Sivustolta portal.blogspot.fi :

"Sunnuntain meditaatiomme oli käännekohta taistelussa maapallon energiaverkosta (tätä käydään tammikuu-huhtikuu 2017) ja yksi suurimmista valon voitoista. Arvioitiin että meditaatiomme lyhensi odotus aikaa Tapahtuman päivälle puolella.

Kriittinen massa saavutettiin ja enemmänkin, 1-2 miljoonaa ihmistä informoitiin meditaatiosta ja noin 150 000 - 200 000 osallistui. Niin moni ihminen yritti meditaation verkkosivuille että serveri kaatui.

 
Huomasin että jotain epätavallista tapahtuu noin kahta tuntia aiemmin kun sain tietynlaista tärkeää tietoa, osia siitä kykenen julkaisemaan tulevina viikkoina. Vajaata tuntia ennemmin oli selvää että saavutamme kriittisen massan ja minua kehotettiin kertomaan se blogini kautta juuri ennen meditaation alkua.
 
Meditaation aktivoinnin aikana valtava positiivinen plasma aalto pyyhki halki aurinkokunnan, halki ionosfäärin aiheuttaen Schumannin resonanssin "räjähtämisen".
 
Tämä aalto havaittin Tomskin havaintoasemalla Venäjällä jossa meditaatio tapahtui klo 9:55 paikallista aikaa. Voi selvästi nähdä miten plasma aktiviteetti lisääntyy huomattavasti noin tuntia myöhemmin meditaatiota ja kestäen noin 36 tuntia.
 
 
 
Schumann.jpg
 
 
Tämä aalto on tehokkaasti puhdistanut suurimman osan negatiivisesta plasmasta aurinkokunnasta ja Vastustus (resistance) on kertonut että eivät havaitse yhtään plasmaa kuun kiertoradan takana. Myös plasma toplet-pommit kuun kiertoradan takana on poistettu.
Tämä tarkoittaa että Yaldabaoth olennon lonkerot on poistettu täysin ja vain "pää" osa on jäljellä. Senkin osan paranemisprosessi edistyy nopeammin kuin arveltiin.
 
 
Meditaation aktivointimme jälkeen Galaktinen konfederaatio joukko on aktivoitunut enemmän kuun kiertoradan sisäpuolella kohti maapallon pintaa. Ei ole sattumaa että Elon Musk ilmoitti että he lähettävät ihmisiä kuuhun vuonna 2018.
 
 
Galaktinen konfederaatio on ottanut passiivisen hallinnan kommunikaatiosatelliteista maapallon ulkopuolisella radalla.
 
Passiivinen hallinta tarkoittaa että valon joukot voivat hallita satelliitin lähetyksiä mutta eivät tee niin koska Cabal voisi reagoida ottamalla panttivankeja. Tapahtuman jälkeen he ottavat hallinnan, tarkoittaen että he käyttävät näitä satelliitteja TV lähetyksiin kuten tässä:

 

Kongon yläpuolella oleva energiakenttä on sinetöity. Tämä on aiheuttanut positiivisen ketjureaktion planeetan energiakentässä, eetteri- ja plasma archonit menettävät otettaan nopeasti, vapauttaen kaikkia toisiakin tärkeitä energiapyörteitä ympäri maapalloa. Tämä tuo lopulta maailmanrauhan koska kaikki sodat aiheutuvat negatiivisesta eetteri- ja plasma olennoista junaillen sotaa ja ottaen hallintaansa sotien johtajia. (linkissä natsien okkultismista)
 
 
Daeshin (illuminati) johto on shokissa, hukassa ilman strategista johtamista, ilman negatiivisia olentoja jotka hallinnoivat heitä aiemmin. He ovat menettämässä Mosulin, hyvin tärkeän kohteen jumalatar pyörteestä Nineveh:issä.
 
 
Ninevehin vapauttaminen on tuonut esiin arkeologisia löytöjä:
 
 
He ovat menettämässä asemiaan Syyrian alueella, menettävät Raqqan:
 

 

Menettävät Palmyran:

 
 
 
Vaikka suuria voittoja saavutettiin, taistelu planeetastamme ei ole ohi ja meidän täytyy yhä jatkaa lopullista vapauttamista kohti."