Tässä artikkelissa ihmisten pelosta ajatella toisella tavalla kuin toiset. Yksinäisyyden pelosta ja miksi se tulisi voittaa, sillä ihmiset ympärilläsi eivät voi määritellä sinua. Sinun on yksin määriteltävä sinut. Mikä on hiljaisuuden spiraali, johon joku ihminen joutuu, kun ympäristössä olevat ihmiset eivät uskalla päättää julkisesti mitä mieltä hänestä ovat, kaikki vain odottavat mitä mieltä muut ovat. Emme voi enää olla itsekäs, sillä toisten palveleminen on nyt uusi voimassa oleva laki.

Periytyykö pahuus tai hyvyys geeneissä? Isoo-Antti (Isotalo) oli karismaattinen puhuja, rikollisjoukon pomo. Nyt syntyneessä seitsemännessä jälkeläispolvien geeneissä häntä ei ole enää olemassa. Mutta yhä rikolliset saavat ihailua ja palstatilaa mediassa. Yhä enemmän media yllyttää nuoria naisia pornoalalle ja raiskausten uhreja syyllistetään. TV pursuaa alastomuutta.

Se on sitä käytöstä mistä Donahue puhui, keskittymistä fyysisyyteen kun ei ymmärretä korkeammista tietoisuudentasoista mitään, se on alemman älykkyystason käyttöä. 

"Daavid ja Goljat -myytti kuvaa sisäisen lapsen eli "Daavidin" voimaa jättiläistä vastaan (ajatuksemme ja alempi mieli). Daavid keräsi viisi kiveä. Lapsella täytyy olla kontrolli viiteen aistiin: näkö, maku, kosketus, haju ja kuuloaisti. Sisäinen lapsi saavuttaa näiden aistien kontrollin meditaation kautta (ei ajatuksia). Sitten voimme kukistaa mielemme väkivaltaisen jättiläisen. Alempi lihallinen mieli sulkeutuu ja nousemme sisäisesti Kristus mieleen."

Neitsyt, eli koskemattomat (ihmismielen pilaamattomat) ajatukset meditaation aikana synnyttävät sisäisen lapsen. 

On olemassa 8 eri älykkyyden muotoa. Vain intrapsyykkisesti älykäs on valmis näkemään vaivaa kehittääkseen itsetuntemustaan. Heikosti intrapersoonalliset ihmiset eivät pysty näkemään itseään yksilönä, vaan ainoastaan osana ympäristöään.

Naisten syyllistäminen, naisiin kohdistuva väkivalta. Eräs järjestö jätti hakemuksen että Suomi esittäisi naisen sukuelimelle Unescon maailmanperintökohteen asemaa.

Keskiaikaisessa taiteessa Jeesuksen yhteyteen kuvattiin lentäviä lautasia. Aiemmin jo opimme Donahuen luennoista että Hesekiel 1 luvussa kuvattiin avaruusaluksesta laskeutuvaa avaruusolentoa joka puhui Joosualle (joka näki tämän olennon Jumalana) ja antoi hänelle tehtävän.

Paranormaalien ilmiöiden taustalla vaikuttava tekijä on normaali ilmiö. Kaukonäkeminen on todellinen tiedonhankintakeino, tämän todistavat tiedustelutoimistot kymmenien vuosien mittaisin testein.

Wilcock ennustaa: "Meillä tulee olemaan äkillinen, ekstaattinen päivitys ihmisyydessämme. Tietoisuutemme laajenee. Tunnet kosketusaistisi sekoittuvan ympäristöösi tavoilla jota et kykene selittämään ennenkuin se tapahtuu. Tunnet esineet, voit koskettaa niitä koskettamatta niitä. Tunnet energian tavallaan venyneen sinun ja esineiden välillä. Alat suorittaa telekinesiaa, levitaatiota, bi-lokaatiota (sijaitset kahdessa eri paikassa samanaikaisesti). Suurimmalle osalle tämä päivitys tulee olemaan ekstaattinen, tunnet itsesi paljon onnellisemmaksi, olevasi hyvin elävä ja yhteydessä universumiin. Tämä kaikki johtaa galaktiseen perhe yhdistymiseen."

*********************

"Vain itseään ajattelevilla tulee olemaan päivä päivältä vaikeammat ajat maapallolla, koska olemme siirtymässä uuteen neljänteen värähtelytaajuuteen. He yrittävät yhä käyttää itsensä palvelemisen lakeja, vaikka toisten palveleminen on nyt pääasiallinen laki", kertoo Sam the Illusionist viestit plejadilaisilta.

*

TIETOISUUS EI LOPU KUN SYDÄN LOPPUU

Tieteen kuvalehti: https://tieku.fi/ihminen/sydanpysahdyspotilaat-kokevat-uusia-ulottuvuuksia-elaman-toisella-puolella

"Yhdellä neljästä kuolevasta potilaasta oli voimakasta aivotoimintaa elvytyksen aikana. Useat heistä raportoivat unenomaisista kokemuksista, joissa he näkivät muun muassa kaloja, ihmismäisiä olentoja ja puumajoja. 

EEG-tulokset osoittivat voimakasta aivotoimintaa elvytyksen aikana, ja aivosähkökäyrät viittasivat henkiseen toimintaan. Potilailla esiintyi piikkejä gamma-, delta-, theta-, alfa- ja beeta-aalloissa, joita esiintyy tyypillisesti silloin, kun henkilö on tajuissaan ja yrittää ajatella tai muistaa jotain. Potilaat kuvailivat kokemusta muun muassa kehosta irtautumisen tunteeksi."

*

Keskiaikaisessa taiteessa Jeesuksen yhteyteen kuvataan ufoja (maalauksia videolla).

Jäävuori: Ultraterrestrials - Ovatko he keskuudessamme? https://youtu.be/TAR7LZ7C2k8?si=zT9KcdV9aaEq-OGC

*

Jäävuori luento:  https://youtu.be/Dghm7YNyG5I?si=H0uv6UoYht83mbpT 

Kaukokatsomisesta kaukovaikuttamiseen."Kaukokatsominen ei enää tiedusteluorganisaatiolle riittänyt, vaan haluttiin myös pyrkiä vaikuttamaan asioihin."

Videon kuvan vapaa suomennos: "Vuosien 1973-1995 välillä USA:ssa 18 eri tiedusteluorganisaatiota käytti kaukokatselua, kaksi organisaatiota käytti sitä erityisen paljon (DIA ja JTF) joten kaukokatselutieto oli selvästi merkityksellistä. Katseluita yhteensä 2865. Tämä saatu kaukokatselu informaatio on johtanut testien kehittämiseen tästä piilevästä mekanismista, joka luokittelee tietoa tuottavan *psi:n normaaliksi, vaikkakin epätavalliseksi ilmiöksi."

Lisäksi Jäävuoren maksullisella puolella Vimeossa Uri Gellerin omituinen tarina.

Psi phenomena the aggregate of parapsychological functions of the mind including extrasensory perception, precognition, and psychokinesis

Paranormaalien ilmiöiden (yliaistillinen havainnointi, telepatia, selvänäkö, telekinesia) taustalla vaikuttava tekijä eli *psihttps://www.skepsis.fi/ihmeellinen/psi.html

*

SEITSEMÄNNESSÄ SUKUPOLVESSA ISOO-ANTTIA EI ENÄÄ OLE OLEMASSA

Mutta periytyykö pahuus?

"Geenitutkija Kirmo Wartiovaaran mukaan luonteenpiirteiden ja henkisten ominaisuuksien periytymistä on monimutkaista tutkia. Temperamentti kuten kärsivällisyys ja jääräpäisyys ovat luonteenpiirteitä, johon genetiikalla on vaikutusta. Kasvatuksella on suurempi vaikutus ihmisen henkisiin ominaisuuksiin kuin suvussa mahdollisesti kulkeutuvilla luonteenpiirteillä. Pelkät geenit eivät siis tee kenestäkään pahaa ihmistä.

Muun muassa nenän malli periytyy. Sen periytyminen on todennäköisempää, ja helpompi todistaa kuin esimerkiksi pituuden. Kiharahiuksisuus on vallitseva ominaisuus, ja se periytyy jo toiselta vanhemmalta 50 % todennäköisyydellä. Kahden kiharahiuksisen lapsella on yli 75 % todennäköisyys olla kiharahiuksinen.

Kymmenennessä sukupolvessa taaksepäin meillä on ollut 1024 esivanhempaa. DNA:ta olemme perineet heistä vain noin puolelta."

Anniina Valtonen: "Olen Isoo-Antista suoraan alenevassa polvessa kuudes ja pian syntyvä lapseni seitsemäs. Onko minussa tai hänessä enää ripaustakaan Isotalon Anttia? Mitä pidemmälle sukupuussa mennään, sitä pienempi osa geeniperimää esimerkiksi Isoo-Antin ominaisuuksista on perimässä jäljellä. Vanhemmilta tulee puolet, isovanhemmilta 25%, isoisovanhemmilta 12,5% ja niin edelleen. Kun saavutaan kuudenteen sukupolveen eli siihen kohtaan, jossa minä olen Isotalon Antin sukupuussa, minussa on enää 1,6% Isoo-Anttia. Omassa lapsessani häntä ei enää ole lainkaan. Hän ei siis hyvin suurella todennäköisyydellä tule saamaan esimerkiksi sitä kintaalla niistettävää nenää."

https://yle.fi/a/74-20056963

*

AJATUSTEMME MUKAUTUMINEN YMPÄRÖIVÄN YHTEISÖN MUKAAN

Sanna Ukkola: "Me odotamme viitteitä ympäristöltämme siitä, ketä ylistämme ja ketä kritisoimme. Hirviniemen ympärillä vallitsi niin sanottu hiljaisuuden spiraali, joka tarkoittaa sitä, että yksilö ei halua tulla sosiaalisesti eristetyksi kritisoimalla väärää henkilöä. Ihmiset etsivät ympäristöstään vihjeitä siitä, mikä on sosiaalisesti hyväksyttävää ja sopivaa, mihin suuntaan yleinen keskustelu on kääntymässä.

Sosiaalipsykologi Solomon Asch päätti selvittää konformismia 50-luvulla – ja hänen nimensä päätyi historiankirjoihin.  Koehenkilöistä jopa 75 prosenttia mukautui enemmistön kantaan, kun huoneessa oli näyttelijöitä. Kun koehenkilö oli huoneessa yksin, alle prosentti vastasi väärin. Koehenkilöt antoivat vääriä vastauksia, koska he halusivat olla samaa mieltä muiden kanssa, sulautua joukkoon – vaikka omat silmät näyttivät, että muiden vastaus oli selvästi väärä. Tarve kuulua heimoon oli omaa ajattelua voimakkaampi.

Heimon mukana on hyvä hehkuttaa ja paheksua, ihastella ja vihata – mihin suuntaan tuuli milloinkin sattuu puhaltamaan. Eikä tämä välttämättä edes ole hyvä tai huono asia vaan evoluutiobiologinen fakta. Ihmisillä on tarve kuulua laumaan, ja se on tiettyyn rajaan asti täysin ymmärrettävää. Laumasieluisuus on syvällä dna:ssamme. Vaikka on tapana ajatella, että sosiaalinen älykkyys ja herkkyys ovat hyveitä, niillä on myös vahva kääntöpuolensa. Jos olet liian herkkä sille, mitä muut ajattelevat, käytännössä luovutat ajattelusi avaimet muiden käsiin. Mutta me tarvitsemme myös itsenäistä ajattelua ja ihmisiä, jotka rohkenevat välillä puhua konsensusta vastaan. Sillä ihmiset, jotka oikeasti saavat aikaan muutosta ovat niitä, joilla on myös rohkeutta poiketa tarvittaessa laumasta."

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/cb251d11-a2eb-4834-98e9-50a5a3caee5a

*

"Ihmiset juoksevat porukoissa koska he eivät tunne oloaan turvalliseksi yksin. Minä juoksen yksin koska en tunne oloani turvalliseksi porukoissa." - Muhammad Ali

mietelauseJoukkoYksin.jpg

Bill Donahue video 842 Religion mythology: https://youtu.be/hNtQvWNce9w?si=1yZI59tCgJlK4cGB

Suomensin vain hyvin lyhyesti, kannattaa kuunnella kokonaan. "Valkoinen hevonen löytyy Raamatusta, hippokampuksestamme ja myös taivaalta Pegasoksen tähdistöstä joka on "valkoinen merihevonen". Auringon pimeneminen ei tarkoita maailmanloppua, vaan meditaatiossa olemme pimeydessä, ajatuksemme sammuvat ja näemme oikean valon. Sisäinen lapsi liittyy ajatustapahtumaan, sillä "neitsyt" eli koskemattomat (ihmismielen pilaamattomat) ajatukset meditaation aikana synnyttävät lapsen."

20230410_083137.jpg Kuvalähde: Saijankirjat

Bill Donahuen sähköpostitse tulevasta uutiskirjeestä 22.11.2023 suomensin: "Daavid ja Goljat -myytti kuvaa sisäisen lapsen eli "Daavidin" voimaa jättiläistä vastaan (ajatuksemme ja alempi mieli). Daavid keräsi viisi kiveä. Lapsella täytyy olla kontrolli viiteen aistiin: näkö, maku, kosketus, haju ja kuuloaisti. Sisäinen lapsi saavuttaa näiden aistien kontrollin meditaation kautta (ei ajatuksia). Sitten voimme kukistaa mielemme väkivaltaisen jättiläisen. Alempi lihallinen mieli sulkeutuu ja nousemme sisäisesti Kristus mieleen."

Pääset Donahuen sähköpostilistalle sivustolta hiddenmeanings.com. Tein joistakin Donahuen opetuksista videon: https://youtu.be/ntFj07e2DQg  

*

David Wilcock LIVE; The Prophecy of Global ascension: https://www.youtube.com/live/TiPqwZa1lZY?si=pNC0Y6Y4dIoANqnW

Kohta 1:25:00 "Meillä tulee olemaan äkillinen, ekstaattinen päivitys ihmisyydessämme. Tietoisuutemme laajenee tilaan jota kutsun venytys-tilaksi. Tunnet kosketusaistisi sekoittuvan ympäristöösi tavoilla jota et kykene selittämään ennenkuin se tapahtuu. Tunnet esineet, voit koskettaa niitä koskettamatta niitä. Tunnet energian tavallaan venyneen sinun ja esineiden välillä. Se on hyvin outoa. Mutta kun pääset venytys-tilaan, alat suorittaa telekinesiaa, levitaatiota, kaksoispaikannusta (sijaitset kahdessa eri paikassa samanaikaisesti). Tällaiset ihmeet kantautuvat venytys-tilasta.

Suurimmalle osalle tämä päivitys tulee olemaan ekstaattinen, tunnet itsesi paljon onnellisemmaksi, olevasi hyvin elävä ja yhteydessä universumiin. Tämä kaikki johtaa galaktiseen perhe yhdistymiseen."

*

ÄLYKKYYDEN MUODOT

Mitä älykkyyden muotoja on: https://fi.wikipedia.org/wiki/Moni%C3%A4lykkyysteoria

"Howard Gardner loi vuonna 1983 moniälykkyydestä teorian, jonka mukaan äly jakaantuu seitsemään erilaiseen ja itsenäiseen älykkyyden lajiin. Älykkyys yhdessä älykkyyden lajissa ei kuitenkaan takaa eikä estä lahjakkuutta toisessa älykkyyden lajissa, sillä jokaisella älyn eri muodolla on erilainen ja oma hermostollinen perustansa. Moniälykkyysteoriansa Gardner kehitti kritisoidakseen tuolloin hänen mielestään liian vallitsevaan asemaan nostettujen älykkyystestien käyttöä. Gardnerin mukaan yksi luku, testin tuottama älykkyysosamäärä saattaa toki ennustaa oppilaiden selviytymistä kouluaineissa, mutta on pohjaltaan liian kapea ennustaakseen menestymistä myöhemmin elämässä. 

1. Kielellinen 2. Matemaattis-looginen 3. Musiikillinen 4. Avaruudellinen ja visuaalinen 5.Liikunnallinen

6. Intrapsyykkinen: Intrapsyykkinen älykkyys on kykyä ymmärtää itseään syvällisesti: Henkilö pystyy käsittelemään omia heikkouksiaan ja vahvuuksia realistisesti. Tällä tavalla älykäs osaa analysoida myös motiivejaan ja on valmis näkemään vaivaa itsetuntemuksensa kehittämiseksi. Tämän lajin älykkyyttä tarvitaan myös silloin, kun yritämme selvittää omia tunteitamme ja ristiriitojamme. Intrapsyykkisesti älykäs henkilö on pohtija, jolle totuus on mukavuutta tärkeämpää. Heikosti intrapersoonalliset ihmiset eivät pysty näkemään itseään yksilönä vaan ainoastaan osana ympäristöä.

7. Interpsyykkinen älykkyys: Interpsyykkinen älykkyys on kykyä olla toisten kanssa vuorovaikutuksessa. Tätä kutsutaan myös sosiaaliseksi lahjakkuudeksi, taidoksi tulla ihmisten kanssa hyvin toimeen. Interpersoonallisesti lahjakas henkilö kykenee aistimaan toisten ihmisten mielenmuutokset, jännitykset, motivaatiot ja aikomukset.

8. Luonnon ymmärtämisen kyky."

*

YKSINÄISYYDEN SIETÄMINEN

"Yksin oleminen ei ole yksinäisyyttä, yksinäisyys on vain pelko jonka yli pääsemme. Jeesus oli aikanaan maailman yksinäisin ihminen, kukaan ei ymmärtänyt hänen viestiään. Buddha samoin. Mutta he eivät tunteneet itseään yksinäiseksi. Jos laitettaisiin ihminen yksin viikoksi huoneeseen jossa ei olisi TV:tä, kirjaa eikä mitään, suurin osa tulisi puolihulluiksi. Sillä kun illuusio jätetään yksin, mikään ei tue sitä ja se hermostuu. Kuvitelma joka meillä on itsestämme, kuvitteellinen itsemme tarvitsee seuraa. Illuusio itsestämme tai maailmastamme, tarvitsee seuraa ylläpitääkseen itseään.

Meditaatio on yksinäisyyteen pääsemistä, mikään ei psykologisesti, älyllisesti kannattele sinua. Jos kykenet sietämään sitä absoluuttista yksinäisyyttäsi, pienikin hetki riittää. Ykseys on elämän absoluuttisen läheisyyden kokemista. "

Adyashanti: https://youtu.be/LbmKivRy78A?si=ZXlGLDagUW6rR8NU

*

YHTEISKUNNAN RAPPEUTUMINEN: YLETÖN SEKSUALISOINTI, NAISIIN KOHDISTUVA VÄKIVALTA

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e2b9f905-04c3-4510-9667-a1c216d7846e

Sanna Ukkolan kolumni:

"Välillä koen itseni hivenen vanhanaikaiseksi, koska haluan nähdä paljaita sukuelimiä ja intiimejä alueita vain valitsemassani asiayhteydessä ja valitsemiltani henkilöiltä, mutta kolumnistina tästä aiheesta ei ole soveliasta kirjoittaa. Sillä suuntausta saa ainoastaan ylistää, kritisointi on jyrkästi kiellettyä.

Politiikan tutkija Hanna Wass hakee huomiota – halusimmepa sitä tai emme – riisumalla itsensä alasti Kuukausiliitten sarjassa johon on yritetty houkutella ihan jokaista, jonka nimi on kerran vilahtanut maakuntalehden nurkassa. Lehdet kehuvat häntä rohkeaksi.

Feministi-ekonomi Anni Marttinen on kuulemma uskottava nainen, koska hän twerkkaa minihameessa samalla, kun puhuu taloudesta ja horoskoopeista.

Tuolla Onlyfans-uran aloittanut Jasmin kannustaa perheellisiä erotiikka-alalle, täällä Onlyfans-opiskelija tekee OF-pornoa isolla rahalla ja siellä taas Elina tilittää, että seksityö on kuin mikä tahansa muu työ.

Naiset tuntuvat sanovan: “Katsokaa minua” sen sijaan, että sanoisivat: “Kuunnelkaa minua”.

Tiettyjen julkaisujen otsikot ovat kuin suoraan Idioluutio-elokuvasta:

“Cosplay-kuumis haarat auki ja kamelinvarvas paistaen – nyt on rivoja kuvia!

“Povipommi antoi sylitanssin luurangolle! Paljaita rintoja ja Halloween -asuja!"

“Pyllyhottis rautakaupassa pakarat paljaana ilman rintaliivejä: no nyt!"

Vaateyrittäjä Susanna Penttilä kuulemma tahkoaa valtavia summia Onlyfans-sisällöntuottajana. Penttilä hehkutti vielä huhtikuussa tienaavansa Onlyfansissa kymmeniätuhansia euroja kuussa pelkillä rohkeilla kuvilla: – Olen kuitenkin tarkka siitä, etten tee pornoa enkä näytä kaikkea, hän vakuutti Ilta-Sanomien haastattelussa. Vai niin. Nykyään hän julkaisee sivustoillaan ammattimaisia pornovideoita, joissa hän harrastaa penetraatiota nuorten miesten kanssa ja poseeraa mainospuheidensa perusteella hardcoreksi luokitelluissa kuvissa.

Kauan eläköön nakuilu, tyttöjen houkuttelu pornoalalle katteettomin lupauksin ja suuntaus, jossa ihmisyys typistetään ruudulta vyöryviksi sukuelimiksi. Riisuudutaan kaikki yhdessä!"

*

https://yle.fi/a/74-20055269

"Kolmasosa naisista maailmalla ja melkein joka toinen nainen Suomessa kokee elämänsä aikana jonkinlaista väkivaltaa ja ahdistelua. Jokainen tuntee siis naisen, joka on sellaista kohdannut, sekä miehen, joka on sellaiseen syyllistynyt. 

JYPin pelaaja Severi Lahtinen sai käräjäoikeudelta kahden vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen raiskauksesta. Lahtinen sai sosiaalisessa mediassa paljon tukea. Hänen syyttömyyttään vakuutteleva videonsa Instagramissa on kerännyt yli 20 000 tykkäystä. Jyväskyläläinen muusikko Poju puolusti somessa Lahtista ja haukkui uhria samalla alatyylisesti.

Ilmiön tunnistavat sekä Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja, vihreiden kansanedustaja Fatim Diarra että YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin jäsenviestintäpäällikkö Emma Winiecki, joka on myös Naisasialiitto Unionin hallituksen jäsen.

Seksuaalirikoksiin ylipäätään liittyy paljon stigmaa ja myyttejä, ja naisten syyllistäminen heihin kohdistuneista seksuaalirikoksista on yhä tosi yleistä. Kaiken tutkimustiedon valossa perättömät raiskaussyytteet ovat myös erittäin harvinaisia, Winiecki sanoo.

Diarra: "Meillä on sellainen malli, jossa miehiä pyritään ymmärtämään, kun he tekevät tämmöisen kammottavan ja vastenmielisen rikollisen teon." Diarran mukaan tämä ei koske vain seksuaalista väkivaltaa, vaan esimerkiksi perhesurmien kohdalla julkisuudessa usein tulee esille tuttujen näkökulmia: tekijä oli mukava mies, josta ei uskoisi. Pian kuvio kääntyy uhrin aseman pohtimiseen, julkisessa keskustelussa ryhdytään spekuloimaan hänen ehkä olleen nalkuttaja tai muuten ”ansainneen” uhriksi joutumisen.

Winiecki: "Oikeusprosessi itsessään on raskas ja uudelleen traumatisoiva uhrille, minkä lisäksi riskinä on vielä tämä, että joutuu julkisesti solvatuksi ja häpäistyksi. Uhrit haluavat ensisijaisesti oikeutta".

Uhrin anonymiteetti voi olla yksi tekijä, mikä rohkaisee vihaisen ihmisen kirjoittamaan törkeitä viestejä sosiaaliseen mediaan.Empatiaa on vaikeampi löytää itselle tuntematonta uhria kohtaan.Hahmoton uhri voi Winieckin mukaan olla helpompi kohde purkaa vihaa kuin tuttu ja usein tykätty julkkis."

*

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/38adea32-4390-4cdc-9afc-9e1e40ad363a

"Kansainvälistä silpomisen vastaista työtä tekevä Solidaarisuus-järjestö aikoo jättää keskiviikkona hakemuksen opetus- ja kulttuuriministeriölle, jotta Suomi esittäisi naisen sukuelimelle Unescon maailmanperintökohteen asemaa.

Naisten sukuelinten silpominen tehdään yleensä 0–15-vuotiaille tytöille, jotka ovat toimenpiteen aikana hereillä ja vailla kivunlievitystä. Solidaarisuus-järjestön tarkoitus on vahvistaa naisten ja tyttöjen oikeuksia ja vähentää heihin sukupuolen perusteella kohdistuvaa väkivaltaa."