Yhdeksän merkkiä vanhasta sielusta, Aletheia Luna . Lähde.

vanha.jpg pinterest.com

1# Olet useimmiten yksinäinen erakko
Koska vanhat sielut eivät ole kiinnostuneita oman ikäryhmänsä harrastuksista ja mielenkiinnonkohteista, he tuntevat turhaksi ystävystyä ihmisten kanssa joihin eivät voi samaistua. Tämä on yksi ongelmista joita vanhat sielut kokevat ja sen tuloksena ovat paljon yksinään.

2#  Pidät kokemuksesta, viisaudesta ja totuudesta
Vanhat sielut suuntautuvat luonnollisesti elämän intellektuelliin puoleen. He ymmärtävät sisäisesti että tieto on voimaa, viisaus onnellisuutta. Nämä ovat heille tärkeämpiä kuin lukea viimeisimpiä juoruja tai urheilutuloksia.


3#  Olet kallistunut henkiseen suuntaan
Tunteikkailla vanhoilla sieluilla tapaa olla herkkä ja henkinen luonne. Voittaa egon rajoitukset, etsiä valaistumista, vaalia rakkautta ja rauhaa, on heidän mielestään viisainta ja tyydyttävämpää ajankäyttöä.


4#  Ymmärrät elämän hetkellisyyden
Vanhoja sieluja kiusataan jatkuvasti muistutuksilla heidän omasta kuolevaisuudestaan sekä kaiken muun kuolevaisuudesta. Tämä saa heidät varuilleen ja vetäytyviksi mutta sanelee viisaasti heidän elämäntyylinsä.


5# Olet syvällinen ja itseäsi havainnoiva
Vanhat sielut ajattelevat paljon... kaikkea. Heidän kykynsä heijastaa ja oppia omista ja muiden tekemisistä, on heidän suurin opettajansa elämässä. Yksi syy miksi he tuntevat sydämensä vanhoiksi on että he ovat oppineet niin monia läksyjä omassa ajatteluprosesseissaan, omistavat niin paljon näkemystä eri elämäntilanteisiin kývyllään hiljaa ja rauhallisesti tarkkailla mitä heidän ympärillään tapahtuu.


6# Ymmärrät suuremman kuvan
Harvoin vanhat sielut hankkivat turhia tutkintoja, ylennyksiä, isompaa TV:tä. Heillä on tapana katsella elämää linnunsilmä perspektiivistä, nähden mikä on viisain ja tarkoituksellisin tapa lähestyä elämää. Kun ongelmia ilmenee, he näkevät ne väliaikaisina tuskina jotka palvelevat vain ilon määrää tulevaisuudessa. Heillä on tyyni, vakaa luonne elämänasenteensa ansiosta.


7#  Et ole materialisti
Varakkuus, asema, maine, viimeisin puhelinmalli... ne vain kyllästyttävät vanhaa sielua. He eivät näe mitään tarkoitusta tavoitella tällaisia helposti katoavia asioita. Heillä ei ole aikaa eikä kiinnostusta elämän lyhytaikaisiin asioihin.


8# Olit omituinen, sosiaalisesti huonosti sopeutuva lapsi
Näin ei ole aina, mutta useat vanhat sielut esittävät varhaisella iällä outoja kypsyyden merkkejä. Heitä kuvaillaan pikkuvanhoiksi, introverteiksi tai kapinoiviksi koska eivät sovi yleiseen käyttäytymismalliin. He ovat tiedonhaluisia ja älykkäitä, näkevät monien asioiden tarkoituksettomuuden joita heidän opettajansa tai vanhempansa sanovat tai tekevät, vastustaen heitä passiivisesti tai agressiivisesti. Jos puhut lapsellesi kuin hän olisi aikuinen, hän on luultavasti vanha sielu.

9# Tunnet olevasi vanha
Tunsin itse olevani yksinkertaisesti vanha sisäisesti. Tähän liittyy varovaisuutta, henkistä väsymystä, kärsivälllisyyttä ja rauhallisuutta. Valitettavasti nämä käsitetään myös kylmyydeksi, pidättäytyneisyydeksi, jotka ovat monia vanhan sielun myyttejä. Kuten jotkut vanhat ihmiset kuvailevat olevansa nuoria sydämeltään, voivat myös nuoret olla vanhoja sydämeltään.