Netistä löytyy kokoelma ennustuksista (hakusanoilla september 2015 predictions), jotain pitäisi tapahtua lokakuulla 2015. Talouden romahdus, asteroidi ja sitä seuraavat maanjäristykset? Laitetaan korvan taa.                       

                                        ~*~

Vai tuleekohan vain kylmä kesä ja uusi Pieni jääkausi 2015-2035? Videolla poimintoja missä tuli lunta juuri nyt toukokuulla suomen lisäksi, kommenteissakin lisätietoa.

https://www.youtube.com/watch?v=N-PPsozo2hE&feature=youtu.be

"Pietarissa olevan Pulkovan Observatorion avaruustutkimuslaboratorion johtaja Habibullo Abdusamatov ennusti jo pari vuotta sitten – toisin kuin NASA – että mennyttä voimakasta sykliä 23 seuraa hyvin heikkojen syklien sarja vieden maapallon Maunder- tai Dalton-minimien kaltaiseen pieneen jääkauteen. Abdusamatovin tapaan monet aurinkotutkijat niin Suomessa kuin eripuolilla maapalloa pitävät hyvin mahdollisena, että auringon aktiivisuuden vaihtelu on merkittävä ilmastomme säätelijä. Mikäli tämä osoittautuu oikeammaksi kuin IPCC:n hiilidioksidikeskeinen pelottelu ilmaston rajusta lämpenemisestä, saatamme olla menossa kohti Pienen jääkauden tapaista ilmastoa. Tällöin olisimmekin tekemisissä aivan erilaisen sopeutumistarpeen kanssa. Lämpenemisen ja merenpinnan uhkaavan nousun asemesta joutuisimme sopeutumaan kylmiin ja epävakaisiin säihin, jossa jopa elintarvikkeista voisi tulla pula." (lähde)

                                              ~*~

http://in5d.com/amazing-singing-plants-phenomenon/

"Laulavat kukat. Kasveilla on erittäin herkkiä variaatioita kun ne ilmoittavat niitä hoitavan ihmisen saapumisen, kun niitä kastellaan, niille puhutaan."

☺ Mami tulee, tiluliluliiii lailailai  ♥ ♥ 

                                             ~*~

Muna-meditaatio-suoja. No oikeasti tämä oli helpompi kuvitella mielessään kuin valkoinen valo. Kuvitellaan siis pinkin värinen munanmutoinen "rakkaus energia" kehä ympärilleen, myös jokaisen läheisen ympärille omansa. "Syleile myös koko ihmiskuntaa ja kaikkia eläviä Planeetta Maa:ssa pinkin munan rakkaus energialla. Tämä rakkauden energiakenttä toimii suojakenttänä." Video ranskankielinen mutta havainnollistavat kuvat.

                                             ~*~

Mielenkiintoinen englanninkielinen blogisivusto Stillness in the Storm, esim. tämä juttu: Tiede osoittaa miten kehomme reagoi tapahtumiin 10 sekuntia ennen kuin ne tapahtuvat (ennakkoaavistus/intuitio).

Tai entäs tämä juttu tulivuorista ja maanjäristyksistä: Tällähetkellä on purkautumassa 40 tulivuorta, vain kuusi niistä ei ole "Ring of Fire" kehän alueella. Volcano discovery -sivusto täällä, mistä näkee ajantasaisen tilanteen. Ja miksi magneettikenttämme heikkenee 10 kertaa nopeammin kuin on oletettu? (Live science 6/2014) Jenkit näyttävät olevan tulilinjalla sekä tulivuorien että magneettikentän heikentymisen suhteen...

the-ring-of-fire.jpg (volcanicisabel.wordpress.com)