikivanha hallinnointiverkko otetaan alas. Tapahtuu evoluutioloikka galaktiseen jäsenyyteen jossa jokainen ihminen hallitsee itse omaa elämäänsä ja itseään. Kyetään olemaan se korkein ja suurin versio itsestään jonka voi kuvitella, alkaen elää täysin sydämestään. Sellainen suvereeni olento ei ole riippuvainen kenestäkään ja tekee mitä itse tahtoo. He eivät tarvitse auktoriteetteja, jumalia, johtajia.
Maapallon allianssin raportin mukaan observatoriot ympäri maailman olisivat tälläviikolla havainneet ja kuvanneet massoittain (30 000) valoaluksia jotka ovat saapuneet aurinkokuntaamme. Näistä plasma-aluksista 12 olisi galaktisia Vartioaluksia ja jokaisessa niistä olisi 300 000 vartija-yksilöä. Alukset ovat suojaamassa kilpenä maapalloa madonreiän kautta tulevalta Rigelin tähtijärjestelmän negatiiviselta energialta. Tämä portaali jonka kautta tiheä 3D energia on virrannut vuosia, on nyt suljettu.
 
 
 
*
 
Braco taas ti, ke, to. https://braco-tv.me/livestream.jsp
 
Sivuilla pyörii englanninkielinen videotarina tälläkertaa vihasta. "Viha on vaarallista sekä sen lähettäjälle että sen kohteeksi valitulle. Kun olet tuntenut vihaa ja kun se on mennyt ohi, tunnet selittämättömän heikkouden tunteen pyyhkivän ylitsesi vihan laantuessa. Ihan kuin olisit puskenut raskaan kuulan ilmaan ja käyttänyt kaiken voimasi työntöön. Tämä on se pimeyden voimien vaikutus sinuun kun ne eivät ole tyytyväisiä, ottivat energiaasi tehden sinut uupuneeksi. Ja tämä on vasta heikoin ilmentymä heidän vaikutuksestaan sinuun. Hillitse alemman värähtelyn impulssisi ja olet suojassa. Meillä on odottamattomia ongelmia, Jumala ei niitä meille anna, vaan alemman taajuuden olennot jotka olemme päästäneet lähellemme pelon, kateuden ja vihan värähtelyidemme kautta."
 
Huomasin taas miten kiire, raskas työ, unirytmin muutos muuttaa hyvin nopeasti käytöksen todella ärtyneeksi. Ihan kuin eri ihmiseksi. Onneksi tiedän miten saavuttaa rauhaisa olo, mutta palautumiseen tarvitsisi viikon lomaa, viikonloppu ei riitä. Missä on se maailma jossa voisi edetä henkisesti rauhassa? Tätä mietin edelleen. 
 
omaarvo.jpg
 
"Monet karistavat tiheyttä, mikä ilmenee kaaoksena, epäilynä, epävarmuutena ja pelko-ohjelmointina. Meidän täytyy kurkottaa korkeammalle, mikä merkitsee henkisten työkalujemme käyttämistä. Henkinen hygienia on kriittistä tällä hetkellä. Maadoitu ja suojaudu energeettisesti, sulje portaalit, jotka eivät ole harmoniassa korkeamman itsesi ja lähteen kanssa, katkaise johdot, kunnioita kehoasi, meditoi, kävele, joogaa ja tiedosta, mitä elämääsi kutsutaan. Osallistu asioihin, jotka tuovat sinulle iloa, ja yhdisty ihmisiin, jotka kohottavat sinua. Käytä omaa erottelukykyäsi siihen, mikä informaatio tuntuu olevan harmoniassa kanssasi. Salli kaiken pudota pois, mikä ei resonoi. Nouse pelkotaajuuksien yli. Pysy omalla kaistallasi, kunnioita totuuttasi ja ennen kaikkea rakasta itseäsi! Monet ovat poistuneet 3D:stä, mutta riutuvat 4D:n alemmalla kaistaleveydellä eivätkä ole aivan tarpeeksi korkealla saavuttaakseen 5D:n. Olet haavoittuva siellä. Pyri itsen korkeimpaan ilmaisuun kaikissa asioissa – siinä olotilassa ylösnouset.
 
Ylösnousemus ei ole suora hyppy 5D:hen, niin kuin useimmat ihmiset uskovat. Se ei ole välitön muutos. Meidän täytyy tehdä siirtymä valokehoon, jokaisen ihmisen täytyy karistaa tiheä ja vanha pelko-ohjelmointi ja reaktiivinen DNA ja suunnistaa fyysisten ylösnousemusoireiden läpi. Tämä ei ole yhden yön prosessi, kuten jotkut uskovat, eikä se ole pelkän rakkauden ja valon matka. Polariteetti on olemassa, luoja-tuhoaja-energia on välttämätöntä. Täytyy kokea se kaikki voidakseen nousta ylöspäin ja nostaa tasoa. Tämä on muutos uuteen olemistapaan. Perimmiltään jokaisen joka haluaa kokea 5D:n, täytyy olla harmoniassa korkeamman itsensä ja lähteen kanssa, kuunnella omaa opastustaan, seurata omaa kompassiaan ja käyttää omaa erottelukykyään siinä, mitä uskoo ja miten pääsee sinne. Tuhoaja-aspekti tulee mukaan, kun on omassa tinkimättömyydessään ja voimassaan, asettaa rajoja ja kunnioittaa henkilökohtaista totuuttaan. Emme enää voi uhrata aspektejamme tehdäksemme toiset onnelliseksi, himmentää valoamme tai keskittyä antamiseen ja antamiseen, kunnioittamatta samaan aikaan itseämme ja tarpeitamme. Meidän täytyy valotyöntekijöinä laittaa happinaamari ensin itsellemme. Tämä vaatii meitä olemaan tiukasti voimassamme.
 
Kun 3D sulkeutuu, monet menevät puristuksessa 4D:n läpi. Tunnet alemman tiheyden kokemusten puristavan ja haastavan, kun ne tulevat esiin puhdistettavaksi. Syvimmät haavoittuvuutesi paljastetaan ja niiden tunteet laukaistaan. Tiedä, että sinulla on kaikki tarvittava näiden haasteiden voittamiseen. Olemme ihmiskurssin muuttamisen partaalla, ja ne roolit joihin jokainen teistä on suostunut, ovat kriittisiä. Ihmiskunta tarvitsee teitä nyt. On työntämistä ja vetämistä, kun ankkuroimme korkeamman ulottuvuuden taajuuksia, samalla kun ne jotka ovat parhaillaan vallassa, tekevät kaiken mahdollisen pitääkseen ihmiset yksinkertaisena ja unessa. Jokainen teistä voi vaikuttaa valtavasti ja auttaa kollektiivia saavuttamalla nuo korkeammat kaistaleveydet.
 
Jos elämäsi on vaivatonta ja virtaa, olet jo siellä – ojenna käsi ympärilläsi niille, jotka kamppailevat."
 
*
 
Rajatieto TV: Yhteishaastattelussa kolme suomalaista meediota sekä skottimeedio Alan Craig. Todella valaiseva video meedioiden toiminnasta: 
 
Marja Pennanen: "Kaikki ovat itseasiassa yhteydessä henkimaailmaan, jokaisena hetkenä, kuka milläkin tavalla. Ja toiset tuo viestiä sillätavalla että tulee vain tunne että täytyy kertoa jollekin jokin asia, ja se välittyy. Koska meidän rakkaat ja ystävät tuttavat on siellä henkimaailmassa, he tietävät nämä lainalaisuudet ja elämän vaikeudet. Ja sitten jos tulee joku semmonen tilanne, että tulee vain tunne että sanon tolle ihmiselle näin, niin se on ihan samanlaista viestinvälittämistä. Meediohan nostaa värähtelyään viestiä välittäessään eli se herziluku menee sinne jonnekin yli viiteensataan muistaakseni. Ja he (edesmenneet) laskevat sitä (värähtelyään) ja siinä tapahtuu sitten niin sanottu yhteys. Henkimaailman ja tämän maailman yhteistyö on vahvistunut nyt paljon enemmän, niin sanottu verho on ohentunut. Ihmiset aistii paljon enemmän ja kertoo kuinka he tapaa läheisiään ja saavat tietoisuutta, eikä he oo missään kursseilla käyny eikä mitään sen kummemmin opiskellut. Näkymätön maailma ohjaa hyvin paljon näkyväistä maailmaa ja auttaa, kun annetaan mahdollisuus, he tukee ja auttaa. Osa tapahtuu unen aikana jos eivät päivätajunnan aikana pysty saamaan yhteyttä, viesti on yleensä rakastava ja kannustava, lohduttava. He myös siellä aistivat surun ja toivovat että me ei surtais heitä vaan muistettaisi hyviä aikoja."
 
 
 
 
Kommenteista: "Hieno keskustelu, mutta olin hiukan pettynyt että kukaan ei halunnut tarttua haastattelijan kysymykseen siitä, tuleeko viestiä myös joiltain muilta kuin henkimaailmaan siirtyneiltä ihmissieluilta. Ainakin Anu ja Marja tuovat viestiä myös tähtiystäviltä, ainakin silloin kun niitä on asiakkaan oppaina. Itse asiassa kaikki meediot joiden istunnoissa olen käynyt, ovat välittäneet viestiä myös tähtiystäviltä. Kaikki."
 
!!!! Tämäkin kannattaa ehdottomasti lukeahttp://www.harrietpiekkola.fi/blogit/
 
*
 
 (Videokuvaa linkissä)

"Lentäjät havaitsivat esineet aluksi vain tutkillaan, jotka oli uusittu koneisiin hieman aiemmin. He eivät kuitenkaan nähneet mitään, vaikka sensorien mukaan kohde oli kerran vain muutaman sadan metrin päässä heidän yllään.

Lopulta he onnistuivat ”vangitsemaan” kohteet myös kamerakuviin. Vaikka kaikki haastatellut lentäjät varoivat käyttämästä ilmaisuja, että kyseessä olisi ollut yliluonnollinen ilmiö, he hämmästelivät niiden suorituskykyä.

 

  •  

– Nämä kohteet olivat siellä koko päivän.

– Lentokoneen pitäminen ilmassa vaatii merkittävän määrän energiaa. Näkemillämme nopeuksilla 12 tuntia ilmassa on 11 tuntia enemmän kuin olisimme olettaneet."

 

https://youtu.be/rhxmOAEFAh8

Luis Elizondo: Ufos are real. Tieteellinen konferenssi 15.3.2019

 
 
*