et.jpg

Harvardin tutkimus: Mahdollinen ET strategia. "Tämän mukaan kehittynyt hyväntahtoinen ET yhteisö esittelisi itsensä hitaasti henkilökohtaisesti yksilöille eikä hallituksille. Tämä vaikuttaisi myös maagiselta/henkiseltä." (kuvalähde Sphere Being Alliance facebook)

 

*

SCHUMANNIN RESONANSSI, MAAPALLON SYDÄMENSYKE, AJANTASAINEN TILANNE LINKISSÄ

"Sivusto johon päivitetään resonanssin muutoksia joita kukaan ei osaa selittää, mutta jotka antavat selvän signaalin että planeetta muuttuu. Maapallon värähtely on korkeampi ja korkeampi, samoin kuten meillä ihmisillä!":

https://www.disclosurenews.it/en/schumann-resonance-today

*

Michael Love: "Operaatio Andara on suuri menestys ja jatkuu hyvin. Maapallon taajuus on max-Q-tasolla ja planeetta on kokonaisuudessaan 40 Hz:n gammamyräkässä. Delta-turvajoukot ovat korkeimmassa valmiudessa kun Plejadilaiset valojoukot räjäyttävät vanhan 3D matrixin samalla kun kerrostetaan uutta 5D kristalliverkostoa. Olkaa valmiina suuren 321 tähtiportin avautumiseen."

 

*

 

Eksopolitiikkaa, linkki alempana.

Alex Collier on kontaktihenkilö ihmisen näköisille avaruusolennoille Andromedan tähtikuviosta, luento vuodelta 2010. 


"Se mitä me teemme ja olemme luoneet itsellemme ei toimi. Se on vain erkaannuttanut meidät, ei ainoastaan Maapallosta vaan siitä mitä me olemme sieluina, olentoina. Joten se ei ole millään muotoa kestävää. Vaikka maailman hallitukset puhdistaisivat omatuntonsa ilmoittaisivat ”okei, me kolonisoimme Procyonin ja Altairin, ja me olemme löytäneet nämä resurssit ja tuomme ne Maapallolle ja kaikki menee hyvin”, se on silti kestämätöntä, ja syy on se että me emme elä henkistä elämää. Se on se mitä me olemme, me olemme henkisiä olentoja. Me emme ole luonnonvaroja kenellekään tai millekään. 
Maapallo on monimutkainen; on pimeyttä joka on läsnä maan päällä ja maan alla ja sen ympärillä, En halua teidän ajattelevan että sitä ei olisi olemassa.
 

Se on todellinen ja se on osittain meissä kaikissa. Ja sitten on elementti joka ei ole meissä. Se ei ole inhimillinen, se on dimensionaalinen, henkinen, miksi sitä kutsutkin, mutta se mitä se on tehnyt on saanut minut tajuamaan sen mitä en todellakaan halua.

Kun olet tullut pisteeseen että tiedostat mitä et halua elämältäsi, silloin voit itse asiassa alkaa rakentaa sitä mitä haluat, koska aikomus on tärkein. Sinun täytyy aikoa jotta voisit luoda yhtään mitään, edes itsesi. 

Se mitä me tulemme huomaamaan on, että suurin osa totuutena pitämistämme dogmeista olivat valetta alunperinkin; ja että me olemme rakentaneet sivilisaatiotamme valheiden perusteella. 
Palvellen muita me pysymme vapaina, kyse on vapaudesta. Kaikki tämä liittyy vapauteen, vapaaseen tahtoon ja vapauteen, todelliseen vapauteen, Maapallon ei koskaan ollut tarkoitus olla orjaplaneetta.


Teidän tulisi aina vastustaa sellaista koska se ei ole se keitä tai mitä me olemme, en voi sanoa tätä sen selkeämmin tai yksinkertaisemmin. Se ei tarkoita että pitäisi kääntää toinenkin poski, ja se ei tarkoita että me emme voisi puolustaa itseämme. Meidän täytyy! Jos ei tee mitään, sano mitään, silloin hyväksyy toisten teot.

Se ei tarkoita että meidän tarvitsee marssia, mutta se mitä pitäisi tehdä on valinta, lähettää oma aikomus ulospäin joka päivä, joka hetki, että kun jotain tulee vastaan josta et pidä. Lähetä aikomus muuttaaksesi tilanne. Se luo energiapallon, tietoisen energian mikä on jo tapahtumassa ympäri maailman.


Meidän ei koskaan tulisi sietää orjuuttamista missään muodossa. Meidän tulee sanoa heille että pussaavat meidän persettä. Se on se suuri huoli, kykenemmekö me loikkaan, päästämmekö irti siitä että meidän tulee olla aina oikeassa tietääksemme totuuden?

Tämä koko ulkoavaruuden elämän juttu liittyy henkisyyden paluuseen, koko juttu siitä että opitaan äiti Maan tuntemus ja harmoniassa eläminen uudelleen, ja lopulta annetaan alkuperäiskulttuureille tunnustus, sillä he ovat olleet koko ajan oikeassa. Okei, me olimme väärässä. Teolliset sivilisaatiot, ne eivät ole tasapainossa. Se ei tarkoita sitä että niitä ei voitaisi luoda, vaan sitä että me se minkä me olemme luoneet on täysin poissa tasapainosta, ja se on puskenut Maapallon äärirajoilleen.


Meillä on myös tilanne jossa aurinkokuntamme liikkuu aivan erityisen galaksin osion läpi. Me liikumme plasmavyöhykkeen läpi, me liikumme galaktisen tason läpi ja tämä saa aikaan paljon siirtymiä. Se muuttaa kaiken.

Olisi turhaa jos emme ottaisi vastuuta itsestämme, kodeistamme, planeetastamme, toisistamme, silloin ei olisi mitään minkä puolesta ponnistella. 

Andromedan Neuvosto on alkanut keskustella mentoroinnista Maapallon kanssa ja nyt on neljä rotua jotka ovat jo lähteneet hommaan mukaan ja ovat geneettisesti kytkeytyneet Maapalloon! Geneettisesti kytkeytyminen Maapalloon tarkoittaa, että heillä on täällä menneisyytensä. He ovat mahdollisesti olleet jonkinlaisia jumalina palvottuja olentoja, joilla on ollut jälkeläisiä, ja jotka ovat luoneet sivilisaatioita tänne, ja joiden jäänteitä me olemme. Joten meillä on jo niin monta rotua, tähän liittyy niin paljon.

Tässä on homman pihvi, pahikset aikovat pelata viimeisen ässänsä hihasta, he ovat mennyttä. Me olemme aloittaneet itsemme vapauttamisen prosessin tästä kaikesta paskasta. Bravo, bravo, me olemme tehneet sen mitä satoja vuosia ihmiset eivät ole kyenneet tekemään, eli saamaan kokonaiskuvan tilanteesta ja tajuamaan että emme ole yksin, aivan sama miten paljon olemme eri mieltä, sinä olet veljeni ja sisareni ja ei ole mitään mitä voisin tehdä sen muuttamiseksi. Meidän tulee keksiä miten elää yhdessä, ja todellisuudessa me kykenemme elämään yhdessä.


On myös monia jotka puhuvat vapaasta energiasta, meillä on se. Itse asiassa kylmäfuusio on löydetty, se on olemassa, ohjelma DARPAn alla on ratkaisuut sen, ja kirjaimellisesti alle $2 miljoonalla he voivat rakentaa systeemin joka antaa virtaa 50 tuhannelle ihmiselle loputtomasti. Se on valmiiksi taputeltu, mutta he panttaavat sitä. He panttaavat myös magneettimoottoreita jotka voitaisiin panna autoihin, jotka pyörivät ikuisesti. Sähköautofirmat panttaavat niitä. Vaikka sinä maksoit siitä, me rakensimme teknologian, me emme omista sitä, yksityiset korporaatiot omistavat, mutta se on ok, koska lopussa ne eivät enää ole täällä, ne ovat mennyttä. Se on kaikki mennyttä, nyt meidän tulee keskittyä siihen mitä me haluamme luoda.


Meillä on suurin piirtein kaikki mitä me tarvitsemme, se on vain kaikki pidetty meiltä poissa, teknologian alalla.
Geologia, planetologia on puheenaiheena silloin kun puhutaan energiasta. He opettaisivat meille Maapallon syklit, miten öljyä luodaan, miten bensaa luodaan, ja mitä nuo syklit ovat; niin että jos me päättäisimme mennä niiden mukana, me kykenisimme kierrättämään fossiilisia polttoaineita, maakaasua, aurinkoenergiaa jne. niin ettei olisi epäharmoniaa. Me emme ylikäyttäisi Maapallon resursseja millään muotoa. Me vain emme tunne noita tieteitä. Me etsimme reiän, pumppaamme öljyn pois, täytämme sen merivedellä ja siirrymme seuraavaan. Väärä vastaus! 


Suurin muutos mentorointiin liittyen olisi terveydessä. 
Heillä on kamera, holografinen kamera, he ottavat kuvia sinusta ja se on holografinen. Se olet sinä syntymästä tähän päivään saakka, fyysisenä. He voivat ottaa siivun siitä, se on holografinen siivu; ja he voivat katsoa kehoasi ja peräkkäisyyksiä. He voivat ottaa esiin alueita joissa kehosi on vahvimmillaan — oli se sitten maksa, munuaiset, luut, hermosto, aivot — se voi olla mitä vain. Sieltä missä kehosi on vahvimmillaan he ottavat siivun ja panevat sen kameraan ja se voimaannuttaa, parantaa koko kehon omalla jäljellä, ja ilmeisesti meillä on kyky luoda sellainen. Me puhumme nyt parantumisesta ilman kirurgiaa, vaikka tulee olemaan tilanteita jolloin sitäkin tarvitaan kaikesta huolimatta.

Mentorointi ei ole se millä me pelastumme, että he tulisivat alas ja vartioisivat katujamme. Tämä ei ole sellaista. Andromedalaisten mielestä idea mentoroinnista on näyttää mahdollisuudet. Ensimmäinen asia mitä he tekisivät olisi esitellä meidät meille itsellemme. Antaa meille todellinen aito historiamme ja mahdollisesti näyttää meille missä päin planeettaa tuo historia on. Joten me voimme sitten itse kaivella sen maasta ja osoittaa itsellemme että tätä me olemme ja täältä olemme kotoisin, näin oikeasti tapahtui ja tästä kaikki sodan ja vihan ja ahneuden ohjelmat ovat peräisin. Nämä kaikki ovat opittuja käyttäytymismalleja, hyvät naiset ja herrat, opittua käytöstä.


He eivät aio toimia lastenvahteina. Se ei koskaan toimi, se ei ole heidän tehtävänsä. Heidän tehtävänsä on antaa meille alussa apua koska meitä on manipuloitu niin pitkään, mikä tuntuu ikuisuudelta, ja että me emme ole olleet tästä tietoisia. Mutta ihmiset ovat heräämässä, ihmiset alkavat tiedostaa asian, mutta meidän tulee suojella vapauksiamme.

Kun me jätimme luomakunnan, kun me jätimme Jumalan, Suuren Hengen, meillä ei ollut tätä kaikkea paskaa niskassamme. Nämä ovat kaikki opittua käytöstä. Me kaikki tipuimme aikaan ja sitten päätimme kokeilla valoa, sitten kokeilla pimeyttä, ja sitten taas valoa, ja sitten taas pimeyttä, ja katsoa miten pitkälle pääsisimme, ja miten palaisimme takaisin kotiin. Se on kaikki ollut osa yhtä suurta koetta, kaikki osa luomisemme prosessia. Se on uskomatonta, aivan kertakaikkisen hämmästyttävää, erityisesti kun pystyy astumaan ulos ajan käsitteestä.


Tulee olemaan ainakin neljä tai eri perspektiiviä henkisyyteen jotka meille esitellään, ei ainoastaan yksi. Niillä kaikilla on jotain yhteistä, mutta eri sivilisaatioilla on eri tapoja ilmaista itseään, ja ei ole vain yhtä ainoaa tapaa ilmaista itseään. Tämä on erittäin herkkä aihe, jonka takia otan tämän esiin henkisyydestä puhuttaessa. Nämä eivät ole uskontoja, nämä eivät ole dogmeja, nämä ovat asioita joita voit itse kokeilla, todistaa itsellesi omasta itsestäsi. Se tulee liittymään sielun tieteeseen. Kovaa fyysistä todistusaineistoa siitä, että olet olemassa sieluna, niin että ei tule olemaan epäselvyyttä. Ja tajuat että me olemme tanssineet tällä tavoin ikuisesti, aina ja ikuisesti.

Mitä tulee mentoroinnin aloittamiseen, minua pyydettiin konferenssissa ottamaan tämä asia puheeksi. He halusivat nähdä, andromedalaiset ja muut ryhmät halusivat nähdä mitä tapahtuisi kun tämä asia tulisi tietoisuuteen. Minua on pyydetty ottamaan seuraava askel nyt.  He ovat innoissaan tästä, koska mentorointi kirjaimellisesti on initiaatiomme paljon suurempaan galaktiseen perheeseen josta en voi edes kertoa teille miten hieno se on, ja siinä ei ole mitään mistä meidän tulisi millään muotoa tuntea itsemme alempiarvoisiksi. Itse asaissa me olemme todella, huolimatta kaikesta, erittäin pitkällä tässä.

Tiedät että tietoisuutesi pysyy, tiedät että sinulla on solumuisti ja syy solumuistille kehossasi on se että sinulla on sielu. Kaikki tämä tullaan osoittamaan meille, todistamaan niin että ilman epäilyksen häivääkään me tiedämme ettemme joudu helvettiin ja että sellaista ei ole olemassa.


Me olemme niitä jotka teemme tämän muutoksen itsessämme. Me olemme niitä, ei kukaan muu ole vastuussa meistä. Ilmeisesti jollain tasolla me olemme päättäneet että tämän edemmäs ei mennä. Olipa se tietoinen päätös tai ei, globaalisti, mutta tietoisia ihmisiä on tarpeeksi tekemään valintoja että tämä ei mene tämän pidemmälle, ja että se loppuu nyt. Elämä sellaisena kuin me sitä olemme eläneet tulee muuttumaan. Se voi tapahtua erittäin nopeasti, se voi tapahtua asteittain. Asteittain olisi parempi mutta  nyt näyttää siltä että se tulee tapahtumaan nopeasti.

Loppuuko maailma? Ei. Se ei lopu. Se ei ole kohtalomme, me emme työskennelleet niin kovasti ja kärsineet kaikkea paskaa vain siksi että se loppuisi. Ei, niin ei tule tapahtumaan, mutta tulee olemaan muutos, ja muutos tulee olemaan fyysinen, mitä kehoihimme tulee. Se tulee olemaan fyysinen mitä Maapalloon tulee. Ja se tulee olemaan suurin haaste kaikille.

Koska me olemme läneet niin pitkään pääasiassa materiaalista elämää tajutaksemme vain, että kaikki energia minkä olemme investoineet materiaalisen elämän luomiseen ei ole tehnyt mitään täyttääkseen sisällämme olevaa tyhjiötä. Ihmisillä on edelleen sielun musta yö.  Kun he pääsevät siitä pois, he katsovat itseään ja toteavat ”Voi paska”, sitä se olikin koko ajan.  Tiedän monia jotka käyvät tätä läpi tällä hetkellä, erityisesti miehet jotka tekivät kaiken oikein, sanoivat kaikki oikeat asiat, tekivät oikeita töitä, omistautuivat, antoivat omasta itsestään, huomatakseen olevansa täysin tyhjiä. He joutuvat tarkastelemaan sitä, ja he joutuvat tajuamaan, että kaikki mitä heille on opetettu, suuri osa siitä, ei ollutkaan tämän tarkoitus lainkaan.

Se tulee olemaan rankinta miehille. Naiset, te olette valmiiksi jo niin intuitiivisia, te vain tiedätte…. ”Minähän sanoin”. Mutta jätkät nyt, jätkät nyt joutuvat menemään sisälle itseensä ja tarkastelemaan tuota intuitiivista osaa.


On monia jotka kamppailevat kovasti koska he ovat tehneet kaiken oikein ja he eivät ymmärrä miksei se toimi ja he syyttävät Jumalaa, syyttävät suhteita, syyttävät kaikkea, syyttävät hallitusta, ja se ei ole mikään noista. Se on vain se että me olemme olleet väärällä polulla ja olemme rakentaneet vääränlaista elämää ja nyt meillä on tilaisuus tehdä jotain muuta. Se mitä meidän tarvitsee tehdä on keskittyä siihen mitä me haluamme luoda. Miltä näyttää rauhan planeetta?

Haluammeko me edelleen planeetan jossa on rahajärjestelmä? Haluammeko me planeetan jossa ei ole lääkeyrityksiä? Me voisimme käyttää luonnon menetelmiä paranemiseen, värejä, valoa ja ääntä.

Nämä eivät ole yhden yön muutoksia, vaan valmistelua. Ne meistä jotka ovat tajunneet asian, ja ovat tehneet hommia 20, 30, 40 ja 50 vuotta, havaitsevat nyt että tulee puhdistus ja tulee ihmisiä jotka odottavat heitä sanoen ”mistä tiesit”, ”voitko opettaa minulle kaiken”, ”minun tarvitsee tietää kaikki nyt”, koska selviytymisvietti on niin vahva, ja me tajuamme että meidän systeemi ei toimi. Se hajoaa, ja me olemme siunattuja että se ei ole tapahtunut kaikki kerralla, ja että me otamme tämän asteittain mutta se tapahtuu. Siteet otetaan pois ihmisten silmiltä ja he heräävät koomastaan ja tämä on se mitä tapahtuu ja se tapahtuu kaikenlaisille ihmisille.


On ulkoavaruuden rotuja, hyväntahtoisia ulkoavaruuden rotuja jotka jotka ovat kontaktissa armeijan lähteisiin Maapallolla eri maissa. Herra Jumala, on niin paljon käynnissä tällä hetkellä, ja ässä hihassa todella on me, me olemme keskipiste, meidän tulee jatkaa tätä liikettä pysyäksemme yhdessä ja keskittyäksemme siihen mitä me todella haluamme.

Minkälaisen maailman me todella haluamme? Me emme todellakaan voi olla vakavissamme halutessamme maailmanhallitusta joka kontrolloi jokaista elämämme aspektia, katsokaa mitä he ovat tehneet jo maailmalle, miksi meidän pitäisi luottaa heihin kaiken muun kanssa? Me emme voi, me emme yksinkertaisesti voi, koska he eivät ole me, he näkevät meidät luonnonvarana, siksi meidän tulee kääntää fokuksemme täysin poispäin heistä ja luoda se mitä me haluamme, niin että  heidän paradigmansa romahtaa täysin itsekseen, ja sen tulee tehdä niin koska se ei ole todellinen, se ei ole mitä me olemme, se liittyy vain heihin.


Miten me rakennamme kontaktiprotokollat, miten lähestymme avaruusolentoja samanarvoisina? Ilman että palvomme niitä, koska se saa ne lähtemään alta aikayksikön. Hyväntahtoiset ainakin, he eivät aio ryhtyä tuollaiseen.


Andromedalaiset ovat erittäin huolissaan Maapallon liikkumisesta gravitaatioplasmakentän läpi, jota me nimitämme galaktiseksi tasoksi. Heidän huolensa on että planeetta itsessään kun se osuu siihen, johtuen sen värähtelystä, sen taajuus pomppaisi pois ensi kertaa ja saisi aikaan suuren globaalin maanjäristyksen.

On ollut myös puheita siitä tulisiko tulla väliin, toisin sanoen tuoda jotain Maapallon eteen avaamaan polku sen läpi, tai sallia tämän tapahtua luonnollisesti. Luonnollinen osuus on tämä, kun Maapallo liikkuu galaktisen tason läpi ja Schumann-resonanssi planeetalla muuttuu. Se tulee olemaan paljon korkeampi kuin mitä se on nyt. Kaiken alkuperäisen elämän planeetalla täytyy muuttaa sen harmonista taajuutta vastaamaan planeetan omaa, monet lajit eivät kykene siihen. Monet ihmiset eivät kykene siihen, mutta niille jotka kykenevät, se tulee olemaan luonnollinen siirtymä siihen minkä me tunnemme neljäntenä tiheytenä.

Ne lapset jotka nyt syntyvät kolmella DNA-ketjullaan, he kykenevät siirtymään kolmen ja neljän välillä, neljästä viiteen, ne kykenevät kertomaan meille, he tulevat takaisin ja opettavat meille mitä tulevaisuudessa tapahtuu. He muuttuvat kouluttajiksi. Puolet heistä on avaruusolentoja muutenkin, jotka ovat vapaaehtoisesti halunneet saapua planeetalle yksinkertaisesti siksi koska kukaan esi-isistämme ei ole koskaan kokenut tätä aiemmin. Joten en tiedä jos he tekevät intervention. Tulee olemaan kuitenkin maanmuutoksia.

Ja en tiedä tällä hetkellä mikä tulee olemaan turvallisin paikka. Te tulette kyllä tajuamaan, että te tulette olemaan tasan tarkkaan siellä missä teidän kuuluukin olla, ja te tulette tietämään tasan tarkkaan sen mitä teidän tulee tehdä.

Kun me läpäisemme tuon tason, planeetta muuttuu agraariyhteiskunnaksi jälleen kerran, joka on mielenkiintoista koska hra. Mellen Thomas puhui siitä eilen, perustuen hänen kuolemakokemuksiinsa se on mitä hänelle näytettiin, että me muutumme agraariyhteiskunnaksi uudelleen. Se ei tarkoita että valmistaminen menee pois, mutta me muutumme alkuperäiskansaksi jälleen kerran tälle planeetalle.

Amerikan tietoisuus on radikaalisti muuttunut viimeisessä 60 vuodessa, me olemme luoneet vihollisia, taistelleet niitä vastaan, luoneet vihollisia, taistelleet, fasismia, kommunismia, tyranniaa; ja sitten luoneet tyranniaa, kommunismia, fasismia. Niin paljon että hallituksemme on nyt muuttunut hirviöksi jota vastaan se on taistellut alunperin. Siinä on suuri oppitunti että muutut siksi jota vihaat. Me joudumme kohtaamaan tuon.

Haluan teidän tietävän että ei ole yksittäistä hyväntahtoista avaruusolentorotua tuolla, joka tekisi mitään hallituksellemme. Se on meidän ongelmamme, me olemme päästäneet tämän käsistämme, me olemme päästäneet sen irti, me olemme antaneet heidän viedä oikeutemme, me olemme antaneet heidän rakentaa kaiken tämän teknologian ilman että siitä jaetaan muillekin, me olemme antaneet heidän juosta vapaina, me emme ole hoitaneet perustuslaillista valtiotamme ja me olemme antaneet heidän viedä oikeutemme, se on meidän vastuullamme korjata. En sano että pitäisi syrjäyttää hallitus, mutta sanon että tulisi puolustaa itseään ja ei enää antaa tämän hevonpaskan jatkua. Me emme enää yksinkertaisesti voi tehdä niin, se on muuttunut planeetan haitaksi, ja me olemme siitä vastuussa.


1950-luvun lopulla USA:n hallitus allekirjoitti sopimuksen avaruusolentojen rodun kanssa jonka uskottiin olevan hyväntahtoinen, ja sopimukseen päästiin ja siinä oli ehtoja. Pian sen jälkeen kun tuo kirjoitettiin ja hyväksyttiin, avaruusolennot rikkoivat sopimuksen, koska teknologisesti ne ovat paljon kehittyneempiä kuin mitä me niitä pidimme. Joten valtio huijattiin siihen, kuitenkin, me olimme itse aiheuttaneet tuon itsellemme. Me toimme tuon kokemuksen itsellemme johtuen sopimuksistamme ja niiden pitämisistä. Kysykää vaikka alkuperäiskansoilta, me kirjoitimme 263 sopimusta Amerikan intiaanien kanssa, ja me rikoimme 263 sopimusta, ja tämä vain jatkuu ja jatkuu. Joten jos tarvitaan todisteita karmasta, tässä sellainen on, me saimme tuon aikaan ja me joudumme pitämään sanamme. Me puhumme siitä, me laulamme siitä urheilutapahtumissa, me hakkaamme rintaamme mutta me emme tee niin kuin se sanoo, se on edessämme nyt hyvät naiset ja herrat, se on edessämme nyt.

Talouskriisi lopulta tulee olemaan Luojan lykky koska se mitä tapahtuu on että ne naurettavat lait ja rajoitteet ja säännöt jotka olemme itsellemme asettaneet huuhtoutuvat kaikki pois, koska niille ei löydy tukea mistään. Se on ensimmäinen seikka. Toinen, se mikä tekee meistä suuria on että me osaamme ajatella kaavoihin kangistumatta, me luomme jotain tyhjästä, me luomme ratkaisuja mahdottomiin ongelmiin. Se on se mikä on tehnyt meistä suuria. Meidän tulee uudelleen syleillä tuota henkeä, tuota villiä henkeä joka vapautti maailman, joka muutti maailman. Se ei tarkoita ettemmekö voisi jakaa tuota henkeä muiden kansakuntien kanssa, koska muut kansakunnat ovat pääsemässä sinne.

Hitto, Venäjä on yhtä vapaa kuin me olimme 25 vuotta sitten. Ne ovat muuttuneet niin dramaattisesti, ne ovat tajunneet että se mitä teemme ei enää toimi — tuossa on oppitunti. Putin oli erittäin tarkka siitä ettei mene takaisin kommunismiin joka ei toimi. Tämä ei liity nyt politiikkaan, tämä liittyy kontrolliin. Tämä kaikki liittyy kontrolliin, sinuun, minuun, meihin, ja lapsiimme. On aika luoda jotain.

Kaikki mitä tarvitsee tehdä, kaikki mitä olen pyytänyt teitä tekemään on tietoisesti aikoa ajatella sitä miltä maailman tulisi näyttää, miltä uusi maailma näyttää, sellainen kuin me sen haluamme olevan. Haluatko keskitettyä hallitusta? Haluatko rahajärjestelmän? Haluatko käyttää fossiilisia polttoaineita? Haluatko vapaata energiaa? Mitä haluat? Me emme voi antaa kourallisen ihmisiä päättää kaiken ihmiskunnan suunnasta. He tulevat palvelemaan vain itseään, tämä on meidän vastuullamme, koska tämä on meidän todellisuutemme. Me luomme tämän yhdessä, ja jos me syleilemme sitä, jos me otamme vastuun kaiken tuon luonnista, me voimme muuttaa sen niin nopeasti että se räjäyttää tajuntamme! Koska me olemme kaikki uskomattoman voimakkaita, katsokaa vain mitä olemme saaneet aikaan, katsokaa mitä me olemme jo tehneet, se on häikäisevää!

Kokemus joka minulla oli…. kun astuin andromedalaiseen alukseen, he ovat viidennen tiheyden olentoja, välittömästi kun astuin laivaan, minulle annettiin vyö ja se vyö oli mikä piti kaikki atomini kasassa, niin että en hajonnut koska olen kolmannen tiheyden olento. Värähtelyni on todella hidasta verrattuna niihin, tämä vyö reguloi sitä, reguloi atomieni värähtelyä niin että pystyin olemana olemassa niiden kanssa. Mikä on kiinnostavaa viidennessä tiheydessä, on että kehoni liikkui ennen ajatuksiani. Toisin sanoen, jos aloin kävellä, kävelin sinne ennen kuin aloin ajatella kävelyä, koska olen suorassa yhteydessä korkeampaan itseeni, sieluuni. En odota egoni väliintuloa ja sanovan että ”okei ala kävellä”.

Toinen asia joka oli todella vaikeaa, ja annan Joan Oceanille tästä tunnustuksen koska hän toi asian esiin eilen keskustelussamme, on että tuntuu siltä kuin kadottaisit itsesi, tuntuu siltä kuin hajoaisi, muuttuisi näkymättömäksi vaikka oikeasti ei niin teekään. Se mitä tapahtuu on, että korkeamman tason värähtelyssä egoa ei ole olemassa, se menee pois, se yksinkertaisesti ei voi olla olemassa siinä harmoniassa, sillä ei ole minkäänlaista relevanssia. Ja sitten mikä tapahtuu on, kestää hetken aikaa totutella siihen, että kohtaat sen mikä todella olet. Sinut esitellään itsellesi, ja ensiksi et tunnista sitä koska me olemme niin ehdollistettuja. Me olemme niin ehdollistettuja kaikelle tälle, että tämä kaikki tuntuu aidolta.

Loogisesti me tiedämme että meillä on sielu, kun me meditoimme me voimme päästä siihen tilaan, mutta me olemme silti täysin tietoisia siitä että meillä on fyysinen muoto. Siellä, viidennessä tiheydessä, kokemukseni oli että sitä fyysistä ei edes ajattele, sitä vain liikkuu, fyysinen muoto yrittää pysyä mukana. Se on todellakin uskomatonta. Mikä myös oli huikeaa on, että jos sulkee silmänsä, näkee 360° ympärilleen. Tietää tasan tarkkaan mitä kaikkialla tapahtuu.

Kykenin tuntemaan kaikki jotka olivat ympärilläni. Kykenin tuntemaan heidän tunteensa. Tunsin kuinka he katselivat minua. Tunsin kuinka he ajattelivat ulkonäöstäni, mitä edustin, miten seisoin, kaikki nuo asiat. En aina kuullut telepaattista kommunikaatiota koska suuri osa siitä ei ollut suoraan osoitettu minulle. Kun se oli, sen kuuli ja se oli kuin puhuisin nyt teille, ja te tietäisitte että se tulee joltain, koska he katsovat suoraan sinua. Paitsi että heidän suunsa ei liiku, silti ollaan dialogissa, ja ne teistä jotka ovat meedioita tai kanavia, tiedätte tasan millaista se on.

Me siirrymme kaikki noihin kyllä, me tarvitsemme mentorointia jotta me emme sekoaisi, niin että me voisimme todella ymmärtää miten arvostaa olennaisinta elämäämme, mihin tämä kaikki liittyy, sitä koko tarkoitusta ihmiskunnan tämän kaiken läpikäymiselle, kaikki tuhansien vuosien koettelemukset, testit, tulikokeet, aiemmat napasiirtymät [jne]. Kaikki tuo oli sitä varten että voisimme harjoitella siirtymistä kolmannesta tiheydestä neljänteen. Se on se mihin tämä liittyy. Kaikki tuo on ollut koulua ja me olemme olleet vapaaehtoisia. Ketään teistä ei viety pois aluksesta, heitetty ikkunasta ja sanottu ”koita keksii ite”, se ei ole se miten tuo tapahtuu. Toivon että se olisi koska silloin meillä olisi tekosyitä, mutta meillä ei ole, ja tämä on kaikki se mihin tuo liittyy.

Yhä useammat, mahdollisesti monet teistä tässä huoneessa, alkavat saada kontaktia. Se tulee tapahtumaan ympäri maailman, se tulee kasvamaan eksponentiaalisesti. Monet rodut ovat olleet täällä tutkimassa meitä, ja ehdottaisin että tutkisitte eversti Wendell Stevensin työtä koska hän on ollut keulimmainen auktoriteetti kontaktihenkilöille maailmassa, hänen kirjansa ovat saatavilla. On ollut monia rotuja jotka tutkivat meitä, he tuntevat meidät paremmin kuin me tunnemme itsemme, ja monet astuvat esiin ja sanovat ”okei meidän tulee osallistua tähän prosessiin auttaaksemme meitä liikkumaan eteenpäin koska ne ymmärtävät meitä”. Ne ovat olleet läsnä, meidän keskellämme, tarkkailleet meitä, ne tietävät ne haasteet jotka meillä on. Monet noista roduista ovat tasan samassa kohtaa kuin me olemme nyt, ja ne tietävät miten päästä näiden yli. Ne tietävät miten välttää ansat, ne joihin me saatamme astua täällä.

Taaskin tiedän että monet teistä tässä huoneessa, josko ei kaikki, ovat omistaneet uskomattoman määrän aikaa itsenne kehittämiseksi, tasapainon löytämiseksi, voiman löytämiseksi, ottamaan selkoa siitä kuka olette ja mitä olette, ja ottamaan selkoa siitä missä olette niin että tiedätte paikkanne. Bravo, ansaitsette kaiken suitsutuksen! Seuraava askel teille, nyt kun olette siinä, on auttaa rakentamaan maailma. Millaiselta haluatte maailman näyttävän? Meidän tulee tehdä tämä, kukaan muu ei tee tätä puolestamme.

Se tulee tapahtua ruohonjuuritasolla. Vaaditaan ainoastaan keskustelu; jos vain asetat aikomuksen ”minun tulee tietää tästä informaatiosta” ja välität sen tuonne jonnekin ja jatkat sen välittämistä, vaikka se olisi vain 10 sekuntia päivässä, vedät silloin puoleesi informaatiota ja tietoa. Oikeat ihmiset tulevat polullesi. Tilaisuuksia ilmestyy sinulle. Sinun vain tulee luottaa siihen. Minä opin luottamaan siihen, koska olen mies joka edelleen ylianalysoi kaikkea. Mutta vaimoni potkii minua persiille siihen suuntaan ja varmistaa että tajuan tämän (rakastan sinua sen takia).

Tämä kaikki liittyy meihin. Me olemme vetäneet puoleemme koko kokemuksen ja meidän tulee ottaa se haltuun, ja mitä nopeammin otamme sen, sitä voimaantuneemmiksi muutumme prosessissa, sitä enemmän tässä kaikessa on järkeä, sitä älykkäämmin voimme puhua siitä ja tämän prosessin alkaessa ihmiset ympärilläsi — no, he löytävät itsensä johtoasemasta ja huomaatte että teistä on tullut opettajia.

Sterling Allanin esityksessä oli hieno lause, jossa hän sanoi ”Jos olet askeleen edempänä maailmaa, olet nero, jos olet kaksi askelta edempänä, olet sekopää”. Se oli hieno lause, joten lainaan sitä, me olemme kaikki sekopäitä! Pian me olemme neroja, mutta se on silloin kun oikea työ alkaa. Idea on yrittää saada kaikki muut samaan tahtiin. Tee mitä voit. Tee vain se mitä pystyt. Älä ylitä itseäsi siihen pisteeseen asti ettet voi pysyä enää tasapainossa ja keskittyneenä itseesi, sinun tulee pitää itsesi keskittyneenä. Ei ole tarpeellista pelastaa maailmaa, tai haluta pelastaa maailmaa.

Jos toimit esimerkkinä, se heijastuu muille ja muut tajuavat sen ympärilläsi. Suuntaus on kääntymässä, taajuus on muuttumassa, ja haluan vain sanoa tämän kerran vielä. Jos sinulla olisi kaksi vuotta aikaa elää Maapallolla, mitä tekisit elämälläsi? Mitä tekisit? Mieti sitä. Mitä tekisit eri tavalla? Jos et tekisi mitään, bravo, olet siellä, jos tekisit jotain eri tavalla, mitä se olisi? Mikä tekisi sinut onnelliseksi?

Hyvät naiset ja herrat, olette veljiäni ja siskojani, rakastan teitä. Kunnioitan teitä, haluan teidän tietävän että olen tehnyt parhaani meitä edustaessani. Minulla on omat ongelmani, haasteeni hoidettavana, mutta lopulta minulla on kuitenkin absoluuttinen usko meihin. Maailma ei lopu vaan se tulee muuttumaan. Sen täytyy, ja se tulee muuttumaan paremmaksi, mutta meidän tulee olla tuon muutoksen ajuri. Ihmiskunta on muutoksen ajuri, ei valtio. Älä koskaan, ikinä luovuta vapauksiasi valtiolle, se on liian itseään palveleva ja se ei luo mitään muuta kuin lakeja jotka rajoittavat vapauksiamme. Tiedät että et tarvitse enempää esimerkkejä siitä."

Artikkelin julkaissut Exopolitics Journal

Lue koko suomennettu teksti:

http://eksopolitiikka.fi/eksopolitiikka/andromedalaiset-ja-ihmiskunnan-mentorointi/

 

*

Mike Quinsey kanavointi.

"Sinut on tarkoituksella laitettu suureen testiin, löytääksesi tiesi takaisin valoon. Että nähtäisiin voitko voittaa pimeyden ja löytää todellisen itsesi uudelleen. Aina paikalla olevat henkioppaat auttavat nousemisessasi. Ymmärräthän että osallistuit vapaaehtoisena tähän testiin, täysin varmana että onnistut."

 

*

IHMISKUNTA TARVITSEE HUOLENPITOA, TERVEYTTÄ, VAPAUTTA, sitä kaikki etsivät vapauttaakseen itsensä ja palatakseen Lähteeseen. Rakkauden korkeammalle taajuudelle täytyy nousta, ei tavoitella matalaa negatiivisuutta, eli pohjaa. Ylhäällä on + ja alhaalla on -. 

Sophia Love kanavointi; https://www.sophialove.org/ge-blog--comments/update3?fbclid=IwAR1nxew_B7vYOliL3J4d3VPwMX0ZryjZ_9DXJZ7jhgHQlXnlWd5nIUUj4LU

"To look for Strengths within Yourself, first You have to find exact Frequency to match, this Frequency is the Frequency of Love, It is of very High Vibrations. What does it mean, is that Low is bottom and negative, and High (Up) is Top and Positive, and You have to go Up.
They are like + and -, but on a Universal Scale, on a Huge Cosmic One.
And now comes the question, "We know this, We understand this, but HOW to do this?"
There are multiple needs for this. In 3 words We can say that we need - "Care, Health, Freedom". It is all there is, it is what All Humanity is seeking to liberate itself and return to The Source."

 

*

MYTOLOGIAA, SIIVEKKÄITÄ HEVOSIA, LOHIKÄÄRME

"Longma oli kiinalaisen mytologian tarunhohtoinen siivekäs hevonen jolla oli lohikäärmeen suomut. Longman näkeminen oli enne legendaarisesta tietäjä-hallitsijasta, etenkin Kolmesta Hallitsijasta ja Viidestä Keisarista. Longma yhdistää perinteiset kiinalaiset uskomukset lohikäärmeistä ja hevosista. "

https://en.wikipedia.org/wiki/Longma

 

Suomensin lisää lähteestä:  https://en.wikipedia.org/wiki/Three_Sovereigns_and_Five_Emperors

KOLME ITSEVALTIASTA JA VIISI HALLITSIJAA, ELI OPASTAVAT JUMALOLENNOT

"Kolme Hallitsijaa ja Viisi keisaria, olivat kaksi mytologisten hallitsijoiden ryhmää, eli jumalolentoa muinaisesta Pohjois-Kiinasta. Kolme Hallitsijaa olivat ennen Viittä Keisaria ( viimeisimmät noin vuodesta 2852 eKr. alkaen). Joidenkin lähteiden mukaan ne edelsivät Xia dynastiaa joka itsessään on jo esihistoriallinen.

Kolmen Hallitsijan sanottiin olevan jumala-kuninkaita, puolijumalia tai jumal-hallitsijoita jotka käyttivät kykyjään kehittääkseen väestönsä elämiä ja välittääkseen heille välttämättömiä taitoja ja tietämystä. Viisi Keisaria on kuvattu esimerkillisiksi tietäjiksi joilla oli korkea moraali, elivät vanhoiksi ja hallitsivat suuren rauhan jaksoa. 

Näiden kuninkaiden on sanottu auttaneen tulenkäytön kehittämisessä, opettaneen talonrakennusta, maanviljelystä. Lääkkeiden löytäminen, kalenterin kehittäminen ja kiinalainen kirjoitustaito on myös liitetty näihin kuninkaisiin."

 

"Taivaalliset hevoset tulevat, tulevat kaukaa lännestä. Ne ylittivät Virtaavan Hiekan, sillä barbaarit on kukistettu... Taivaalliset Hevoset tulevat; Jupiter on Lohikäärmeessä. Jos päättäisivät liidellä yläpuolella, kuka pysyisi heidän muassaan? Ne vetävät minut ylös ja kantavat K'un-lun Pyhälle Vuorelle. Taivaalliset hevoset ovat tulleet ja Lohikäärme seuraa heidän perässään. Saavutan Taivaan, näen Jumalan palatsin. " (tr. Waley 1955:96-97)

 

Babylonian mytologiassa lohikäärme-hevonen on jumalatar Tiamat:in nimeke, kyseinen suolaveden personifikaatio -jumalatar kuvattiin usein merikäärmeenä, lohikäärmettärenä, toisinaan esiaikojen kaaoksen hirveänä ruumiillistumana.

https://en.wikipedia.org/wiki/Tiamat