Suomensin haastattelun Paola Harrisin kotisivuilta.

"Olentojen viestit ovat hyvin tarkkoja ja niissä on perusteet miten vahvistaa ne. Tulevaisuus on toiveikas mutta joidenkin vanhojen kaavojen täytyy muuttua. Älkää olko peloissanne sillä pelko on rakkauden vastakohta. Pelko jähmettää eikä salli meidän tehdä oikeita päätöksiä. Meidän täytyy avata tietoisuutemme reagoidaksemme ja luodaksemme paremman tulevaisuuden meille kaikille. Ekstraterrestiaalit avustavat meitä mutta eivät koskaan ratkaise ongelmiamme. Todellinen kontakti tapahtuu itsessämme." (Ricardo)

Paola: Teen tutkimusta ihmisten kaltaisista alieneista että kykenisin hälventämään aivopesua Yhdysvalloissa jonka mukaan ainoat alienit ovat Gray-rotuisia abduktiotapauksissa. Yhdysvalloissa meillä oli kontakteja ihmisen kaltaisten alieneiden kanssa 50-luvulla. Adamski, Van Tassel, Howard Menger, Orfeo Angelucci. Ekstraterrestiaalit ovat ihmisiä. Mutta sitten abduktio skenaariot saivat valtaa eikä löydy kirjallisuutta ihmis-alieneista paitsi yksi, Billy Meierin. Se tapaus on totta, ainoa tarina ihmistyyppisistä alieneista.

 

Ricardo: Yritin olla jäämättä kiinni oman kontaktini todisteluun ja tutkin toisia kontaktitodisteita monen vuoden aikana. Asetin kaiken epäilyksen alle, myös omat kontakti kokemukseni koska yritin saavuttaa terveen järjen näkemyksen. Latinalaisessa Amerikassa on ollut monia monia kontakteja ihmisten kanssa jotka näyttävät ekstraterrestiaaleilta ja näistä ei tiedetä U.S.A:ssa. Tästä syystä teimme näitä ohjelmia, otimme yhteyttä Michael Salla:an. Vahvistaaksemme kontaktien todellisuuden tiettyinä päivinä ja aikoina, sekä niitä tunteita jotka aiheutuivat näistä kontakteista. Minulla on ollut kokemuksia näiden olentojen kanssa jo lapsesta saakka mutta tulin tietoiseksi niistä vasta aikuisena. Ensimmäinen mentaalinen (telepaattinen) kontaktini oli 18-19 ikäisenä, sitä ennen minulla oli unia ja näin valoja taivaalla.

Paola: Odota hetkinen, haluan kertoa kun haastattelin Luis Fernandoa, sitä edeltävänä yönä makuuhuoneessani oli meteliä. Puhelin soi, mutta se ei soinut. Kuulin sen soivan huoneessani ja oli paranormaalia aktiviteettia ennenkuin haastattelin häntä. Viime yönä puhelimeni soi kello kaksi yöllä, mutta se ei ollut todellinen puhelin. Kuulin sen. Eli paranormaalia aktiviteettia tapahtui ennen kuin haastattelin sinua ja ajattelin että jokin yritti puhua minulle viime yönä.

 

Ricardo: Mentaalinen viestini sanoi: "Älä lopeta etsimistä, me olemme ekstraterrestiaaleja olentoja ja jatkossa tulet fyysisesti näkemään meitä." En ottanut niitä vakavasti sillä minulla oli perinteinen kasvatus. Mutta jokin sisälläni sanoi että tämä on todellista ja toinen viesti saapui, kutsuen minut kiipeämään taloni katolle. Punainen esine ilmestyi taivaalle. Ensin vain veljeni Pepe oli mukanani, sitten isäni, äitini ja siskoni Mariella. Sanomalehti kertoi ufohavainnosta. Vuosi oli 1993.

Kolmannen mentaalisen viestin ja ufon näkemisen jälkeen fyysinen kontakti tapahtui. Sain jopa koskettaa heitä ja olla aluksen sisällä. He olivat ihmisen näköisiä mutta hyvin pitkiä, pääasiallinen kontaktini esitteli nimekseen Antarel, hänellä oli ihonmyötäinen metallinen kokopuku.  Hiukset olivat lähes platinanvaaleat, enkelimäiset, barbinukkemaiset hiukset. Hunajan väriset silmät, pohjoismaalaisen vaalea iho, hoikka, atleettinen.

He eivät ole sallineet minun ottaa kuvia koska se vaikuttaisi heidän protokollaansa, jotkut heistä saattavat näyttää jopa enemmän ihmisiltä kuin he normaalisti näyttävät eivätkä he halua tulla havaituksi maapallolla ihmisten joukossa, varsinkaan armeija-alueilla jossa he tarkkailevat tilanteita. Valokuvaaminen saattaisi myös minut itseni vaaraan.

Vuosien aikana olen nähnyt heidät fyysisesti kahdeksan kertaa, kahdesti olin aluksessa, viimeksi Mount Shastalla 2012, kontaktini oli Antarel kuten yleensäkin. He ovat hyväntahtoisia, kosmisia sosiologeja ja antropologeja. On hyvin tärkeää olla sydän yhteydessä, he eivät ole niiinkään kiinnostuneet mentaalisesta tai teknologiakontaktista, vaan sydänpohjaisesta tunnekontaktista koska se sallii heidän kehittyä eniten. Autamme heitä kehittymään tällätavalla ja he auttavat meitä.

Meidän ihmismaailmamme on karanteenissa ja valvonnan alla. Tiedämme tietenkin että on olemassa tahoja jotka yrittävät sekoittaa ihmisiä ja tarjota pelokasta näkemystä kontakteista. Siksi kaikkea on liioiteltu, abduktioita, Grey-rotua, armeijaa, ym.

Paola: Mistä nämä ihmis/alienit tulevat?

Ricardo: Andromedalta, joka on laaja käsite, Orionilta, Pleiadeilta. Minun tapauksessani pääasiallisesti Mintakasta (tähti Orionin tähdistössä).

Paola: Miksi he valitsivat juuri sinut?

Ricardo: En ajattele olevani erikoinen vaan ihmettelen sitä itsekin koska on paljon asioita joita en ymmärrä. Ehkä he ajattelivat että todistukseni kautta he saavuttaisivat suuremman ryhmän ihmisiä. Saatuani potkut televisioesiintymiseni jälkeen, olen kiertänyt kertomassa kokemuksistani. Tein niin koska ajattelin sen olevan hyvin tärkeää. Sain mentaalisen viestin jälleen jossa ennustin ufoaallon Perussa ja niin tapahtui.

Paola: Haluan kertoa että yleinen käsitys USA:ssa kontaktistasi on epäuskoinen, että se on jotain kummallista kanavointia, koska meillä ei ole ihmisten kaltaisten alieneiden kontakteja.

 

Ricardo: Tapasit Allen Hynekin ja tiedät miten tämä kaikki alkoi. ensimmäinen kontakti ihmisten näköisten alieneiden kanssa olivat positiivisia 40 ja 50-luvulla. Mutta senjälkeen maailmanvallat ja U.S. Air Force alkoi tutkia asiaa, tilanne muuttui mutkikkaaksi. Kuten kaikki Roswell, Philip Corson raportit. Avainmaat kuten U.S. blokattiin ettei totuus näistä asioista tulisi tietoon. Ne meistä jotka olivat kontaktissa näiden ihmis-alieneiden kanssa, emme saavuttaneet amerikkalaista kulttuuria mutta E.T.:llä oli suunnitelma B. Aloin saamaan viestejä jotka olivat erilaisia, minulle kerrottiin että Michael Salla ja Paola Harris ovat osa suunnitelmaa tietoisuuden nostamisessa tässä asiassa.

 

Paola: Mitä vuosi 2014 tuo ja millaisen viestin haluat välittää ihmisille?

Ricardo: Maailma ei tuhoudu, vaan paremminkin uudelleenjärjestää itsensä. Vuonna 2012 ei tullut katastrofia eikä meitä muunnettu neljänteen tasoon ja ongelmamme olisivat ohi. Olennot kertoivat että 2012 oli kierron alku asteittaiseen yhteyteen toiseen ulottuvuuteen johon kuului tämä kosminen yhteisö. Tämä aikaraami kestää 400 vuotta, mutta ensimmäiset 13 vuotta, seuraavat vuodet vuoteen 2025 saakka ovat hyvin tärkeitä vuosia tälle kontaktille tulla hyvin perustetuksi. Ja tämän ajanjakson aikana meidän täytyy ehkä kohdata erittäin vaikeita jaksoja maailmassa.