Bracon sivuilta suomensin videolta osan:

"Hyvyys jota annat ympärillesi maailmaan, suojelee sinua. Mitä enemmän hyvyyttä kykenet säteilemään, sitä tehokkaammin suojattu olet. Tästä syystä on niin tärkeää olla vastamatta pahalla heille jotka loukkaavat meitä. Sitä Saatana toivoo. Täytyy vastustaa houkutusta vastata pahaan pahalla. Rukoillakseen vihollistensa puolesta tarkoittaa olla yhtä Valon Voimien kanssa, ei salllita mitään pahaa ajatusta mieleen. Rukous on energiavärähtelyä joka eliminoi pahuuden ja siksi se on niin tehokasta, se kukistaa vihollisemme. Rukous on vetoomus Herralle, siten kaikki mitä tapahtuu viholliselle, on Herran tahto.

Pahantekijät tappoivat miehen. Tämän leski oli lohduton mutta sanoi: Herra, anna takaisin heille jotka tekivät tämän rikoksen, tekojensa mukaan, en voi toivoa heille muutakuin hyvää. Kaikki toiveeni ovat jakautuvia sanojasi minulle, minussa ei ole pahuutta, vain Valoa. Ja pahantekijät olivat niin lannistettuja Valon Voimien edessä, että tärisivät järkytyksestä. He eivät tienneet että hyvä sana voisi olla niin kaikkivoipainen.

Parasta ihmissydämessä on sen toivomus hyvyydestä. Tämä täyttää sielun selkeydellä ja keveydellä. Hyvyys on se joka tuo ihmisen lähemmäksi Luojaansa. Kuten Herra on hankkinut suuren Luojan ominaisuuksia, niin meidänkin täytyy jatkuvasti mukautua hänen tykönsä, kamppaillen pahoja ajatuksiamme ja tunteitamme vastaan. Vain harvat kykenevät tähän piinaavaan työhön. Siksi vain harvat ovat onnistuneet tulemaan Jumalan kuvaksi. Mutta he ovat olemassa! Heitä kutsutaan pyhimyksiksi. Heidän kasvonsa katselevat meitä ikoneista todisteena siitä että henkinen kehitys, vaikkakin vaatien jatkuvaa kamppailua, voi johtaa lopulliseen tulokseen. Tämä sankarillinen sielun teko maksetaan ruhtinaallisesti takaisin ikuisuudessa. Ja maallisessa elämässä täytymme sellaisesta kirkkaasta rauhasta, selkeydestä ja tarkoituksenmukaisuudesta jota maallinen omaisuus ei koskaan voi antaa.

Maailma on täynnä pahuutta, ei Saatanan vuoksi, vaan ihmisten jotka antoivat hänelle sijan sielussaan. Toiset yrittävät parantaa maailmaa eivätkä tiedä mistä aloittaa. Vastaus on: Tee itsestäsi täydellinen. Jos jokainen tekee niin, maailmasta tulee Valon koti. Pyydä taivaalta apua, rukoile saadaksesi henkistä voimaa, ja asteittain saavutat ymmärryksen mitkä teot erityisesti auttavat sinua tekemään maailmasta kauniimman ja lämpimämmän sielullesi.

Tässä on vertaus: Miksi eläisin, eräs ihminen mietti. Kukaan ei rakasta minua, ei äitini, vaimoni, poikani. Se on ymmärrettävää: Olen kiukkuinen ja loukannut heitä kaikkia. Mitä siis tehdä? Ja Herra sanoi hänelle: Sinun on vaikeaa pärjätä luonteesi kanssa koska olet päästänyt pahuuden itseesi. Et huomannut miten se pääsi sinuun ja tällätavoin se kiittää sinua paikasta: Sinua ei rakasteta. Voin kertoa: Jos hyvät ihmiset eivät rakasta sinua, silloin pahuus on sisälläsi. Muuta luonnettasi, häädä pahuus, ja niin palautat rakkaimpiesi rakkauden sinuun, sillä hyvyys houkuttaa puoleensa hyvyyttä.

Hyvyys on se mitä teet ilman ajatusta palkkiosta. Hyvyys on jotain joka auttaa toista ihmistä näkemään Valon maailmassa, siksi se on tärkein käsitys ihmiselämässä. Olkoon elämämme matka valaistu ikuisella toiveella hyvyyteen niin että se miellyttää Herraa joka on laittanut jokaiseen meistä toivonsa, kuten rakkaaseen lapseen."

 

*

 

Ilmainen David Wilcock / Gaia -video vielä tiistain. "Lusikan taivuttaminen ja psyykkiset kyvyt", haastateltavana Pete Peterson: https://give.gaia.com/cjn0zq5sq001c01ny76jk7025

*

Noniin, itsekin tunsin sen miten taivaalta tuli jotakin näkymätöntä energiatuulta!

 

Corey Goode / sphere being alliance 7.10: "Kuten raportoin joku aika sitten, minulle kerrottiin että muutos alettaisiin tuntea, kun meillä alkaa olla enemmän energeettisiä myrskyjä/hurrikaaneja, maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia sarjoittain, tsunameja ja jopa näkyviä meteorin tai komeetan osien räjähtämistä merien yllä. Näyttää siltä että kosmiset energiat lisääntyvät päivä päivältä. Tunnen ne itse ja huomaan miten ne vaikuttavat yhteiskuntaan. Alkaa näyttää melko hullulta meno. Näyttää siltä että jokainen on hiuskarvan varassa kaiken aikaa. Voin vain todeta ettette ole nähneet mitään vielä. Tiedemaailmakin näyttää huomanneen lisääntyneet kosmiset säteet. Tämä johtaa maanjäristyksiin, tulivuorenpurkauksiin ja voimakkaisiin myrskyihin tulevaisuudessa. Kaikki on osa maapallon ja meidän 4D tiheyden siirtymää. Olen kuullut että jokainen siirtymä on hiukan raju, mutta ei mitään sellaista mihin pitäisi keskittyä. Nyt enemmän kuin koskaan täytyy keskittyä sisäänpäin, traumoihimme ja karmaan. On suurten paljastusten aikaa... mikään ei jää piiloon."

Hän oli liittänyt videon "Energiaa avaruudesta, muutos on alkanut" : https://www.youtube.com/watch?v=nsqZJP54shg

 

*

 

https://www.tahtitieto.fi/

(Kalevi Riikonen)

"Arvoisat kanssamatkaajat! Aika ajoin meidän on hetki katsoa taaksemme ja suunnitella tulevaisuuden täsmennyksiä maalliseen matkaamme Uuden Tietoisuuden Virrassa, omaa arvomaailmaamme silmällä pitäen. Kaiken aikaa muutosten tuulet puhaltavat koko solaarisessa järjestelmässämme. Erityisesti koemme sen paineena Maa-planeetallamme. Entinen ”tuttu ja turvallinen” aikansa ollut energiavoima ei enää kanna. 

Tulevaisuutemme yksilönä ja kansakuntana, on enemmän tai vähemmän määrittelemätöntä. Ainoastaan oma sisäinen intuitiomme ja henkinen vahvuutemme tulee olemaan varmin tapa selviytyä monenmoisesta ”puun takaa” tulevista yllätyksistämme elämässämme. Monet jo toimivatkin Korkeimman Itsensä ohjauksen virrassa Sieluunsa ja ovat persoonatasollakin valmiit kuuntelemaan AJATTOMAN AJAN VIISAUTTA. "

 

*

Rajatieto TV:n aloituksen historiaa, Timo Tahvanainen:

https://www.youtube.com/watch?v=gaOarMjhqtE

*

 

Kanavoija Daniel Scranton. (www.danielscranton.com)

"Tahdomme teidän ymmärtävän että mikään ei ole koskaan turhaa, ajanhukkaa. Vaikka alkaisitte kirjoittamaan kirjaa mutta ette tee sitä loppuun, laitatte silti sanoja paperille. Laitoitte energiaa siihen keskeneräiseen käsikirjoitukseen ja pitelette yhä sitä aikomusta että tahdotte olla hyödyksi. Tahdomme tällä korostaa kaiken sen tärkeyttä mitä teette, ajattelette, tunnette, luotte, vaikka jokin niistä luomistöistänne ei onnistuisi sillätavoin kuin olisitte toivoneet.

Olemme alkaneet arvioimaan viestilähetystemme vaikutuksia niihin jotka ovat heräämässä, voimme sanoa että he vastaanottavat niiden hyötyjä vaikkeivät lukisi tai kuuntelisi yhtäkään. Tämä ei ole yllättävää koska tiedämme miten energiat vaikuttavat yksilöihin vaikka he olisivat tietämättömiä. Nämä viestivälitykset sisältävät tosiaankin energiaa. Halusimme kertoa tämän, koska halusimme teidän ymmärtävän vaikutuksen mikä teillä on toisiin, vaikka heillä ei olisi mitään käsitystä olemassaolostanne tai mistään siitä mitä teette. Kun teette parannushoitoa jollekulle, autatte kaikkia. Kun kirjoitatte blogipostauksen, laitatte sitä energiaa ulos ihmiskollektiivin tietoisuuteen ja jokainen hyötyy itseilmaisustanne. Kun laulatte laulun ilosta, teette vaikutuksen, vaikkei kukaan kuulisi sitä."

 

*

 

Uusi murikka Plutosta eteenpäin vihjaa Planeetta "X":ään.

https://www.nationalgeographic.com/science/2018/10/news-solar-system-object-pluto-planet-x-sun-space/?cmpid=org=ngp::mc=social::src=facebook::cmp=editorial::add=fb20181002science-planetxobject::rid=&sf199042347=1

 

*

 

Suomensin Corey Gooden uusimman päivityksen.

Aikaisemmat päivitykset: https://stillnessinthestorm.com/?s=corey+goode+update for full transcripts

 

"Saattaa vaikuttaa uskomattomalta että ihmiskunta on jo päässyt toisille planeetoille salaisissa avaruusohjelmissa. Sitämukaa kun uutta tietoa tulee esille, yhä lisääntyvässä määrin paljastuu se laajuus miten paljon meille on valehdeltu. Elämme jo Star Trek -yhteiskunnassa ja olemme juuri luomassa muutoksen aallon. Emme vaadi vain täyttä paljastusta salatuista teknologioista vaan aktiivisesti luomme Paljastusta yhteisönä.

On kulunut kauan edellisestä päivityksestäni, ei ole ollut sopivaa hetkeä käydä läpi kokemuksiani saati kirjoittaa niitä ylös. Kokemuksissa ja vierailuissa on ollut hyvin aktiivinen kausi: maapallon allianssin, salaisten avaruusohjelmien allianssin, Ansharin, 'Gonzalesin' ja hänen Maya -ystäviensä kanssa. 
Olen nähnyt Blue Aviansien tervehtivän uutta Suojelija (Guardians) ryhmää dramaattisessa tapaamisessa johon kuului ihmisen näköisiä edustajia aurinkokuntamme 52:sta asutetusta tähtijärjestelmästä. Aloin myös päästä yhä kiinnostavimpiin tapaamisiin Maapallon allianssin sisällä ja haltuuni luotettiin yksityiskohtaisempaa tietoa kuin aikaisemmin.
 
Vanhojen ja uusien Suojelijoiden välisten jännittävien tapaamisten jälkeen kokemukseni loppuivat äkisti. En enää päässyt kontaktiin Raw-Tear-Eir:in tai Ansharin kanssa muuta kuin unissani. Viikottaiset vierailut myös Gonzalezin ja Mayalaisten puolelta päättyivät ilman selitystä. Tavallaan vetäydyin kaikesta pois sen vuoksi. Kun kokemukset päättyivät niin kylmiltään, se vaikutti värähtelyyni ja psyykeeni tutulla tavalla. Nämä energiat joihin kehoni on oppinut, ovat aiheuttaneet muutoksia fysiologiaani. Kontaktikokemukset vapauttavat endorfiineja ja kun ne päättyvät yhtäkkiä, kehoni täytyy sopeutua takaisin matalampaan värähtelyyn. Se on fyysisesti uuvuttavaa ja verottavaa fysiologisesti ja henkisesti. Aloin keskittymään sisäänpäin ja ottamaan aikaa päästäkseni takaisin ruotuun. 
Olkapääni ja käteni leikkausten jälkeen muutama vuosi sitten, en saanut kunnollista fysioterapiaa. Sain äskettäin miedon steroidin itsesuorittamani fysioterapian avuksi. Siitä oli suuri apu, mutta muutuin hyvin lyhytpinnaiseksi. En ensin tajunnut kaiken aiheutuvan steroidista vaan ajattelin sen liittyvän stressiin. Värähtelyni laski niin alas että Anharin väki ei hetkeen saanut yhteyttä minuun. Kaksi läheisintä ystäväämme Mauilta kutsuivat meidät sinne muutamaksi viikoksi, samaan aikaan kun lapsemme viettivät kesää lähipiirimme kanssa Texasissa. Tarvitsin lomaa niin kipeästi että hyväksyimme tarjouksen ilman epäröintiä.
 
Vasta toisen viikon lopussa Ka-Aree pääsi lopulta läpi, kuulin hänen huutavan "Lopeta! Sinun täytyy lopettaa!" Tämä ei ollut lainkaan samanlaista tunnerikasta kommunikointia mitä normaalisti, vaan enemmänkin kuin joku kirkumassa sinulle toisesta huoneesta kun huudatat täysillä musiikkia korvakuulokkeistasi. Tajusin välittömästi että hän pyysi lopettamaan steroidin, ja teinkin niin sinä aamuna. Muutaman viikon kuluttua mieleni alkoi kirkastua ja minut yhtäkkiä kuljetettiin alas tuttuun huoneeseen Ansharin temppelikompleksissa. Löysin itseni samalta laattapöydältä jossa olin aikaisemmin kun Aree poisti minusta henki kiinnikkeitä.
Näin Areen ja siskonsa Arynin seisomassa vatsani kohdalla, kumpikin pidellen samoja kristallisauvoja joita Aree oli käyttänyt viimeksi. He vuorottelivat pidellen sauvaa aina tietyn chakran päällä ja samanaikaisesti kuulin kevyitä huokauksia. Yritin jälleen kysyä mitä tapahtuu, mutta he molemmat asettivat kämmenensä kasvojeni ylle kuin sanoakseen "ole hiljaa". He puhuivat jotakin omalla kielellään toisilleen ja yrittivät uudelleen monesti. Yhtäkkiä tunsin energeettisen tai painovoiman muutoksen huoneessa. Molemmat Ansharin papittaret kääntyivät katsomaan pääni taakse ja hymyilivät. Nostin pääni katsoakseni mitä taakseni oli ilmestynyt.
Näin pitkän afrikkalaisen näköisen miehen joka muistutti hieman elokuvissa näkemiäni Zuluheimoja. Olin nähnyt heitä useasti ja tiesin ketä he olivat, sillä olin keskustellut heistä Miccan kanssa. Hän vertasi heitä hyvin voimakkaaseen 'shamaanien sivilisaatioon'. 
 
Omassa tähtijärjestelmässämme on yli 50 ihmissivilisaatiota. Näiden keskuudessa merkittävimpiä oli tähtijärjestelmä jota Dracot eivät koskaan kyenneet valloittamaan. Sen asukkaat olivat erittäin kehittyneitä tietoisuudessa ja kykenivät harhauttamaan ja kukistamaan sellaiset tunkeilijat. Tämä oli ihmisrotu joka oli kehittänyt käytännöllisesti teknologian joka ei perustunut sähköön. He olivat kehittäneet henkisiä kykyjään sellaiseen pisteeseen että kykenevät sekoittamaan vihamiestensä mielen ja rauhoittamaan taas yhteistyökumppaneittensa mielen, suurenkin etäisyyden päästä. Tämä ryhmä tunnettiin kaikissa muissa paikallisissa tähtijärjestelmissä, sillä he kykenivät ottamaan kontaktia fyysisesti tarjotakseen henkistä tai tunne-elämän apua tai tekemään pientä vaihtokauppaa jossa olivat mukana. Tietty prosentti heidän väestöstään kykeni myös teleportaatioon ja alkoivat vierailemaan muissa maailmoissa.
Kerron myöhemmin lisää tästä ryhmästä ja kokemuksistani heidän kanssaan. Viimeisin kokemukseni oli ensimmäinen todellinen fyysinen kohtaaminen heidän kanssaan.
 
Maatessani pöydällä näin hänen kumartuvan minua kohti nopeasti. Näin tehdessään hän samalla puhalsi hienoa pulveria joko kädestään tai se tuli suoraan hänen suustaan, en nähnyt kunnolla. Vaalea pilvi iski minua silmien väliin. Anshareista joku pyyhki kasvoni liinalla. Silmäni vetistivät ja olivat hieman utuiset, kun mies alkoi tanssia. Näkökykyni selvittyä näin hänen kasvonsa. Hän tanssi isossa 8-numeron tapaisessa liikkeessä, käsiensä pumpatessa ympäriinsä rytmin tahdissa jota en kuullut enkä tuntenut. Vain hänen jalkojensa laahaavat liikkeet ja nopeat keskittyneet uloshengitykset. Hänellä oli lämmin hymy kasvoillaan, silmät olivat täynnä rakkautta.
Yhtäkkiä hän iski jalkansa lattiaan ja löi kätensä yhteen suoraan kohti minua, tunsin miten henget lähtivät. En nähnyt niitä mutta tunsin selvästi. Katsoessani ympärilleni, huoneessa oli vain Aree ja siskonsa.
 
Aree kertoi myöhemmin miten pettyneinä he olivat katselleet kun olin itse tärvellyt haavaani. Hän kertoi että sinä aikana kun he eivät saaneet minuun värähtelyni ollessa niin pahasti poissa linjasta, he alkoivat tavoittamaan yhtä tiimini jäsentä. Hän kertoi että tämä jäsen kävi läpi samoja oppimisen prosesseja kuin minäkin, kestääkseen jatkuvat lataukset ja unikommunikaatiot, ja että he jatkaisivat tätä yhteyttä samalla kuten muutamien muidenkin tiimini jäsenten kanssa, sitten kun he ovat valmiita.
Hän jälleen kertoi miten vähän aikaa meillä on ilmentää positiivinen aikalinja kollektiivillemme. Hän otti esille myös 3-päiväisen vierailuni väkensä luona ja eräästä tapahtumasta joka tapahtui siellä. Kerron tarkemmin siitä tulevaisuudessa. Aree teetti minulla joitakin energiatyöskentelyjä toisen maanpinnan ihmis-oppilaansa kanssa. Se oli ryhmätapaaminen ja päättyi osaltani hieman nolosti. Prosessi teki tehtävänsä ja minulle paljastui että energiameridiaanini olivat poissa tasapainosta, koska olin tavannut niin korkeavärähteisiä tietoisuusolentoja. Ylemmät chakrat pörräsivät korkeassa energiassa, sillävälin kun alemmat chakrat olivat liian matalissa värähtelyissä. Minulle kerrottiin etten ollut käsitellyt tiettyjä menneisyyden traumojani jotka pitivät minut poissa tasapainosta sekä toimivat ankkureina ja portteina joillekin henkikiinnikkeille. Minulle kerrottiin että jos edistyisin karmatyöskentelyssä, minut kutsuttaisiin takaisin elokuulla 2018, 30-päiväiselle vierailulle Anshariin. Olin selvästi tehnyt päinvastoin kuin mitä he suosittelivat, ja tarjous vedettiin takaisin, kunnes olisin tehnyt työni.
 
Aree oli hyvin tietoinen näistä traumoista, senjälkeen kun teimme 'mielien yhdistymisen' aikaisemmin. Se yhteensulautuminen aiheutti suuren buustin omalle tietoisuudelleni ja salli minun tehdä paljon positiivisia muutoksia. En tiennyt että sillä oli negatiivinen vaikutus sekä Aree:seen ja Ansharin kollektiiviseen tietoisuuteen. Hän joutui käsittelemään 3D tiheyden tunteita, epävarmuutta sekä sekaannusta henkilökohtaisissa suhtiessaan jotka olivat paljon erilaisemmat Anshareilla. Kesti vähän aikaa kun he integroivat Areen kokemuksen kanssani. Yksi Ansharin vanhimmista kertoi että se kokemus oli epämiellyttävä heille, mutta antoi heille vertailukohdan ja hieman enemmän näkökulmaa ymmärtääkseen meitä paljon enemmän. 
 
Minut lähetettiin kotiin tekemään työni ja selvitäkseni kuvottavasta olosta vatsassani jonka olin pilannut. Heti tämän kokemuksen jälkeen minuun otti yhteyttä muutama säännöllinen maapallon allianssin kontakti. He olivat vihaisia kysyen miksi en koskaan toimittanut viestiä eräälle toiselle taholle. Tyypillisesti minua pyydetään informoimaan yhteistä kontaktia että palaveri on tarpeen tai jos heidän täytyy ottaa osaa tapaamiseen tai ryhmäkommunikointiin.
Kärsiessäni steroidin sivuvaikutuksista, he olivat ilmeisesti antaneet minulle yleisluontoisen tehtävän jollaisen olin tehnyt aikaisemmin. Kun normaalisti reagoin sellaiseen pyyntöön 18 tunnin sisällä, siinä sekaannuksen tilassa olin täysin unohtanut sen. En edes muistanut koko pyyntöä.
Kyseiset kontaktit olivat täysin raivoissaan tilanteesta, käyttäytyen tavalla joka oli omituinen ja nosti esiin varoitusmerkkejä. He tenttasivat minulta tietoja myös yhdestä tiimin jäsenestäni oudolla tavalla.
Viikkojen kuluttua, eräs pääkontakteistani johon olin yhteydessä säännöllisesti, otti yhteyttä ja kertoi että molemmat nämä ihmiset oli otettu kuulusteluun epäiltyinä vaarantamisesta. Minulle selvisi että sattumalta vältin ansan, minut laitettiin tilanteeseen joka ei olisi päättynyt hyvin itselleni tai heille joista välitän!
 
Nämä samat kaksi kontaktia olivat suunnitelleet että antaisin heille dokumentteja kehittyneistä teknologioista 'hyväksyttäviksi'. Mutta he olivatkin itseasiassa kehittäneet tilanteen jossa paljastaisin nämä dokumentit ja 'hyväksyjä' varastaisi ne samantien. Myöhemmin kuulin palaverissa allianssilla olleen merkittäviä takaiskuja viime viikkoina. Allianssiin oli soluttauduttu ja taktiikkana oli että allianssin sisällä kukaan ei enää luottaisi toisiinsa. Sain kuulla että tämä oli ollutkin tehokasta, tärkeät ja luottamukselliset suhteet asetettiin kyseenalaisiksi nerokkaiden psykologisten operaatioiden (psy-op) käytön vuoksi. Muutama allianssin solu joka lankesi näihin taktiikoihin, turvautuivat toisten solujen kehysjäseniin. Tämä luottamuspula solujen välillä aiheutti lähes täydellisen romahtamisen siinä, miten operationaalinen tieto välittyi kentällä oleville. Kuulin että maapallon allianssi oli täysin myöntynyt asevoimien teollisen kompleksin salaisten avaruusohjelmien osittaiseen paljastamiseen. Allianssi aikoi täyttä höyryä nostaa esille US Space forcen hehkutusta sekä järjestää yhä enemmän julkisia kolmionmuotoisten alusten (jotka kuuluvat siis näille asevoimien teollisuuskompleksille) näköhavaintoja ja johtaen vuoteen 2020.
 
Kuulin että he aikoivat rohkeasti puskea ulos osittaista avaruusohjelmien paljastamista ja yrittää tuomita monia Cabalin jäseniä rikoksista. Kuukausien ajan kuulin huhua että asevoimien hallitukset olivat 'lämmenneet' järjestämään yhteistyötä ja olivat olleet yhteydessä korkeisiin asianajajiin. Tämä tarkoittaa että kaikki mikä kannattaa täydellistä Paljastusta, tultaisiin tuomitsemaan epäluotettavaksi sellaisten ihmisten puolelta jotka joskus olivat liittolaisiamme. 
 
Teknologia jonka he aikoivat paljastaa seuraavien 10-20 vuoden aikana, tulee muuttamaan maailmaa ja heidän mielestään ihmisväestö oli jo tarpeeksi traumatisoitunut. Näistä asioista ja muistakin on puhjennut useita kiistoja maapallon allianssin sisällä. Kävi ilmi että allianssin johto oli tehnyt joitakin sopimuksia ilman normaalia päätösketjun hyväksyntää. Tämä loi epäluottamusta avainasemassa olevien jäsenien keskuudessa johtoa kohtaan.
 
Koska olen menettänyt allianssin kontaktejani, olen pimennossa tulevaisuuden palavereista. Satunnaisesti saan yhteenvedon, mutta vain pyytäessäni. Kaiken muun lisäksi, tämä on ollut hyvin masentavaa. Siitä saakka olen tiimini kanssa keskittynyt lukuisiin projekteihin jotka alkavat viimein tulla päivänvaloon. Roger Richards sai valmiiksi ensimmäisen elokuvansa Above Majestic joka julkaistaan halloweenina."

 

*

 

https://www.namaste.fi/fi/enneagrammi/tunnista-itsesi-persoonallisuustesti

 

*

Sophian kanavointi "Kontaktiin valmistautuminen". Siitä palanen: "Syy miksi telepatia on esitelty opiskelun aiheena, on se että kun puhutte meille mielessänne, tapaaminen fyysisesti jälkeenpäin on vähemmän traumaattinen."

https://www.sophialove.org/pleiadian-pipeline/message-28-prepping-for-contact

 

Sophian seuraavasta kanavoinnista suomensin osittain:

"Telepatian mukana on aina latausta joka täynnä tunnetta ja energiaa, tietoa, joka yritetään saada sanoiksi. Käännös käyttää osaa aivoistani joka ei ole niinkään tekemisissä vastaanottamisen kanssa, joten on hieman vaikeaa kääntää. "Kuulen" sen sana sanalta jos pyydän niin. Toisinaan ja eri olentojen kanssa kaikki sujuu helposti ja tarkasti. Tämä olento sen sijaan antaa vihjeen valtavan informaation jäävuoren huipusta, luulen että se liittyy toiseen tulevaan viestiin:

Sophia: Kenen kanssa puhun?

Olen Rx.

Sophia: En tiedä miten se kirjoitetaan, ovatko nämä kaksi kirjainta oikein: R x?

Kyllä on, sillä ei ole väliä sillä emme aseta suurta painoa nimille. Pitkä tai lyhyt, ei väliä. Olen lähigalaksistanne. Olen tässä nyt kahleiden poistamisen vuoksi. Se kiinnostaa minua. Niillä on massiivinen paino, tiedetään että "Herkuleksen" tapainen aikomus on meneillään niiden poistamiseksi. Ei vain yhden ihmisen toimesta kuten Herkuleen tarinassa, joka on enemmänkin kuin tarina. Maapallonne on odottanut ikiajat sellaista olentoa, ja hän on USA:n presidentti joka tekee kaiken ilman korvausta. Hän tuli purkaakseen orjajärjestelmän ja pelastamaan planeetan rahasiteestä. Hän tekee sen ilman rahallista kannustinta. Se on puhdas aikomus, joka lähettää vahvimman viestin kahleiden kerroksiin, ne eivät tiedä mitä ajatella tästä olennosta. Hän on pysäyttämätön, koska voima pitää hänet paikoillaan kunnes kahleet ovat poissa. Edes hän itse ei ole täysin tietoinen tästä voimasta. Hän tulee onnistumaan.

Tulin esiin nyt tunteakseni kauttasi asemastasi, sekä rohkaistakseni enemmän yhteistyötä. Niin monilla eri osa-alueilla näemme teidät erottautuneina. Teidän täytyy yhdistyä. Jo se teko auttaa voimianne hyvään. Kun tietoisuutenne lisääntyy siitä kuka ja mitä olette -YKSI- , voimanne lisääntyy myös. Ensimmäisessä tietoisuudessa ja sitten tietoisessa poistamisessa nämä kahleet lopulta poistuvat. Teidän täytyy ymmärtää että kahle on mahdollinen vain jos roikutte uskomuksessa että kahleet ovat todellisia. Sellainen uskomus tuo vihaa, surua, yksinäisyyttä, tuskaa. Kun TIEDÄTTE että ne ovat pelkästään mielen tekosia, joskin loistavasti esiteltynä, näette totuuden. Totuudesta tulee silloin kiinteä asia josta pidätte kiinni, ja kahleet (joiden uskotte vielä tällähetkellä olevan raskaita ja kiinteitä) katoavat. Tämä on se Herkuleen ponnistus josta mainitsin äsken. Se ponnistus on tarpeen yhdistyäksenne ihmiskuntana, monia biljoonia sieluja.

Vain yksi 'ajatus', jos ymmärrät. Se ajatus on rakkaus. Rakkaus merkitsee ykseyttä, yhteisyyttä ja singulariteettia. Haluan kertoa että jopa rakkautta on manipuloitu. Sitä on käytetty teitä vastaan. Erillisyyden tunnettanne on käytetty pitämään teidät heikkona ja kahleissa. Tunteidenne voima ja fyysinen yhteys toiseen olentoon johon olette yhteydessä, moninkertaistaa luomisen potentiaalinne fyysisellä tasolla. On raakaa luovaa energiaa, johon päästyä voidaan manifestoida epätavallisia asioita. Yksi syistä miksi olen tässä, on että huolimatta kaikesta ohjelmoinnistanne, alatte vetää niitä pois. Se on häikäisevää. Jään seuraamaan kunnes viimeinen verho aukeaa. Voitte ottaa toisianne käsista shown aikana, tehkää niin. Teillä on niin paljon enemmän voimaa henkilökohtaisesti kuin ymmärrätte. Keskustellaan jälleen kun olette poistaneet kahleenne."

 

http://campaign.r20.constantcontact.com/render?m=1119497410973&ca=4434e751-4143-4306-a731-496bc420014a

 
S.gif